Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

III ker. szülész nőgyógy.

tuccs
Létrehozva: 2009. március 2. 17:01

Sziasztok,

 

Olvastam a regebbi topikokat, de azota teljesen kicserelodott az orvosi garda  a  Vörösvári u-i rendelőben. Ha van tapasztalatotok kerlek irjatok meg melyik nőgyógyászhoz ajanlott menni (aki majd terhesgondozast is vegez  :-) )

Dr. Czeiner Béla

Dr. Magyar Attila

Dr. Molnar Dezso

Dr. Krammer  Jozsef.

 

A Margit korhazban ha jol tudom mar nincs rendeles..vagy tevedek? Legalabbis nogyogyaszati rendelesre  nem fogadnak.

 

  1. 2019. november 19. 14:5422.

    Egészen friss élményem van dr. Czeiner Béla doktorúrról.


    Még korábban magánrendelésre jártam hozzá a Medocba, ahol viszonylag segítőkésznek bizonyult. Évek óta próbálkoztunk, nem tudtam teherbe esni.. Az utolsó magánrendelésen abban maradtunk, hogy amennyiben sikerül természetes úton teherbe esnem, azonnal keressem meg őt, mert a nulladik naptól szükségem lesz progeszteronra, hogy a terhességet meg tudjam tartani. Csodák csodájára, megfogant a kisbabánk, és én örömmel mentem el hozzá az SZTK-ba. Naívan azt gondoltam, ha már kiscsilliárdot otthagytam nála magán úton, számíthatok a segítségére akkor is, ha az oldalzsebemet nem nyomja a hálapénz (amúgy nyomta.. csak végül nem kapta meg!).


    Az alábbiakat kaptam meg a fejemhez:


    1. hiába az otthoni, 3 pozitív tesztnek - ő ilyet bármelyik pillanatban elő tud húzni a zsebéből, ezek SEMMIT NEM SZÁMÍTANAK


    2. mivel időpontra jöttem, ezért VÁLASZTHATOK: VAGY megvizsgál hüvelyi ultrahangon, VAGY elküld vérvizsgálatra, VAGY felírja a progeszteront. Kis naívan meg mertem kérdezni, hogy miért nem megy ez a 3 egyszerre? (az összes korábbi lelet nálam volt, láthatta a kórelőzményekben, hogy nem is olyan rég milyen szakorvosi véleménnyel engedett utamnak..) Tehát a válasz a miértre: "mert egy időpontja van hölgyem. És egy időpont, egy vizsgálat"


    3. Végül a hüvelyi ultrahangot választottam, ahol megállapította a terhességet, de a kedves megnyugtató stílusában rögtön hozzá is tette, hogy "ez még nem jelent semmit. Még csak embriónak se nevezhető, szóval az se biztos, hogy megmarad."


    4. a sokkoló mondata után, félve a korrábiak miatt, félve kérdeztem, hogy mennyi esélyt lát rá (gondoltam itt arra, hogy bennem matatva azért azt elmondja, jó helyen van a petezsák, nem méhen kívüli, korábbi cisztáknak nyoma sincs stb..), hogy megmarad, a válasz még elkeserítőbb és vérlázítóbb volt: "51%.. de mondhattam volna 68-at is, annyira nem számít ez még semminek se" - és kedvesen elmosolyodott.


    Ja, és még valami: a vizsgálatot követő napon elkezdtem vérezni és elmondhatatlan fájdalmaim voltak (görcsöltem). SOS mentünk az ambulanciára, ahol azonnal progeszteront kaptam. A vérzés aznap este elmúlt.


    Kedves "okoskodók", akik szerint csak negatív sárdobálás elmondani egy személyes véleményt: nekem is volt pozitív tapasztalatom a doktor úrral egészen addig, amig nyitva volt a pénztárcám. Ha a doktor úron múlt volna, elveszítettem volna a babámat.

    előzmény:
    rewolfied (12)
    2011-08-23  18:58
  2. 2017. február 15. 22:5021.

     


    Szerintem ne az alapján válasszatok orvost, hogy miket írnak mások bizonyos fórumokon!!! 


