Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Skizofrénia

ebnera
Létrehozva: 2006. november 6. 14:29
Sziasztok! Egy éve állapítotották meg nálam a skizofréniát. eleinte pánikbetegségre gyanakodtak, aztán kiderült, hogy mégsem. Sajnos úgy tűnik egész életemben gyógyszereken kell élnem. Ráadásul ezeknek van mellékhatásuk is. Ami elég kellemetlen. Küszködik más is ilyen problémákkal? Van még valaki aki amitrexet szed? Örülnék, ha megírnátok tapasztalataitokat, ki hogy tudja elfogadni, hogy csak gyógyszerekkel működik jól az élet.
  1. Torolt_felhasznalo_894806
    Torolt_felhasznalo_894806
    2007. december 5. 11:3868.
    Sziasztok, légyszíves bárki aki tud javasolni egy jó orvost, vagy tudja hová lehetne menni pszichoterápiára, kérem írja meg, mert míg régebben ha bekerült a beteg a pszichiátriára, volt némi kezelés, most csak gyógyszer van és semmi más. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez hosszú távon elégséges, és segíteni szeretnék a testvéremen. Köszi előre is!
    előzmény:
    pikpik (66)
    2007-03-04  10:32
  2. Torolt_felhasznalo_104820
    Torolt_felhasznalo_104820
    2007. március 4. 12:2767.

    Az a baj,hogy sok hozzaszolo olyan beteg embereknek irja azt(pl topicindito),hogy hagyjak abba a gyogyszert,akik ennek kovetkezmenyeben ongyilkosok lesznek.En ertem,hogy az internet egy nev nelkuli forum,DE annyi felelosseg erzete mindenkinek kellene ,hogy legyen,hogy ne tanacsoljon HULYESEGEKET masnak,orvosi diploma nelkul!!!!!

    Az en anyukam is skizofren,ketszer volt ongyilkos,es egyszer majdnem meg is halt,miutan  rossz orvosok nem diagnozialtak nala a skrizofreniat,hanem depressziosnak titulaltak.Igy nem szedte a skizofreneknek valo gyogyszereket.Most szerencsere jo orvosok kezelik,plussz mar mi is tudjuk,hogy mi az igazi baja.Igy a megfelelo gyogyszerek mellet es hatalmas nagy odafigyelessel,turelemmel a csalad reszerol az allapota javult es elfogadhato.Az ilyen betegek NEM hagyhatjak abba a gyogyszeres kezelest!!!!!

    Hacsak nem akarjatok azt ,hogy a topicindito is kiugorjon az ablakon. . . . . Egy kis felelosseget es egyutterzes kerek az ezoterikus clubtol!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2007. március 4. 10:3266.
    Ha a tünetek téveseszme jellegűek, (pl.: ide jön egy nagy örvény és elnyel) a szkizofrénia valódi, és valószínűtlen a gyógyulás, de ha megszállottság jellegű, esetleg van remény a gyógyulásra. Azt, hogy a betegség jellege milyen, differenciál diagnózissal (néhány teszt) lehet megállapítani.
    előzmény:
    Lzizu (64)
    2007-03-02  15:00
  4. 2007. március 3. 16:4465.
    Szia!

    Nekem a Tesóm skizofrén, az öröklés téma engem is érdekelt, ezért megkérdeztem egy gyerekpszichológustól. Ha a szülő skizofrén a hajlam 12%-os eséllyel öröklődik, szemben az egyébként 1%-al. De sok mindentől függ (nem is tudják pontosan miktől, de az biztos, hogy a környezetnek nagy szerepe van. Amit én válaszként kaptam az az, hogy ne aggódjak e miatt annyira, hogy folyton figyelem a gyerkőket, vajon jelentkeznek-e rajtuk tünetek vagy sem, mert akkor megérzik ezt a ki nem mondott aggodalmat is, és úgy hajlamosak lesznek úgy érezni, hogy nincs minden rendben velük. A másik, hogy három éves koruk előtt ne hagyjuk őket napokig szülők nélkül. Amit még olvastam a kialakulás okaként, a terhességben meglévő D vitamin hiány (a tavasszal született sötét bőrű gyerekek között 4X annyi skizofrént talált egy kutatás), ill. az el nem fogadás, kitaszítottság érzése, ami persze elsősorban a szülő hozzáállásától függ.

