Vélemények jósnőkről

judson
Létrehozva: 2003. október 19. 17:45
Sziasztok! Szeretném, ha azok az emberek, akik jártak már jósnő(k)nél, leírnák a véleményüket! Remélem, nincs még ilyen topic.
286 hozzászólás
 1. 2020. február 19. 04:21286.

  Szia


  A 2. illetve 3. jóshoz tudnál adni egy elérhetőséget? Köszönöm 😁

  előzmény:
  Evana42 (276)
  2020-01-28  21:07
 2. 2020. február 3. 18:50285.

  Kedves Evana42!


  Tudnál ajánlani valakit? Aki neked bejött!


  előzmény:
  Evana42 (284)
  2020-02-01  18:20
 3. 2020. február 1. 18:20284.

  Nem hirdettem, ha nem tűnt volna fel, csak leírtam a véleményem, tapasztalatom, de nem lehet anélkül, hogy beléd ne állna valaki. Vannak ilyen emberek, tény, akik ebben pénzt látnak, kihasználnak.  Nagyon sok sajnos, voltam egynél, mert nehéz bejutni ahhoz, akit időnként 1-2 évente felkeresek. Megsúgom, nem adok számlát, alkalmazott vagyok. Könyvelek, ha érdekel, bár sok közöm van a számlákhoz is. Nem érdekem se hirdetni, se ajánlani senkit. Végképp eszembe nem jutna rászabadítani senkit arra az emberre, aki nekem sokat segített önmagam megismerésében és sok másban is. És aki pénzt sem kér ezért. 


  Remélem ezt elfogadod, tiszteletben tartom a véleményed, remélem te is az enyém. Nem mindenki kókler...ennyi.


   

  előzmény:
  Mozdonj (281)
  2020-02-01  06:36
 4. 2020. február 1. 18:07283.

  Azt hiszem én itt befejezem. Nem tudom milyen tanúskodásról beszélsz, elolvastam az egészet. Azt is, hogy az illető hisz abban, hogy vannak olyan emberek, akik valóban tudnak. Megsúgom, vannak. Ha hiszed, ha nem. Az igaz, hogy 80%-a csak a pénzre megy és nemhogy nem segít, de mélyre taszít. Van, aki tud..és nem kér pénzt, de illik adni, hisz ingyen senki nem dolgozik. Nem 10ezreket, pár ezret. A lényeg, ha te ebben nem hiszel, akkor írj máshova. Én befejeztem, leírtam a tapasztalatom. Van olyan, aki tud, meghallgat, segít dönteni, de sosem dönt helyetted. És bejönnek a dolgok.Akár hiszed, akár nem. Sajnos nem véletlen az sem, hogy hozzá lehetetlen bejutni, annyian vannak. 

  előzmény:
  Mozdonj (282)
  2020-02-01  08:51
 5. 2020. február 1. 08:51282.

  "Jelenben segit" ??????????????? 
  Tartsam tiszteletben , hogy harapnak a horogra?????????????


  Kivancsisagbol le-legomboltatsz 10-15 ezer forintokat ????????????????


  Na akkor a Hoxarol reszlet egy velemenybol .... igy fejezi be a horogra kapott kisholgy nagyon hosszu tanuskodasat....


  "....Ami a fontos, szerintem ne essetek abba a hibába amibe én, hogy ennyi évig ennyi sarlatánnak fizettek, mert csak belekerültök egy várakozás/depresszió-örvénybe, és ahelyett, hogy élnétek az életetek, egy vadidegen ember kezébe adjátok a jókedvetek és lelki békétek kulcsát


   


  Ez hatalmas felelősség, ............... sajnos a többség csak felelőtlenül lenyúlja a pénzünket, és aztán mi viseljük a lelki következményeit.............."


   

  előzmény:
  Evana42 (280)
  2020-01-31  21:49
 6. 2020. február 1. 06:36281.

  Nehogy mar a roka loje le a vadaszt !
  Nem arrol van szo , hogy erdekel-e a tema , vagy nem .

  Lopas es atrazas ellen valo felszolalasrol van szo .

  Es bizony erdekel a tema , kulonben nem szolnak hozza .

  En ugy gondolkodom regimodisan -elmeselem , hogy megertsed- ,  hogy van a jo es van a  rossz a Foldon .

  Az , aki hiszekeny , bajban levo ember ketsegbeeseset , REMENYET kihasznalva , hazugsaggal penzre tesz szert , az a rossz oldalon caplat.


