Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Milyen vagy ikrek pasi???

Torolt_felhasznalo_748380
Torolt_felhasznalo_748380
Létrehozva: 2005. július 31. 16:41
Sziasztok!Nem tudom érdemes-e ilyen témát indítani...mindegy...szóval:Nem hittem soha a horoszkópban és most sem hiszek,de azért motoszkál bennem....:))Milyen is egy ikrek pasi???na kezdetnek ennyi, Ikrek pasik(vagy bárki aki kedvet érez írjatok!!!!)
  1. 2021. január 19. 19:2486.

    Nekem is ikrek jegyű párom van-már 7 hónapja. Én vízöntő jegyű nő vagyok. Hát, nem könnyű vele! Nagyon okos, intelligens és sokoldalú. De rengeteget beszél-szeret a kozeppontban lenni. Meg ha minden úgy van, ahogy ő elképzelte. Viszont én is megszoktam a függetlenség, a szabadságot. Mert már régóta egyedül éltem. Így most nem könnyű az alkalmazkodás. De úgy érzem, hogy tényleg szeret, hogy velem képzeli el a jövendőbeli életét. A hűség? Eddig nem tapasztaltam az ellenkezőjét... Ez nem feltétlenül jegy függő-lehet, hogy inkább ember-személyiség függő inkább. Nyugodt természetű alapjában, de ha kijon a sodrabol, akkor jobb kiterni előle, amíg lenyugszik. Jószívű és segítőkész-erre sokszor rá is cseszett már az életében. A penzt jobb ha én kezelem, ő hajlamos a konnyelmusegre. Megkerte a kezemet-de még korainak tartom ezt a fajta elkotelezodest.Osszessegeben elmondhato, hogy a hibái ellenére egy nagyon értékes ember, örülök hogy egymásra találtunk. 

    előzmény:
    arabella19 (82)
    2008-11-10  23:15
  2. 2008. november 16. 13:5485.

    Iker pasi?

    Kellemes társaság, nem túl bonyolult a lelkivilága, de talán épp ez benne a vonzó. Jókat tudtam vele dumálni, de még engem is túlbeszélt, pedg nagy csacsogós vagyok! Ez az egy talán, ami zavaró volt benne.

     

    Remélem, nem gond, ha írok egy kicsit más jegyek hímnemű egyedeiről a saját szemszögemből:

    Kos: szintén egyszerű lelkivilág, elég önfejű, de minden szórakozásban benne van. Nem unalmas, az biztos.

    Bika: nos, személy szerint én falra másztam attól, ahogy rám akart telepedni. "Miért nem voltál fent msn-en? Egy másik pasival voltál? Biztos nem tetszem már neked!" Úgy otthagytam a második randin, hogy csak úgy porzott utánam az út. Pedig olyan istenien csókolt, gyanítom, hogy a szex is jó lett volna vele. Kicsit fejleszteniük kéne a humorérzéküket.

    Rák: csupa jóindulat, ölelő szeretet, gyengédség. Nem erőltet rád semmit, kicsit papucs, amúgy nőiesen az akaratát "hátulról" intézi. Ő a nyak, aki fordítja a fejet, ha akarja. Cserébe abszolút megbízható, kissé kisfiús, jó humorérzékkel.

    Oroszlán: szintén egy igencsak kellemes társaságot nyújtott. Ő is tud önfejűsködni, ilyenkor ha nem engedsz neki, garantált a vita, mert nem tágít az igazától. Ha téved, akkor viszont, ha nehezen is, de beismeri, bár ez lehet, hogy tanult dolog volt nála.

    Szűz: háát, ő az, aki tudja, hogy mit akar, mindenre kész terv van a fejében. Egyébként semmi extra, számomra kicsit semlegesek. Állítólag igencsak közel kell kerülni hozzájuk, hogy úgy igazán megnyíljanak. Becsületesek. 

    Mérleg: jó társaság, könnyen levesz a lábadról. Imádnak szerelmesek lenni, könnyen szerelembe esnek. Sajnos, ha van valami problémájuk, üldögélnek rajta. Később robban a bomba, te meg nem érted, hogy miért... 

    De mindent meg lehet beszélni velük, és az ágyban is kitűnőek, figyelmesek.

    Skorpió: ő az a jegy, akin soha az életben nem fogom kiismerni magam. Szerintem egyes egyedei akaratlanul gyártják maguknak a feladatot /akár egy párkapcsolatban is/, nehogymár minden rendben legyen. Nem sokszor szerelmesek, de akkor nagyon, képesek érte bármit megtenni, akár túl is lőhetnek a célon.

    Nyilas: hát így Nyilas létemre mit is írhatok a Nyilas pasikról... Nagy dumás, stílusos, vidám, társasági emberek. Könnyen begurulnak, de könnyen békülnek is. Tudnak szeretni, de fiatalabb korban kicsit linkeskedésre hajlamosak.

