Vito P.M.D.

vitopmd
Létrehozva: 2006. augusztus 3. 15:22
"Jelenleg, az ismert ezoterikusokhoz tartozom, és itt vagyok hogy beszélhessünk azokról a dolgokról, melyek izgatnak s nem tudod rá a választ vagy csak szeretnél beszélni róla! Ha van kedved írj róla és dumáljunk...."
152558 hozzászólás
 1. 2019. július 18. 13:14152558.

  Hai!


  Akkor most mi van?


  Amikor az Armageddon kapcsán van előadásom, egy egy kurzuson, mindig elkapok néhány döbbent tekintetet. Van akit meglep, hogy a "világvégét", jelentősen nem teológiai vagy misztikus köpenyben festem fel, hanem sokkal inkább racionális megközelítésben.


  Persze nem vagyok felkent tudós, ez nem titok, de talán nem kevés ismeretem van a világ jelenlegi állásáról, a tudomány szemszögéből vizsgálva.  Maga az előadásban fellelhető nem kevés csillagászat, ökológia, hadtudomány, asztrofizika, infektológia és sorolhatnám még vég nélkül. Még egyszer mondom, nem vagyok tudós.


  De látható hova vágtat a világunk s ha most elkezdeném felsorolni, mindazon anomáliákat és aggasztó jelenségeket s állapotokat, melyek megalapozzák a katasztrófa állapotát, akkor könyvet kellene írnom, nem jegyzetet.


  Elnézést, ha valakit megbántok (nincs szándékomban) de már bárki láthatja, érzékelheti minden háttér tudás nélkül, nagy a baj. Nagyon nagy.


  Önkényesen kiemelnék egy szemelvényt ha lehetne....


  Gyermekkorom nagy élménye volt (nem ma volt), amikor az első színes tévénken, nézhettem a legendás Jacques-Yves Cousteau kapitány híres sorozatát, a tenger titkait. Ebben volt egy gondolatmenete, mely úgy szólt...az emberiség éléskamrája a XXI. században a tengerek s az óceánok lesznek.


  Fura és ijesztő, miszerint ebben tévedett.


  Iszonyatos állapotban vannak a nagy vizeink. Soroljam? Szennyezések irgalmatlan nagysága, túlhalászás, az ökoszisztéma durva szétzilálása.


  Szennyezett levegő, víz, talaj, az állatfajok csak kataklizmáknál tapasztalható fajpusztulása, túlnépesedés, az erdők pusztulása kivágása.


  Pusztul a környezetünk minden fronton s ne feledjük magát az embert, aki most is írtja, gyilkolja a saját populációját minden eszközzel.


  Ennek megértéséhez, már rég nem kell vallásosnak vagy okkultistának lenni. Itt zajlik minden körülöttünk, köztünk. De az emberiség még mindig azt hiszi, ezt büntetlenül teheti.


  NEM!


  Vallásosság nélkül idéznék egy Servantes figyelmeztetést.


  "Emberek, tudjátok meg, Isten büntetése minél később érkezik, annál nagyobbat csattan!"


  Vonatkozik ez mindenkire, népekre s egyénre egyaránt.


 2. 2019. július 18. 04:40152557.

  tobbnejusegrol nem  hallottal  soha???????

  előzmény:
  vitopmd (152556)
  2019-07-17  18:12
 3. 2019. július 17. 18:12152556.

  Hai!


  Esetleg, ha valaki arra gondol, maga a szó s fogalom kiürült, akkor megint csalódást kell okoznom. Nem, nem a szó, hanem egyes emberekből ürült ki a szeretet képességének lehetősége vagy akár vágya. . Persze azon lehet elmélkedni, vajon miért, mi vezetett oda az adott embernél, hogy képtelen valós érzelmeket közvetíteni? Ebből nem lehet kihagyni a szocializációt, és természetesen a csalódások és pofára esések halmazát sem. De sajnos a tudatos alakoskodás, manipuláció és önös érdek sem kihagyható a felsorolásból. 
  Például az a nő, akit gyermekkorban leuralt a zsarnok apja, aztán felnőttként is azt tapasztalja, hogy a férfiak csak kihasználják, főleg szexuálisan, akkor áldozatául esik annak a tévhitnek, hogy nincs igaz szeretet vagy szerelem, csak érdek. No ha egy ilyen nő használja a fogalmat, hogy szeretlek, az egy férfinek maga a kihívás. Időben képes e észrevenni, hogy csak manipulálják, esetleg durvábban fogalmazva hazudnak neki? És igen, sajnos vannak férfiak is nem kevesen, akik varázsszóként használják, mert gerincre akarják vágni az adott, kiszemelt hölgyet. Akár honnan is csűröm csavarom, értelmezem és magyarázom a lényeg mindig ugyan az!
  A szeretet soha nem lesz üres vagy értelmetlen, csak az ember, aki érzelmek nélkül használja, érzelmi fogyatékossága miatt vagy a manipuláció miatt. 
  Na őket kell felismerni időben.

  előzmény:
  vitopmd (152555)
  2019-07-16  14:43
 4. 2019. július 16. 14:43152555.

