Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Sütemény receptek angolul

Torolt_felhasznalo_861900
Torolt_felhasznalo_861900
Létrehozva: 2007. augusztus 31. 13:35
sziasztok találtam pár sütemény receptet angolul ami igazán guszták csak sajna nem tudok angolul de ha valaki tud és megszertené sütni csak bátran kiváncsian várom véleményeteket.
  1. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. szeptember 3. 12:0733.
    Chocolate Truffle Cakes

    From Martha Stewart Living, unknown issue

    5 Tbs. unsalted butter, plus more for muffin tin
    1 Tbs. all-purpose flour, plus more for dusting
    14 ounces semisweet chocolate, chopped (Please do no use ghetto-cheap chocolate for this! It would make me so sad!)
    2 Tbs. sugar
    2 large eggs
    1/4 tsp. salt

    1. Preheat oven to 375. Butter 6-cup muffin tin and dust with flour.

    2. Melt chocolate, butter, 1 Tbs. sugar in medium heatproof bowl over pan of simmering water; whisk occasionally until smooth. Remove from heat and let cool 3 to 5 minutes. Process eggs and remaining sugar in food processor until pale and doubled in volume, about 2 minutes. Sift flour and salt into egg mixture; pulse to combine. Add chocolate mixture 1/4 cup at a time; pulse each addition until combined, about 10 times. (Batter will be thick.)

    3. Spoon mixture into prepared muffin tin, filling cups three-quarters full; swirl tops with back of spoon. Bake until tops are springy to the touch, about 18 to 20 minutes. Immediately turn out onto wire racks; reinvert, and let cool.

    P.S. These are best chilled or at room temperature. Don't worry that they're doughy. That's how they're supposed to be.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. Torolt_felhasznalo_394653
    Torolt_felhasznalo_394653
    2007. augusztus 31. 16:3732.
    Sajnos ezek a receptek olyan amerikai felkesz hozzavalkotak igenyelnek, hogy kar is oket leforditani a beszerzes ugyis lehetetlen lenne.... 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (1)
    2007-08-31  13:35
  3. 2007. augusztus 31. 15:1831.

    Köszi, ez a recept jónak tűnik. nem tudja valaki, mennyibe kerül a Philadelphia krémsajt? Valószínűleg elég drága lesz belőle 5 doboz.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_833065 (23)
    2007-08-31  14:16
  4. 2007. augusztus 31. 15:1330.
    tudtam, hogy nem szabad ide jönnöm! Most tök éhes lettem, ráadásul angolul sem tudok! 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (19)
    2007-08-31  13:54
  5. 2007. augusztus 31. 14:4029.
    Igen, közben rájöttem.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (28)
    2007-08-31  14:36
  6. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 14:3628.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. 2007. augusztus 31. 14:3327.
    Nem megy a link.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (24)
    2007-08-31  14:27
  8. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 14:2926.
    Bounty-Torte (németül van) Zutaten:Für den Rührteig: 175 g weiche Butter oder Margarine 150 g Zucker 1 P Vanille-Zucker 3 Eier 300 g Weizenmehl 2 TL Backpulver 20-25 Riegel Bounty Zum Tränken: 4 EL Eierlikör Für die Verzierung: 400-500 ml Schlagsahne 3 P Sahnesteif 4 EL Zucker 2 P Vanille-Zucker 250 g Schmand etwa 5 Riegel Bounty Zubereitung:Für den Rührteig Butter oder Margarine mit Handrührgerät mit Rührbesen auf höchster Stufe geschmeidig rühren. Nach und nach Zucker und Vanille-Zucker unterrühren, so lange rühren, bis eine gebundene Masse entstanden ist. Eier nach und nach unterrühren (jedes Ei etwa 1/2 Minute).
    Mehl mit Backpulver mischen, sieben und portionsweise auf mittlerer Stufe unterrühren. 2/3 des Teiges in eine Springform (28 cm, Boden gefettet) füllen. Die Bounty-Riegel kranzförmig auf dem Teig verteilen und den Rest des Teiges darauf geben. Die Form auf dem Rost in den Backofen schieben.
     
