Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bántalmazó kapcsolat...

Anonymkk00
Létrehozva: 2019. május 28. 20:56

Sziasztok! Segítségre van szükségem. Párommal másfél éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elég viharosnak mondható, sokat veszekedünk, sajnos ritkák a jobb napok/hetek. Én nagyon szeretem, ő is ezt mondja, csak sajnos neki ennyiben ki is merül, hogy mondja. Nem segít semmiben, azt mondja, neki ez kedvfüggő, hogy főzzön néha, mert szerinte ez a nő dolga, ahogy az összes házimunka. Nem járunk sehova, hétvégén is csak itthon ülünk. Van egy kutyája, az a mindene. Hangosan nem lehet rászólni, úgy kezeli, mint egy embert, és az az első, akármi van, én is szeretem, de engem bánt is, mert érzem, hogy többre tartja a kutyát, mint engem. A gond az, hogy nála sose lehet tudni, épp milyen napja van. Ha úgy van, mindenbe beleköt, és olyankor nincs határ. Üvölt, sérteget, lehord mindennek, hogy semmire nem vagyok jó, lusta vagyok, nem csinálok semmit. Pedig tudja, hogy dolgozok, munka után bevásárolok, minden nap főzök, van, hogy csak este tudok leülni, mire végzek. Hétvégén takarítok, mosok, mindent megcsinálok. Közös kasszán vagyunk, így lett megbeszélve, ennek ellenére meg szoktam kapni, hogy az ő pénzéből élünk, ő fizet mindent, pedig az én keresetem le van rakva, ahhoz nem nyúlhatok, de ha szükségem van valamire, akkor azt mondja, én csak a pénzt viszem. Ilyenkor szívem szerint pakolnék és mennék, de olyankor jön a könyörgés, hogy maradjak, mert ő nagyon szeret, csak változzak meg, és akkor jó lesz minden. Az ilyen veszekedések után napokig nem szól hozzám, különalszunk. Viszont a legutóbbi vita kicsit elfajult. Onnan indult, hogy megkérdeztem tőle, mit főzzek. Erre összeveszett velem, hogy még ehhez is lusta vagyok, hogy valamit kitaláljak. Utána megint napokig nem beszéltünk, vagy ha igen, akkor nagyon bunkó volt velem, sértegetett, hogy olyan sz**t amit főzök, ő nem eszik, stb. Ez ment hétvégéig. Kitakarítottam, aztán elvonultam filmezni, ha már beszélni nem lehet vele. Valamiért szólt, amire én erélyesebben válaszoltam, mivel már nagyon elegem volt a héten. Erre bejött a szobába, rálökött az ágyra, hogy vegyek vissza. Kicsapta a laptopot a kezemből, és kiment. Én utánakiabáltam, hogy mit képzel magáról. Visszajött és megütött. Nem arcon, hanem a tarkómon. Bennem felment a pumpa, és nekimentem. Dulakodtunk, szorongatott, közben a kutyája nekem ugrott, gondolom őt védte ( nem harapott meg ). Szétdobálta a cuccaim, tányér is törött, volt minden. Nagyon sírtam, annyit mondott, hogy sírjál csak, ezt tudod. Ez szombat délután volt, azóta konkrétan levegőnek néz, nem szól hozzám, átnéz rajtam. Többször is próbáltam vele beszélni, de semmi. Tudom, mit kellene tennem, de már annyira tönkretett lelkileg az állandó sértegetéssel, hogy még én érzem hibásnak magam, hogy ez történt, és nem tudom elhagyni, hogy ne bántsam meg még jobban. Nullának érzem magam. 

  1. 2019. június 9. 18:3921.

    "Én nagyon szeretem,..."

    Innentől kezdve mit lehet neked mondani?
    Aki képes egy ilyen barmot  "szeretni" azzal komoly mentális problémák vannak egyébként is, aminek következtében nyilván társfüggőségben szenved.
    Minden amit itt hadoválnánk neked, csakfalra hányt borsó!
    Keress fel egy pszichológust, közösen tegyetek rendet a fejedben és akkor nem szorulsz idegenek tanácsára - amit egyébként sem fogadnál meg - és akkor magadtól is fogod tudni a megoldást!

  2. 2019. június 8. 17:0820.

    Szia!


    Én nagyon buta módon 9 évig éltem egy szinte ugyanilyen kapcsolatban.DE!!!Csak azt tudom tanácsolni mint mindenki más, hogy azonnal kezdj új életet.Én is nagyon nehezen szántam rá magam hogy elhagyjam azt a barmot de megtettem.És most boldog vagyok.Találkoztam egy csodálatos pasival aki a tenyerén hordoz,imád és nagyon jó életem van mellette.Mindenben segít és igazi társam.


