Vito P.M.D.

vitopmd
Létrehozva: 2006. augusztus 3. 15:22
"Jelenleg, az ismert ezoterikusokhoz tartozom, és itt vagyok hogy beszélhessünk azokról a dolgokról, melyek izgatnak s nem tudod rá a választ vagy csak szeretnél beszélni róla! Ha van kedved írj róla és dumáljunk...."
152628 hozzászólás
 1. 2019. november 18. 10:17152628.

  Hai!


  Jó hét kezdetet kívánok.....

 2. 2019. november 17. 14:19152627.

  Hai!


  December 13-án, Luca napján zsűritag és előadó leszek, a Bűbájos boszorkák szépségversenyen. 

 3. 2019. november 16. 10:29152626.

  Hai!


  2004-ben tartott boszorkány szépségverseny. Nem ma volt....a zsüri vezetésben én és Lilly...

 4. 2019. november 14. 17:27152625.

  Hai!


  Félelem keltés, visszaéléssel...


  Neveket természetesen nem használhatok, de magát a sztorit mindenképpen meg kell említenem, fel kell vázolnom, mert úgy vélem, tanulságos.


  Egy relatíve ismert magánnyomozó, munkakapcsolat alapján ismeretségbe került, egy egyedülálló nővel. Ki is kezdett vele, ami eddig még nem is gond. A módszer azonban kissé problémásnak tűnik számomra, mivel a "normál" udvarlással nem ért célt, gyakorlatot váltott.  Elsőre a munka eszközeivel élt vissza. Rendszeresen megfigyelte a célszemélyt, állandóan a sarkában volt s jelezte számára, hogy tud a kommunikációs hátteréről. Az email postafiókját feltörte s nagy valószínűséggel a telefonját is lehallgatta. Ezt onnan lehet sejteni vagy tudni, hogy idézgetett olyan szavakat s mondatokat, amit telefonon ejtett meg a nő, másokkal.


  Ezzel azt érte el, hogy a nő szinte teljesen bezárkózott, alig kommunikált technikai eszközökkel a külvilággal.


  Eddig, tulajdonképpen nem az asztalom történet, hiszen ez más kávéház. Ám...


  Újabb szintet lépett az úr.


  Miután a nő vallásos, elővette a mágiával való fenyegetőzést oly képen, hogy amikor sikerült elkapnia személyesen az utcán, azzal riogatta, démonokat fog rá küldeni és megkeseríti az életét.


  S hogy hogy nem, a nő ezt két kanállal megette s rettegett minden éjszaka s már már észlelni vélt dolgokat.


  Nos, itt jöttem én a képbe, ugyanis ezzel keresett fel a nő. Hogy mentesítsem.


  Sajnálatos módon én személyesen ismerem az urat s pontosan tudom róla hogy retteg a mágiától és az entitásoktól. Hoppá.


  Nem kis ellentmondás. Természetesen azonnal elmondtam neki, hogy az inkriminált "úr" egyrészt nem kompetens démon ügyben, semmilyen módon, másrészt ő talán jobban fosik tőle, mint a bekínált nő.


  Mire akarom felhívni a figyelmet?


  Mindenképpen arra, hogy a mai gátlástalan világban, vannak akik olyannal is visszaélnek, ami jogilag is vitatható, másrészt nem is a részük de úgy állítják be mintha igen. Az erkölcsi s morális, bocs "szakmai" részét most nem tárgyalnám, hiszen önmagáért beszél, de merőben gusztustalannak tartom.


  Elgondolkodtató világban élünk az biztos....


 5. 2019. november 1. 10:33152623.

  Van néhány Krisztusnak tulajdonított mondás, amit sohasem mondott: "Adj mindenkinek, aki kér tőled" és "Ne álljatok ellent a rossznak". Ezek a hibás szolgálat példái. Ez egyenértékű lenne a rossz kielégítésével és így a hatalma növelésével. Az élettörvényeknek megfelelően kötelességünk ellenállni a rossznak, például ha a hazánkat megtámadták és a népünk szabadságát fenyegetik. Máskülönben magunk adjuk fel saját magunkat a rossznak." - Szabó Hédi, család- és rendszerállító, terapeuta


   


  A további törvényszerűségekről (Szabadság törvénye https://www.facebook.com/lelekkarbantartovallala t/posts/580402726039199?__tn__=K-R -Önmegvalósítás törvénye-Aktiválás törvénye-Fejlődés törvénye-Sors törvénye- Vetés-aratás törvénye) másik posztban olvashattok.