  Aki ezt latja es nem szolal meg , az cinkos , s a rossz oldalt partolja/segiti .

  Az , aki bajban levo embert meglopo szemetnepseg ellen szol , az a Jo oldalon all.

  Ez olyan emberi orokerteku torveny... ne lopj , ne olj , az uttoro ahol tud , segit....stb

  Van a hivatalos torveny is : az megengedi ezt a mesterseget ?
  Adobevallassal hogy allsz ?
  Adsz szamlat ?
  Garanciaval hogy allsz ?
  Sajat bevallasod szerint egyik tolvajtol a masikig rohangaltok evekig , amig vegre ott van a nagy JOSNO , aki tuti... 

  Adsz szamlat ?
  Ugye nem gondolod hogy akarki is elhiszi , hogy"csak ugy" hirdetgetsz s pecaznad az atverheto katyubakerult vakultat , anyagi erdekeltseg nelkul ..


   


   

  előzmény:
  Evana42 (280)
  2020-01-31  21:49
 7. 2020. január 31. 21:49280.

  Sosem értettem azokat az embereket, akiket nem érdekel a téma miért szólnak hozzá. Tartsd tiszteletben kérlek, hogy mást érdekel vagy hisz ebben. Én is szkeptikus voltam, de hidd el, amíg nem találkozol olyannal, aki tud is, addig ne mondj véleményt. Sosem értettem azokat az emberekeket akik jósnőhöz járnak. Míg nem találkoztam olyannal aki tud is. Igaz kiváncsi is voltam, de sokáig nem mertem elmenni. Itt nem csak a jövőről van szó, de a jelenben is segíthet. Önmagad segítségére is lehetsz. Ehhez persze megfelelő ember kell, mert kókler vagy gyorstalpalós jós sok van, aki többet árt, mint használ. Köszönöm, ha elolvastad!

  előzmény:
  Mozdonj (278)
  2020-01-30  12:06
 8. 2020. január 30. 12:07279.

  josolek= josolnek

  előzmény:
  Mozdonj (278)
  2020-01-30  12:06
 9. 2020. január 30. 12:06278.

  A legolcsobb az lenne , ha szepen kivarnad a jovodet.... a Mikulas jott-e mar valakihez az ajandekaival dec. 6-a elott ?
  Mi a fene valtozik , ha elore tudod , hogy ket honap mulva seggreesel ?


  Ha en josolnek , mindig olyat josolek , aminek "bevalasa"  Toled fuggne :"lassan jarj , tovabb ersz" , "hosszu haj rovid esz" , "addig jar a korso a kutra , amig el nem torik" , "nagyot akar a szarka..." , "ki nevet a vegen.." stb


  De megertelek , fizess tolvaj csalonak , ugyanis : annak a hupi josnonek is meg kell elnie , az is ember , annak is van csaladja , csak szŐr van a tenyereben... / szŐr van a tenyereben=szarik dolgozni s emiatt ott is szore van , ahol normalisan a munkavegzes azt lehetetlenne teszi , budos neki a kasszazas , vagy a wc-s nenizes , vagy a sportszeru nikitazas : e miatt szedi inkabb a hulyek adojat /


   

  előzmény:
  arika25 (277)
  2020-01-30  11:48
 10. 2020. január 30. 11:48277.

  Szia!


   


  A 2. látó/jósnőről tudnál adni további infót...szeretném meglátogatni...

  előzmény:
  Evana42 (276)
  2020-01-28  21:07
 11. 2020. január 28. 21:07276.

  Sziasztok!


  Saját tapasztalatom: 


  1. sztárolt jósnő: hozzá sok híresség is jár. Állítólag.Erről sokat beszél, személyed nem érdekli. Több újságban is szerepelt. Tudása nem sok. Cigánykártyát használt. Semmi nem jött be.  A jelen sem. Nem tudom kik járnak hozzá, de valószínűleg nem voltak még olyannál, akik érdemben is tudnak.


  2. Látó/jósnő


  Nem kér pénz, de adsz. Megdöbbensz, nem jut eszedbe semmi. Az előző jósnőtől fényévekre van. Elmond mindent. Sírsz. A jövő bár kétséges és nem hiszed el, de eddig bejön.  Biztos lesz, ami nem, de nem számít. Rengeteget segít, mert bizonytalan vagy. És nem hiszed el, hogy létezik ilyen ember. Bejutni hozzá lehetetlen volt. Nem véletlen.


