Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Köhög a macskám!:(

KszFanni
Létrehozva: 2019. augusztus 15. 12:09

Szasztok. Azzal problémával fordulnék hozzátok hogy a macskám gyakran köhög. Már lazítottunk a nyakkövén, sok ideig adtunk neki olyan jutalomfalatot ami szörgombóc oldó. Már régebben is köhögött de egy idő után elmúlt 2-3 hónapig nem is köhögött de most újra elkezdett és aggódok hogy valami komoly dolog. Amugy általában amikor alszik akkor egyszer csak elkezd köhögni. Amikor fönt van nem kezd el köhögni. Kíváncsi vagyok mással is volt-e mar ilyen. Válaszaitokat előre is köszönöm.

  1. 2019. augusztus 22. 12:473.

    lehet valamifele allergia, de annyira sok a lehetoseg hogynem erdemes csak tippelgetni vidd el ot az allatorvoshoz. Nekem az egyik cicam kohogott amikor hozzank kerult. azt hittuk asztmas de kiderult hogy amikor idejott a menhelybol a kornyezeti valtozas, masfajta por, levego illatosito (azota azt a fajtat nem hasznaljuk)  miatt kohogott idonkent. most mar 4 eves es elmult neki semmifele kezeles nem kellett de jo volt megtudni mi okozta a kohogeset.

  2. 2019. augusztus 15. 12:122.

    Irány az állatorvos!

Címlap

top