    Te ennél csakis jobbat találhatsz.És ne dőlj be a könyörgéseknek.Hidd el nekem egy ilyen "ember-nek"aki így viselkedik egy nővel ,annak nincsenek érzései.Ostoba,buta gyökér!!!!!!

  3. 2019. június 5. 07:3719.

    Csendike-----persze,  hogy :  "nema  csend  es  hullaszag..."  MERT  ez  nem  egy  te'ma.  Ha  egy  no"  masochista,  ha't,  ke'rem   hagyja  ott  a  pasit.   Slusz-pasz.

    előzmény:
    Csend Ike (16)
    2019-05-30  18:39
  4. 2019. június 2. 18:5718.

    Azt írod ...."tudod , mit kell tenned"!!!    Tedd meg, de sebesen  , ha nem akarsz testileg is tönkremenni!  Az a férfi, aki meg meg ütni egy nőt   - egyszer   , az máskor is megteszi  !  

  5. 2019. május 30. 23:5617.

    a  kutyafaja.....


    a 6o-as evekben magyarok  nagyon kiszamitott pezzel,de mehettek  becsbe,es a szupermarketban   lattak olcso   konzervet,meg is ettek,es kiderult,hogy kutya kaja[de semmi bajuk nem lett[


    a masik bolt  arult ruhat es cipot,potom arert...de egy nap mulva szet ment,kiderult,temetkezesi vallalkozok arultak...es addig meg nem reklamalt senki.


    hany ennyire emlekszem.....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_153412 (15)
    2019-05-29  17:51
  6. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2019. május 30. 18:3916.

    Síri csend és hullaszag?

  7. Torolt_felhasznalo_153412
    Torolt_felhasznalo_153412
    2019. május 29. 17:5115.

    Én meg éhes vagyok. Tudom, hogy enni kell ilyenkor, és már le is ment a vércukorszintem. A kutyája? Vagy a fája?


    Itt a hó vége, a képlet egyszerű, mert most jön a kövi fizu!

  8. 2019. május 29. 16:1614.

    Uramisten, azonnal elhagyni. Nekem már az olvasásától is görcsbe rándult a gyomrom, pedig hírből sem ismerem az ilyen kapcsolatot. Ez már csak rosszabb lesz!

  9. 2019. május 29. 14:3613.

    szocializalodas ? hogy is szoktuk mondani: bantalmazokapcsolatok trukkosek es ha nem lep ki valaki az azt jelenti hogy O az aldozat erzelmi anorexias!!!!!!!!


    mindezt azert teszi   hogy majd idovel "bunosnek " erezhesse magat ,hogy idovel elmondhassa hogy nem erdemelte meg azt akit kapott.= egyfajta birtoklas =nem akar, de ujra kell....= jatsza a a jatszmat .

  10. 2019. május 29. 13:4112.

    Első, és szinte legfontosabb kérdésem: Van otthonod, illetve tudsz nyugodtan hová menni? Mert ha igen, egy percet se tölts ennek az önelégült seggfejnek az életében többet.. Ha nincs hová menned, és nincs albira pénzed, akkor az így elég necces..Ez jobb már nem lesz, csak rosszabb..ennél biztos hogy jobbat érdemelsz..

  11. 2019. május 29. 10:1611.

    Drága kicsi buta Mozdonykám! Mondtam már, az intelligencia túlbuzog benned.


    Egyetlen "szakértő" sem képes segiteni az olyanoknak mint a topic inditója. Ha ő saját maga nem érett meg egy olyan elhatározásra amit nem egy fórumon vagy pedig szakemberekkel akar megerősittetni, akkor felesleges bármilyen szó.


    Mit akarsz te segiteni itt bárkinek is? Elképzeltelek amint minden áldott nap izgatottan nyitod a fórumot, hogy na vajon aznap kinek tudsz segiteni, ehelyett olyan történeteket találsz, amelyeket nem vesz be a gyomrod.


    Kicsikém, buta kis Mozdonyom elárulom neked, te itt érdemben senki lelki problémáján nem fogsz tudni segiteni. Belinkelgetsz szakszavakat, orvosok elérhetőségeit, analizálod a hozzászólásokat, ha valami nem tetszik sértetten nyávogva félrevonulsz, ám mégis kukkolva olvasgatsz.


    Nem vagy te akkora, mint amilyen magasról próbálod lenézni a többieket. És én tudom hogy te ezt tudod.

    előzmény:
    Mozdonj (10)
    2019-05-29  07:49
  12. 2019. május 29. 07:4910.

    Bantalmazo kapcsolat...keresztet ra es paros labbal kifele vele ! Becsuld magadat tobbre . Ha nem : akkor megerdemled.

