Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mással is van/volt ilyen?

Baktatartaly
Létrehozva: 2021. augusztus 5. 00:48

24 eves srac vagyok. Mostanaban talaltuk meg a regi csaladi es baráti kazikat az elmult 20 evbol es elkezdtuk oket digitalizalni. Jo sokat megneztunk, nagyon jo volt. Majd rajottem hogy a regi telefonjaimon is biztos sok sok emlek van szoval azokat is lementettem es vegigneztem. Azonban elkezdtem eszrevenni magamon hogy mennyire is hianyzik sok sok minden. A gimi. A nyarak. A barati osszejovetelek stb stb. Moatanaban allandoan ezeket a kepeket viseokat nezem es megfajdul a szivem mert annyira hianyzik ez az idoszak, a tizenéves énem. Visszaakarnek menni a múltba. Ujra megelni ezeket. Olyan szomoru vagyok mostansag mert mindenrol valami regi dolog jut eszembe. A szobamrol pl az hogy ott bujkaltunk egy nagyon jo baratommal. Es lejatszom a fejemben a szitiaciot. Es ezekhez hasonloan mindenhol ezt teszem. Ahol nem ott meg ujra nezem a kepeket. Ha meghallok egy regebbi zenet akkor is szomorkas leszek mert hiányzik ez a sok minden. Olyan mintha egy nosztalgoa bomba robbant volna bennem es nem akarnek felnoni. Meg szeretnek ilyeneket atelni es ujra kisebb lenni. Imadom a csaladom es jo kozegben elek. Parom is van 2 eve. De mostanában lefekves elott is az emlekeket bujom es zakatol az agyam. Ugy hiányzik minden. Amik regen tortentek. Sírni is tudnek biztosan miatta. De addig meg nem jutottam el :D mi tortenthet velem? Massak is volt ilyen?

  1. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. augusztus 6. 12:253.

    Szerintem ez több szempontból normális, pláne a mostani helyzetben. Van egy olyan is, hogy poszt-covid szindróma, szóval a te érzéseid is lehetnek ennek a részei, mégha nem is voltál beteg, de a hosszú karanténidőszakot te is átélted, és beszűkült nyilván a te világod is, ezért is van most több időd a múlttal foglalkozni. Persze, nyilván sok szép dolog volt a gyermekkorodban, szerintem most az lesz majd a feladat, hogy a felnőtt korod szépségeit is kiélvezd, elvégre most vagy fiatal felnőtt, még nem túl sok rajtad a felelősség, viszont sokkal szabadabb vagy, mint eddig, mehetsz bulizni, világot látni, megvalósíthatod a vágyaidat stb. Szerintem meg kéne próbálnod ezekre koncentrálni, és szép apránként meglátni, hogy a jelen életszakaszban is várnak rád klassz élmények! Aztán egyszer majd lesz gyereked, és akkor félig-meddig újraélheted majd a sok csodát és örömöt, amit a saját gyermekkorodban megtapasztaltál - az is nagy élmény lesz, hidd el nekem! :)

  2. 2021. augusztus 5. 15:572.

    Ne aggasszon, majd kinovod!

Címlap

top