  3. jósnő


  Ő volt az első, akihez elmentem.Nem voltam sokat életemben. Cigánykártya, Lenormand. Jónak tartom, van tudása. 


  Összességében: sokszor a kevésbé ismert szájról-szájra terjedő segítők a legjobbak. Nem bántam meg, hogy elmentem, de nem szabad függővé válni. Ez nagyon fontos.


   


   

 12. 2019. november 19. 23:42275.

  Szeretném leírni én is a legutóbbi jósnős sztorimat:


  Tapasztalat:


  Jósnő: kedves ,közvetlen ,barátságos, mosolygós/


  Helyszín: tiszta, megnyerő ,hangulatos, szép környezet/


  Jóslás menete:  Tarot kártya.


  Megkeverés után 3 emelést csináltam,majd a Jósnő lerakta a lapokat, egyetlen kirakás volt ezt elemezte 50 percen keresztül. A meghatározó lapok talán 3-4 sorban középen kirakva,illetve jobbra balra is tett le 3-3 kártyát. Bal oldali egészség,jobb oldali munka.


  Első kérdése,mikor születtem,és hol?((ebből megállapította a horoszkópom,így a későbbiekben észrevettem hogy ennek az általános tulajdonságait  fel is  használta)


  Első megállapítások,helyénvalóak és döbbenetesek voltak.Azért vagyok itt mert megrekedtem,nem tudom mit tegyek,szívemre vagy az eszemre hallgassak,egyedül érzem magam...racionálisan gondolkodva,ez minden emberre igaz aki jósnőhöz megy.Így utána ezt is általános dolognak vettem.


  Ami feltűnt, a rengeteg kérdés. Visszagondolva,valójában mindent elmondtam a múltamról,amit neki kellett volna "látnia",de ügyesen kérdezett. Horoszkópom tulajdonságai alapján ugyan felsorolt vagy 10-12 foglalkozást amiben dolgozhatok,de egyik se talált,így kénytelen volt megkérdezni,akkor mivel foglalkozom. Majd próbálta finomítani,hogy akkor milyen a munkaterületem,de pont az ellenkezője volt igaz. Én próbáltam a rajzokat nézni a Tarot kártyán,és rám szólt hogy rá nézzek,mert látni akarj a a szemem és arcom. Nos ez se jellemző,hisz a Jósnők a kártyából olvasnak nem az arcról...tehát visszajelzéseket várt,és megnehezítettem a dolgát.


  Sajnos a múltamról semmit nem talált el,sőt, az egészség kérdésnél azt mondta minden a legnagyobb rendben van ,és nem volt semmi nagy dolog mostanában,csak az a bökkenő,hogy 3 nagyobb műtéten is túl estem a közelmúltban,én ezt azért nagy dolognak találom. Erre javította,hogy de most minden rendben van.Szóval itt nagyon mellélőtt.


  A munkával kapcsolatban is azt mondta,minden stagnál,minden jó.Itt újra megcáfoltam,hogy pont váltás előtt vagyok,és már egy éve van a dilemma. Ezt sem látta,pedig ez már a jelen.


  A jövőmet illetőleg,jövő nyárra mondott egy variációt..majd még egyet..majd még egyet....összesen 6 változatot...tehát a teljes egyedülléttől, a tökéletes párkapcsolatig mindent megjósolt,úgyhogy ebből valami csak összejön. Sajnos ezt eddig is tudtam,hogy majd lesz valami .


  Ingatlan esetében is látott változást..vételt. Megcáfoltam,nem akarok költözni...akkor felújítást lát...mondtam hogy 5 éve újítunk,végre most lett kész,már nem akarok újítani se. De egy kis festés..már az is újítás.(itt már magamban azért mosolyogtam)Majd kis kitérő következet,egy lakásról...(Gondolom időhúzás)


  A beszélgetés 70 %-ban én beszéltem, meséltem magamról,problémáimról. Úgy gondolom: egy nagy pszichológiai érzékkel megáldott hölgyről van szó,aki empátiával próbál segíteni.


