Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lehet baba? Járt így vki?

wicaaa
Létrehozva: 2019. június 11. 10:47


Sziasztok

Egy kis lelkifröccsért jöttem. 
Remélem vannak itt olyanok akik hasonló helyzetben voltak mint én és pozitív lett a végeredmény. Mert nagyon aggódom. 
A történetem röviden.
PCOS-em van babát tervezünk. Már egy hete folyamatos pozitív peteérési teszt miatt kezdtem gyanakodni és csináltam tesztet ami pozitív lett (digitális clearblue) 1-2 hetes terhességet jelzet a teszt ez volt pénteken. Ezen felbuzdulva csináltam még vagy 7-et külömböző időpontokban mind pozitív lett bár a sima 1 csík 2 csík leolvasósak csak halványan mutatták a pici manót. Az utolsó mensim alapján még csak 3 hetes a babó, ettől függetlenül elmentünk dokihoz mert nagy volt a stressz ugye alapból a PCO-s miatt. A doki azt mondta orvosilag lehetetlen hogy ilyen korai terhességnél pozitív legyen a teszt. Persze az ő tesztje is pozitív lett. Az ultrahangon sajna babót nem látott az uh-n de azt mondta a méhem állapota olyan amilyennek lennie kell. Vettek vért is a hcg miatt is azt mondta a doktornő azzal is minden rendben van. Holnap vissza kell mennem egy újabb vérvételre, hogy nő e a hcg szint a szervezetembe és mit ne mondjak rettegek. Nagyon félek, hogy a vége mégsem lesz pozitív a történetem 
Volt esetleg valaki olyan helyzetben, hogy előszőr nem látták a babát aztán mégis meglett és minden rendben volt vele? Halvány teszt ide vagy oda stb? 

  1. 2019. június 21. 19:393.

    Hogy állsz?

    előzmény:
    Kövesdiági (2)
    2019-06-14  16:47
  2. 2019. június 14. 16:472.

    NE PARÁZZ!   Légy  pozitív és boldog! Szeress  és szeressenek!

Címlap

top