Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

2006 szeptemberi babavárók

Torolt_felhasznalo_143166
Torolt_felhasznalo_143166
Létrehozva: 2005. december 19. 15:39

Sziasztok!

Úgy néz ki úton van a 3.gyermekem!A babasszobás kalkulátor szerint 2006.Szeptember 2-ára várom!Pénteken derült ki,hogy újra babát várok!Ha más is így van vele jöjjön és beszélgessünk!Nem csak már gyermekeseket várok!Jöhetnek teljesen "kezdő" kismamák is akik jövő szeptemberben szülnek(ha minden jól megy) 

Mindenkit szeretettel várok!!

  1. 2011. szeptember 16. 18:40112951.

    Blansikám látom Te még mindig pörögsz ezerrel, elképesztő!! Ezt az úszni járást is hogy fogod a kicsivel együtt megoldani hetente kétszer?? Részemről hétköznapi különórát nem is vállaltam, mert nem tudnám biztosra, hogy mindig lesz valaki, aki el tudja vinni...  Nálunk ugye Joci használja  a kocsit, ha én megyek Dorkáért háromkor el kell kéredzkedjek, ez max. minden második héten két alkalom lehet, ennél többször nem megy. Ha Jocinak úgy van melója, akkor Mama lép át Dorkáért, de hogy onnan még BKV-val ki tudja hová szállítgassa különórára?? Szóval szombat délelőttre találtam egy táncos foglalkozást, mert Dorka nagyon szeret táncikálni, saját koreográfiákat csinál és akkor le kell ülnünk és végignézni a sokszor 10-15 perces előadást, amit egy adott zenére ő talált ki Meg kell zabálni annyira aranyos, úgyhogy elvittük ide, ez ilyen hipp-hopp, dzsezzsbalett, moderntánc egyveleg, nagyon tetszik neki. Az oviban meg folytatja hetente egyszer a néptáncot :)

     

    Didókám nem lesz semmi gond Szabival szerintem. Kolléganőméknél a kislánya már folyékonyan beszélt és nem is volt sosem beszédhibája, mégis középsőben minden trauma, változás stb. nélkül dadogni kezdett, és ez tartott egy olyan fél évig. Nekik is azt mondták, hogy megugrott az agyi fejlődés és előrébb járnak sebességben a gondolatai, mint ahogy beszélni tud, és ezért dadog. Ők jártak valami specialistához is, akivel nagyon meg voltak elégedve. Ha gondolod elkérem a számát. Aztán megszűnt a panasz, mintha nem is lett volna... :)

     

    Salsa ne szerénykedj, valóban csodaszépek azok a fotók! Jó szemed van! Lehet, hogy ez lesz a Te igazi jövőbeli karriered??? :)

     

    Egyébként úgy nagy általánosságben rendben vagyunk. Megvolt a szokásos egy hét Eger egy hét Alsópáhok nyaralásunk, mind a kettő csodálatosan sikerült. Szerencsénk is volt az idővel, meg hát tele volt megint élményekkel. Jövőre már nagyon szeretnénk a tengerhez eljutni :) Jocika elkezdte Zuglóban a tetőtér beépítést, belső lépcső áthelyezés, plafonkészítés mama feje fölé az első fázis, hogy a hidegre már kész legyen. Aztán tovább ahogy pénzünk adja, odafönt kb. ugyanannyi m2-ünk lesz mint a belvárosban, de a lépcső miatt sokkal nehezebb lesz jól elosztani, főleg, hogy feltétlenül kell külön gyerekszoba, nekünk hálószoba és úgy a nappali + konyha. Ehhez ragaszkodom. Hogy ezt hogy fogjuk megoldani olyan 50 m2-en??? Na majd kiderül.

     

    Melóm még mindig ugyanaz. szeretem, és jó is itt nagyjából, januárban lesz 9. éve, hogy itt dolgozom. Hűséges típus vagyok na.... Egyébként ugyanúgy sok programra járok Dorkával, tele volt az egész nyár, Joci persze ritkábban jön velünk, ahogy ezt már megszokhattuk, de volt pl. egy csodaklassz visegrádi kirándulásunk, várral, bobbal, pisztángos tóval, erdei vendéglős vacsival, sok rég nem látott unokatesóval és azok gyerkeivel, igazi családi nap volt. Tényleg jól sikerült, ilyenekből kellene még egy pár....  Nézek képek, és ezentúl megpróbálok gyakrabban jönni :) pusz.

