Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Látót keresek

balerina
Létrehozva: 2018. december 26. 13:04

Sziasztok,


Látót keresek Budapesten. Nem biztos, hogy ez a pontos megfogalmazás, sajnos nem sokat értek hozzá, ezért kérek itt segítséget. A problémám abból adódik, hogy nemrég, teljesen váratlanul meghalt életem szerelme, amit nagyon nehéz feldolgozni. Fel nem tudom fogni, miért történt, mindkettőnknek nehéz élete volt, és végre boldogok lehettünk volna. Sok kérdésem van, amire szeretnék választ kapni, részben a saját életemmel kapcsolatban: miért történt, mit várhatok a jövőben..., illetve az ő lelkével kapcsolatban (pl. itt van-e még velem). Ha tudtok ajánlani valakit, akivel kapcsolatban van pozitív tapasztalatok, kérlek, írjátok meg. Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy kizárólag ebben az esetben írjon. Unatkozó emberek ne itt írják le, hogy szerintük ez mekkora baromság. Köszönöm.

  1. 2018. december 31. 00:384.

    Mit varsz egy "latotol"? Milyen feleletet akarsz? Aki szuletik - meghal. Veled van-e? Ha ugy erzed, bizonyosan. Talalsz megnyugvagszt? Idovel. A miertekre ne varj valaszt. A latotol sem. 

  2. 2018. december 26. 17:403.

    en is ertek hozza legalabb annyira ;-) -  bar szerintem Te nagyobb lato vagy mint a panelsaman 

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2018-12-26  15:19
  3. 2018. december 26. 15:192.

    Ha mar tino , legyen kover...
    A Vito a legjobb ! Mindenki mas csak csalo es tolvajhazug.... az is , aki be fog mutatkozni rajtam kivul , mert az csak hirdet...En meg nem


    Mindenkinek , lato , kartya , szellemuzes , jelen , jovo es mult ügyben , a Vitot ajanlom !
    Vito boszorkanynagymester, tudja a fene hany "covent" alapitott , 2012-ig meg temploma is volt , aztan boszorkanyüldoztek...., mindenfele kurzust tart es allitolag a legujabb , sajna mar  ven , baratnoje is ezoteriaban ugykodik...
    szerencsetek van : itt festomazol ...


    topikja

Címlap

top