Karácsonyi idegroham???

rockcica
Létrehozva: 2017. december 18. 11:21

Nem tudom ki hogy van vele, de már kezdek rosszul lenni a sok idegbajos cikktől "húha, karácsonyi hajtás, stressz, mi legyen, hogy legyen.." 1: egész évben kell takarítani, nem csak karácsonykor, legalábbis jobb helyeken hetente van porszívózás, ágyhúzás, stb..2: Ha valakit szeretek, annak örömmel veszek ajcsit, és nem az a lényege, hogy őrült módon KÖLCSÖNÖKBŐL(amit ugye vissza is kell fizetni..) törekedjünk a minél drágább ajándék megvásárlására, egymás nyakán taposva.(nem az értéke számít, hanem a gesztus, és egy régi jó közmondás addig nyújtózkodj amíg a takaród ér..ezt érdemes megfogadni, és akkor máris kevesebb az idegeskedés(hogy mi lesz januárban).(Ja és egy tipp, ha valaki már november vagy akár október elejétől nézelődik, nem kell az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást, sem az ajándékokét, sem a kajákét, mélyhűtőben elfér) 3: Ha valakinek nagy családja van,(de akár csak egy férje, vagy egy szem gyereke, és ha már olyan korban van, hogy be tud segíteni a készülődésbe, nyugodtan meg lehet kérni, be lehet fogni,egy porszívózás, erejéig mondjuk) nem fog letörni a kis keze, főleg ha már 10-12 éves elmúlt).(ezt a gyerekre értem, egy normális pasi alapból segít..:D) De ugye minél többen vannak, annál jobban eloszlik a munka. 4: Kötelező pofavizit.. Minek? Ha valakivel év közben sem tartja az ember a kapcsolatot(és ha az azért van, mert lehet ki nem állhatják egymást,vagy egyszerűen nincs miről beszélniük,)(tökmindegy hogy család, vagy bari) akkor csak azért mert karácsony van van, felesleges kényszerből rokon-látogatni..Más tészta, ha csak ilyenkor van rá mód, mert elfoglaltak, akkor viszont ne legyen már teher..5.:A karácsonynak a megnyugvásról, az év végi szusszanásról, az örömről, hogy együtt vagy több időt azzal/azokkal akiket szeretsz, a finom ételekről, italokról, és egy kicsit mindenkinek a magába szállásról kéne szólnia, nem képmutatásról, dicsekvésről, és az idegbajról..Elgondolkodni, mit csináljunk másképp jövőre, hogy tudjuk jobbá tenni a világot, a közvetlen környezetemmel való harmónia megteremtéséről..A kis monológom zárójaként MINDENKINEK nagyon boldog karácsonyt és a mostaninál sokkal (ennél) jobb évet kívánok!

10 hozzászólás
 1. 2019. február 2. 12:059.

  Vásároljon valódi regisztrált és nem regisztrált vezetői engedélyt, útlevelet ((harveyexpressdocuments@gmail.com)) ((+ 237674400169))


  személyazonosító igazolvány, vízum, születési anyakönyvi kivonat, iskolai oklevelek, házassági anyakönyvi kivonat és sok más dokumentum.


  WhatsApp .................... ((+237674400169))


  Skype ........... gyorsdokumentumok1


  technikai támogatás .............. ((+ 19379854156))


  website ................... http: //www.harveyexpressdocuments.com


   


   


      Eladáskor érvényes regisztrációs útlevelet, vízumot, vezetői engedélyt, személyi igazolványt, házassági anyakönyvi kivonatot, oklevelet stb. Útlevél, állampolgárság, személyi igazolvány, vezetői engedély, oklevelek, bizonyítványok és oklevelek. Az idegenforgalom és az üzleti vízumok a világ 50 országának és minden nemzetiségének lakosai rendelkezésére állnak. Mi egyedülálló gyártója a hiteles, magas színvonalú útlevélnek, a Real Real Adatbázisnak, és nem útleveleknek és egyéb állampolgársági dokumentumoknak. Garantálhatunk egy új identitást egy tiszta, új, születési anyakönyvi kivonattal, személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, útlevéllel, SSN-kártyával, hitelfájlokkal és hitelkártyákkal, iskolai oklevelekkel, iskolai végzettségekkel, és teljesen új nevet adtak ki és regisztráltak a kormányzati adatbázis-rendszerben. Hiteles és hamisított dokumentumokat használunk kiváló minőségű szerszámok és anyagok előállításához. A valódi útlevelek minden titkos tulajdonsága gondosan átmásolta a regisztrált és nem regisztrált dokumentumokat. Mi vagyunk a minőségi hamis és igazi dokumentumok egyedi gyártója. Kínálunk csak eredeti, kiváló minőségű regisztrált és nem regisztrált útleveleket, vezetői engedélyeket, személyazonosító okmányokat, bélyegeket, vízumokat, iskolai tanúsítványokat és egyéb termékeket, például: Egyesült Államok, Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Olaszország, Finnország, Franciaország, Németország , Izrael, Mexikó, Hollandia, Dél-Afrika, Spanyolország, Egyesült Királyság stb.