   


  #azegységtörvénye #kozmikustörvények #sz abóhédi #amintfentúgylent #kozmosz #mik rokozmosz #makrokozmosz

  előzmény:
  vitopmd (152622)
  2019-11-01  10:32
 6. 2019. november 1. 10:32152622.
  Az egységre irányuló akaratával az ember megtanulja mellőzni, ami eltérő, és figyelembe venni, ami hasonló az emberek között. Megtanul örülni az eltéréseknek, megérteni azt, hogy ezek jogos kifejeződései az egyedi sajátosságnak, felismeri, hogy ezek gazdagítják a teljességet, amíg mind egyetlen lényegben egyesülnek: a közös törekvés előre és felfelé.
  Az egységre irányuló akarat legfőképpen a mások iránt érzett személyes felelősségben jelenik meg. Minél jobban belenövünk az egységbe, a személyes felelősségünk köre is annál jobban kiterjed, nem csak a közeli hozzátartozókat és barátokat foglalja magába, hanem a feladatainkat, a nemzetünket, az emberiséget és minden életet is. Az élettörvények ismerete megcáfolja a hibás szóbeszédeket az egyén jelentéktelenségéről és tehetetlenségéről. Mindenki képes hozzájárulni. Amikor hozzájárulunk, nem mi döntjük el vajon a mi hozzájárulásunk "hasznos-e valakinek". Aki valóban megértette mit jelent a felelősség, az megtesz mindent, amire képes tekintet nélkül a hozzájárulásának méretére, mivel felismeri azt, hogy ilyen vizsgálódással csak a saját nagyságának vagy jelentőségének az értékelésére törekedne. Egy ember valódi nagysága annak megértésében rejtőzik, hogy megosztott a felelősség mindenért, ami történik. A felelősség hiánya az élet értelme és célja nem ismerésének a bizonyítéka.
  Szolgálat
  Az életet szolgáló magatartás az egységre irányuló akaratból ered. A szolgálat egy művészet, a legnagyobb és a legnehezebb művészet. Elméletben minden könnyű. A gyakorlati élete, az önmegvalósítása, ahogy a jó döntéseket hozza és helyesen cselekszik, ez az, ami fejleszti az ember nagyságát és tehetségét. Először tisztában kell lenned a saját indítékaiddal. A legtöbb indíték önző, függ a szeretem - nem szeretem dolgaidtól és a vágyadtól a megelégedés, az emocionális és mentális ingerlés iránt. Amikor csak megjelenik az "én", minden eltorzul. "Én segíteni fogok. Én szolgálni fogok. Én a jót akarom érezni." De ha a gondolataink ennyire a saját énünk körül forognak, akkor mi marad annak az embertársunknak, akinek segíteni készülünk a feladatra, amit a mi kötelességünk elvégezni? Ez az önérzet akadályozza a szolgálatot, elkülönül az egységtől. Az egységben nincs "én", csak "mi". Ez egy személytelen hozzáállás, amit olyan nehéz elérnie az embernek.
  Hogy milyen nehéz szolgálni, az megmutatkozik abban, hogy a szolgálattal több rosszat vagy képes tenni, mint jót. Nem a rosszat fogod szolgálni, de a meggondolatlan szolgálattal pontosan az, amit te teszel. Azért van ez így, mert a hatékony szolgálat feltételezi az ember sokoldalú, harmonikus fejlettségét. Szükséges az emocionalitás nemesítése, a kultúra stádiuma hozzá egy feltétel. Azonban, szemben a sok misztikus hitével, ez nem elegendő. A mentalitásnak is aktiválva kell lennie, hogy az ember az ítélőképességben és a józan észben gyarapodjon. Máskülönben a nemes elmének az a kockázata, hogy ostoba lesz, így a rosszat szolgálja.
   