  A jóslás vége felé,már láthatta rajtam,hogy kicsit kínos ez a sok mellébeszélés,megkérdezte megbántam e hogy eljöttem hozzá. Erre nem tudtam mit mondani,és már terelte is a szót másra.mire összeszedtem volna magam,hogy igazán így hogy nem jutottam egyről a kettőre,így picit igen,hiszen több olyan baki is előfordult a jóslás során,amiből lehet tudni -miből építkezik,értem ezt a folyamatos kérdéseken,beszéltetés,szemkontaktus kikövetelése,és több változat feltárása,hátha valamelyikkel célba talál.


  Nekem ez volt racionálisan a tapasztalatom ezzel a hellyel,természetesen ettől még lehet a hölgy remek ember,és segíthet másoknak,sajnos nekem ezzel a  módszerrel nem tudott segíteni.

 13. 2018. március 20. 08:16274.

  Valoszinuleg eszrevetted, hogy a moderacio kivette az emiledet tobb topikbol : sarlatanok, josok s egyeb tolvaj , forumozot atrazo mesterseg hirdetese nem a Noklapja kenyere...
  Legyszives bezarni az itt nyitott , hiszekenyek penzet leszivo butikodat.... fizess sajat zsebedbol hirdetesi feluletet es vallald "be" a kovetkezmenyeket mint egy nagy kislany

 14. 2018. február 27. 21:39273.

  Sziasztok. Előre is elnézést kérek tőletek ha egy kicsit hosszúra sikeredik levelem. 


  Nekem először kb: 15 éve a buszon egy fiatal lány jósolt, akivel együtt jártunk suliba. Mondta add ide a tenyered jósolok neked. Én erre jót röhögtem és közöltem vele én ilyen baromságokba nem hiszek. Elmondta neki a nagyanyja, rokonság több női tagjai is jóslással foglalkozott. Mondott mindenfélét, közöltem én ezekben nem hiszek és el is felejtettem. Annyit azért érdemes tudni akkor azt mondta, 40. születésnapod után érni fog valami súlyos tragédia amiből nehezen fogsz felállni, az életed 40 és 50 év között meg fog változni. Addig is sokat fogsz szenvedni, nehezen fog megindulni ebben az időszakban az életed de egyik napról a másikra mindent vissza kapsz az élettől, blablabla... 


  Éltem az életem, nem történtek nagy dolgok főleg nem negatív értelemben. 40. szülinap után tényleg ért egy hatalmas trauma és rá kb: 2-3 ével utána jutottak eszembe a szavai, de még akkor is semmi. 


  Történtek dolgok az életemben amivel senkit nem akarok untatni. Először voltam angyalkommunikáción, akkor még 1,5 óra volt de az egész arról szólt, hogy a nő mesélte az életét én meg hallgattam. Ráadásul a végén úgy megsértett, hogy sírva jöttem el tőle, pedig a ritkán sírok. (Csakramantra a nő senkinek nem ajánlom).


  Aztán volt egy okostojás akihez elmentem, de őt inkább hagyjuk.


  Pár éve voltam Lyliánál, aranyos, kedves nem mondom, hogy nem tud, én meg voltam vele elégedve, fizettem eljöttem.


  A legutolsó akinél voltam az a Dudás Hajnalka volt. Utána néztem és itt olvasgattam a véleményeket róla is, másról is de  mellette döntöttem. El mentem hozzás 1 óra 10 ezer forint nála. Elmondott mindent a múltamról, pedig egyáltalán nem érdekelt, de meg hallgattam. Itt félelmetesen tud olyan dolgokat mondott el amit rajtam kívül más nem tudhat. A jelenem nem jött be, amit a jövőről mondott semmi se jött be, ha bejött volna már rég külföldön kellene élnem, dolgoznom, tanulnom. Elment hozzá egy kedves ismerősöm is és az ő egyik ismerőse is. A múltat félelmetesen tudja de egyikünknek se jött össze semmi. Sőt...


  Mind a hárman olyan szar helyzetbe kerültünk, hogy már ezen röhögünk nem jobb lett hanem rosszabb.


  Engem meg műtöttek amit persze nem látott, egy rutin műtét volt de 3 hónappal ezelőtt és most kezdem azt mondani, valamilyen szinten jól vagyok. Az ismerősöm szintén sokat betegeskedik mert azóta a munkahelyén mindenki az ő vesztét akarja, pedig egy nagyszerű ember, a harmadik hölgy pedig karácsonykor egy csúnya autó balesetet szenvedett és még most kezdődik az 1 évig tart rehabilitációja.


