Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hogyan nyugodjak le?

Pamiko
Létrehozva: 2021. szeptember 2. 14:06

Sziasztok,


Segítséget, illetve pár megnyugtató szót szeretnék kérni.


Múlt hét pénteken sajnos volt egy 'szexbalesetem'. Szánom-bánom, 10 éve élek szexuális életet, sose fordult elő ilyen, soha nem volt szükségem esemény utánira.


Nem szeretnék most gyereket, és talán sohasem, így mentem dokihoz, 16 órára rá tudtam bevenni egy Ellaone-t, amitől másnap estétől erős hasfájásom volt, néha a szokásos menstruáció előtti, néha más, szokatlan. Ezen kívül más pms tüneteket is előhozott, kivéve a mellfeszülés.


Az esemény a ciklusom 24. napján történt, a ciklusaim 28 naposak (6 napos menstruációval), félidőnél szokott lenni kis barnázásom, amit általában betudok a peteérésnek, illetve olyankor van erősebb folyásom is, amiről szintén tudom, hogy a termékenység jele. A hónapban a 15. napon volt pici vérzésem, 13-16. nap körül erős (normális) folyásom.


Tegnapra-mára várom a menstruációm és még mindig semmi. Home office-ban már az ujjammal nézem néha, hogy van-e valami.


Előtte a ciklus 7. napján voltunk együtt, már néha beképzelem, hogy ott nem volt valami rendben, de még az is távol van a peteéréstől (még 5 nappal számolva is)...


Tudom, hogy az esemény utáni tolhatja hetekkel is a dolgot, de még mindig nem is érdemes tesztelnem, így megbolondulok...


Szörnyű ez a türelemjáték...bármi is történik, kérem, senki se próbáljon rábeszélni a gyerekre, nincs jelenleg olyan körülmény, ami között én vállalni tudnám...


 


Előre is köszönöm!

  1. 2021. szeptember 4. 04:023.

    Szia, mizujság, jobban vagy?

  2. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. szeptember 2. 21:202.

    Uhh, szerintem kicsit bezakkantál, inkább menj el bulizni, vagy valami! Ennyi energiát kár erre pazarolni, ha mégis becsúszik a gyerek, még egy küret is kevesebb energiádba kerül, mint amit itt levágsz.

Címlap

top