    Sajnos kezelésre most már nem tudok intézményt ajánlani, Tesónak bejött az OPNI, de azt "hála" kormányunknak ezt is megszüntetik.
    előzmény:
    Lzizu (64)
    2007-03-02  15:00
  5. 2007. március 2. 15:0064.
    Szia Pikpik!

    Láttam, több fórumban is érdemben hozzászólsz a témákhoz, és otthon vagy a skizofrén esetekben. Én nem sokat tudok a skizofréniáról, csak amit olvastam mostanában róla a neten. Viszont úgy érzem eljött az az idő amikor cselekedni kell. Nálunk az anyósom állítólag ál- skizofréniában szenved. Ezt Ő mondta ezért nemtudom hogy skizo vagy ál skizo. A második gyermeke születése után jött ez ki nála, emiatt a család rendesen szétt is hulott, és mivel gyermekei kicsik voltak ezért a mai napig nem tudják sem kezelni, és szerintem sem megérteni mi baja van. A lényeg, elég sűrűn úgy él évente megy kórházba és van hogy 2-3 hónapot tölt ott. Nem tudják normálisan beállítani a gyógyszereit, és többször sokkolták is már. Mivel én két pici germekemmel vagok itthon eléggé meg van kötve akezem, de legalább netezni tudok Gondoltam, mostmár keresni kellene egy normális orvost , kórházat ahol megnéznék, és beállítanák a gógyszereit. A Nyírő Gyula kórházba szokták bevinni, és éppen aki orvos van kezeli, úgy ahogy..... Érdekelne az is hogy ha pszichoterápia segítene hova lehetne vinni. Ja és az is érdekelne öröklödhet-e ez a betegség a gyermekeimben, ill. van-e valami sajátosság az öröklődésben. (pl. a beteg fia vagy lánya viszi tovább, hanyadik generációban várható az öröklődés stb.) Azt tudom, hogy Leponex-et szed elmondása szerint semmi más nem használ neki. ja és azt is mondja, hogy epilepsziás (de lehet, hogez már csak a beképzelt betegség, van neki pár ilyen) ha bárki tudna hozzászólni a témához nagyon megköszönném.
    Zita
    előzmény:
    pikpik (59)
    2007-01-23  09:41
  6. Torolt_felhasznalo_893733
    Torolt_felhasznalo_893733
    2007. február 1. 10:5563.

    Hogyan választja ki az Ember halála után, hogy kit fog "megszállni"? Általában fiatal, erős családtagot választ ki a halott - általában olyat, akit szeret. A léleknek szüksége van energiára, amit ebben a világban csak egy élő Ember testéből tud megszerezni. Mivel az Ő kézzel fogható teste meghalt, abból tovább már nem tud táplálkozni. Ezért szükségszerűen keres egy olyan élő testet, akinek van sok energiája, akitől tud életerőt "szerezni", "lopni". Nem tudatos benne, hogy mit tesz. Azt sem tudja, hogy milyen hatással van ezzel saját Magára, és azt sem, hogyan hat arra, akitől szerzi az energiát.

    Miért hátrányos, ha valakin "megszálló" van? Egy fizikai test csak 1 lélek számára elegendő életerőt tud termelni. Tehát ha 1 testből több lélek kíván táplálkozni, akkor az mindannyiuk számára hátrányos. A Lelkek sem kapnak elegendő energiát, és a fizikai test sem tud elég energiát termelni sem a lelkeknek, sem saját Magának - ezért legyengül, lebetegszik, energiahiányos lesz mindegyik lélek is és a test is.

    Mi történik a "megszálló eltávolításakor"? A megszállóval, azaz a halott Ember lelkével megértetjük, hogy ez a hely, ahol most van nem előnyös a számára. Megmutatjuk Neki, hogy hová tud eljutni. Megmutatjuk Neki a FÉNY-hazát. Bepillanthat arra a helyre, ami számára előnyös, ahol nincs bűn, nincs büntetés, ahol csak SZERetet van és béke. Megnézheti, mi az a hely, ahol lennie kellene, és ha SZERetné, segítünk Neki átjutni oda. Segítünk a halott Ember lelkének, hogy átjusson a helyére, hogy újra bekerülhessen a sors - a karma körforgásába; hogy lehetősége legyen újra megszületni.