    Czeiner doki egy nagyon empatikus és segítőkész orvos. Az SzTK-s rendelésére járok, maximum 10percig kellett várnom nála eddig. Segített olyan problémám felkutatásában is ami nem is az Ő dolga lett volna. Ha kell tovább küld egyéb más vizsgálatokra, és nem mellékes, hogy ha felhívod telefonon akkor is készségesen segít és válaszol minden kérdésedre. Pedig én nem járok a magán praxisára, tehát még azt sem gondolnám, hogy azért ilyen korrekt és emberséges velem mert csengetek neki.


    Aki nődokit keres Óbudán, nyugodtan menjen Czeiner Bélához!!!!

  3. 2017. február 15. 20:4720.

    Elképedve olvastam az előttem lévő negatív beszámolókat! Sosem tudtam az arctalan sárdobálás mellett elmenni, így hát most megosztom veletek a saját tapasztalatomat Czeiner doktor úrral kapcsolatban:


     


    Czeiner doktor úrhoz kb. 12 éve járok a Vörösvári úti szakrendelőbe, tehát nem magánrendelésre. Doktor urat már a legelső találkozásunkkor igen megkedveltem, alapvetően nem holmi akkut problémával kerestem fel, csupán azért, mert lakóhelyet váltottam és nőgyógyászra volt szükségem. Már az első találkozásunkkor éreztem, hogy igazi orvos-páciens kapcsolat alakult ki közöttünk, bizalommal beszélhettem neki pl. a korábbi "betegségeimről". El kell mondanom, hogy Czeiner doktor úr előtt egy belvárosi magánrendelésre jártam, mint mindenki, én is abban a hitben, hogy a pénzemért soron kívüli elbánásban és megkülönböztetett figyelemben részesülhetek. Hát nem így volt! A puccos rendelőben a hetekkel előre(!!!) leegyeztetett időpontok ellenére mindig órákat vártam akár csak egy recept felírására és a kezelő orvosom sem bánt velem úgy, mint ahogy elvártam volna.


    A költözésnek köszönhetően végül új nőgyógyász után kellett néznem. Megmondom őszintén, nem keresgéltem holmi internetes fórumokon, egyszerűen csak kértem egy időpontot a Vörösvári úti szakrendelőbe. Hát így találkoztam Czeiner főorvos úrral...


    Akkor még bakfisként a szokásos receptfelíráson kívül nem szorultam különösebb ellátásra, de főorvos úr ennek ellenére minden egyes találkozásunkkor alaposan kikérdezett az aktuális egészségi állapotomat illetően. Amikor számomra lényegtelennek tűnő, vagy nem a szakterületét érintő problémát hoztam szóba, azonnal megkezdte a nőgyógyászati betegségek kivizsgálását/kizárását és esetenként továbbutalt más szakrendelésekre.


    Az évek során igazi bizalmi kapcsolat alakult ki közöttünk, a családtervezési elképzeléseimet is minden alakalommal figyelemmel végighallgatta és ellátott jó tanácsokkal!


    Volt hogy indokolatlan vérzéssel, kimaradással, vagy hajhullási gondokkal kerestem fel főorvos urat. Ő minden alkalommal soron kívül fogadott és utalt be/tovább az egyéb vizsgálatokra. 


    Véleményem szerint Czeiner főorvos úr az egyik legjobb orvos, akivel valaha találkoztam!!!Munkáját minden esetben lelkiismeretes és szakszerűen látja el. Nekem  csakis jó tapasztalatom van vele kapcsolatban, így nem véletlen, hogy mindkét nővérem, valamint minden óbudai munkatársnőm hozzá jár. Csak ajánlani tudom minden kedves Nőtársamnak!!!


    Akik pedig beszélgetőpartnert, illetve bólogató kiskutyát keresnek, azoknak ajánlom, nőgyógyász helyett járjanak fodrászhoz, vagy pedikűröshöz!


     


     

  4. 2014. szeptember 25. 10:1019.

    Dr. Czeiner Bélát nagyon NEM ajánlom senkinek!


    Többször (6-8-szor) kerültem hozzá sajnos sztk-s rendelésen az évek alatt, és minden alkalommal flegma, lekezelő, elutasító és negatív volt.