    (Ja! És a "kis" hölgy 123 cm magas....)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  2. 2011. szeptember 16. 17:36112950.

    Sziasztok lányok! Végre ideértem én is.... Nagyon sajnálom, de nem tudtam csatlakozni a CJ-be hozzátok, Salsának már írtam, hogy most vasárnap lelépek egész napra a családtól némi kis bulira, ez volt a hétre megbeszélve, így most ez nem fért bele. remélem azért nem fél év múlva lesz újra :)

     

    No de hagy kezdjem azzal, hogy Früh és Démon megagiga gratula mind a kettőtöknek ketteskéhez!! Nagyon ügyesek voltatok és minden elismerésem, hgy hajlandóak vagytok előről kezdeni.... Részemről ez nem hiszem, hogy megtörténne. Mondjuk nem is tervezzük.

     

    Démon nagyon sajnálom, ami édesapáddal történt. Őszinte részvétem. És tudod megint el kellett gondolkodnom egy kicsit, hogy én csak ne merjek siránkozni, ha a cégtől nem tudok elindulni időben, ami miatt kések az oviból, ami miatt nem tudok a hugommal a megbeszéltek szerint találkozni, mert ő nem ér rá később, a buszon majd fellöknek, elfelejtek kenyeret venni, mehetek le a kisboltba, mik ezek ahhoz képest, hogy valakinek milyen dolgok jönnek össze egyszerre?? Azért nem lehetett semmi nagy pocakkal többszáz km-eket vezetni, közben vizsgálatokra járni még ott van Bence is, aztán megtalálni édesapádat, a temetést intézni Pestről, közben szülés és még műtét is a picikének hát tudod, igen belehúzott az élet most Nálad, de remélem szépen sorjában minden rossz lecseng és meg is tudsz nyugodni. Jöhet a boldogság! Megérdemled már!

     

    Früh a Te pocakod meg egyszerűen elképesztő nagy volt!!! Atyám, hogy bírtad. Ekkora gyerek akkora pici helyen, hogy hogy nem jött már ki hamarabb?? Esztóka nagyon édes, ahogy ölelgeti

     

    Andi hát hallod csodaszép helyeken jártok Ti mindig. Szép volt a nyaralásotok megint. Amit a sulitokról, oviról, a falu programjairól írsz, azon mindig elcsodálkozom. Szépen, szervezetten, izgalmasan van ott nálatok minden. Jó helyen éltek!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2011. szeptember 14. 12:14112949.
    Na még Blanka, csak annyit hogy végignéztem a képeket, szuper jó lehetett a buli is meg a nyaralás! Kristóf egyre szebb, Gege is persze, mekkora és milyen csibész feje van!!! Na tényleg léptem.
    előzmény:
    Blanchy (112947)
    2011-09-12  14:40
  4. 2011. szeptember 14. 12:12112948.

    Sziasztok!!

     

    Ott leszek este mindenképp (remélem, nem fog munka közbeszólni, majd nagyon teperek). Ki jön még?

     

    salsa/Démon,  egyet kell értenem andival,  én sem vagyok nagy pocakfotó-párti, könnyen giccsbe tud hajlani, de ezek nagyon ízlésesek és szépek!! Mint az összes többi gyerekfotó is amiket a FB-ra feltettél salsa, nagyon ügyi vagy, tényleg! (Kismacs képei is nagyon tetszettek különben, bár azt tudom hogy nem Te csináltad.)

     

    Démonka a szüléstörténet tényleg 'kicsit' hektikusan alakult, de a lényeg ugye a végeredmény, festeni sem lehetne szebbet!! : ))

     