    Mi történik azzal az Emberrel, akin megszállás volt? Fellélegzik. Mintha egy nagy súly esne le a válláról. Újra Önmaga lesz. Jól fogja Magát érezni. Lesz elég életenergiája. A saját gondolatai szerint fog élni. Megszűnik a kettősség érzése Benne. Tudja teljesíteni azt a feladatot, amiért megszületett ebbe a földi létbe, lesz hozzá elég energiája. Jól fogja Magát érezni a bőrében. Eltűnnek azok a betegségek, amik a "megszálló" betegségei voltak, csak kivetültek a "megszállott" testére, lelkére.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_893733 (62)
    2007-02-01  10:54
  7. Torolt_felhasznalo_893733
    Torolt_felhasznalo_893733
    2007. február 1. 10:5462.
    Most kaptam levélben: 

    Mi történik az Ember lelkével halála után? Az Ember lelke a test halála után 42 napig rendelkezik annyi energiával, hogy át tudjon menni saját erejéből a FÉNYbe. (ezt a helyet sokan hívják túlvilágnak, Mennyek országának, FÉNY-hazának...) Ha ez alatt a 42 nap alatt nem megy át a FÉNY-kapun az Ő "lakhelyére" (aminek számtalan oka lehet - néhányat leírunk később ezek közül), akkor itt marad ebben a világban. Itt csak egy élő Ember testéből képes energiát nyerni, mivel ebben a dimenzióban, ebben az energia-mezőben az Emberi test az, ami képes a lélek számára megfelelő "táplálékot", megfelelő energiát termelni. Így az ittrekedt lélek keres olyan Embert, akinek az energiáját a saját táplálására fogja használni. Így válik a halott lelke "megszállóvá", az az Ember pedig, akitől szerzi a lélek az energiát, "megszállottá".

    Megszállt Ember jellemzői a következők bármelyike lehet. Lehet több, vagy csak 1 jellemző rá. Lehet egészen enyhe tünet, lehet csak kellemetlen érzés, de lehet nagyon erős is: Kettősséget érez Magában. Mindig zavarban van, egyedül akar lenni, kerüli a társaságot, nem néz a másik Ember szemébe, panaszkodik, hogy irányítja valaki, teljesen új szokásokat vesz fel étkezésben + ruházatban + alkohollal szemben + elkezd drogozni + skizofrénia tüneteit mutatja + olyan betegsége(i) van(nak), amit nem tud megmagyarázni és meggyógyítani az orvostudomány - sokszor kimutatni sem …

    A "megszálló" energiát gyűjt a megszállt Embertől és gondolataival, érzéseivel irányítja a megszállt Embert. Bármit meg tud csináltatni azzal az Emberrel, akit megszállt. A saját betegségének tüneteit is kivetíti a megszállt Emberre.

    Ki a "megszálló"? A megszálló egy halott Ember lelke, aki nem ment át halála után a FÉNYbe. Nem ment át a "Mennyek Országába". Nem ment át a túlvilágra.

    Miért történik a megszállás? Az Emberek félelemben élnek. Félnek a haláltól, félnek a "pokoltól", félnek a büntetéstől. Félnek, hogy Isten haláluk után megbünteti Őket. Mivel félnek, nem mernek átlépni a FÉNY-kapun, ami halálukkor megnyílik számukra, amin "haza" tudnak menni a FÉNY-hazába. (Statisztika alapján a Földön minden második Ember megszállás alatt van).

    előzmény:
    ebnera (1)
    2006-11-06  14:29
  8. Torolt_felhasznalo_989879
    Torolt_felhasznalo_989879
    2007. január 31. 17:5561.

    sziasztok, a segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni.

    A testvéremről úgy gondolom skizofrén, ez ugye feltételezés. régebben víziói voltak, néha megfojtminket a szereteével, néha pedig a szerkrényt is felborítja és mocskos szavakkal illet minket.

    Többször vittük már be pszichiátriára, de általában az utolsó pillanatban mindig meghátrál , na és itt a jog, nem tarthatják bent, ha csak ő nemmarad önszántából!