   


   


   
  előzmény:
  vitopmd (152621)
  2019-11-01  10:31
 7. 2019. november 1. 10:31152621.

  Hai!


  A kozmosz rendje 2.rész


  Az Univerzumban rend van, amit a kozmikus törvények irányítanak:


  "Az Egység törvénye kimondja, hogy minden élet egységet képez, és hogy magasabb fejlettség csak úgy lehetséges, ha az ember meghaladja önzését, megtanul együttműködni és szolgálni.  A bolygót körülölelő intelligenciák, akik őrködnek az emberiség felett, azt mondják, hogy az összes élettörvény között az Egység törvénye a legjelentősebb és a legnyilvánvalóbb. Az egység vagy szeretet az egyetlen lényeges dolog. De az ember azt gondolja, hogy minden más fontosabb. Az Egység törvénye az a törvény, amelyik egyedülállóan a legfontosabb az emberek fejlődése, harmóniája és boldogsága számára. Az Egység törvénye a szeretet, a szolgálat és a testvériség törvénye.


  Az egység döntő jelentősége megjelenik mind a hét élettörvényben. Mivel ezek egyetemesek, és az egység felé irányulnak. Ezek inkább vonatkoznak a kollektívára, mint az egyénre. A Szabadság törvényében rejlik minden, ami hozzásegít másokat a megszabaduláshoz, az Egység törvényében minden, ami hozzásegít másokat, hogy érezzék a rokonszenvet és hűséget, a Fejlődés törvényében minden, ami segít másokat fejlődni, az Én törvényében minden, ami segít másokat, hogy megvalósítsák magukat, az Aktiválás törvényében minden, ami segít másokat, hogy önállóan gondolkodjanak és cselekedjenek.


  Ha valami nem hasznos mindennek, akkor az élettörvények szempontjából ez egy tévedés. Egészében véve a rossz és jó egybeesik azzal, ami elválasztja és egyesíti az embereket. A legnagyobb hozzájárulás, amit egy ember képes tenni, hogy összegyűjt és egyesít, a legnagyobb ártalom, hogy megoszt és elválaszt. Természetesen létezik egy hibás egység, ami a csoportegoizmuson alapul és mások ellen irányul. Mégis az elv érvényes, mint olyan.


 8. 2019. október 31. 09:04152620.

  Hai!


   


  Boldog Samhain-t.....

 9. 2019. október 30. 10:03152619.
  Minél jobban ismerjük az élettörvényeket, annál jobban élhetjük az életünket. Akkor elkerüljük mások jogának megsértését és így nagyobb szabadságunk van azáltal, hogy megkíméljük magunkat a szabadságnak olyan korlátozásaitól, amelyeket az aratás szab meg.

  "A szabad akaratnak" az a problémája, hogy rosszul van megszövegezve. A probléma magja a különféle cselekedetek közötti szabad választásunkra vonatkozik. És ez a szabadság a maga módján attól a saját hatalmunktól függ, amellyel szabadon választjuk indítékainkat. Mert nem választunk a cselekedetek között, hanem ezeket a bennünk levő legerősebb indíték határozza meg. Ezért a kérdés az: Képesek vagyunk-e elérni a szabadságnak olyan fokát, hogy képesek vagyunk tudatosan erősíteni valamilyen indítékot és legerősebbé tenni azt? Ez a probléma tehát a tudatosság szabadságához tartozik. Szabad az az ember, aki képes mindig saját maga dönteni arról, mely gondolatokat fogja gondolni és mely érzéseket fogja dédelgetni. Kényszeredett az az ember, aki nem képes irányítani a mentális és emocionális életét, akiben a nem kívánt, zavaró és romboló gondolatok és emóciók úgy járnak-kelnek, ahogy nekik tetszik.