    Úgy állapította meg egyszer a terhességemet, hogy hozzám se szólt, csak kikiabálta az értékeket az asszisztensnek, kb emberszámba se vett. A gratulálok szó tuti nincs a szótárában. Mintha nem az élet egyik legfontosabb és legszebb dolga lenne a babavállalás. 


    De pár éve, amikor kértem beutalót 33 évesen, több mint 1 év sikertelen próbálkozás után egy teljes kivizsgálásra a Budai Meddőségi Központba, alig akart adni, mondván, hogy próbálkozzunk még. Két évre rá, amikor még mindig nem sikerült teherbe esnem (egyébként a budai meddőségi kp is egy nagy sz*r, éveket lehet eltölteni ott, teljesen nagyüzemi jellegű), fazon kívül, hogy nem kértem a tanácsát és a véleményét sem, fintorogva mondta, hogy kezdjek el hormonkezelést, meg lombikprogramot, különben soha nem lesz gyerekem. Ilyet mondani egy évek óta ezzel küzdő nőnek csak egy óriás bunkó tud. (Egyébként lett kisbabám mindenféle kemikália nélkül, no comment)


    És tudnám sorolni a kedves beszólásait és a felületes vizsgálatait. Nagyjából akkor kel fel a székéből csinálni valamit, ha nagyon muszáj és kierőlteti a beteg. De osztani az észt és beszólogatni nagyon tud az asztala mögül. Ő a legellenszenvesebb orvos, akivel valaha talalkoztam. Nem értem, miért lett orvos, aki ennyire nem szereti az embereket. Pláne nőgyógyász, ahova még több kedvesség és empátia kellene. 


    Kerülje el Czeinert, aki nem akar lelki sérüléseket! Max rákszürésre lehet alkalmas, bár abban sem vagyok biztos... 

  5. 2014. május 8. 16:4918.
    Meglepődve olvasom itt ezeket a negatív véleményeket Czeiner Doktorról, én tökéletesen megvagyok vele elégede a maganrendelésére is jarok!Velem kedves,előzékeny , figyelmes és alapos!
    borzató dolog ha valaki elveszití a kisbabaját de ha vérzés megindul mar az ultrahang se nagyon fordíthatja vissza!!
    A hajhullásos hölgynek meg annyit üzennék,hogy az nem sürgősségi probléma így nem értem mit problémázik azon ,hogy "lelett cseszve" mert nem kert időpontot!
    Nem hiszem ,hogy reszleteznem kellene mi sűrgős és mi nem sűrgős problema egy nőgyógyászati osztályon ,de a hajhullas egyaltalan nem az!!!

    Ui: engem az első rendelés óta ,mikor még szó nem volt róla,hogy a magánbetege leszek ,mar akkor is alaposan ellátott es ő állapitotta meg a 6 hetes terhességem!
    szerintem kiváló szülész orvos!!
  6. Torolt_felhasznalo_247236
    Torolt_felhasznalo_247236
    2013. Április 1. 15:0617.

    Szerintem dr. Czeiner Béla megérdemelte volna nem egy esetben, hogy feljentsék orvosi mulasztás, és az etikátlan, lekezelő stílusa miatt. Nagyon el van tévedve. Ha az SZTK-ban ilyen, akkor gondolja, hogy a magánrendelésén majd jó sok betege lesz - legalább annyi, mint más magánorvosnak? Azért rendesen terjed a róla alkotott negatív vélemény, és végül jóval kevesebb páciense lesz (mint a rendes, alapos, becsületes, magánorvosoknak) a magánrendelésén is, pedig ott azért ő is a páciensek pénzéből él (részesedik)!!! Ezt mérlegelhetné!!!

  7. Torolt_felhasznalo_247236
    Torolt_felhasznalo_247236
    2013. Április 1. 14:5816.
    Szerintem dr. Czeiner Béla flegma (mind a legtöbb beteghez, mind a nővérhez), és felületes is. Van 1-2 beteg, akivel szimpatizál, de tényleg csak 1-2. Volt olyan beteg, akinek minden vizsgálat nélkül fogamzásgátlót akart felírni. A beteg egyébként nem is szedhet fogamzásgátlót, de ő ezt meg sem hallotta.  
  8. 2012. augusztus 28. 17:0015.