    A szüleim teljesen tönkrementek, testileg, lelkileg 1aránt....nézem, ahogyan az egész életünk széthullik. Látni, ahogyan az édes kis mosolygós, mindig vidám emberkéből 'valaki' lett, aki nem a testvérem! 

    Természetesen nem dolgozik, naphosszat internetezik,járkál,eszik, szükségletek, néha jó a kedve, néha meg sem szólal....

    Tudtok segíteni?mit tehetünk?

    természetesen elzárkózik mindenféle kezeléstől,nevet, ha megkérjök, tegyünk valamit, állítja,ő jól van, nem változott.

    ELőre is köszönöm a válaszaitokat!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  9. 2007. január 23. 13:5960.
    hát ez nagyon érdekes. itt Magyarországon foglalkozik valaki ilyesmivel?
    előzmény:
    pikpik (59)
    2007-01-23  09:41
  10. 2007. január 23. 09:4159.

    Egy könyv ide vonatkozó része:

    Mária harminchat éves, diagnózisa paranoid szkizofrénia, ezért leszázalékolták. Úgy érzi, hogy szellem ül a nyakán, és minden mozdulatát uralja, nem tud tőle megszabadulni. Nagyon fél ettől a szellemtől. Azt kérdeztem Máriától, mi lenne, ha egyszer találkoznának? – Belehalnék . . . hangzott a válasz.

    Éber állapotban, nagyon óvatosan elkezdtem ráhangolni a találkozás lehetőségére, és láss csodát, lassan hajlandóságot mutatott. Megfelelő előkészítés után – módosult tudatállapotban – egy szobában ültünk hárman, Máriával, és a szellemmel. Páciensem nagyon megdöbbent, amikor a szellemben felismerte gyermekkori pajtását, aki nyolc évesen balesetben meghalt. Szépen megkérte, hogy hagyja békében, de a volt barátnő nem mutatott hajlandóságot a távozásra. Ekkor azt javasoltam a pajtásnak, menjünk át hárman a „túlvilágra”, ott szeretetben lehet része, és ismerje meg ezt az érzést. Kis idő múlva majd visszajövünk, és eldöntheti, hogy jön, vagy ott marad.

    Nem egyezett bele! Ekkor azt mondtam, Máriával mi ketten mindenképen átmegyünk, ha akar, velünk jöhet. Némi huzavona után jött. „Odaát” Máriával sétáltunk, ő meg odament a szellemtestvérekhez beszélgetni. Néhány perc múlva Máriával elindultunk vissza, szóltam a barátnőnek, jöjjön, ha nem akar itt maradni. – Egy kicsit várjunk még! – mondta, de mi erre nem voltunk hajlandóak. Nagy sírás – rívás következett, Mária és barátnője hosszasan búcsúzkodtak, végül a szellem ott maradt a túlvilágon.

    Máriának a félelmei megszűntek, jól érzi magát, a leszázalékolás megmaradt. Elmúlt a szkizofrénia? A következő vizsgálatokon majd kiderül, de miután közérzete elfogadható, mindketten örültünk a sikernek.

    előzmény:
    ebnera (57)
    2007-01-22  09:03
  11. 2007. január 23. 07:5658.
    A szellemet nem lehet űzni, ő az erősebb. A pszichoterápiában az ego-state módszer, és a NATAL tréning megfelelő része az eredményes (az integrálatlan személyiségrész Disszociálása).
    előzmény:
    ebnera (57)
    2007-01-22  09:03
  12. 2007. január 22. 09:0357.

    és mit lehet szerinted tenni a démonok ellen?

    hogyan lehet őket elűzni? a szelleműzőhöz hiába mentem , nem segített. viszont elkért egy halom pénzt.......

    előzmény:
    jesse03 (55)
    2007-01-20  08:06
  13. 2007. január 20. 08:0956.
    Az 53-ik hsz-om neked szól, csak rossz helyre irtam.


    Viszont zola-nak: vannak az irásodban érintőlegesen dolgok amik
    csak a felszint kapizsgálják, de az igazság az az amit én irtam-érintőlegesen, mert ez az info-amit adtam-csak egy csepp abból
    ami még van.
    előzmény:
    ebnera (52)
    2007-01-19  13:35
  14. 2007. január 20. 08:0655.
    "én például eleinte határozottan azt hittem megszállt valami szellem"

    jól gondoltad.