  Pedig mindhármunknak, csupa-csupa jót jósolt. Karrier, tanulás, egészség, férj, gyerekek, utazás és a hasonló maszlag. 


  Lehet itt jönni azzal minek adsz ki erre pénzt, mert érdekelt kifizettem és ennyi.


  Egyetlen egy ember érdekel még de róla sehol nem találok semmilyen hiteles infot. Ő pedig a Nadin. Esetleg ha valaki volt nála kérem pár szóban írja már le a tapasztalatait. Előre is köszönöm. Bocsi ha kicsit hosszú lett a levelem.

 15. 2016. augusztus 10. 21:37272.

  NINCS hát ilyen topik.


  ÉN is készülök jósnőhöz, így hát roppant kíváncsian várom a hozzászólásokat, tapasztalatokat a témában!

  előzmény:
  judson (1)
  2003-10-19  17:45
 16. 2016. augusztus 10. 01:40271.

  A mai josnok  mar nem csak arckifejezesbol es jo  megfigyelesekbol[pl van rajtad jeggyuru stb...]josolnak,hanem mindegyik bejaratos az internetre,ahol nagyjabol mindenkirol mindent megtudni,aki tarskereson van fenn,az nyilvan csalodott szingli,itt a neten is sok topikbol kiderul ki kicsoda es mi a problemaja,a multja a baletesei,eszesek,hamar kombinalnak,amikor azt hiszed elmodja a multadat,azt mondja amit elolvasott rolad.A gepuk 100%-an a legjobb,sot van aki rendorsegit hasznal,ugyesek a feltoresben is.Mire te elmesz,mar mindent tud rolad......


  Sok rendorsegito 'latnok' lobogtat egy papirt,hogy igy ugy meg sem lehetnenek a kopok nelkule,mar ott kirohogik amikor telefonal.


  En 10 evvel ezelott kaptam egy levelet,komplett mint ajanlasokkal,hogy nemsokara penz all a hazhoz,es mashova koltozok,gyonyoru hazba,ahol a kertben grillezunk,a garazsban csodas kocsi all,de kuldjek egy huszast,es hordjam a kabala medalt amit kulddd.


  Egyszerubb mint egy pofon:Keszult a hazunk,nem volt nehez megtalalni a nevemen a neten,mert mar ki volt fizetve,es akinek immobilies ismerose van,meg tudja nezni.


  Az anyosom vegredeleteben voltam,es sajna mar akkor haldoklott,ezt sem nehez megtudni,csak meg kell nezni a nevem,es hogy ki halt meg,ami benne van az ujsagban.Miutan mas rokon mar nem volt,logikus volt,hogy en oroklok.Azert volt konnyu dolga ,mert a nevem egyedul allo,csak a csaladban van.


  Na amit nem tudott,utalok grillezni,felfordul a gyomrom,nem vezetek,mert idegesit,csak annyit amennyit muszaly,es sose koltenek draga autora penzt,na ezt nem tudhatta a levegobol.


  Meg 2-szer irt,aztan megunta.Na a modern jovobe lato igy dolgozik,nem is hinnenk el mi minden van rolunk fenn a neten.....

  előzmény:
  jegenyefa01 (253)
  2010-03-28  10:17
 17. 2013. Április 25. 20:20270.
  Kerdezed  kerdezd 
 18. 2013. Április 23. 16:05269.

  Ugye tudod hogy a sötét középkornak sőt, a fasizmusnak és a kommunizmusnak is vége?

  Nincsenek üldöztetések. Nincsenek megkülönböztetések. Sem faji sem vallási sem más.

  Vegyél vissza. 

  előzmény:
  windycity978 (268)
  2013-04-23  15:20
 19. 2013. Április 23. 15:20268.
  Tobbit is !! A TVs mutoket ,meg a TVs penzmagneseseket , boszorkanyokat szerelmi kotoket utanuk .
  előzmény:
  Lanchester (266)
  2013-04-22  13:18
 20. 2013. Április 23. 15:13267.

  A fiatalasszony részletekben 28 millió forint 130 ezer forint készpénzt adott át a vádlottnak, amelyet a vállalkozásából takarított meg.

   

  Dollarban nem is olyan sok  

  előzmény:
  antironia (265)
  2013-04-22  12:25
 21. 2013. Április 22. 13:18266.

  Helyes!!!!!!!!