    //OFF
    Tulajdonkeppen itt a bantalmazott a FORUM .
    Hany embert erdekli a fogalmazasod az össz-benezok kozul ?
    A forumra benezok hany szazaleka tustenkedik a "megmenteseden" ?
    Nem elethu a tema  . Szorakozol . Unatkozol .
    Mi az igazi problemad ?
    Egyedullet ?
    Betegseg ?

    Mi itt az igazsag ?
    ....bla  bla  bla   Itt ulok egyedul es latom , hogy korulottem zajlik a Vilag .
    Mindenkivel tortenik valami , csak velem nem .
    Reggel felkelek/este lefekszem , elet ez ?
    Helyesebb lenne leirni , mi miatt "sajogsz" es mi reagalni fogunk a valodi problemadra...
    Se a buksisimogatas , se a busbaelkuldes  nem fog Neked segiteni , ha al-problemara valaszolgatunk .
    Mert nem "az" a problemad .
    Annyi szaktanacsado van a piacon : parkapcsolati-, alkoholistamento-, drogoselvono-, butatyukfelvilagosito-, panelsaman-, s a cseresznye a magat sajat boreben rosszul erzo TI-knek a tortajan : van minden online orvosi forumnak lelki tanacsadoja... ott VALODI , MAI profik tanacsolnak.
    A Nikitat hivod , ha folyik a vizcsapod , ugye ?
    Ha kivag a villanyod , akkor nem a villanyszerelore gondolsz , hanem az nlc-s Mozdonjra ?
    Inkabb szakit valasztasz , fogadni mernek .
    Ma es itt harom ennel jobb , mint amit itt produkalsz , lehetoseged van : szaktanacsado , szulo , barat .
    Barataid vagyunk ? Szuleid vagyunk ? Szakik vagyunk ?
    KERDES : Miert tartozik a "szennyesed" , a torteneted RANK ? Szorakoztat ? //

  13. 2019. május 29. 06:149.

    kerdes Te meddig nem ismered fel hogy meddig tarthat a haritas es a tettek magyarazatanak hatarai  vagy van e lehetoseged a bantalmazas megakadalyozasara  = lehet / erdemes e szakemberhez fordulni aki talan fel tudja ismertetni meg tudja valtoztatni a bantalmazo gondolkodasat .

  14. 2019. május 29. 06:028.

    + kerdes: mi jarhat a bantalmazo fejeben ? es hogy hogy lehet / kell vedekezni azzal a bantalmazoval szemben aki  csak szinleli a valtozast ?

    előzmény:
    Csend Ike (5)
    2019-05-28  22:01
  15. 2019. május 29. 05:577.

    Barataid , rokonaid nincsenek ? Ok nem mondtak hogy ez diktaturahoz hasonlo manipulaciorol szol ?  

  16. 2019. május 29. 05:536.

    Ilyenkor mindig azt kerdezem : miert nem lepsz ? Miert nem lep a  no ? Emlekeiben talan el az eros ferfi kepe ? de ez nem ferfi ero ezt basaskodasnak nevezik .

  17. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2019. május 28. 22:015.

    Mi a kérdés?


    Csak nem az hogy mi a véleményünk?


    Mert ha az,akkor csak olvasd el amit írtál és hipphopp ott a vélemény is az irásodban.

  18. 2019. május 28. 21:414.

    normális ember erre mást nem tud írni, mint hogy MENEKÜLJÖN! 


     

    előzmény:
    castaneasativa46 (2)
    2019-05-28  21:10
  19. 2019. május 28. 21:273.

    Maradj vele, hiszen szeret. Azt mondja, igaz?


    El ne menj! Neked nem jár hogy nyugodtan élj, hogy saját magad osszad be az idődet és a pénzedet, neked nem jár hogy azt mondd amit szeretnél, neked nem jár hogy szépen és kedvesen szóljon hozzád férfi.


    Neked nem jár mert beteg vagy. Ugyanolyan beteg, mint az a balfasz akivel élsz. Maradj vele, más nőnek úgysem kell.

  20. 2019. május 28. 21:102.

    Háááát, nem is tudom...


    Nem ez az első hsz, ami ilyen témát indít...  Most mire vársz? Megvárod, amíg teljesen tönkremész? Amíg annyira "nullának" érzed magad, hogy mozdulni sincs erőd?


    A leírtaknak a negyede is bőven elég ahhoz, hogy a végleges szakítás lehetőségeit komolyan mérlegeld, és a legjobb variációnál maradva, erre a kapcsolatra pontot tegyél.


    Meg lennék lepve, ha bárki komolyan mást tanácsolna.


     

Címlap

top