  Hai!


  Szeretlek?


  Azzal egyetértek, ha valaki azt mondja, ennek az egyébként csodás szónak, fogalomnak, ma már alig van súlya.


  Sajnos.  De azért szabadjon megjegyeznem, ez személy függő.


  Veszélyes pálya de had induljak ki most magamból. Férfi létemre soha nem mondtam nőnek hogy szeretlek, ha nem volt igaz. Ebből fakadóan, ellenmozgásban, ha mondtam, annak súlya és hitele volt s van.


  Olvasgatva a facen is, néha döbbenten veszem észre, milyen emberek, milyen háttérrel vitatják a szeretlek szót, vagy mutogatnak a külvilágra hogy mennyire elcsépelt lett s nem igaz módon használják.


  Közben....tudnék mesélni.


  Tegnap írtam ide, hogy a szerelem sosem múlik el vagy hal meg, csupán a fizikai kapcsolat, ha olyan a helyzet. Ebből, önigazolásként felhozva az is egyértelmű, én valóban szeretek ha szeretek. Így mondhatom is. Hitelesen.


  Szeretlek?!


  Kisebb könyvet tudnék írni arról, szerintem mi minden igazolhatja, bizonyíthatja azt, valóban él e eme csodás érzés X vagy Y emberben, vagy nem és csak csal s hazudik?!


  Én azt mondom, aki képes szeretni, az szeressen, ne szégyellje s ne féljen semmitől, csak élje át amíg lehet.


 5. 2019. július 10. 18:48152554.

  Hai!


   


  Én kifejezetten nem szeretem a sztereotíp megkülönböztetéseket, hogy a szőke nők buták, a kopasz palik agyatlanok, a hosszú hajú pasik ápolatlanok, stb stb stb. Aki ebből indul ki, eleve önmagáról állít ki bizonyítványt. Rosszat.


  Itt is van az nlc-n bőven ezekből. 

  előzmény:
  Nikita 666 (152553)
  2019-07-10  09:26
 6. 2019. július 10. 09:26152553.

  Érdekes.


  Továbbgondolva annak is lehet valami alapja, amikor a kopasz (és kigyúrt) férfiakra azt mondják, "agyatlanok, buták".


  Ez igy természetesen nem igaz.

  előzmény:
  vitopmd (152552)
  2019-07-10  09:14
 7. 2019. július 10. 09:14152552.

  Hai!


  Első sorban hajra, valószínű, de mondjuk olyan hosszú szakállnál mint ami a ZZ top két gitárosának is van, elképzelhető hogy már az is játszik. 

  előzmény:
  Nikita 666 (152550)
  2019-07-09  20:41
 8. 2019. július 9. 23:13152551.

  Felhaborito,  es  SZOMORU,   hogy  az  Allam  mire  kolti    azt a  penzt  amit  sok  szaz-ezer nehezen   dolgozo   ember  befizet  az  "ADO"  nevezete   alatt.


  Tiszta  SCHWINDLI   az  ege'sz.....................  :-((


   


  NE  nyelj  le  mindent,  Vito,   amit  olvasol...............  


   


   


   

  előzmény:
  vitopmd (152545)
  2019-07-06  10:36
 9. 2019. július 9. 20:41152550.

  Ez a szakállra és bajuszra is vonatkozik, vagy csak a hajra?


   

  előzmény:
  vitopmd (152547)
  2019-07-06  10:44
 10. 2019. július 8. 09:06152548.

  Hai!


  Jó reggelt, új hét új remények.....

 11. 2019. július 6. 10:44152547.

  Megjegyzés: Az emlősök teste évmilliók során fejlődött ki. Az ember és állat túlélőképessége néha szinte természetfelettinek bizonyul. A tudomány folyamatosan újabb és újabb felfedezéseket tesz az ember és az állatok csodálatos túlélési képességeit illetően.


  A test minden része nagyon érzékeny műveletet hajt végre a túlélés és a test egészének jóléte érdekében. A haj az idegrendszer egy kiterjesztése, de tekinthetjük az idegrendszer egyfajta rendkívül fejlett „tapogatóinak”, vagy „antennáinak” is, amik hatalmas mennyiségű információkat továbbítanak az agytörzsbe, a limbikus rendszerbe, és az agykéregbe.