    salsa, köszi, a logopédia adott, oda mindenképpen kell is járnia. Most azért nyomulok hogy emellett nézzék meg még a szakszolgálatnél, pszichológus, ott van egy ilyen dadogás-specialista, csak nagyon kell nyomulni náluk, de igyekszem. Ha van is lelki oka, nem igazán vettem észre hogy valami változás idézné elő. Most legutoljára augusztus elején kezdődött el megint, elvileg a legkevésbé stresszes időszakban, amikor együtt nyaraltunk. Inkább úgy veszem észre, hogy amikor hirtelen ugrik egyet a szókincse vagy a gondolkodása, akkor torlódik össze benne az a sok mondanivaló vagy egy bonyolultabb történet, ami aztán nagyon nehezen jön ki. Dehát persze nem vagyok szakértő. Az óvodai logopédus például észre sem vette ezt amikor állományba vette az egyéb beszédhibáival, valószínűleg azért, mert azok célzott gyakorlatok voltak és nem szabad asszociáció vagy egy sima beszélgetés. Na mindegy. Kicsit nyomaszt de hihetetlen hogy az oviban a csoporttársai mennyire toleránsak vele, senki sem csúfolta még ezért, mindig türelmesen meghallgatják és elfogultság nélkül ő az egyik legnépszerűbb a csoportban, nagyon sok kis barátja van, ennek viszont nagyon örülök.

     

    Köszi, érdekes, amit az úszásról írtok, én úgy gondoltam hogy még esetleg korai (nem késő : O)) merthogy úgy olvastam ilyenkor még nem tudnak ténylegesen megtanulni úszni. Most találtam egy elég jó kis vízhesz szoktatós csoportot, ami inkább csak pancsi, de az pont jó lesz az én kis óvatos duhajomnak. akkor szeptember végén belevágunk : ))

     

    na jó, nem csacsogok itt tovább, este CJ!!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  5. 2011. szeptember 12. 14:40112947.
    előzmény:
    Blanchy (112946)
    2011-09-12  14:37
  6. 2011. szeptember 12. 14:37112946.

    HAHÓ CSAJOK!

     

    FOGLALTAM:SZERDA ESTE FÉL) CACTUS JUICE? dohányzó és gyenes blanka néven

    Nah, csak nagyon gyorsan írok.

     

     

     

    Demon!

    azért örülök, hogy legalább a szülés gyorsan ment, ez a magas vérnyomás nagyon egy borzalmas dolog.Nagyon szpek a képek!Nekem nagyon tetszik az amlyiken fekszel és selyemmel vagy borítva, és ja, kedvet kapok, de sok ok van, amiért nem vállalok harmadikat....pedig olyan édesek ezeka  kölykök!

     

     

    Dido!(30as számodat elveszítettem:0()

    Körkérdésre:

    Kristóf HOLNAP kezdi az úszást, nem, nem késő, középsőtől ajánlják, mi pasihoz fogunk járni heti kétszer, nyilván én hozom-viszem Krisit , Gellérttel a nyakamban.

    Hétvégén túlvoltma a szülinapi partyn, 23an voltunk szombaton, másnap meg volt Krisinek legkedvesebbbarátos partyja, majd linkelem a picasat:0)

     

    Andi!

    Nagyon klasszak a képek, Ti mindig olyan szép helyeken jártok!

     

     

    FRÜH!

    DObj már képet Olivérről!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  7. 2011. szeptember 12. 13:06112945.

     Sziasztok !

    Salsa, kepek ! Az ilyen nagypocakos (vagy picibabas) kepek nagyon sokszor olyan "sziruposak", eroltetettek, de a tieid egyszeruen csak otletesek es szepek.

     

    Ma falusi "aratounnepen" voltunk az ovival.  Jopofa volt, sok erdekeset magyaraztak a gyerekeknek, ehettek frissen sult kenyeret (tetszett a park kozepen felallitott kemence), almatortat, es ittak ott helyben preselt almalet (milyen mas ize van, mint a boltinak !). Meg felepitettek a gyerkonek par helyszint, peldaul megmutattak, hogy regen az asszonyok hogy mostak a patak partjan (pont jol jon ki, hogy a parkon tenyleg keresztulfolyik egy kis patak). Jovo heten az erdobe mennek egy erdesszel, aztan meg rendszeresen tajfutasra (azt hittem, hogy ehhez meg kicsik). Kozben lesz minden heten tornaorajuk egy igazi nagy, jol felszerelt tornateremben, meg zenefoglalkozas is egyszer egy heten. Es nemsokara megkezdik az iskolalatogatast is, jo sokszor fognak menni. Ez nagyon tetszik. Ilyenkor a nagycsoportosok elmennek a suliba, ahol az elsos tanitonenik foglalkoznak veluk egy-ket oran kereszul, es addig az elsosok meg visszamennek az oviba, amit imadnak, mert ujra az ovonenivel tolthetnek egy fel delutant.Szoval jo lesz ez az ev is !Majus vegen meg elmennek majd egy hetre a tengerpartra, az osszes nagycsoportos egyutt.

