Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Háromszor nősült a párom

Erzsókám
Létrehozva: 2019. december 9. 15:21

Sziasztok ! Lehet hogy nem a legtalálóbb a cím de annyira összetett a helyzet amiről kérném a véleményeteket hogy talán indításnak bemutatkozásnak ez is elég lesz.


Én 24 év után váltam el. 20 24 éves fiaim vannak. A páromnak 3 gyermeke van és már egy unokája is lett. A legkisebb lánya 15 éves. Sajnos Ő lett a vesztünk. Hét éve vált el az harmadik  feleségétől. Viszont semmit nem zárt le. Rezsi, gyermektartás, ruha, étel, tanár, orvos, körmös stb mind Ő fizeti. Együtt karácsonyozás ( ide is Ő viszi a hidegtálakat). Viszont Ő egy putriban él.Mi egy éve ismerkedtünk meg és nagyon jól ellennénk ha a volt családját tudná kezelni és nem zaklatnának minket mindennel amire Ő rögtön ugrik. Hozzátartozik még a történethez az hogy a párom kamionos. Havi 4 napot van itthon. 3 hétig én tartom életbe. Majd hazajön és játsza a figyelmes férjet és az odaadó apát. Én meg értsem meg mert  a vére meg a gyermeke anyja. 


Én ezt nagyon nehezen tolerálom mert csak pénzlehúzásnak érzem. Sőt az Ő testvérei az összes rokonai kivannak a kislánytól aki szerintük is egy pénzorientált manupulatív gyermek.

  1. 2019. december 15. 19:327.

    Neked mi a jó ebben a kapcsolatban? 


    Tedd a leírakkal szemben egy mérleg másik serpenyőjébe és nézd meg, érdemes-e folytatni. 


     

  2. 2019. december 10. 17:256.

    Most akkor mi a gond?


    Mazochista vagy, jó ez így neked.


    előzmény:
    Erzsókám (5)
    2019-12-09  19:14
  3. 2019. december 9. 19:145.

    Köszönöm ! 


    Igen borítani kell mert én már kihasználásnak is érzem ! 


    Rakja rám a terhet hogy én neveljem a lányát aki mindenkit leosztályoz (az apukája is elég kritikus). Velem is közölte hogy az én korosztályom nem jön be neki (49 éves vagyok) Ő 55. Na meg max 68 kg lehetek! Meg is jegyezte tavaly karácsonykor hogy 2kg esetleg felszaladt , Úgy hogy Ő igaz vékony de olyan erős dohányos meg a kamionos életmód miatt is. Ráadásúl cigizik a házban is meg a kocsiban is úgy hogy én nem !!


    Vannak itt gondok !!

    előzmény:
    castaneasativa46 (4)
    2019-12-09  16:53
  4. 2019. december 9. 16:534.

    És meddig tudod ezt tolerálni? Mert ez itt a kérdés. A "párodnak" semmiféle felelősségérzete nincs, tulajdonképpen nem is vagytok egy pár /figyelembe véve azt is, hogy milyen kevés időt tölt veletek/ Ez nem együttélés! Igen, azt is lehet, hogy beérni azzal, ami van - ez persze édeskevés - vagy borítani. /Úgy érzem túl sok szálat nem kell elszakítani a váláshoz.../

  5. 2019. december 9. 16:033.

    Nagyon jól látod ! Sajnos nagyon jó a hozzászólásod !


    Nem én vettem el a családjától (ezt azért tisztázzuk). Jó fej de vannak tények. Mindhárom gyermekét elhagyta. Vasárnapi apukaként könnyű vagy legalább is könnyebb játszani az odafigyelő apát. Én csak rosszat hallottam a volt családjáról: " a feleségét már akkor meg kellett volna ölnie mikor a gyereket megszülte akkor már most szabadulna a börtönből de az is jobb lenne.


    " utálja a lánya közönséges stílusát


    " nem volt mit ennie de a kutyát is az Ő pénzén kellett beoltani


     


    Na meg a felesége miért nem néz munka után ? mert talált egy lúzert ? 

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2019-12-09  15:53
  6. 2019. december 9. 15:532.

    Nem zarta le .
    Neki igy jo .
    Kitart a csaladja mellett .
    Valoszinuleg tudja , hogy amikor egy csaladfenntarto elhuzik ribancozni , akkor az altala megalapozott csalad eletszinvonala  a beka segge fele tart....
    Jo fej lehet : tudja , hogy gyereket mindenki tud csinalni , de ha megcsinaltuk , akkor  fel is kell oket nevelni....
    Lecserel Teged hamarosan , mert a csaladjat tamadod.
    Probalj meg alkalmazkodni es beerni azzal , amit onkentesen ad neked az altala megkeresett penzbol .

Címlap

top