  Az ilyenek többet ártanak az ezotériának mint száz szkeptikus hülye. 

  előzmény:
  antironia (265)
  2013-04-22  12:25
 22. Torolt_felhasznalo_814295
  Torolt_felhasznalo_814295
  2013. március 10. 08:54264.

  En ebben nem hiszek , de , ha Te hiszel benne , akkor : ///nem linkelem be , mert 25-szor leirtam mar///

   

  A magyar josok , azok ugye a taltosok voltak.

  Az Ostaltosokbol jonnek , megkulonbozteto jelekkel - farkasfog , samanfolt stb - szuletesuktol taltossa vannak jelolve .

    A jovobelatas a genjeikben van... ezeknek van egy  taltosszabalyzata , osi !!!! , hogy ok fehermagiaznak , es mivel a fehermagia az adottsag , azt nekik ingyen kell szolgaltatniuk , kulonben meglakolnak.... szoval ha ezen a szemuvegen nezem a mai fizetos magust/samant/taltos/jost , akkor bizony nem igazi taltosok ,satobbik , hanem hiszekenyeket kifoszto megelhetesi csalok.

   

  Csak a mostani scifi filmekben latod a samant/jost/magust kacsalabon forgo joletben buveszkedni : regen , nem is olyan regen , a faluvegen volt egy putri es ott elt a magyar taltos/magus/jos . 
  Rongyos oltozetbe tekergetve , gyogyfuszedesbol , adomanybol elt es idonkent - elmondtak a jovot es sorsot vetettek.... a sorsvetestol feltek a falusiak , mert "bizarr/furcsa" emberek voltak a rongyosruhas taltosok , a mezon/reten / erdoben hajolgatva a gyogyfuveket keresve "kulonboztek" a tobbiektol.... 

   

   

  előzmény:
  Nika85 (261)
  2013-03-09  18:19
 23. Torolt_felhasznalo_814295
  Torolt_felhasznalo_814295
  2013. március 10. 08:37263.

  Azt senki sem firtatja , hogy a megelheteshez penz kell-e vagy sem  .

  A milyen uton szerzett penz es annak hogyan tortent megkeresese a topik temaja. kulonben regi es befejezett topik , csak kotekedes/fikazas  celjabol felesleges volt ujrainditani...

   

  En annyit szeretnek hozzatenni , hogy aki ilyenben , mint a joslas , hisz , az valoszinuleg hisz a legnagyobb magyar josnak , Abafi Cesarnak , aki a Tv-ben is szerepel rendszeresen es a Rendorsegnek is adott mar tanacsot.

   

  O mondja , utananezhetsz , a mar futott topikban be van linkelve dokument az elerhetosege :

   

   

  Abafi Cesar *, igy beszel errol :

   

  Riporter: - A boszorkányság úgy tűnik jól jövedelmező üzlet, ezért aztán hollywoodi mennyiségben árasztották el az országot a jósok és mindenféle mágikus tanítók. A Boszorkányszövetségben - amit egyébként egyházként tartanak nyilván - tizenegyezer tagot számlálnak.

  Abafi Cézár szakrális vezető, Magyar Boszorkányszövetség.:- Hát maga most hazamegy és fölad egy, fölhívja telefonon, expressz fölad egy hirdetést, hogy mit tudom én, Mucika jósnő Kelet-Belgiumból, kész, már lehet, hogy holnap ott állnak sorba.

  Riporter: - Ezzel mennyit lehet keresni, mondjuk havonta?

  Abafi Cézár szakrális vezető, Magyar Boszorkányszövetség.: - Mivel?

  Riporter: - Egy ügyes álboszorkánynak?

  Abafi Cézár szakrális vezető, Magyar Boszorkányszövetség.: - Többszázezret.

  Riporter: - És adómentesen.

  Abafi Cézár szakrális vezető, Magyar Boszorkányszövetség.: - És adómentesen, és gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy csont nélkül, mert ha nem pofátlan, akkor nem fogják följelenteni.

   

   

  Bovebben : ez egy idezet az Ezoteriaval parasztvakitanak a magyar celebek topikbol , 550-es hsz . A milliokat bezsebelt 18 eves lany , Malvina , esete . A hozzaszolasban  idezett cikk az Mtv.hu cikke , Malvine es a benne hivok tortenete az oldal utolso cikke....

   

  *aki ebbol el , jol 

   

  előzmény:
  Nika85 (261)
  2013-03-09  18:19
1 2 3 4 5

Címlap

top