Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kisfiú vs kislány lett ?

Dorka9017
Létrehozva: 2020. október 8. 16:24

Sziasztok olyan anyukák tapasztalata érdekelne; akik a termékeny időszak minden napján (nagyjából 5-6nap) minden nap voltak együtt ; kisfiú vagy kislány lett a baba? Nincs semmi oka; hogy egyik vagy másik nemet szeretnénk; csak nem mutatja meg magát a kicsi pocaklako és így a vége már minden féle tipp és ötlet jött .. és egyesek azt mondják ha a peteérés napján is voltunk együtt tuti fiú; de igazából ha meg tüneteket nézek teljesen lányra hajaz :) szóval van az az elmélet mi szerint valóban peteérés napján kisfiú lesz; de ez nem csak akkor működik ha csak aznap voltak együtt? Illetve kíváncsi vagyok kinek mi jött be esetleg hasonló helyzetben. 

  1. 2020. október 31. 20:425.

    Babona bizony,semmi köze hozzá,hogy fiú vagy lány lesz.Éppen az elsőnek beérő ondósejt kromoszómaszerkezetétől függ,hogy lány vagy fiú lesz.


    Nálam Mindegy volt a nemük,csak egy számított,hogy egészségesek legyenek.Az elsőnél volt egy X kromoszómájú ondósejt,a másik kettőnél csak Y voltak

  2. 2020. október 19. 10:134.

    Peteérés napján: fiú


    előtte 1-2 nappal lány, mindkétszer

  3. 2020. október 13. 09:243.

    Kisfiú, aztán pedig kislány .


    Annyi szép unisex ruha van, H&M-ben főleg  azokból válogass, boldog babavárást !

  4. 2020. október 11. 22:102.

    Buta  babona   mindaz  amit  beirtal----------

Címlap

top