    Iden ugyis nagy "vilagjaras" lesz a gyerkoinknel, Nicolas decemberben Nemetorszagba megy egy hetre a sulival, Tomi meg valamikor januarban tiz napot sitaborba. 

    előzmény:
    salsa (112944)
    2011-09-11  17:50
  8. 2011. szeptember 11. 17:50112944.

    Sziasztok!

     

    Andi, meseszép helyeken jártatok, nagyon szépek a fotók.

     

    Démon, kösz a bókot, de a jó fotós jelzőt még egyelőre nem érdemlem meg, remélem egyszer majd igen. Marci nagyon kerekedik, milyen nagyot változott! Tök jó, hogy Bence így viszonyul hozzá.

     

    Dido, azért a logopédus mellett, én elgondolkodnék, hogy mi zavarhatta meg Szabi lelkét, ami miatt ismét dadog. Lehet, hogy valami olyasmi, ami miatt korábban is dadogott?  Köthető valamilyen eseményhez a korábbi dadogása? 

    Igen, szerintem is az a felosztás a gyerekeink és mi köztünk, ahogy te látod :D 

    Milán már tavaly is járt úszni és idén is volt nyáron. Nagyon szereti, egy hajszál választja el az úszástól.  Csongi még nem mehet, de már nagyon szeretne.  

     

    Tali: Démon ezek szerint olvasta az üzimet az fb-n, Nutinak is küldtem, ő még nem, de fent van a mobi száma, mindjárt küldök neki egy sms-t. 

     

    Nekem jobb lenne a szerda, ha  mindenkinek jó.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  9. 2011. szeptember 10. 23:39112943.
    És végül néhány friss kép, aki a facebookon még nem látta volna....
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  10. 2011. szeptember 10. 23:36112942.

    Pár kép a tavaszi párizsi útunkról....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  11. 2011. szeptember 10. 23:33112941.

    Hátha kedvet kaptok..... :)

     

     

    Marci még bent by SALSA

     

     

    Ugye milyen jó fotós???!!!!

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  12. 2011. szeptember 10. 23:24112940.

    Sziasztok,

     

    Örömmel értesültem, hogy tali van szerveződőben!!! :)

     

    Früh:  Gratula még1x a kislegényhez, szép kis méretekkel rendelkezik!:) Hogy telnek a mindennapok? Eszter jár már oviba?

     

    Andi: Nagyon szép helyeken jártatok ismét, kezdek kedvet kapni a francia vidék közelebbi megismeréséhez! :) Tavasszal sikerült eljutnunk Párizsba néhány napra, nagyon szép város, teszek majd fel képeket!

     

    Tök jó, hogy Didó és Blanchy is itt van újra végre, a többieket is vissza kellene csalogatnunk... 

     

    Adós vagyok még nektek Marci születésével, úgyhogy megragadom az alkalmat:

     

    A 35. hét körül, az orvosi vizsgálatnál elég magas vérnyomást mértek (addig mindig inkább alacsony volt) a doki mondta, hogy figyelgessem sűrűbben, ezek után este  távozott a nyákdugó, nem kis stresszt okozva, hogy mikor indul meg utána a szülés. Másnap orvos, méhszáj elkezdett tágulni, de még nem kritikus, úgyhogy pihenés,  vérnyomásmérés otthon és kontroll pár nap múlva.  A 36. hét után 2 nappal (pénteken) 1 napot ültem a szülőszobán, mert a vérnyomásom megint magas volt (150 felett) és már bő ujjnyira nyitott volt a méhszáj, de mivel nem volt meg a 37. hét, nem akarták megindítani, nehogy koraszülött legyen, így kétfajta vérnyomáscsökkentőt is kellett szednem. Fel is vettek kórházba, de szerencsére nem volt hely az osztályon, így inkább hazamentem és kedd reggelre volt újra jelenésünk, mikor is már 2,5 ujjnyi méhszájjal sétáltam be, de fájások nem voltak.  Szülőszoba 9.20-kor burokrepesztés, utána rögtön 2 perces fájások, kértem az EDA-t, de csak 10.30-kor jött az anesztes, aki fél órát szórakozott a beszúrással (nem tudom miért, Bencénél simán beadták), 11 után kaptam meg a fájdalomcsillapítót, ami végül semmit nem hatott, illetve fél oldalra valamit, de  így csak rosszabb volt az egész, szerencsére Marci nem váratott sokáig 12.05-kor meg is született 2900 gr-al és 52 cm-rel.  A varrást megúsztam 1 öltéssel, a vérzéssel küzdöttem, mert a vérnyomáscsökkentők miatt lassabban húzódott vissza a méhem és még a 2. napon is folyt belőlem, mikor az egyik nővérnek! jutott eszébe, hogy adjon oxitocint pluszban és még utána Ergam cseppeket is kellett szednem.