    Sziasztok!

     

    A segítségeteket szeretném kérni orvos ügyben.

    2 hét múlva költözünk a III. kerületbe és a Szent Margit Kórházban szeretnék majd szülni. A terhességem már megállapított, de az új lakhely miatt még orvosom nincs, a régihez messze lenne járni.

     

    Visszaolvastam a fórum régebbi bejegyzéseit ahol láttam több orvos neve is felmerült. A Szent Margit Kórház orvosai közül szeretnék mindenképpen választani, de tanácstalan vagyok, ki lenne a legmegfelelőbb választás?

    Kit ajánlanátok?

     

    Köszönöm a válaszokat, segítséget.

  9. Torolt_felhasznalo_858447
    Torolt_felhasznalo_858447
    2011. szeptember 5. 14:0114.

    Sziasztok!

     

    Tud valaki normális, rendes orvost ajánlani a harmadik kerületben? Olyat aki esetleg terhesgondozást is vállal? Előre is köszönöm!

    előzmény:
    tuccs (1)
    2009-03-02  17:01
  10. 2011. augusztus 23. 21:5213.

    Hááát,nekem a Magyar Attilával voltak rossz tapasztalataim.Hozzá jártam terhesgondozásra és nem adtam neki pénzt.Gondolom emiatt a vizitek alkalmával míg a többi anyukától megkérdezte,hogy hogy vannak,amikor hozzám értek csak annyit mondott a főorvosnak:ő jól van!A többi anyukának is feltünt,hogy mennyire átnéz rajtam és az utolsó vizit után ki is buktam.Pedig megismert,de úgy látszik,hogy nem tejeltem neki és ezt ő így adta vissza.

    Lehet,hogy ez így nem olyan nagy dolog,de akkor ez nekem nagyon rosszul esett.A gondozáson se nagyon foglalkozott a dolgokkal és már itton voltam a fiammal,mikor olvastam a neten több rossz tapasztalatot is és azt is,hogy már most milyen pénzéhes..

    Előtte Czeinerhez jártam,vele nem volt gondom,legutóbb pedig Dr Krammernél voltam és bár csak egy alkalom volt,de szerintem le a kalappal..

    előzmény:
    tuccs (1)
    2009-03-02  17:01
  11. 2011. augusztus 23. 18:5812.

    Kedves Mindenki!

     

    Meglepodotten olvasom, amit Dr. Czeiner Belarol irtok, sajnos nekem drasztikus tapasztalatom van vele kapcsolatban, es jo lenne ezt mindenkivel megosztani. Egy honapos terhes voltam,,,,barna pecsetelo folyasom volt, folyamatosan tartottam a kapcsolatot a maganorvosommal, aki azt tanacsolta, ha elkezdenek verezni, akkor mindenkeppen menjek be a legkozelebbi SZTK rendelobe, surgosen. 

    Persze vitaminokat es miegymast szedtem. 

    Megindult a verzesem, es mit csinaljunk....SZTK surgossegivel.....

    DR. CZeiner kijott a rendelobol egy pillanatra, koszontem neki, de  nem volt valasz, 

    Amikor ramkerult a sor, akkor jott a hideg zuhany.Elmondtam, hogy a terhessegi teszt kimutatta, terhes vagyok,de megindult a verzesem. Erre o: mibol gondolom en, hogy terhes  vagyok, ateszek gyakran csalnak, nem helyesek, ez egy egyszeru menszesz keses, es nem kell ketsegbe esni, minek panikolni,,,hormonalis zavar....megkertem, hogy ha lehet csinaljon egy ultrahangot,,,,a legflegmabb modon a kovetkezot mondta: mit gondolok en,mit mutathat ki az ultrahang? Hozzatette, nem csinal. Megkertem nezze meg a terhessegi tesztet, mert nekem most eloszor lett pozitiv, azt mondta, latott o mar ilyet, semmi ertelme hogy megnezze.

