Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kismamaság kövéren!

Marcy
Létrehozva: 2020. január 22. 12:41

Sziasztok. Érdeklődnék nagyobb súlyú kismamáktól az érdekelne hogy 4D uh-t meg tudják csinálni a vastagabb hasfal miatt? 22 hetesen voltam most de az csak sima uh volt és a doki elég bunkón és megáláton bánt velem ráadásul a párom előtt. És ahogy hozzám ért az is rémálom volt meg, ahogy azt mondta jó lenne ha most azonnal lefogynék 20kg-ot.Ami mondjuk vicces hogy pcos vagyok 2 típusú cukorbeteg már vagy 12 éve akkor volt a csúcs súlyom 142kg. Utána leadtam az évek alatt 52kg-t. És utána picit vissza szedtem a lényeg a terhességet 103kgval kezdtem azóta most vagyok a 24 hetes lassan és csak 3 kg-t hiztam. De a terhesség elején fogytam is. Vissza százra. Jelenleg ugye 106kg vagyok. És úgy gondolom nálam nagyobb súlyú lányok/nők is szülnek. Legalább párom is ezt mondta persze látszott rajtam hogy rosszul estek a doki szavai az egyetlen ami miatt nem rúgtam le a fejét az a gyermek volt a pocakomba akiről mondta hogy kisfiú lesz és hogy amennyire a vastag hasfaltól megállapítható minden normál értékű.. Ezt a mondatot egyébként mindenhova odaírta ahova csak lehetett a papíromra.. Nem esett jól. Nektek mi a tapasztalatotok a 4D ügyben? Mert sok helyen azt olvastam hogy kövéren azt nem lehet elvégeztetni de nem tidom de első terhességem. Nem tervezett mert ugye mivel nekem a pcos miatt nem jött össze 12 évig. Le is tettem róla hogy nekem lehetne gyerekem. Így pont mikor megfogant nem tartottam a szénhidrát diétát a 12 hétig mert nem is tudtam hogy terhes vagyok és nem is használtam semmilyen inzulint vagy gyógyszert. Emiatt ugye lehet a magzatnak baja a szívével a lábaival és a veséjével emiatt szeretném a 4d uh-t mert a simán nem nézték meg a lábujjakat az ujjakat meg úgy kb csak nagy körvonalakban. Holott az itteni Kunszenti dokim aki legalább rendes. Azt mondta ez lenne a legfontosabb. Köszönöm ha végig olvassátok és válaszoltok.


Márcy

  1. 2020. január 23. 05:264.

    Huvelybol meg tudjak csinalni....

  2. 2020. január 23. 05:243.

    itt nezegessed


    Nem szegyen es nem ok megsertodeshez , se "fejlerugasra" az ,  ami tortent az orvosnal : aggodik , mert TUDJA , hogy a baba elete es a Te eleted van veszelyben...

  3. 2020. január 22. 16:032.

    Gratulalok!


     

Címlap

top