    Ober- / Unterhitze: etwa 180°C (vorgeheizt)
    Heißluft: etwa 160°C (nicht vorgeheizt)
    Gas: Stufe 3-4 (nicht vorgeheizt)
    Backzeit 40-45 Min.
     
    Den Springformrand lösen und das Gebäck auf einem Kuchenrost erkalten lassen. Das kalte Gebäck mit Eierlikör tränken.
    Für die Verzierung die Sahne mit Sahnesteif, Zucker und Vanille-Zucker steif schlagen. Den Schmand unterrühren und die Masse in einen Spritzbeutel füllen. Die Torten Oberfläche damit verzieren und die Torte einige Zeit kalt stellen.
    Die Torte vor dem Servieren mit geschnittenen Bounty-Riegeln garnieren. Abwandlung:Anstelle des Eierlikörs Batida de Coco oder weißen Rum verwenden. Tip:Sie können auch Tortenoberfläche und -rand mit einem Teil der Sahne-Schmand-Masse bestreichen und die Oberfläche mit der restlichen Masse und den Bountys verzieren.
     
    Zubereitungszeit: 40 Min.
    Backzeit: 40-45 Min.
    Insgesamt: E: 86 g, F: 438 g, Kh: 686 g, kJ: 30573, kcal: 7322
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  9. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 14:2825.
    németül van Stricknadeltorte

     

    Zutaten:Für den Rührteig: 250 g weiche Butter oder Margarine 250 g Zucker 1 P Vanille-Zucker 1/2 Fläschchen Butter-Vanille-Aroma 6 Eier 250 g Weizenmehl 21/2 gestr. TL Backpulver Zum Tränken: 250 ml (1/4 1) kalter Kaffee 3 EL Zucker 2 EL Kakaopulver 1 EL Rum Für die Eierlikörsahne: 400 ml Schlagsahne 2 P Sahnesteif 2 TL Zucker 5 EL (75 ml) Eierlikör Kakaopulver geraspelte Schokolade Zubereitung:Für den Rührteig Butter oder Margarine mit Handrührgerät mit Rührbesen auf höchster Stufe geschmeidig rühren. Nach und nach Zucker, Vanille-Zucker und Butter-Vanille-Aroma unterrühren, so lange rühren, bis eine gebundene Masse entstanden ist. Eier nach und nach unterrühren (jedes Ei etwa 1/2 Minute).
    Mehl mit Backpulver mischen, sieben und portionsweise auf mittlerer Stufe unterrühren. Den Teig in eine Springform (D.: 28 cm, Boden gefettet) füllen. Die Form auf dem Rost in den Backofen schieben.
     
    Ober-/Unterhitze:
    etwa 18O 0C (vorgeheizt)
    Heißluft: etwa 160 0C (nicht vorgeheizt)
    Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt)
    Backzeit: 40-45 Min.
     
    Den Kuchen sofort nach dem Backen mehrmals mit einer dicken Stricknadel einstechen und erkalten lassen.
    Zum Tränken Kaffee, Zucker, Kakao und Rum verrühren und in die Löcher gießen. Den Kuchen über Nacht durchziehen lassen.
    Für die Eierlikörsahne Sahne mit 1 Päckchen Sahnesteif und Zucker steif schlagen. Restliches Sahnesteif mit dem Eierlikör verrühren und unter die Sahne rühren.
    Eierlikörsahne kurz vor dem Verzehr auf den Kuchen streichen und mit Kakao und Schokolade verzieren
     
    Zubereitungszeit: 30 Min.
    Backzeit: 40-45 Min.
    Insgesamt: E: 92 g, F: 383 g, Kh: 559 g, kJ: 26658. kcal: 6370
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 14:2724.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. Torolt_felhasznalo_833065
    Torolt_felhasznalo_833065
    2007. augusztus 31. 14:1623.
    Lefordítottam az egyiket, ha valakit érdekel:

    Fekete erdő sajttorta (Black Forest Cheesecake)

    Hozzávalók:

    18 darab Honey Maid Honey Grahams apróra törve ( ez egy kekszféle)
    1 csésze plusz 3 evőkanál cukor (külön)
    1/2 csésze (1 darab) olvasztott vaj vagy margarin
    1 üveg ( kb. 0.6kg) cseresznyéspite-töltelék ( gondolom befőtt-szerűség)
    5 doboz (egyenként kb. 22 dkg-s) puha Philadelphia krémsajt
    3 evőkanál liszt
    1 evőkanál vanília
    1 csomag ( 8 kocka) félédes sütéshez való csokoládé, olvasztva langyosan
    1 csésze tejföl
    3 tojás
    1 csésze felolvasztott, felvert hab ( díszítéshez, nem írja miből)

    Előkészítés:
    15 perc plusz hűtés/ sütés 1 óra

    A sütőt 160°-ra kell előmelegíteni. 33x22 cm-es sütőforma sütőpapírral kibélelve. Keverd össze a kekszmorzsát 3 evőkanál cukorral és a vajjal, ezt nyomkodd a sütőforma aljára és süsd 10 percig.

    Közben tegyél félre a cseresznyés töltelékből 3/4 csészényit. A krémsajtot a maradék 1 csésze cukorral és a vaníliával keverd össze kézi mixerrel közepes fokozaton, míg jól elkeverednek. Add hozzá az olvasztott csokit és a tejfölt, jól keverd össze. A tojásokat egyenként tedd bele és alacsony fokozaton keverd épp amíg el nem keverednek. Öntsd a krémsajtos tészta felét a formába, rá a maradék cseresznyés tölteléket, a tetejére pedig a maradék krémsajtos tésztát.

    45-50 percig kell sütni, vagy ameddig a közepe megszilárdul. Sütőrácson hagyd kihűlni. 4 órára vagy egy egész éjszakára tedd hűtőbe. Tálalás ellőtt közvetlenül díszitsd a felvert habbal. A főlia segítségével vedd ki a sütőformából. Vágd 16 szeletbe.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (9)
    2007-08-31  13:44
  12. 2007. augusztus 31. 14:1322.

    Hú ez az oldal nagyon jóóóóóó!  

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (21)
    2007-08-31  14:02
  13. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 14:0221.
  14. 2007. augusztus 31. 13:5520.
    Melyik oldalon találtad?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (19)
    2007-08-31  13:54
  15. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:5419.

    nem nem kérem hogy forditsátok le. de ha kereslet van rá akkor még hozok ilyen recpteket, de szerintem nagyon jó, én meg is fogom csinálni az egyiket ki is néztem már.

    jo sütögetést kivánok mindenkinek

    előzmény:
    Rizsike (13)
    2007-08-31  13:47
  16. 2007. augusztus 31. 13:5218.
    uhh, ezek tényleg nagyon jól néznek ki  
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (1)
    2007-08-31  13:35
  17. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:4917.
    Garden Cookies

    Description
    A recipe for Garden Cookies

    Ingredients
    1 (18-ounce) roll refrigerated sugar cookie dough
    2/3 cup all-purpose flour
    6 large green craft sticks
    1 (16-ounce) can prepared vanilla frosting
    Assorted food coloring
    2 (14-ounce each) bags M&M'S Milk Chocolate Candies for Easter
    6 (6-inch) flowerpots or containers
    6 Styrofoam squares or floral oasis

    Preparation
    1. Preheat oven to 350°F. Knead cookie dough and flour together until smooth.

    2. Roll out dough to 1/4-inch thickness. Cut out 6 tulip shapes (approximately 4 inches high and 3 inches wide) from dough, and transfer to cookie sheet. Gather up dough scraps and re-roll, if necessary.

    3. Slide a craft stick underneath each cookie, and press it into dough. Bake until golden brown, about 12 to 15 minutes. Transfer cookie sheet to wire rack.

    4. While cookies are cooling, divide vanilla frosting among 4 bowls. Using food coloring, tint to pink, light blue, yellow and pale purple. Spread frosting over each cookie, and arrange chocolate candies on top. Let dry, about 30 minutes.

