Válóczi József

szilvi78
Létrehozva: 2008. június 19. 12:31

Keresem Válóczi József, a hatvani gyógyító telefonszámát

 

8 hozzászólás
 1. 2019. szeptember 16. 08:348.

  Szia..


  a 37/340-913 - as telefonszámon senkit sem lehet elérni....


  Hogyan lehetne eljutni Válóczi Józsefhez...?


  ha tudsz bármit segits..


   

  előzmény:
  MarikaCA (6)
  2015-09-01  11:07
 2. 2018. december 9. 19:187.

  Szia. Meg  tudnád   adni annak az Oszter  Sándornak az elérhetőségét akit említettél? A  barátom rákos  sajnos, nagyon beteg, és már az orvosok lemondtak róla. Szeretném megkeresni ezt a  gyógyítót, mivel a  barátom is  pesti. Előre  is  köszönöm  szépen ha  segítesz. Üdv. Inci

  előzmény:
  bellino (4)
  2008-06-19  13:26
 3. 2015. szeptember 1. 11:076.

  Tisztelt Olvasok!


  Tudom, hogy nagyon sok jo dolog terjed az Interneten a Valoczy Jozsefrol. Ennek remenyeben es egy ismerosunk javaslatara, felhivtuk ot. Meg most is alig tudom elhinni, hogy mi tortent!


  Csak azt szeretnem, ha tudnanak egy par mas dolgot is a hirneves "Hatvani Gyogyito"-rol. Nem csak azt a sok jot, amit eddig leirtak a "betegek". Ha egyaltalan betegek irtak, vagy csak fabrikaciorol van szo. Igazan nem is tudom mit gondoljak. Elsosorban azt szeretnem ha tudnak, hogy milyen nagyon nagykepuen beszelt, egyaltalan nem tunt egyutterzonek, elkepesztoen udvariatlan volt a telefonon. Sot! Azt is mondhatnam, felhabiroan elutasito, es kioktato. 


  Nagyon megengedhetetlen hangnemben beszelt velem is meg a hugommal is. Termeszetesen a "gyogyito" nem tudta azt, hogy mi egy csaladbol hivjuk, mivel teljesen mas a nevunk es mas telefonszamrol hivtuk! Ahogy beszelt es kioktatott bennunket, az egyszeruen felhaborito. Felhaborito ez barkitol, de kulonosen egy "Gyogyito"-tol?!?! igazan,….. alig lehet ra szavakat talalni, olyan fajdalmas. Nehez elkepzelni ezt egy "gyogyito"-rol.


  Csak azt szeretnem ha tudnak az emberek, hogy mire szamithatnak!


  Ugy erzem, egy kis helyesbitesre szorulna a "gyogyito"-rol leirt dolog. Egy kicsit nevetsegesnek hangzik az, hogy o az "Univerzalis" energiat alkalmazza a gyogyitasaban. Minden gyogyito az "Univerzalis" energiaval dolgozik, mivel nincs mas. A draga Anyafoldunk energiaja is onnan ered!


  A masik dolog meg az, hogy a "betegei" evekig visszajarnak hozza!!!! Akkor milyen gyogyito o? Ha valakit meggyogyitanak, akkor annak a betegnek nem kellene visszajarnia evekig! Vagy igen?!?! Legalabbis logikus gondolkodassal ez lenne a helyes! Vagy On ezt nem igy gondolja???!!!


  Koszonom a lehetoseget arra, hogy leirhattam ezt, es koszonom, hogy megtisztelt az elolvasasaval. Sot! Meg elore is megkoszonom az esetleges hozzaszolasat! 


  Minden elkepzelheto jot kivanok mindenkinek!


  MarikaCA


  P.S. Elnezest, de nincsenek ekezetek a komputeremen.

 4. 2008. június 20. 10:075.

  sajnos erre az évre már nem kaptunk időpontot

  és telefonon sem lehet elérni

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 5. 2008. június 19. 13:264.

  SZia, 

  én hatvani voltam, ismerem őt, de egészségügyi tapasztalatom nincs vele kapcs., én még abból az időből ism, amikor még nem foglalk. gyógyítással,biztos jó, m sokan járnak hozzá. de ha bp-i vagy érdemes lenne utánanézned Oszter Tamásnak, hozzá jártam (auraelemzésre), rákosokat gyógyít+auraelemzéssel foglalk. többet priviben ha érdkel. 

  előzmény:
  szilvi78 (1)
  2008-06-19  12:31
 6. 2008. június 19. 13:103.

  köszi

   

   

  nagyon sokat segítettél, már órák óta keresem

   

  az is nagyon fontos, amit a telefonba mondd, többnyire rögtön megmondja, hogy tud-e segíteni

   

  mégegyszer nagyon köszönöm 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_958793 (2)
  2008-06-19  13:04
 7. Torolt_felhasznalo_958793
  Torolt_felhasznalo_958793
  2008. június 19. 13:042.

  Szia!

  forum.sg.hu-n találtam, csak Neked!

   

   

  "Válóczi József
  Címe: Hatvan, Hatvani Irén u. 2/A. fszt. 2.
  Tel: 37/340-913

  Telefonálni csak az alábbi időpontban lehet:

  hétfő
  kedd
  szerda
  pénteki napokon reggel szigorúan csak 7.30 - 9 óra között

  Egy baj van csak vele, hogy hónapokat kell várni, míg személyesen fogadni tud a sok jelentkező miatt.
  Viszont korrekt, mert megmondja az elején, hogy tud segíteni, vagy nem. Egyébként kevés hozzá fordulót utasít el, többnyire csak áttétes daganatos betegeket, akik utolsó stádiumban vannak, vagy teljesen elhanyagolt eseteket, akik meg sem próbálták eddig orvosoltatni a betegségüket soha, sőt önpusztító életmódjukról nem is hajlandóak lemondani, mint pl. ivás, dohányzás.
  Egy kezelés jelenleg 9 ezer forintba kerül.
  Vannak nagyon jó segítői, de mindenkivel foglalkozik ő is. Ha nem tud valami miatt személyesen foglalkozni a teljes kezelés időtartama alatt valamelyik beteggel, akkor a végén ő le tudja ellenőrizni, azaz kontrollálni tudja a beteg állapotát, hogy észlel-e javulást nála.
  Ugyanis látja az emberek auráját, ami nagyon fontos, mert az auránk színe csalhatatlanul mutatja fizikai testünk, vagyis szerveink egészségi állapotát.
  Bizonyos esetekben távgyógyítást is tud alkalmazni.
  Gerinc-ideg problémákon is tud segíteni, így gyulladáson is. A gyulladásos betegségeket tudja a leggyorsabban és leglátványosabban meggyógyítani.
  Aki nagyon meg akar gyógyulni, annak érdemes felkeresni őt. "

  előzmény:
  szilvi78 (1)
  2008-06-19  12:31

Címlap

top