    Bak: összeszedett, tudja, mit akar. És a hivatalos elemzésekkel ellentétben igenis VAN humorérzékük. Persze, szeretik komolyra fordítani a szót. Ha dobják őket, nehezen emésztik meg. Pláne fiatalon. Ilyen korban hajlanak a csendes, befordult lázadozásra.

    Vízöntő: ők sem túl bonyolultak, szeretik egyszerűen intézni a dolgaikat. Sok jó témájuk van.

    Halak: minden buliban benne van. Megvan a humorérzéke. De vitatkozni, pláne veszekedni utál, képes keverni-kavarni, kegyes hazugságokhoz folyamodni, csakhogy megússza a konfrontációt. Igenám, de a szög előbb-utóbb úgyis kibújik a zsákból. Olyankor menekül, vagy ha nem, akkor igen érzékenyen érinti a dolog. Nem hangoskodik, inkább magában emészt meg mindent. Nagyon figyelmes, gyengéd de szenvedélyes is az ágyban. Isteni társaság. Személy szerint laza kapcsolatba bármikor, komoly kapcsolatba sohase bonyolódnék vele.

     

    A fent írottak kizárólag a saját szemszögemből mutatnak, saját ismerőseim személyiségére, így távol áll tőlem bármiféle általánosítás.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  3. 2008. november 16. 10:2884.

    csak a nehéz az, hogy nem ért egy kicsit néha úgy tenni, mintha én is lazábban venném a dolgokat, ne érezze annyira  a ragaszkodást. Akkor aztán jön ezerrel!:))))

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  4. 2008. november 15. 23:1883.
    elviselhetetlen..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  5. 2008. november 10. 23:1582.

    Nekem a barátom ikrek. Imádok vele lenni, pedig oroszlán vagyok, állítólag tele birtoklási vággyal, ami pontosan ellentétes elméletileg az ikrek szabadságvágyával, de úgy látszik, a rám jellemző szabadságvágy erősebb, mert Őt nem akarom szó szerint birtokolni. Nem számoltatjuk el egymást, mindkettőnknek van saját hobbija, de amikor csak tudunk, együtt vagyunk.

    Vele tényleg nem lehet unatkozni. Folyamatosan tevékenykedik valamit, egyszerre három dolgot csinál és már a negyediket tervezi.

    A kötöttséget viszont nem szabad sztem az ikreknek erőltetni, ne érezze soha, hogy esetleg korlátozni akarom, magamhoz akarom láncolni. Ha engedem, jön ezerrel:)

    Vannak haver csajszik az életében, sosem szóltam ellenük, sőt, együtt mászkálunk, nekem is vannak ellenkező nemű barátaim, akiknek szintén bemutattam.

    A hűség? Nem biztos, hogy horoszkóp függ, az alapján senkire sem lehet ráhúzni, hogy hűtlen sztem, a kínai horkópom kígyó, állítólag nagyon csapodár vagyok az alapján, holott ennek pontosan az ellenkezője igaz.

    Azt a szabadságot ha az ember megadja nekik, csodálatos élmény az élet velük, sztem megéri:)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  6. Torolt_felhasznalo_674361
    Torolt_felhasznalo_674361
    2007. március 14. 14:5281.

    Én mint ikrek?

    Inkább ökrök!

    Ketten vagyunk egy testben,

    Ez esetben nem kellemetlen.

    Hol egyik, hol másik,

    néha azt sem tudod mikor melyik.

    Viszont kit szeretünk,

    ketten is elveszünk!

    Ettől nem vagyunk mi unalmasak,

    csak néha a szánk jár, hatalmasat!

    Ha két felünket megszereted,

    többé el sem engeded.

    Így lesz a két fél, egy egész,

    Kétféle ember egyben kész!

     

    Nem jó de nem baj. :-)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  7. Torolt_felhasznalo_997189
    Torolt_felhasznalo_997189
    2007. március 11. 15:1780.

    Kicsit összetettebb a dolog, mint hogy iker = akkor hűtlen!

    Én bika vagyok,  ikrekkel 15 éve!!!! viszont ikrek az aszcendensem!  Mindketten a kutya évében születtünk. Talán ez a magyarázat ... 

    Engedjük egymást szabadon élni, együtt. MIndent megbeszélünk, nem féltékenykedünk! Hódítani lehet úgy is, hogy nem megyünk el a végéig! A tudat a lényeg.

    pl: A kolleganője mondta neki, hogy ha elmegy a cégtől, hiányozni fog a formás feneke. Én meg büszke vagyok, mert másnak is tetszik a párom formás feneke. Bizonyítandó, hogy jó ízlésem van.

