Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nyaralótárs, utitárs

MGabriella52
Létrehozva: 2019. november 20. 13:54

Olvastam , hogy vannak olyanok, kik nyaralásukhoz társakat keresnek, utitársat vagy utitársakat. Én is abban a helyzetben vagyok, hogy szerettem volna Görögországba utazni ezen a nyáron, de általában 2 ágyas szálláshelyek vannak, vagyis , ha egy személy utazik ki kell fizesse a második jegy 80 %-át . Nem találtam az ismerőseim között utitársat, így elmaradt az ez évi nyaralásom. Talán 2020-ra sikerül utitársat találnom! Kérem, ha van valaki hasonló helyzetben, szeretne tenger partra utazni , (és nem szexpartnert keresek! ), írjon! 52 éves egyedülálló nő vagyok, imádom a tengert!

  1. 2020. január 8. 10:326.

    Sziasztok!


    Magárszervezésben jártas, budapesti, női utitársat keresek európai körutazásokhoz és városlátogatásokhoz lehetőleg 30-55 éves korosztályból. Aktív utazó vagyok, ezért (nyári utazás esetén) a tengerpartozást csak rövid időre preferálom, inkább a városnézésben és az adott hely felfedezésében lelem örömöm. Olyan hölgyek jelentkezését várom, akik hozzám hasonlóan szintén tapasztalt utazók és akik számára nem probléma kilépni a megszokott komfortzónájukból és közösen megszervezni egy adott utat.


    40-es, gyakran utazó, budapesti nő vagyok és az alábbi email címen lehet nekem írni : kulturalis.utitars@gmail.com


    Előre is köszönöm a megkereséseket!


     


     

  2. 2019. december 31. 10:515.

    Szia Gabriella!


    Én is egyedülálló vagyok, sikerült nyaralnom Görögországban. Jó lenne megismerkednünk. Hol laksz? én Győrben.


    Írj a manikoenn@gmail.com címemre. Menjünk nyáron Görögországba vagy Montenegróban. Most kinéztem egy olyan 10 napos buszos nyaralást, ahol kirándulás van Dubrovnik a is.


    Üdvözlettel: Anikó

  3. 2019. december 11. 18:074.

    Én is olvastam egy csomó ilyen társak, de aztán azt gondoltam, hogy nem lenne nagyon kényelmes vele, így azt javaslom, hogy próbálja meg csak elkezd gyűjteni több pénzt, úgy, hogy nem kell senki, azt javaslom, hogy próbálja ki ezt a helyet https://onlinecasinos77hungary.com/, mivel ez az, ahol mindig kap, hogy növelje a nyereséget

  4. 2019. november 27. 20:123.

    Hellasz.hu fórum az Indexen.


    Van útitárs kereső rovat. Hátha...


    De az utazási irodák is hirdetnek úgy utakat, hogy ha vállalod a társítást, nem kell pluszban fizetni. Persze rizikó, hogy kivel hoz össze a sors.

  5. 2019. november 27. 19:542.

    Ha szeretné tölteni a napot is, azt tanácsolom, hogy menjen külföldre, például Alicante, nagyon tetszett, mert sok nagyon szép helyen, azt ajánlom, hogy próbálja meg, hogy ott, és én is szeretném értékelni a helyi carsharing, mert ott van nagyon jó Alicante autóbérlőinek össsehasonlításaha alicante autóbérlés , biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, mert van egy széles választéka autók, és egy jó ár

Címlap

top