   


  Lépjen kapcsolatba velünk


  Lépjen kapcsolatba velünk >>>>>>>>>>>>>>>>>>> harveyexpressdocuments@gmail.com


   


  Általános támogatás >>>>>>>>>>>>> harveyexpressdocuments@gmail.com


   


  WhatsApp .................... ((+237674400169))


   


  technikai támogatás .............. ((+ 19379854156))


  website ................. http: //www.harveyexpressdocuments.com


   


  Rendelkezhet bármilyen UNIVERZÁLIS DOKUMENTUMOT a Need-ről


   


  • útlevelek


  • Az azonosító kártya


  • Társadalombiztosítási kártya


  • vezetői engedélyek


  • Kanada kártyák


  • Egyesült Államok kártyái


  • hallgatói jár


  • Nemzetközi kártyák


  • Egyedi kártyák


  • Elfogadási tanúsítványok


  • Keresztelő bizonyítványok


  • születési anyakönyvi kivonat


  • halott tanúsítványok


  • A házasság felbontása


  • házassági anyakönyvi kivonatok


  • Egyéni tanúsítványok


  • Középiskolai diplomák


  • G.E.D. diplomák


  • Otthoni iskolai oklevelek


   


  • főiskolai oktatás


  • egyetemi fokozatok


  • Kereskedelmi készségek tanúsítása


  • az SSN-szám érvényesítése


  • Amerikai zöld kártya


  • Hamis USD / euró


  • Spy termékek


  • Hangváltó


  • hallgató eszközök


  • Láthatatlan tinta


  • A DMV-rekord közzététele


  • Háttérvizsgálat


  • Bárki vizsgálata


   


  Lépjen kapcsolatba velünk


  Lépjen kapcsolatba velünk >>>>>>>>>>>>>>>>>>> harveyexpressdocuments@gmail.com


   


  Általános támogatás >>>>>>>>>>>>> harveyexpressdocuments@gmail.com


   


  WhatsApp .................... ((+237674400169))


   


  technikai támogatás .............. ((+ 19379854156))


  website ................... http: //www.harveyexpressdocuments.com


   


  N / B ezt tesszük annak érdekében, hogy segítsünk azoknak, akik sürgősen dokumentumok szükségesek


  Regisztrált és nem regisztrált útlevelek minden országban. Vízum biometrikus útlevél, diploma, vezetői engedély, személyi igazolvány. Szakmai képesítések M GCSE, A szint, középiskolai okleveles bizonyítványok, GMAT, MCAT és LSAT tesztbizonyítványok, új születés, házasság, halál igazolás extrák Új útlevél és új személyazonosító csomagok, párhuzamosság, igazi diplomák / oklevelek a legtöbb felsőoktatási intézményben világ (több mint 3000 sablonfájl) minden 100% -ban azonos az eredetivel. Egyedi nyomtatás (ha még nincs sablonfájl - egyszerűen írjon nekünk egy példányt, és tudunk bármilyen változtatást / módosítást, mint egy irányt) .második, állampolgárság, identitás, azonosító, dokumentumok, diplomáciai, állampolgárság, hogyan, hol vásárolhat vásárlás, útlevél, személyi brit, Honduras, Egyesült Királyság, USA, Kanada, Kanada, külföldi, vízum, svájci, kártya, IDS, dokumentum


   


  Vásároljon valós dokumentumokat


  ismerőseink magukban foglalják az ex magán kutatókat, konzulátusokat, magas rangú kormányzati személyzetet és tapasztalt tapasztalt szakembereket, szilárd kapcsolataink vannak a világ minden tájáról érkező magasabb személyiségekkel, és ezekben az országokban az útlevelek és útlevelek valós idejű nyilvántartásai vannak, amelyek az egyes országok útlevél-irodájához kapcsolódnak ezeknek az országoknak és az összes ügyfelünkkel való kapcsolattartásuknak köszönhetően nem igényel semmilyen állampolgársági okmányt vagy útlevelet bármely országból 100% -ban biztonságos és garantált nagyon jó minőségű, valódi, nyilvántartásba vett dokumentumok kézhezvételét, amelyek nem lehetnek hamisak! Még egy szakértő egyéni tisztviselő vagy a gép sem fogja diktálni a dokumentumot hamisnak, mivel az eredeti nem különbözik a kiadott igazi kormánytól! Minden valódi valódi adatbázis regisztrálva van


  Kapcsolat: Whatsapp ____________ (((((0237674400169))))


  technikai támogatás .............. ((+ 19379854156))


  website ................ http: / w

 2. 2017. december 27. 16:398.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_526801 (7)
  2017-12-22  20:45
 3. Torolt_felhasznalo_526801
  Torolt_felhasznalo_526801
  2017. december 22. 20:457.

  Hát azért vannak nem fekete-fehér esetek (sőt a többség szerintem nem az). Nekem pl. maga a karácsony semmit nem jelent. Az égvilágon semmilyen jelentősége nincs az életemben. Viszont a szüleimnek, akik messze laknak, ez nagyon fontos ünnep. És ki tudja, még meddig élnek... Tehát hiába a hátam közepére nem kívánom a sok utazást meg az egész karácsonyt, értük megteszem. Stresszelni nem szoktam, azonkívül egy kis házi pálinka után már majdnem szeretem a karácsonyt :)

 4. 2017. december 20. 22:136.