    Ő sem veszi elő a duplacsövű medveölőt azért, mert egy buliban körülugrálnak a pasik!

    Tudjuk, hogy szeretjük egymást, és hagyjuk, hogy a másik szerethessen.  És kielégítjük egymás igényeit. Minden tekintetben!   Elviseljük a másik hülyeségeit, kevésbé kellemes tulajdonságait, mert kárpótol a jókkal. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. Torolt_felhasznalo_741464
    Torolt_felhasznalo_741464
    2007. március 11. 12:1079.

    Két ikrek egy fedél alatt,na erről tudnék mesélni...  18 éve kíséletezünk.eredmény:háború és béke....  

    előzmény:
    bettina1100 (78)
    2007-03-10  23:24
  9. 2007. március 10. 23:2478.
    Sziasztok!Az én barátom Ikrek jegyü,én meg Bak!Egy hütlen meg egy hüséges.Jol összehozott minket a sors.Én is tudok ám önfejü lenni,de Ö!Az utolso szo az övé legyen,megse lehet probálni v.mit elmagyarázni amibe én hiszek ö nem.Egy nö mellett nem hinném hogy letudja élni az életét,mindig ujabb kalandokat keres.talán 2ikrek kiegészitik egymást,de talán 2 dudás nem fér meg egy csárdában.egyiknek muszáj engedni.Nem?Amugy vannak persze jo tulajdonságaik is. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_938590
    Torolt_felhasznalo_938590
    2007. március 5. 22:3277.
    Köszi tüne, hogy reagáltál az írásomra! Igyekszem fenntartani az érdeklődését, de mondjuk nem bánnám, ha priviben tanácsot adnál nekem ezzel kapcsolatban! Hátha te, mint ikrek tudnál segíteni kicsit nekem, hogy mire van szükségetek ahhoz, hogy ne lankadjon az érdeklődés!? Köszi! Írj majd!
    előzmény:
    tüne (76)
    2007-03-03  19:32
  11. 2007. március 3. 19:3276.

    SZIASZTOK!

    cunibogár:én szintén ikrek vok.megértem a párod!ilyet én is szoktam csinálni,bár már visszafogottabb vok mivel családom van.Amit tudok ilyenkor tanácsolni neked,légy titokzatos(hisz minket inkább a kiváncsiság hajt),keltsd fel az érdeklődését,hozd lázba.-tegyél váratlan fordulatokat.mindent ami tőled szokatlan.az ikrek nem szeret unatkozni!próbáld meg gondolkodóba ejteni,mindegy miről van szó.   

    Sok sikert!! Tündi 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_938590 (70)
    2007-03-01  16:32
  12. Torolt_felhasznalo_685655
    Torolt_felhasznalo_685655
    2007. március 3. 15:3275.
    Sziasztok! Én az ikrek-ben születtem.Beleolvasgattam a hsz-ekbe.Végül is nem lehet behatárolni senkit az alapján,hogy milyen csillagjegyben született.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  13. Torolt_felhasznalo_933923
    Torolt_felhasznalo_933923
    2007. március 2. 10:0374.

    Bármit kijenthettek az Ikrek pasiról, igaz. De ugyanakkor annak ellenkezője is A napjegy csak egy töredéke az emberi jellemnek, érdemes inkább "vázlatként" kezelni. Fiygelembe kell még venni az aszcendenst és az asztrológián kivül eső genetikai és percipiális, empirikus és memetikus hatásokat, ami fejlődése közben hatással van a kialakuló jellemre.

    Volt korábban a csapodárságról szó. Akiket ismertem Ikrek nős férfi, mind hűséges volt, az Ikrek nő viszont mind megcsalta a férjét. Igaz ez mindösszesen 8-10 embert jelent, biztosan akad ellenpélda.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. 2007. március 2. 09:4173.

    Én csak egy Ikrek pasit ismerek, ő 8 éves!  

    Hirtelen támad érdeklődése minden iránt, hirtelen szeretne csinálni mindent, aztán hirtelen veszíti el az érdeklődését is.

    Nagyon okos, élesszemű, és szinte belelát az ember lelkébe és fejébe!

    Nagyon érzékeny, könnyű megbántani. Ha szeret valakit, nem szégyelli kimutatni, sőt... 

    Lelkesen és hangosan beszél. 