  Az emberi haj, és az arcszőrzet nem csak egy információs út az agyhoz, a haj kifelé is továbbít energiát, mégpedig elektromágneses energiát, amit az agy bocsájt ki a külső környezetbe. Ezt a Kirlian fényképészetben látták először, amikor egy személyt hosszú hajjal fényképeztek, majd a felvétel után a hajat levágták.


  Amikor a hajat levágják a befogadás és a továbbítás nagymértékben korlátozva van. Ennek eredménye az eltompultság és érzéketlenség. A haj levágása is közrejátszik, hogy nem vagyunk tudatában a környezeti, ökológiai problémáknak. Ugyancsak egy tényező, hogy érzéketlenné váltunk a baráti és párkapcsolatainkban, továbbá hozzájárul a nemi frusztrációhoz is.


  Következtetés: Miközben a szenvedés enyhítésének megoldása után kutatunk világunkban, ideje lenne már felismerni, hogy a valóságról alkotott legalapvetőbb feltételezéseinkben van a hiba. Lehet, hogy a megoldások nagy része minden reggel ránk tekint, mikor a tükörbe nézünk?


  forrás: vilagok.hu / bodymindsoulspirit.com

  előzmény:
  vitopmd (152546)
  2019-07-06  10:43
 12. 2019. július 6. 10:43152546.

  A sorozás után hihetetlen dolog történt. Mindennemű képesség, adottság, mellyel a sorozást megelőzően még rendelkeztek az újoncok, titokzatos módon eltűntek, és képtelenek voltak teljesíteni a várt területen. E komoly kudarc után a kormány költséges kísérletekbe kezdett, hogy megtalálják a lehetséges okokat.


  Mikor megkérdezték az újoncokat, hogy miért nem sikerült végrehajtaniuk a feladatot az elvárások szerint, a régebben besorozott újoncok következetesen azt válaszolták, hogy miután, megkapták a hivatalos katonai hajviseletet,(rövidre nyírt haj) már nem tudták érzékelni az ellenséget, nem működött “hatodik érzékük”, illetve már nem volt megbízható, nem tudták “olvasni” a finom jeleket, és nem tudtak telepatikusan, vagy extraszensz képességeikkel informálódni.


  Tehát a kutatóintézet újabb indián nyomkövetőket toborzott, s engedélyezték nekik, hogy megtartsák hosszú hajukat, majd különböző területeken tesztelték őket. Azzal kezdték, hogy párosítottak két olyan férfit, akik egyforma eredménnyel teljesítettek. A párosban most az egyik félnek hosszú hajat engedélyeztek, a másik előírt katonai rövid hajat viselt.


   

 13. 2019. július 6. 10:36152545.

  Hai!


  A haj energiája – Indián nyomkövetőkkel folytatott kísérletek megdöbbentő eredménye

  Vajon véletlen, hogy férfiaknak, nőknek egyaránt hosszú haja volt a „szerelem nyarán?” A vietnámi háború idején az amerikai kormány különféle kísérleteket végzett, melyek bizonyították, hogy a hajban rengeteg energia van. Ezeket a hajjal kapcsolatos információkat a vietnámi háború óta rejtegetik a nyilvánosság elől.


  A mi kultúránk az embereket abban a hitben erősítette, hogy a hajviselet egyéni preferencia, divat vagy kényelem kérdése, illetve egyszerűen csak egy kozmetikai igény.


  A kilencvenes évek elején, Sally (nevét megváltoztatták a személyes adatok védelmében) összeházasodott egy hivatásos pszichológussal, aki egy Virginiai kórházban (egészségügyi központ) dolgozott. Ott háborús veteránokkal, kiknek többsége Vietnamban szolgált, dolgozott együtt ’PTSD’ a poszttraumás stressz zavar feloldásán.


  Visszatekintve a vietnami háború idejére, egy egészen más kép tárult elénk.


  Sally a következőket mondta; Tisztán emlékszem arra az estére, amikor a férjem belépett a lakásba egy vastag hivatalos dossziéval a kezében. A mappa több száz oldalnyi különféle tanulmányt tartalmazott, melyekre a kormány megbízásából került sor. A férjem szinte sokkot kapott a tartalmától. Amit ezekben a dokumentumokban olvasott teljesen megváltoztatta az életét.


  Attól a pillanattól kezdve az én konzervatív férjem elkezdte növeszteni a haját és a szakállát, és soha többé nem vágatta le őket. Sőt mi több, a Virginiai egészségügyi központ megengedte neki ezt a hajviseletet, és a más nagyon konzervatív emberek is a személyzetből követték példáját. Ahogy olvastam a dokumentumokat, világossá vált, hogy miért.


