Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nupo Burn My Fat kapszula

Évika
Létrehozva: 2020. január 3. 15:14

Sziasztok!


Próbálta már valaki a burn my fat kapszulát? Diétám mellé keresek étrend-kiegészítőt. Erről a termékről azt írják, hogy "segít a fogyókúra támogatásában és a zsírok lebontásában már napi 1 kapszula bevételével". Valakinek esetleg személyes tapasztalata? :)


Köszi előre is!


Szép hétvégét!


Évi


 

  1. 2020. augusztus 4. 11:507.

    szerintem ez butaság :)

    előzmény:
    sabangela (2)
    2020-01-05  10:51
  2. 2020. augusztus 4. 11:496.

    Szia :) Nekem is beváltak a termékek. Én csak egyszer csináltam meg a Nupo diétát, azóta pedig próbálom a diétás étrendbe beleépíteni a One Meal termékeket. Amúgy én is imádom az édességeket, még szerencse, hogy ezek diétás csokik :D :D

    előzmény:
    Angi444 (5)
    2020-08-04  11:43
  3. 2020. augusztus 4. 11:435.

    Kedves kérdező :) Nekem van elég sok tapasztalatom a nupo termékekkel. Ezt a konkrét terméket még nem próbáltam, viszont a Nupo Diet termékekkel csináltam már kétszer egy 3 hetes diétát, és rendszeresen szoktam rendelni webshopjukból a One Meal termékeket. Ezeket ebédre meg vacsira eszem elsősorban, főleg, ha nincs időm munka közben nagy ebédeket csapni...:) Sajnos elég édes szájú vagyok...de vannak pl csokiszeletek, amik nagyon finomak, de nagyon alacsony a kalória tartalmuk. :) A Burn My Fatet nem próbáltam még, de várom én is a tapasztalatokat.


    Csodás hetet mindenkinek :)

  4. 2020. Április 23. 22:194.

    Szia, én rendeltem nem olyan régen. Elég sok felesleget felszedtem az elmúlt pár hónapban és ez a karantén időszak sem tesz jót :) egyelőre pozitív a tapasztalat mindenképp írok majd beszámolót, hogy hosszabb távon mennyit segített. 

  5. 2020. január 8. 11:263.

    Szia!


    Én már próbáltam, egy barátnőm ajánlotta mikor fogyóztam és mozogtam is mellé hetente 3x. (Egy személyi edző ismerősömnél is rákérdeztem, szóval én nyugodt szívvel kezdtem el használni.) Elég sok feleslegtől kellett megszabadulnom ezért nagyon pozitív volt, hogy hétről hétre láttam a változást és a kapszulával meg tudtam egy kicsit támogatni a fogyást, hogy több kiló ugorjon le rólam. (Heti 1,5-2 kg-kat tudtam hozni vele pedig előtte 1-nél nem nagyon ment le több.) Mivel minden ember más, szerintem érdemes bármilyen termék használata előtt tájékozódni, vagy kikérni szakember segítségét, én laikusként alapvetően ajánlom a terméket. 

  6. 2020. január 5. 10:512.

    Napokban olvastam egy angol cikket h az ilyen es hasonlo etrendkiegeszitok maj elegtelenseget okoznak . Volt aki maj transplantaciora var .

Címlap

top