     

    Na kíváncsi vagyok, a felnőtt verzió is ilyen-e, mert fogalmam sincs. Írjátok má' meg. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
    2005-07-31  16:41
  15. 2007. március 1. 21:5972.
    Azt bírom, hogy a pasik még ezt is velünk, nőkkel akarják megtárgyalni.. hogy milyen szar neki,hogy hódítási vágyat érez.. nem tudja ezt magában lerendezni? Nem szeretem az ilyen szintű önzőséget..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_938590 (70)
    2007-03-01  16:32
  16. 2007. március 1. 17:2471.
    Nekem is Ikrek párom van, és szerintem csak azért nem annyira a tipikus oldalát mutatja, mert erőteljesen önértékelési gondokkal küzd. Nincs önbizalma, fél a kihívásoktól,stb.. Jókor jöttem össze vele, a legmélyebb pontján.. Ennek ellenére pont ma vetette fel, hogy "mi lesz,ha netán ő majd kap (vagy akár én) egy ajánlatot,és lehet h külföldön,akkor is hűségesek leszünk egymáshoz?" . Azon igyekszem jónéhány hónapja, hogy az önbizalmát feltornázzam és már soknak is tartom a folytonos magáról való elmélkedéseket, hogy ő igenis határozott akar lenni,és igenis megcsinálja és akkor jó lesz nekünk.. ez mind szép és jó,csak nem nekem kéne ezt bebizonyítania hanem magának. És akkor feltesz egy ilyen előbb említett kérdést! Gondolhatjátok, mennyire bíztatónak éreztem a dolgot
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. Torolt_felhasznalo_938590
    Torolt_felhasznalo_938590
    2007. március 1. 16:3270.
    Sziasztok!
    Nekem már két éve van egy ikrek kedvesem, és sajna nála is jelentkezett már többször is az a bizonyos szabadságvágy. Nyáron elmondta nekem, hogy az a baja, hogy hiányzik neki a hódítás érzése... Gondolhatjátok, kicsit kiborultam... De aztán átbeszéltük, és azt mondta, hogy ahhoz túlságosan szeret, hogy emiatt feladja a kapcsolatunkat, inkább legyőzi magában ezt a "hódítási vágyat". Hát legutóbb tegnap jelentkezett nála... Majdnem szakítottunk is, de nem bír, mert szeret. Csak fél, hogy lemarad valamiről... Én nem érzek ilyet, és furcsa is nekem, hogy egy szerelmes embernek hogy fordulhat meg ilyen a fejében. De megoldjuk szerintem, rajta leszünk az ügyön. Többet járunk majd szórakozni, meg igyekszünk közös programokat szervezni. Ez egy olyan probléma, amivel szembe kell néznie azok többségének, akik ikrek párt találnak maguknak. De azt javaslom, hogyha a szerelem még élénken él a felekben, akkor ne adják fel a kapcsolatukat emiatt! És ne sértődjenek meg az ehhez hasonló hódítási vággyal előállók párjai, hogy fúú...ez mekkora sértés nekik! Szerintem ilyenkor le lehet kicsit vetkőzni a büszkeséget, ha érdemesnek érzitek!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2005. augusztus 15. 23:5269.
    ugyértem barátom!nem pasim..
    előzmény:
    Any103 (68)
    2005-08-15  23:51
  19. 2005. augusztus 15. 23:5168.
    nekem 2 ikrek pasi barátom van,elég különbözöek,"egyik" valoban rengeteget beszél,viszont "érzéketlen" tapintatlan....attol függetlenül jo fej..nagyon okos,-ha lehet ilyet írni-"Másik" inkább érzelmesebb,gyengéd...pasis.és ö is eddig végig kitünö vt...-én is ikrek vok-
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_256423 (66)
    2005-08-05  12:34
  20. 2005. augusztus 5. 13:4867.
    Szia!

    Hol találtad ezt meg a Jósoljunk oldalon? Lehet, h vak vagyok, de én nem találtam ilyet! :(
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634915 (32)
     
  21. 2005. augusztus 5. 12:3466.
    Szia!

    Én is most ismerkedtem meg egy ikrek pasival. Sztem is nagyon sok múlik azon, h mi az ascendense, holdja. . . stb. Akivel most megismerkedtem, rengeteget beszél, (szerencsére) kedves, és tényleg figyel rám. Komolyan. Nem önző, nem egoista.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_748380 (1)
     
  22. 2005. augusztus 1. 11:4165.
    Nem vagyunk együtt, és remélem nem is leszünk, mert én normális kiegyensúkyozott családi életet szeretnék. De ebből ne vonj le következtetéseket, neked kell tudnod, van e esélyetek. de egyébként néha annyira magamra ismerek más hozzászólásaiban, hogy felmerül a kérdés, nem uyganazzal jártunk-e. . .
    előzmény:
    cnola (62)
     
  23. 2005. augusztus 1. 08:5264.
    Öcsém meg Bika. Na azt a fafejet, ami van neki! De azért imádom a pasit! :)))
    előzmény:
    Almakörte (51)
     
  24. 2005. július 31. 22:3863.
    na, jellemző, kettővel lejjebb már meg is írtad. . . . bocsi, hogy nem látok az orromig se :)))
    előzmény:
    cnola (62)
     

Címlap

top