  Mindenekelőtt és után boldog karácsonyt neked, meg minden NLC-snek!


   


  Én tavaly maxoltam ki asszem a karácsonyi hisztit, no nem mintha minden élére állítva és vaníliaillattal várta volna a karácsonyt itthon, hanem szokás szerint az utolsó pillanatban kapkodtam, hogy legyen valami karácsonyszerű, de ezzel még nem lenne semmi különösebb baj... Az idegrohamot belőlem az hozta ki, hogy kis családom többi tagja viszont nemhogy hasonló lázban égve segítene, de nagy ívben sz@rik a karácsonyra. Nos, én ezzel a mérhetetlen közönnyel nem tudok mit kezdeni. Mert az oké, hogy ne hájpoljuk túl, de hogy még egy kis bensőségességet se teremtsünk, még nyoma se legyen az ünnepnek, nekem ez a másik véglet. El is határoztam tavaly, hogy én többet soha nem töltöm itthon az ünnepet, irány a wellnessz, vagy valami kulcsosház, bármi!


  Ehhez képest most nincs pénzem elutazni, szóval megint itthon vagyunk... én megint készülgetek... de a családomat (anyám és öcsém), a lányomon kívül persze, idén nem akarom bevonni a dologba. Ott lesznek ők is a fánál, mint mindig, de nem várok el tőlük semmit, mert megtanultam, ők ilyenek, és nekem azon kell lennem, hogy minél hamarabb elhúzzam (elhúzzuk a gyerekkel) a csíkot ebből a közönyös társaságból. Igazán sosem tartoztam szerintem közéjük, sosem volt ez egy működő család. Ez van.


  Mások arra vágynak, hogy legyen körülöttük egy család karácsonykor, én arra, hogy ők ne legyenek körülöttem. A magyar nyelv különben érdekes, mert a család szóban benne van, hogy csal. Fura, vajon van jelentősége?

 5. 2017. december 19. 09:445.

  Én sosem stresszelek,nincs nagy ajándékköltekezés-hitelbe....nincs túlfőzve, mert senki sem zabál esze nélkül  - így is marad másnapra kaja is, süti is ......nincs rokonjárás-szomszédolás....jönnek a gyerekeim a gyerekeikkel ugyanazon a napon - jót eszünk-mosogatunk-kicseréljük az ajándékokat, a gyerekek játszanak, a felnőttek beszélgetnek  - aztán mindenki szépen -békében hazamegy!


   

 6. 2017. december 19. 09:344.

  😀erről beszéltem.Csak azért írtam le ezt mert az elmúlt pár napban ezt olvasom egy csomó helyen hogy 'hogy előzzük meg a karácsonyi stresszt?'vagy egy két távolabbi ismerős:jaj de kivagyok,a ház díszítésétől../nem kötelező/a főzéstől../miért máskor zacskós levest eszik ..stb azt hogy mennyi helyre kell menni ,hány embert kell fogadni /nem kötelező ez sem..Boldog nyugis karit Neked!

  előzmény:
  etilany (3)
  2017-12-19  09:17
 7. 2017. december 19. 09:173.

  Nagyon igaz amiket írsz. A "kedvencem": ajándék hitelből. Ez nekem mindig a  sci-fi kategória volt. Anyám borogass! Tényleg mindenkinek toronyórát láncostól kell ajándékozni, vagy hogy? Ki aza  hülye, aki hitelt vesz fel azért, hogy olyan ajándékokat vásárolhasson, amilyenre egyébként nem telne. Áhhh. Ha tényleg annyira szoros a nadrágszíj, akkor lehet takarékoskodni hónapokkal előbb, mert azt ugye mindenki egészen pontosan tudja, hogy Karácsony mikor van. (Mondjuk nekem speciel ez okoz a  legkevesebb fejfájást, hogy a pénztárcámat kíméljem, az már jobban idegesít, ha zsúfolt boltokban kell végigverekednem magam a tömegen, idén amit lehetett webáruházból rendeltem:D). A takarítás is olyan dolog, hogy attól miért kell idegbajt kapni, amikor takarítani egyébként is kell. Menüvel sem tudom mi a baj mert én speciel napi szinten főzök (Istenigazából egy karácsonyi menü sem vesz több időt igénybe). 


  A "sosemlátott" rokonlátogatás nálunk nem szokás. Nem megyünk olyankohoz akiket nem kedvelünk kényszerjópofizni, és mi sem hívunk meg olyanokat. Akiket szeretünk azokhoz szívesen megyünk/szívesen hívjuk és jó hangulatban telik az idő, ettől végképp nem tudom miért kell idegbajt kapni.... 

 8. 2017. december 18. 16:342.

  Neked is békés boldog Karácsonyt! Idegbaj annak lesz, aki akként is akarja megélni. 

Címlap

top