  A tudatosságnak ezt a szabadságát valamennyi élettörvény megszabja, különösen a fejlődés, az én, az aratás és az aktiválás törvénye. A kényszeredett tudatosság, a tehetetlenség, a megosztás és képtelenség a hiányosan fejlett tudatosság és/vagy rossz aratás következménye. A tudatosság szabaddá, koncentrálttá és önirányítottá válik módszeres aktiválással. Senki más, csak az ember saját maga és saját egyéni módján képes ezt megtenni."- Szabó Hédi, család- és rendszerállító, terapeuta

  A további törvényszerűségekről (Egység törvénye -Önmegvalósítás törvénye-Aktiválás törvénye-Fejlődés törvénye-Sors törvénye- Vetés-aratás törvénye) másik posztban olvashattok.

  #aszabadságtörvénye #kozmikustörvények # szabóhédi #amintfentúgylent #kozmosz #mikrokozmosz # makrokozmosz  előzmény:
  vitopmd (152618)
  2019-10-30  10:02
 10. 2019. október 30. 10:02152618.

  Hai!


   


   


   

  A kozmosz rendje 1.rész

  Az Univerzumban rend van, amit a kozmikus törvények irányítanak:

  "A Szabadság törvénye kimondja, hogy minden embernek joga van azt tenni, amit akar, azon határok között, hogy ez egyforma joga mindenkinek.

  Az élet szabadság! Az élet szabadság és törvény egyszerre. Szabadság nélkül nincs a törvénynek megfelelő élet és törvény nélkül nincs szabadság.

  A fejlődés az út a tudatlanságból a mindentudáshoz, a kényszeredettségből és tehetetlenségből a mindenhatósághoz, az elkülönültségből az egységhez az összes élettel, a szenvedésből a boldogsághoz, örömhöz és üdvösséghez.

  Az ember a szabadsága növeléséért dolgozik a törvények betartásával. Nem szükséges a tudatában lenni a törvényeknek, amikor betartja őket. Azonban amikor felfedezi őket, akkor nagyobb energiával és céltudatossággal lesz képes dolgozni a saját és más lények felszabadításán, evolúcióján valami magasabbért. Az élettörvények felfedezéséhez az embernek először meg kell tanulnia alkalmazni őket.

  Az ember a szabadság és törvény egyensúlyozása során fejlődik. Ez az, amit felelősségnek neveznek. Amikor érvényesítjük a felelősségérzetünket mások iránt, megoltalmazzuk a szabadságukat és jogukat, akkor következményként a felelősség vagy aratás törvényének megfelelően a saját szabadságunk fog növekedni. És megfordítva, amikor csorbítjuk mások jogát, azzal ugyanolyan mértékben veszítjük el saját szabadságunkat. Ez történhet ebben az életben vagy később. A törvény várhat. De a vetést valamikor learatják!
   
   
   
   
   
   
   

   


   


   

   
   

   


   


   


   

   


   


   


   
 11. 2019. október 27. 12:33152617.

  Hai!


   


  Mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok. 

 12. 2019. október 26. 07:21152616.

  Ez kicsoda ?
  Huuuuuha : mi az anyanyelve ? // "az ők képességük" , "az ők sérelmeit" //


  Tehat ha jol ertem , olcsobb rontaslevetelhez   macskat tartani , mint az eppen futo atkom miatt penzlenyulo panelmagushoz fordulni... Koszi az infot

  előzmény:
  vitopmd (152615)
  2019-10-25  21:33
 13. 2019. október 25. 21:33152615.

  Hai!


