Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Két kisgyermekkel otthon

Helga
Létrehozva: 2020. október 4. 14:56

Sziasztok!


 Tanácsokat, ötleteket szeretnék kérni. Van egy 2 éves 2 hónapos kisfiam, valamint egy 4 napos csecsemő. 


Holnap engednek haza a kórházból, minden rendben. Ma valahogy elkapott egy óriási félelem, hogy mi lesz otthon, hogy leszek képes mindkettőt ellatni, megfelelően figyelni rájuk. 


A nagyot terhesség elejétől készítem, sokat meséltem neki a babárol, nem éri őt meglepetésként, mégis attól tartok nehéz lesz összeegyeztetni a kettő programját, úgy hogy közben én se fulladjak ki, ne essék pánikba. 


Ti hogy álltok egy egy ilyen helyzet előtt? Segítségem legfennebb egy pár napig lesz, aztán meg a férjem is visszamegy dolgozni. A helyzet nehezebb, mert császáros vagyok, meg eléggé gyenge.


Minden hasznos tanácsot, vagy saját tapasztalatot szívesen olvasok! 

  1. 2020. október 13. 07:394.

    *kiegészíteném, én is császáros voltam, a nagyot 6 hétig nem emeltem fel, elmondtam neki, hogy a hasamból vették ki a kistesót, ahogyan őt is, és most vigyáznom kell magamra.


    Ha eddig még nem tetted, szerezz be hasleszorító bugyit, egy áldás császár után .

    előzmény:
    Babaváró2017 (3)
    2020-10-13  07:35
  2. 2020. október 13. 07:353.

    Szia!


     


    Kicsit túl gondolják az anyukák ezt... 


    A babát a nagyhoz tudod igazítani, akit pedig be kell vonni mindenbe, öltöztetés, fürdés. Adja ő a fürdőszert, törölközőt, ruhát.


    Nekem sincs segítségem, nem is kell, a pici délelőtt alszik, addig a nagy nézhet mesét, akkor szoktam főzni, teljesen jól működik.


    2.5 és 0.5 évesek ők már, nagyon szeretik egymást, összenőttek. Kitartás !

  3. 2020. október 9. 01:072.

    Kamu  TOPIK  !!!


    Az  elso"  gyerek  szulete'sekor  mit  csina'lt?  Csinalja  most  is   ugyanazt!


    A  kovetkezo"  (3-ik)  szulete'sekor  pedig  vegyen  fel  a  NL   egy  uj  irot,   tobb  fantaziaval.


     


     


     

Címlap

top