Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vállalkozási ötlet

Torolt_felhasznalo_362561
Torolt_felhasznalo_362561
Létrehozva: 2022. Április 7. 12:11

Sziasztok, én a BGE-KKK kereskedelem és marketing szakos hallgatója vagyok, és azt a feladatot kaptuk, hogy egy saját vállalkozási ötlete találjunk ki, és ezt mutassuk be egy fórumon.


A vállalkozásom neve a ComFood, amely a comfort és a food kifejezések kombinációjából ered, hiszen tevékenységünk nem más, mint hogy alapanyag csomagokat kínálunk bizonyos, a weboldalunkon elérhető ételekhez. A vásárlónak mindössze annyi a feladata, hogy kiválasztja a számára szimpatikus ételt vagy ételeket, ezt a kosarába helyezi, mi pedig a megrendelés beérkeztét követően el is kezdjük összeállítani a csomagot, melyben kimérten kapja meg az étel elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, ezáltal csökken a pazarlás lehetősége, illetve a főzés ideje is.


Szerintetek ez jó ötlet lehet?

Címlap

top