    Összességében a Bence születése valahogy kerekebb, kicsit nyugodtabb volt (ott is burokrepesztéssel indítottuk), itt a gyorsaság mindent vitt na meg a fájdalom is!!!  Szegény Balázs sem euforikus hangulatban élte meg, kikészült, hogy tehetetlenül kellett végignéznie a fájdalmaimat, rohangált fel-alá a szülőszobában, hogy találjon személyzetet, aki velem is foglalkozik, mert totál nagyüzem volt aznap...

    A végén azért a kis csókosszájú hajasbaba mindent gyorsan feledtetett... :)

    Bence azóta is imádja, sőt egyre magabiztosabban és jobban bánik vele, nyugtatgatja, énekel neki, puszilgatja és teljesen odavan, ha ő egyedül fel is veheti... :)

     

    Rakok majd még képeket...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  13. 2011. szeptember 8. 17:07112939.

    Sziasztok !

     

    Dido, ugyes Balint, hogy ilyen gyorsan beszokott az oviba !

     

    Szabikat nem tudjatok egy magan logopedushoz elvinni ? Csak hogy megmondja, eleg-e ezzel kesobb foglalkozni, iskola elott, vagy nem artana mar most.

     

    Hat igen, nonek a gyerkok, amiota meg csak hebe-hoba irogatunk es latunk egymas csemeteirol kepet, sokkal feltunobb a valtozas.

    Tomi volt pont akkora, mint most Celine, amikor csatlakoztam a tarsasaghoz. 

    előzmény:
    Dido75 (112938)
    2011-09-08  15:13
  14. 2011. szeptember 8. 15:13112938.

    Sziasztok!!

     

    Frühdrága, itt is sok-sok gratula Nektek!! Ugyan kicsit soká esett le tantusz a kisccsávónak, hogy most mán' ki kén' jönni, de azért még épp idejében : )). Csodaszép kisfickó, nem csoda ha a fürtös hölgyemény is oda van érte. Szép és kevéssé küzdelmes első heteket-hónapokat a kibővült családnak!! (Érdekes hogy Szabika is épp a tervezett indítás előtti éjjel kapta össze magát, lehet hogy mégiscsak lehet ebben valami tudatosság valaki részéről...;

     

    Blanka, most láttam csak az smst (ezt a telefonomat csak hébe-hóba nézem), köszi és nekem is jó jövő héten bármelyik nap! Jó lenne már megint kicsit összeülni... Hova volt a a nyaralás? De jó hogy kicsit el tudtál szökni....Imi is ment vagy csak csajbuli? Addig ő küzdött velük? Egyébként marha nehéz volt ám ezt a nyarat kisakkozni, főleg mert anyósom Báléintot még nem vállalja be, jövőre már talán jobb lesz, hogy egy helyre járnak és nem külön zárnak be az intézmények. Mindenesetre nagy mák volt, hogy én is ki tudtam venni 3 hetet egyben. Most nem azért de mit vártál Gellérttől?? Anyukája sem bír meg megülni a sejhaján egy percre sem : P 

     

    Andi, szokás szerint csodaszép helyeken jártatok, gyönyörű ez a  vidék! gyerkőcök is szemmel láthatóan élvezték és mekkorák már, uramatyám!! : )) Emlékszem, amikor elkezdtük, talán Nico lehetett akörüli mint Celine most, nem?

     

    Démonka, tényleg még olvasni is nehéz amin keresztül mentél, de hihetetlen erőbírással sikerült átvészelned a megrázkódtatásokat! Remélem, a következő pár év kevésbé lesz "eseménydús" Neked, csak nézned kell ahogy a csodaszép és jólnevelt fiaid felnőnek  ;)

     

    salsa - mesteri fotók, mesterien sikerült gyerekek : ))) Isten Éltesse Őket így utólag is!! Érdekes, nekem egyáltalán nem két tojás, attól eltekentve hogy szőkék. Nekem még mindig a Milán - anyu, Csongor-apu beosztás tűnik irányadónak. vagy tévedek? 

