Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szívférgesség kutyánál

iszt
Létrehozva: 2021. június 25. 19:19

Sziasztok !


3 éves kutyusunknak a szěvféreg tesztje pozitív lett.:( Egy hét múlva kell szěvultrahangra vinni. Valakinek volt szěvférges a  kutyusa? Az állatorvos azt mondta kb egy év alatt kezelik ki ebből a kutyákat.


 


Légyszíves ěrjon akinek volt ilyen a kutyánál..eléggé aggódom.


 


Koszi előre is


 


 

  1. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. június 28. 10:212.

    Szia! Sajnos joggal aggódsz, mert ez elég veszélyes betegség. Kezelés esetén is előfordul, hogy belehal az állat. De az ultrahang majd megmondja, mekkora nálatok a baj, mert ha még nem olyan kiterjedt, akkor az időben elkezdett kezeléssel túlélhető. Akartam videót belinkelni erről, de sajnos nem találtam meg azt, amit régebben néztem (egy már diagnosztizált szívférges kutyus kezeléséről szólt), most inkább a megelőzésről vannak videók a youtube-on.

Címlap

top