    5. Fill flowerpots with Styrofoam.

    6. Press craft sticks into Styrofoam. Arrange green candies around craft sticks.

    Nutrition
    no information available

    Serves
    Makes 6 large cookies

    Variations
    no information available

    Source M&M'S Seasonal Brands

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2007. augusztus 31. 13:4816.
    Ja, bocs, most látom, nem kéred, hogy fordítsuk le
    előzmény:
    Rizsike (13)
    2007-08-31  13:47
  19. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:4815.
    Apple Slice Cookies

    Description
    A recipe for Apple Slice Cookies

    Ingredients
    2 tablespoons red decorator sugar
    1 roll (16.5 oz) Pillsbury Create 'n Bake refrigerated sugar cookies
    2 tablespoons miniature semisweet chocolate chips
    Black string licorice, cut into 1-inch pieces

    Preparation
    Prep Time: 35 min | Start to Finish: 1 hr 5 min

    1. Heat oven to 350°F. Cut 17x12-inch piece of plastic wrap; place on work surface. Sprinkle red sugar evenly over plastic wrap. Roll cookie dough in sugar to coat. Wrap in plastic wrap; freeze 30 minutes.

    2. Remove half of dough from wrapper; freeze remaining dough until needed. Cut dough into 1/4-inch slices. On ungreased cookie sheets, place slices 2 inches apart. Place 3 chocolate chips in center of each slice to resemble seeds. To form slice shape, make 2 indentations on 2 opposite sides with fingers. Repeat with remaining half of dough.

    3. Bake 8 to 9 minutes or until unsugared edges are light golden brown. Insert 1 licorice piece on top of each cookie to resemble stem. Cool 2 minutes; remove from cookie sheets to cooling racks.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:4714.
    Lemon-Blueberry Bundt Cake

    Description
    A recipe for Lemon-Blueberry Bundt Cake

    Ingredients
    2 cups (12-ounce package) Nestlé Toll House Premier White Morsels, divided*
    2 1/2 cups all-purpose flour
    2 teaspoons baking powder
    1/2 teaspoon salt
    1 1/2 cups granulated sugar
    1 cup (2 sticks) unsalted butter, softened
    2 teaspoons vanilla extract
    3 large eggs
    3 tablespoons grated lemon peel (about 4 medium lemons)
    1 1/3 cups buttermilk
    1 cup fresh or frozen blueberries
    1/4 teaspoon lemon extract (optional)
    2 cups fresh whole strawberries

    Preparation
    PREHEAT oven to 350° F. Grease and flour 10-cup Bundt pan.

    MELT 1 cup morsels in medium, uncovered, microwave-safe bowl on MEDIUM-HIGH (70%) power 1 minute; STIR. Morsels may retain some of their original shape. If necessary, microwave at additional 10- to 15-second intervals, stirring just until morsels melt. Cool slightly.

    COMBINE flour, baking powder and salt in small bowl. Beat sugar, butter and vanilla extract in large mixer bowl until creamy. Beat in eggs 1 at a time, beating well after each addition. Beat in lemon peel and melted morsels. Gradually beat in flour mixture alternately with buttermilk just until combined. Pour half of batter into prepared Bundt pan. Sprinkle blueberries over batter; top with remaining batter and smooth down top.

    BAKE 60 to 65 minutes or until wooden pick inserted in cake comes out clean. Cool in pan on wire rack 30 minutes. Invert onto wire rack to cool completely. Transfer to serving platter.

    MELT remaining morsels in medium, uncovered, microwave-safe bowl on MEDIUM-HIGH (70%) power 1 minute; STIR. Morsels may retain some of their original shape. If necessary, microwave at additional 10- to 15-second intervals, stirring just until morsels melt. Stir in lemon extract. Drizzle over cake; allow to set a few minutes. Place strawberries in center of cake before serving.

    * May use 6 bars (two 6-ounce boxes) Nestlé Toll House Premier White Baking Bars instead of morsels.

    Nutrition
    Nutrition Information per serving: 440 calories; 190 calories from fat; 21g total fat; 15g saturated fat; 70mg cholesterol; 210mg sodium; 56g carbohydrate; 1g fiber; 40g sugars; 6g protein.