     

    Igorom, szóval felveszed a lantot. De izgi. Hogy megy? és hol, mi?? a régi helyeden vagy valami új akció?

     

    vizslak, Nuti?? többiek??? 

     

    Rézi, de jó hogy Te is benéztél! Remélem, csak múló taknyolódás volt a fiúknál, Bálint rám is rám ijesztett egy kicsit így az ovi második hetében de elmúlóban látszik. Egyébként secperc beszokott, minden nap röpül be, de esténként hihetetlen stílusban vezeti le a feszkót rajtunk...konkrétan ordít mint egy fába szorult féreg órákon keresztül....

     

    Ezen kívül csak Szabika újra kiújult dadogásán aggodalmaskodunk. Szerintem főleg attól lehet hogy nagyon akarja mondani (be nem áll a szája, de gondolom ez ebben az életkorban nem rendhagyó), de nem tudja még egy csomószor, mert összeakadnak és amúgy sem tiszták a hangzói. Szerintem lehetne rajta segíteni de a szakszolgálatnál elhajtanak hogy az óvoda dolga, az óvodában meg csak a jövőre sulisokat szűrik, ő ugye meg marad még egy évet...mindenesetre visszük őt magánban egy lányhoz de ő nem ilyen specialista meg egyébként is nemsokára babázik.

     

    Körkérdés: ki jár úszni? (Mármint a gyerekek közül) Én nagyon szeretném idén beíratni őket csak nem tudom, nem korai-e még.

      

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  15. 2011. szeptember 7. 11:47112937.
    Ez meg csak egy hulyeseg, de ugy megtetszett. Nem vagjak ki a korhadt fakat, inkabb kitalalnak mindenfele marhasagot.
    előzmény:
    andi92 (112936)
    2011-09-07  11:45
  16. 2011. szeptember 7. 11:45112936.
    Ez meg ugyanaz a varos, mint az uszodas, Dinard. A frasz tor ki mindig, mert vegig lehet menni azon a setanyon, ami a kepeken is latszik, csak eppen elvetve akad korlat, vagy barmi. Ar-apalytol fuggoen az ember, ha "felrelep", vagy a sziklakra esik (innen nem latszik, de magas azert...), vagy vizbe, de akkor is ott vannak alatta a sziklak.
    előzmény:
    andi92 (112935)
    2011-09-07  11:42
  17. 2011. szeptember 7. 11:42112935.
    Uszoda. Ami magaban nem olyan nagy szam, mert mindenhol van. De ez a tengerpart mellett van, tengerviz van a medencekben, es a masodik kep mutatja, hogy milyen bentrol a kilatas. Mar csak ezert is megeri, arrol nem beszelve, hogy maga a varoska is egy kis csoda, az uszoda elott mennyei palacsintakat es gofrikat sutnek (hehe, eppen falatoztunk amikor megjelentek a siralyok kunyeralni) es nem mellesleg hu, de fantasztikus breton ettermek vannak.
    előzmény:
    andi92 (112934)
    2011-09-07  11:35
  18. 2011. szeptember 7. 11:35112934.
    AZ elso harom kep egy nagyon jopofa szorakozoparkban keszult, egy csalad tervezte es mukodteti, van ott minden, apro mesevilag, ugravolarak, kalandpark, vizibicikli...
    előzmény:
    andi92 (112933)
    2011-09-07  11:32
  19. 2011. szeptember 7. 11:32112933.
    Vegyes. Tenger, papirsarkany, paintball...
    előzmény:
    andi92 (112932)
    2011-09-07  11:30
  20. 2011. szeptember 7. 11:30112932.
    Csak egy szep vadregenyes kirandulohely vizesesekkel, sziklakkal.
    előzmény:
    andi92 (112931)
    2011-09-07  11:27
  21. 2011. szeptember 7. 11:27112931.
    Vegre lattunk igazi vilagitotornyot is, olyat, amelyik nem a parton van. Hulyeseg, de regi almom volt...
    előzmény:
    andi92 (112930)
    2011-09-07  11:25
  22. 2011. szeptember 7. 11:25112930.
    Ez eddig Dinan volt, egy tunderi Bretagne-i kis varoska, idei nagy felfedezettunk. Itt nem jartunk meg elotte.
    előzmény:
    andi92 (112929)
    2011-09-07  11:23
  23. 2011. szeptember 7. 11:23112929.
    Na, tessek...Bocs, hogy sok lesz, de ezt mar elkuldtem valakinek es most nincs idom ujravalogatni. Csinaltam vagy 900 kepek, egyszeruen nem tudok betelni ezzel a videkkel. Alig varom mar most, hogy jovore menjunk ujra.
    előzmény:
    andi92 (112928)
    2011-09-07  10:17
  24. 2011. szeptember 7. 10:17112928.

