Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Barátság szex után

B.R.Edit
Létrehozva: 2022. Április 20. 11:16

Ha előtte nagyon jó barát volt két ember, egy férfi és egy nő, aztán egyszer lefeküdtek, attól még idővel visszaállítható a barátság?


Ha igen, milyen esetekben lehetséges túllépni azon az egyetlen alkalmon?


Ha jó volt a szex vagy ha nem igazán jött be.


Ha jó volt, akkor lehet hogy nem tudnak majd túllépni azon és mindig ott lesz hogy vonzódnak egymáshoz?


Ha egyik félnek sem jött be a szex, akkor talán jobban túlléphetnek rajta a felek? Hiszen akkor már nincs meg a fizikai vonzalom. Viszont emberileg attól még lehet fontos a másik.


Olyat is hallottam már, hogy addig amíg nem volt szex, azért nem volt igazi a barátság, mert ott volt a vonzalom és a kémia is és nem tudtak attól elvonatkoztatni így a barátság sem lehetett őszinte. De amikor egyszer együtt voltak és nem alakult ki további vonzalom, akkor utána sokkal jobb lett a barátság, hiszen már egyik fejében sem motoszkált hogy milyen jó lenne a másikkal lefeküdni.


Vagy ez emberfüggő?


Kinek milyen tapasztalata volt már?


 

Címlap

top