  A macskák is védelmeznek és el tudják venni a rossz energiát. Nagyon kifinomult az ők képességük, azonnal megérzik ha valami rossz történt veled és oda megy hogy el vegye a rontást. Természetesen nem mindenkihez megy oda, itt például arra gondoltam hogy ha valaki bántalmazta a jószágot, akkor az nem fogja meghálálni neki.
  De nagyon sok tapasztalatot szereztem 36 év macskázással. Most csak 7 macskám van, de volt már 14 is.
  Volt olyan rengeteg alkalommal hogy megfordult nálam mindenféle ember, korban és viselkedésben is külömbözőek. Sokan közülük nem is volt állatbarát. Azokhoz a macskáim oda sem mentek általában, még üdvözölni sem.
  De több alkalommal is volt rá precedens hogy amikor nagyon rossz kedvel, vagy megbántva érkezett valaki olyankor a macskáim elárulták nekem az ők sérelmeit.
  És oly módon hogy körbejárták dorombolva
  és az ölébe ült egyik másik.
  Olyankor mindíg megkérdeztem az illetőt,
  hogy : valami rossz történt veled?
  És minden ilyen alkalommal igen volt a válasz.
  De addig nem is ment el tőle a macska, amíg rossz kedvű volt.
  Közben elmesélték minden ilyen alkalommal hogy mi rossz történt vele.
  Közben a macska valahogy elvette tőle azt a rossz dolgot.
  Utána már nem is volt semmi baja.
  Volt egy ember, aki azt mesélte hogy valaki rontást rakott rá (pedig nem ért hozzá ) és hogy meg lett átkozva.
  Azt mondta hogy előtte nem hitt az ilyesmiben,
  de, amikor már tényleg minden olyan
  rosszul sikerült az életében mint ahogy megátkozt az a cigány, azóta egyre jobban elhiszi. Mondta hogy érzi is hogy valami nem stimmel vele, mert mintha valami erő reá nehezedne és mintha egy láthatatlan erő irányítaná amikor teszi a megszokott teendőit, dolgozik és amikor a pénzügyeit intézi, de minden rosszul történik, minden veszteséggel és nagy fáradtsággal jár mint előtte,mielőtt megátkota a cigány.
  De ezen az alkalommal oda ment a macskám az ölébe és folyamatosan dorombolt.Egy óra múlva már nem volt rosszul. Egy hét múlva eljött hogy el vigyen egy macskát mert eltünt az átok.


  by Tamás Zsigmond

 14. 2019. október 19. 22:00152614.

  Hai!


  Egy kis humor hétvégére....

 15. 2019. október 13. 10:23152612.

  Hai!


  Elkezdtük szervezni, a mára már hagyománnyá vált, Samhain idején tartott ólomöntést.

 16. 2019. október 8. 14:43152610.

  Hai!


  Ha kedd akkor Belgium...volt a régi film címe.


  Hm,...már nem. Inkább Spanyolország, Barcelona. 


   

 17. 2019. október 5. 11:58152609.

  Hai!


  " A szerelem egy olyan mély verem, melybe ha beleesel, a legritkább esetben van létra támasztva az oldalához...." by Vito P.M.D.

  idézet:
  vitopmd (152606)
  2019-09-27 12:02:09

  Nem erteeem!


  Szerelmesnek lenni jo.
  Kellemes.
  Izgalmas.
  TERMESZETES .
  Szerelmesnek lenni Tény !
  Söt : meg venember is lehet szerelmes , csak a teste nem koveti.... es ezt angyalkam mondta , hajdanaban , amikor meg oreg uriember volt  Ki es miert akarna "kiszerelmesedni" ?
  Ha pisilned kell , akkor mondhatod-e , hogy jusztse ?
  Ha ehes vagy , akkor mondhatod-e , hogy jusztse vagyok ehes ?
  Ehes vagy , szerelmes vagy , kakilnod kell : nincs letra ....

  előzmény:
  vitopmd (152606)
  2019-09-27  12:02
 18. 2019. október 5. 09:10152608.

  Hai!


  Kellemes hétvégét....

 19. 2019. október 4. 15:53152607.

  Hai!


   


  Klaudia lányom és barinője köröm szalonját díszítgettem...

 20. 2019. szeptember 27. 12:02152606.

  Hai!


  " A szerelem egy olyan mély verem, melybe ha beleesel, a legritkább esetben van létra támasztva az oldalához...." by Vito P.M.D.

 21. 2019. szeptember 24. 12:01152605.

  Hai!


  "A múlt kegyetlen zsarnok, mindig visszatér, hogy megkínozza a lelket..." (Üvöltő szelek)

1 2 3 4 5

Címlap

top