    Serves
    Makes 16 servings

    Variations
    no information available

    Source Nestlé USA, Inc.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. 2007. augusztus 31. 13:4713.
    Komolyan gondolod, hogy ezt valaki mind lefordítja?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_861900 (11)
    2007-08-31  13:45
  22. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:4612.
    Can't Top This Cheesecake Delight

    Description
    A recipe for Can't Top This Cheesecake Delight

    Ingredients
    1 Sara Lee Original Dream Cheesecake
    1/3 cup heavy whipping cream
    3 ounces bittersweet chocolate, chopped
    1 ounce white or milk chocolate (optional)
    1/2 cup fresh or frozen raspberries

    Preparation
    Remove cheesecake from pan according to package directions and set on serving plate.

    Pour cream into microwave-safe bowl and cook on HIGH 44 to 55 seconds, or until cream begins to simmer. Add chopped bittersweet chocolate and let stand 1 minute. Stir until smooth consistency. Pour chocolate-cream mixture on top of cheesecake. Tilt plate gently back and forth to allow chocolate mixture to cover top evenly and drizzle over sides of cheesecake. Let stand 45 to 60 minutes at room temperature.

    To melt white or milk chocolate, place in microwave-safe bowl and cook at 50% power 1 minute, stirring every 30 seconds. Drizzle on top of cheesecake, then garnish with raspberries. Serve immediately or refrigerate until ready to serve.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:4511.
    Banana Split Cake

    Description
    Take the Cake - Need a dessert to go? This Banana Split Cake featured as September's Dessert of the Month travels well in a bake-and-take pan. If you're really in a pinch for time, try Betty Crocker Pour & Frost, which can be used to frost a warm-from-the-oven cake.

    Ingredients
    1 box Betty Crocker SuperMoist white cake mix
    Water, vegetable oil and eggs called for in cake mix directions for Whole-Egg Recipe
    1 cup mashed bananas (2 medium)
    3/4 cup Hershey's miniature semi-sweet chocolate chips
    1 container (15 ounces) Betty Crocker Pour & Frost chocolate frosting
    Banana slices, whipped topping, candy sprinkles and cherries, if desired

    Preparation
    1. Heat oven to 350°F. Grease or spray bottom only of 13 x 9-inch rectangular pan.

    2. In large bowl, beat cake mix, water, oil, eggs and mashed bananas on low speed 30 seconds; beat on medium speed 2 minutes, scraping bowl occasionally. Stir in chocolate chips. Pour into pan.

    3. Bake 38 to 40 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool 15 minutes. Microwave frosting uncovered on High 20 seconds. Stir thoroughly or until smooth. Pour over warm cake; spread evenly. If desired, serve each piece with banana slices, whipped topping, candy sprinkles and a cherry.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. Torolt_felhasznalo_861900
    Torolt_felhasznalo_861900
    2007. augusztus 31. 13:4510.
    Key West Cupcakes

    Description
    A recipe for Key West Cupcakes

    Ingredients
    Prep Time: 25 minutes | Start to Finish: 1 hour 30 minutes
    Filling
    1 box (4-serving size) instant vanilla pudding and pie filling mix
    1 1/2 cups whipping cream
    1/4 cup fresh Key lime or lime juice
    4 drops green food color
    1 1/2 cups powdered sugar
    Cupcakes
    1 box Betty Crocker SuperMoist yellow cake mix Water, vegetable oil and eggs called for on cake mix box
    Frosting
    1 container (12-ounce) Betty Crocker Whipped fluffy white frosting
    1 tablespoon fresh Key lime or lime juice
    1/2 teaspoon grated Key lime or lime peel
    Lime wedges (optional)

    Preparation
    1. In large bowl, beat pudding mix and whipping cream with wire whisk 2 minutes. Let stand 3 minutes. Beat in 1/4 cup lime juice and the food color; stir in powdered sugar until smooth. Cover and refrigerate.

    2. Heat oven to 350°F. Make and cool cake mix as directed on box for cupcakes.

    3. Spread 1 rounded tablespoonful filling on top of each cupcake. Stir frosting in container 20 times. Gently stir in 1 tablespoon lime juice and the peel. Spoon frosting into 1-quart resealable plastic food-storage bag. Cut 1/2-inch opening across lower corner of bag. Squeeze 1 tablespoon frosting from bag onto filling. Garnish with fresh lime wedge, if desired. Store in refrigerator.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top