    "el is mentem szellem űzőhöz, "-csak még jobban magadba hívtad.

    ".most épp jósolni tanulok és egy látó szerint látó is lehetek.."

    Ezekkel a cselekedetekkel-meg jobban megnyitod a szellemi-ajtódat(végül is ez a céljuk)igy akadálytalanul tudnak beléd menni.

    ".aurát pl. látom.."-nem csodálom

    "de ettől én még beteg vagyok és szenvedek. nem keveset."

    ez bizony igaz.-és ha nem áll meg a folyamat csak rosszabb lesz.
    előzmény:
    ebnera (52)
    2007-01-19  13:35
  15. 2007. január 20. 07:5854.
    a siró fejet nem én raktam bele.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. 2007. január 20. 07:5753.
    Mivel ezoterikus vagy, igy nyiltan mondom:

    A skizofrénia-egy uralkodó démon aki irányitja a hozzátartozó démoni megnyilvánulásokat:

    A skizofrénia rendkívül gyakori probléma, ez azt jelenti, hogy minden 8-ik ember ezzel a problémával küzd, a pszichiátriai intézetek ápoltjainak jó felét a skizofréniás esetek alkotják.Természetesen a betegség kifejlettségi foka igen eltérő lehet, van jó néhány akut eset, mig másoknál a tünetek egészen enyhék.Számos skizofréniás semmiféle szakszerű kezelésben nem részesül, ugyanakkor az ilyen betegek kezelése az elmebetegségek szaktekintélyei számára is zavarbaejtő problémát jelent.

    A skizofrénia a személyiségfejlődés egyfajta zavara, torzulása.

    A skizofrénia kivétel nélkül mindig démonikus.A skizofrénia mint uralkodó szellem nyitja meg az ajtót a többi démon előtt-és igy jön létre a személyiség torzulása.A skizofrénia mindig elvetettséggel veszi kezdetét.Az elvetettségnek számos forrása lehet.lőfordulhat, hogy a gyermeket nem akarták, vagy nem olyan nemű lett amit szeretttek volna, vagy otthonban fennálló zilált állapotok is vezethetnek elvetettséghez.A skizofréniát démonikus úton is örökölni lehet.

    A skizofrénia mindig az elvetettségben gyökerezik.
    A kérdés az, hogy a démon jelenléte milyen mértékben befolyásolja a személyiség kialakulását.Ezzel együtt a avalódi én identitása összezavarodik-vagy teljesen elvész.