    Nem vagyok terhes- mondta, es hozzatette, van meg lehetosegem szulni ( gondoltam, egy lepesre a 30-hoz, azert most jo lenne, ha minden rendben lenne). Hulyenek ereztem magam..ejjel eros gorcseim voltak...hajnalba hivtam a maganorvosom,maris berendelt ultrahangra, a teszt pozitiv volt, a mehem teljesen kiurult,mert sajnos  terhes voltam.Szoval baba nincs, es ha nem ez az orvos ugyeletes, akkor most lehet egy boldog kismama vagyok, 

    A felelotlenseg hataran ulmutat, a flegmasag, unottsag, felszinesseg- ez volt erre az orvosra jellemzo, 

    Szoval.....ez az en tortenetem...hatha valakinek segiteni tudtam evvel a donteshozatalban....

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  12. 2009. március 19. 18:3411.

    Szia!

     

    Én is mindenképpen dr. Magyar Attilát ajánlanám. Nekem is Ő az orvosom. Véletlenül kerültem hozzá, mert épp Ő volt beosztva az ambulanciára, de nem bántam meg. Lelkiismeretes, jó orvos.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. 2009. március 3. 10:2810.

    Koszi szepen:-)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_577681 (9)
    2009-03-02  18:52
  14. Torolt_felhasznalo_577681
    Torolt_felhasznalo_577681
    2009. március 2. 18:529.

    +1 szavazat Magyar Attilára!

     

    Nagyon kedves, alapos, le a kalappal előtte.

     

    Sajnos Czeiner Béla nekem nem jött be, lehet, pont a flegmasága miatt

    előzmény:
    tuccs (1)
    2009-03-02  17:01
  15. 2009. március 2. 18:158.

    En sem maganban szeretnek jarni..hacsak nem muszaj

    Koszi neked is a valaszt:-)

    előzmény:
    biazsu (5)
    2009-03-02  17:57
  16. 2009. március 2. 18:147.

    Koszi a valaszokat!:-)

     

    előzmény:
    Bububébi (6)
    2009-03-02  18:07
  17. 2009. március 2. 18:076.

    Dr. Czeiner Bélához mentem egy párszor, még a terhesség elején, tök normális, kedves, mindenre válaszol és nem dob ki téged az első 3 perc után. Ja, és uh-zik, tök hosszú ideig, szó nélkül ad képet...

     

    Én meg vagyok vele elégedve.

    előzmény:
    tuccs (1)
    2009-03-02  17:01
  18. 2009. március 2. 17:575.

    Szia!

    Czeiner dr-úrhoz járok, nem magánban, hanem a rendelőbe! ÉS mindig kedves, figyelmes, alapos a maga "flegma" módján (olyan Haus-os) .

    Én megbízok benne!

    Zsú

    előzmény:
    tuccs (1)
    2009-03-02  17:01
  19. 2009. március 2. 17:414.

    Hu, nagyon koszi a valaszt mindkettotoknek.

    Igen, most 4 doki is van..a boseg zavara:-)

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_251850 (3)
    2009-03-02  17:39
  20. Torolt_felhasznalo_251850
    Torolt_felhasznalo_251850
    2009. március 2. 17:393.
    Szia!MINDENKÉPPEN Magyar Attila!!!! :) Én nála szültem, nagyon aranyos, nagyon törődik az emberrel. Nem ismertem én sem korábban, a 35. héten kerültem hozzá tök véletlenül (addig máshoz jártam, de amikor mentem terhesgondozásra, megváltoztatták a dokik rendelési idejét, ő volt éppen akkor és a terhesgondozós szülésznők beküldtek hozzá, végül maradtam is nála). Most egy éve, hogy itt dolgozik csak a Margit kórházban, még tök fiatal.Amúgy meglepődtem, hogy négy orvos is rendel az SZTK-ban, szeptemberben, mikor utoljára voltam, még csak egy volt, az is beteg lett és helyettesítették (valahogy így került oda az Attila is, előtte csak a kórházban volt).További szép napot! :)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. 2009. március 2. 17:152.
    Személyes tapasztalatom Dr. Czeiner Béláról van, 1 vizsgálaton voltam nála, tehát terhesgondozás témában nem tudok nyilatkozni, de igen körültekintő és türelmes volt, érthetően válaszolt minden kérdésemre és nem akart egy pillantás után kipaterolni a rendelőből ahogy az szokás manapság
    előzmény:
    tuccs (1)
    2009-03-02  17:01

Címlap

top