Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Miért viccelődik a főnököm

Dalmus28
Létrehozva: 2022. Április 14. 14:11

Most kezdtem a munkahelyemen, férfi főnököm van, beszéltünk fél órát, elmondta hogy családos ember stb. Egyébként az asszisztense vagyok. Amikor ketten vagyunk, mindig nyitott, érdeklődő, vicces, megkérdezi hogy vagyok például, de ha már mások is vannak az irodában, kb levegőnek néz. 


Egyik alkalommal mikor segítettem neki egy munkában, a kézírását kellett begépelnem, - persze olvashatatlan volt szinte,- mikor szorosan mögém állt s úgy segített kivesézni hogy mit is írt. Nekem személy szerint ez nagyon furcsa volt és kellemetlen. Néha még el is kapom a pillantását hogy figyel, de alapból sose viselkedik közvetlenebbül. Néha még csokival is kedveskedik. Néha jó passzban van néha meg nem, de ami érdekes, bármilyen hangulatban van, igyekszik nem sértő lenni. Vélemény? 


 


Köszönöm

  1. 2022. Április 15. 17:492.

    Kettőt találhatsz.


    1./ Le szeretne fektetni, de ezt úgy igyekszik csinálni, hogy a munkatársak lehetőleg ne vegyék hamar észre. /Ezért néz levegőnek, ha más is van ott./


    2./ Le szeretne fektetni, de egyenlőre vigyáz, hogy nehogy nyomulósnak tünjön. /Ezért fogja vissza magát, és csak néha kedveskedik édességgel./


    Jó tippelést!

Címlap

top