    Az elvetettséggel küszködő ember visszahúzódó személyiség(voltaképpen egy érzésről szól valahol belül-lelki gyötrelemről....a szeretet utáni sóvárgásról....egyfajta bizonytalanságról..kissebbségi érzésekről..fantáziálásról...irrealitásról.Az egész mélyen legbelül zajlik.-Ez tehár a démonok által kialakított egyik személyiség.
    A másik démonok formálta személyiség a "lázadás"Pl: Ha egy gyermek az őt körülvevő személyektől nem kapja meg a kellő szeretetet, felnőtt korában nem lesz képes a szeretetet érzékelni, és kapcsolataiban nem lesz képes szeretetet megosztani.A szeretet helyére belép a lázadás.Az illető elkezdi kiharcolni magának a szeretetet, az is lehet, hogy dühös kirohanásokat végez azok felé, akik megfosztották őt a szeretettől.A lázadás leggyakrabban makacsságban, akaratosságban és önzésben jut kifejezésre.Igy bontakozik ki a másik személyisége, mely távolról sem zárkózótt, vagy visszavonult.Éppen ellenkezőleg:agressziv, és rendszeresen kitör haragban, keserűségben, neheztelésben, gyűlöletben és bosszúállásban.
    A skizofréniás személy a szó lergszorosabb értelmében ennek a két ellentétes erőnek a befolyásolása alatt áll.Egy pillanat alatt képes átváltani az egyik tipusú személyiségből a másikba.És ezek alá is tartozik démoncsoportosulás.
    Ezért van szükség egy skizofréniás teljes szabadulásához hosszabb időre.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_893733 (51)
    2007-01-19  09:41
  17. 2007. január 19. 13:3552.
    hát nem tudom. érdekes amit mondasz. én például eleinte határozottan azt hittem megszállt valami szellem. el is mentem szellem űzőhöz, de akkor sem lett. jobb, aztán rontást vettek le rólam akkor sem lett jobb.........most épp jósolni tanulok és egy látó szerint látó is lehetek.......aurát pl. látom.....de ettől én még beteg vagyok és szenvedek. nem keveset.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_893733 (51)
    2007-01-19  09:41
  18. Torolt_felhasznalo_893733
    Torolt_felhasznalo_893733
    2007. január 19. 09:4151.
    És még azt hittem, hogy én tudok keveset a skizofréniáról...A skizofrénia egy olyan gyűjtő-fogalom, amibe minden beletartozik, amit az orvosok nem tudnak pontosan diagnosztizálni és/vagy kezelni/gyógyítani! Az okokat kell megszüntetni, és nem csak a tünetet kezelni.Felhívnám az olvasók figyelmét, hogy a pszichiáterek még a látókat is bolondnak tartják, holott teljesen normálisak, csak többet látnak a világból, mint a többi ember. Egy kis képzéssel és felvilágosítással sokat tudnának segíteni a társadalmon. Erős a gyanúm, hogy neked is vannak látói képességeid. Azokat nem gyógyszerrel kell elnyomni, hanem megtanulni használni és együttélni vele.Skizofréniának diagnosztizálják a megszállást is. Amikor egy entitás a legyengült energiamezőt, a lecsökkent rezgésszámot kihasználva beköltözik a másik ember aurájába és onnan irányítja, hogy megkapja mindazt, ami miatt nem hagyta el ezt a létsíkot és ittragadt. Ez valamiféle szenvedély általában. Szex, drog, alkohol. Esetleg az elhunyt segíteni akar valakin, azért marad vele. Ez sem jó, mert tovább csökkenti a "gazdatest"energiáját, még több megszállónak adva ezzel helyet. Ilyenkor alakul ki az, hogy az ember nem emlékezik arra, hogy mit csinált és a személyiség jegyek is teljesen mások lehetnek egyik pillanatról a másikra. De van, hogy a megszálló nem írányít, csak befolyásol... Ilyen pl amikor egy heteroszexuális férfi elkezd a férfiakhoz vonzódni a női megszállója miatt.Esetleg a Poszttraumás tünetegyüttesre is azt mondhatják, hogy skizofrénia, ami pusztán abból áll, hogy egy múlt beli sokkoló eseményt nem képes a páciens feldolgozni. Gyakori dolog ez pl a haborús területek gyermekeinél, vagy balesetek átélőjénél/szemtanújánál. Meg kell keresni a kiváltó eseményt és akkor tökéletesen gyógyítható ez is. A "skizofrénia" összes vállfaja gyógyítható. Nem feltétlenül a pszichiátriai arzenál segítségével, de mindegyik teljesen meggyógyítható. Ajánlott olvasmány:  Nyugtalan holtak(agykontrollos kiadás) és a Cenzúrázott Egészség(Dr. Lenkei Gábor)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. 2007. január 19. 09:0150.

    jajj mit írtam( később szerencsére elmúlik!!!!

     

    előzmény:
    jesse03 (49)
    2007-01-18  15:12
  20. 2007. január 18. 15:1249.
    "aztán később szerencsére elromlik.... "???????????????????
    előzmény:
    ebnera (48)
    2007-01-18  14:15
  21. 2007. január 18. 14:1548.
    ez sokat javult....de reggel azért még lötyög a kezemben a kávé, aztán később szerencsére elromlik....
    előzmény:
    jesse03 (44)
    2007-01-11  09:53
  22. 2007. január 17. 10:4847.
    44-esre nem válaszoltál
    előzmény:
    ebnera (46)
    2007-01-17  10:46
  23. 2007. január 17. 10:4646.
    fejfájás az van rengeteg.......hízás nem jellemző. amikor nagyon rosszul voltam fogytam 10 kg-ot....
    előzmény:
    jesse03 (45)
    2007-01-11  09:57
  24. 2007. január 11. 09:5745.
    hízás fejfájás  is van?
    előzmény:
    ebnera (42)
    2007-01-11  09:02

Címlap

top