  Kiderült, hogy a vietnami háború idején a hadügyminisztérium különleges erői titkos szakértőket küldött, hogy fésüljék át az amerikai indián rezervátumokat és keressenek tehetséges, edzett fiatal férfiakat felderítéshez, mivel azok jól tudnak lopakodva mozogni nehéz terepeken.


  Kiemelkedő, már-már természetfölötti nyomkövető képességekkel rendelkező férfiakat kerestek. Ezt megelőzően már voltak megkeresések, s a gondosan kiválasztott férfiakat nagy körültekintéssel úgy dokumentálták, mint a nyomkövetés és a túlélés szakértőit. Ezek a csábító frázisok jól beváltak a jelentkező újoncoknál, akik mellé néhány indián nyomkövetőt is besoroztak.


   


   


   

 14. 2019. július 4. 17:48152544.

  Hai!


  Egyértelmű. 


  Sajnos manapság már évek óta nagyon sok a moslék troll. 


  Élen mozdonykával meg a kékelefántpukival, akik egy és azonos amúgy. De...


  Nekem ezek a fehérje halmazok nem osztanak nem szoroznak. Bár azt hiszik hogy rombolják a dolgaimat, de nagyon nem. 


  Sőt....

  előzmény:
  Nikita 666 (152543)
  2019-07-04  10:19
 15. 2019. július 4. 10:19152543.

  Ez az USA akárki és a nyanya100 ugyanaz a személy.


  Trollkodni jár az NLC-re.

  előzmény:
  vitopmd (152537)
  2019-06-27  17:49
 16. 2019. július 2. 20:17152541.

  Isten eltessen  sokaig  !!!!


   


  Tegnap,  8-an  neztuk  a fenykepedet.     SEMMI  BAJ!!!    Nagyon  jol  nezel  ki,-----de  a Gizi   azt  uzeni,   hogy ha  valaki  (akar  no  akar  ferfiu  az illeto) ha  az  illeto  hosszu  hajat  hord,   azt,  sajnos,   MINDEN  NAP  mosni  K E L L   !!!    Kulonben  csak ugy  fog  kinezni  az  illeto  mint  egy  rendetlen  oregedo  szalmakazal,.


  Na,   csi----     :-))           

  előzmény:
  vitopmd (152540)
  2019-07-02  09:14
 17. 2019. július 2. 09:14152540.

  Hai!


  Az a 40-es pasi, én vagyok de 56 évesen. Puff. 

  előzmény:
  USAreadertoHUN (152539)
  2019-07-02  05:07
 18. 2019. július 2. 05:07152539.

  Ki ez  a 40-es,  kozepkoru   ven  pasi  a  logo  hajjal? 


  Nevetse'ges.............       :-((

  előzmény:
  vitopmd (152538)
  2019-07-01  13:29
 19. 2019. július 1. 13:29152538.

  Hai!


   


  Új hét új remények....

 20. 2019. június 27. 17:49152537.

  Hai!


  Te meg a figyelmetlen hülyék táborába tartozol.


  Olvasd el a végét is. Nem én írtam a cikket. Sőt az örökmozgó, túlmozgásos és kényszeresen okoskodó mozdonyka is gyorsan megjegyezte ki írta.


  Szóval, hülye gyerek, mielőtt beszólsz legyél figyelmesebb. 

  előzmény:
  USAreadertoHUN (152535)
  2019-06-27  03:28
 21. 2019. június 27. 17:46152536.

  Hai!


   


  Vicces a trollkodásod, de egy valamit had jegyezzek meg.


  Aki spirituszt itat valakivel az nem leitatja, hanem megmérgezi az illetőt.


  Szóval, hülyeségeket nem kellene írni mert azzal csak magadat égeted le. 

  előzmény:
  nyanya100 (152534)
  2019-06-27  00:39
 22. 2019. június 27. 03:28152535.

  VitoPMD  irta:...."


  Ezek a férfiak egy nő szerelmére vágynak, olymódon, hogy abban ne legyen mesterkéltség. Megnyílásra vágynak. Megfáradt napok után, törődő szavakra vágynak, és valljuk be ez igazán semmiség egy tiszta érzelem tükrében.


  "MEGNYILASRA  va'gynak".....    na  persze, :-)))      "nyisd  sze't  a  la'baidat  kedvesem"...   !!!!!


   


  előzmény:
  vitopmd (152532)
  2019-06-26  11:00
1 2 3 4 5

Címlap

top