Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Terhességi cukor betegség

Cimtike
Létrehozva: 2022. március 11. 16:41

Sziasztok! Segítsetek nagyon tanácstalan vagyok! Voltam 2 hete cukor terhelésen elméletben 0 és a 120 perces lett volna . Helyette 50 perc után levették a 120perceset ... és visszajött hogy 10.5 pett a 120perces cukor mire beutaltak diebre.. jeleztem ezt hogy nem történt neg a 120perces különbség legyintettek egyet es azt mondták így is jó. Csináljak diétát 150-160-asat írtak fel amit szépen probálok is tartani de néha úgy leesik a cukrom hogy szédelgek meg remegek és rettentő gyenge vagyok. Dcont cukor mérővel nem egyszer volt már hogy 3.8at mčrtem. Étkezés után 1 órával kell mérjek akkor sem megy fel 5.5nél magasabbra. 


Csütörtökön mentem volna vissza a diebre de elnéztem az időpontomat és nem fogadtak végül és közölték hogy kizárnak a rendelés allól .... volt már valaki hasonló esetben? 


Egyébként az éh gyomri cukrom 4.7-5.3 kozott mozog. 


Esetleg magán dokit tudtok ajánlani aki nem dolgozik csillagos áron? :)

Címlap

top