Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Rubint Réka 4*20 perc véle

brigitta0
Létrehozva: 2018. február 19. 11:32

Mit gondoltok a Rubint Réka 2008-as napi 20 perc edzéséről? Bevált? Elég heti négyszer 20 perc?

  1. 2018. Április 18. 16:534.

    Szia!


     


    Akkor én ellenpélda vagyok. Nekem a Réka féle tornák sosem váltak be a 20percek meg pláne nem. Én már 1,5éve a Lifetilt Diéta pro-s otthon végezhető edzésterveket végzem, amik többnyire 1órásak attól függ mennyi pihenőidőt tartassz a sorozatok közt, és nekem ez vált be! 


    Nem vagyunk egyformák! 

  2. 2018. Április 11. 13:113.

    Hajrá-hajrá! Én anno ezekkel a 20 aztán 40 perces RR tornákkal fogytam vissza az első gyerek után 75ről 53 kilóra. Szóval én élő példa vagyok rá hogy ezzel le lehet fogyni. ( nem reklám, amikor megírtam a történetemet nagy lelkesen R Rékának le se szarta még csak nem is válaszolt). Persze mellette nagyon figyeltem a kajára is sokszor ettem keveset és gyorsan felszívódó szénhidrátot, csak sovány húst salikat. Nagyon élveztem, hogy gyorsan fogyok és feszesedem. Csak úgy pörögtek a ruhaméretek és végre lefelé és nem felfelé :) az elején heti háromszor 20 percet tornáztam aztán amikor belejöttem heti 6 napot csináltam 20 percest aztán áttértem a 40 percekre. Az volt e legjobb hogy nem kellett mellette külön kardiózni vagy futni hanem elég volt ez a torna. Egyébként a későbbi tornák is nagyon jók, főleg ahol már gumikötél is van a tornában. Érdemes mellette vitaminokat szedni, sok vizet inni, én szedtem lepicolt is az emésztésemre, és esténként ittam fehérje turmixot is így elég gyorsan izmosodtam. Szóval csak támogatni tudlak és szurkolok, hogy amikor fárasztó és izomlázad van ne add fel!!! Ahogy Réka is mondja, az álmaidat és céljaidat soha ne add fel :D

  3. 2018. március 4. 09:382.

    Eléggé kemény, kösd föl a gatyót.  Az elején úgy fogod érezni mint akit agyon vertek, de belejössz ha ennek ellenére csinálod tovább a 20 perceket. 4x20 még sok is szerintem 3x20 bőven elég.

Címlap

top