Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Anyák aki nem anyák

Torolt_felhasznalo_226105
Torolt_felhasznalo_226105
Létrehozva: 2021. augusztus 19. 23:22

Várok mindenkit, aki úgy črzi megbánta, hogy gyereke kett, čs ez a teher megnehezíti a mindenapjait.

  1. 2021. augusztus 21. 11:442.

    A másik topik nem volt elég aktív, vagy mi a helyzet?


    Ha véletlenségből csusszant be egy gyerek, akkor is anya vagy, ha nem érzed annak magadat.
    Tudom, hogy sallang, de még azt se tartom kizártnak, hogy csak az elején ilyen nehéz és idővel, ha nem is megszereted, de legalább megszokod! ^^

    N
    ekem egyébként saját példám is van, az én anyámnak összesen 4 gyereke van. 2 már több mint 40 éves, a testvérem és én pedig 20 körül vagyunk. Ő saját elmondása szerint nem szeretett soha anya lenni és nem is nagyon érezte magát anyának, de régebben (amikor az első férjével volt) ez egy ilyen nem túl tárgyalóképes pozíció volt, szóval lett két gyerek. Azt viszont egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy 40+ évesen is szült volna még kettőt egy másik férfinak, ha legalább picit nem szereti meg a dolgot. Szóval summázva, szerintem adj egy kis időt magadnak, ha meg nem jön össze, keress valami más megoldást, vagy csak nyeld le a békát.

Címlap

top