    Sziasztok !

     

    Fruh, de jo, hogy vegre irtal ! hatalmas gratula "szemelyesen" is. Megneztem a facebookon a kepeket, tunderi a fiucska !

    Celine-nel neztuk, aki rogton megjegyezte, hogy Eszter is nagyon aranyos, es de kar, hogy nem itt eltek, mert szivesen osszebaratkozna vele.

     

    OK, ahogy lesz ket percem, kapsz nyari kepeket

     

    Most rohanas van, ez a het kesz orultek haza. Egyreszt szokom Nicolas uj orarendjet, masreszt minden napra jut szuloi, vagy kulonora-megbeszeles.

    Elegedett vagyok nagyon az elso ket nap utan. Celine vegyes csoportba kerult, 20 nagycsoportos es 6 kozepsos van, es az igazgatonovel vannak, aki egy tunder. Hatarozott, kemeny, de megis annyi kedvesseg van benne. Pont jo lesz az utolso ovis evre. Nagyon ossze lettek keverve a tavalyi csoportok, de amit kertunk, teljesitettek, Celine-t nem valasztottak el a legeslegeslegjobb kis baratnojetol (az a kislany, akivel a kiscsoport elso napjan felfedeztek egymast es azota elvalaszthatatlanok).
    Tomi nagyon jo tanitonenihez kerult, nyugodt vagyok, klasszul fel fogja oket kesziteni a kozepiskolara. O is "elvesztett" par baratot, de nem szomoru, mert volt egy nagyon jo baratja (az iment emlitett Celine-baratno egyik batyja), akivel meg soha nem kerultek egy osztalyba eddig, hat most igen. Mind a ketto osztalyelso volt a sajat osztalyaban, ugyhogy egeszseges versenges lesz koztuk, az biztos. 

    Nicolas nyerte iden a fonyeremenyt, szuper tanarokat fogott ki, es az a ket tanar, akikkel mindenfele hulyeseg miatt tavaly osszetuzesbe kerultunk, iden nem tanitja. Ennek kulonosen orulok, mert mind a ketto olyan, hogy ha ki merem nyitni a szamat, akkor az a gyereken csattan utana, marpedig tavaly ki mertem, mert elfogadhatatlan volt, amit csinaltak. 

     

    Celine-t iden beirattam a Konzervatoriumba, nagyon jopofa foglalkozast tartanak ovisoknak. Haromhetes turnusokban mukodnek, elso heten zenefoglalkozas,  masodik heten tanc, harmadik heten rajz, aztan kezdodik elolrol. Van ket kis baratnoje, akik tavaly mar jartak es nagyon tetszett nekik. Ezen kivul folytatjuk a tornat, ha akarja...uj tanart kapnak, ugyhogy majd kiderul, hogy olyan jok lesznek-e az orak mint eddig. Celine el akart kezdeni judozni is, de mondtam, hogy azzal varunk, eppen eleg ket kulonora.

    előzmény:
    frühling (112926)
    2011-09-06  12:41
  25. 2011. szeptember 6. 18:57112927.

    Hahó!

     

     

    Semmi időm, de

     

    FRÜH!Téged végigolvastalak és annyira, de annyira jó volt olvasni, teljesen meghadódtam, a mindenitmár Olyan gyönyörű a kis Olivér és anynira klasz nevet választottatok neki, az ismerettségi körömben ő a második:0)

     

     

    CSAJOK!

    TALI jövő héten!

     

    RÉZI!Nem tom a számod, de kértem, akinek küldtem sms-t, hogy küldje tovább annak, akinek nem írtam ki a  nevét!

     

    IGOR, Salsa, Dinus, Blans bármi jó!

    LEHET jelentkezni!

     

    PUSSSSZ

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
1 2 3 4 5

Címlap

top