Gyógyulás hpv-ből

Malacka2020
Létrehozva: 2009. február 10. 19:57

Sziasztok!!!

 

Úgy gondoltam, nyitok egy topikot a "sorstársaknak", illetve azoknak, akik a hpv-t csak "hallották". Itt lelket önthetünk egymásba, vagy éppen tanácsokat, tippeket adhatunk egymásnak, a nehéz pillanatokban, amikor egy-egy nehezebb napon vagyunk túl...

Remélem mindenki minél hamarabb meggyógyul!!!!!!!!!

Illetve egy kis beszélgetéssel is gyorsabban múlnak a napok......

76 hozzászólás
 1. 2019. szeptember 7. 16:0376.

  Sziasztok!

  Mit gondoltok, van esélye valaha meggyógyulni annak akinek 7 törzs is jelen van a szervezetében amiből 2 a 16-os és 18-as (a legmagasabb rizikófaktorúak)? Mindemellett sajnos nagyon gyenge az immunrendszerem is. Sokszor el vagyok keseredve, de a vitaminokat, Isoprinosinet, béres-cseppet folyamatosan szedem.

 2. 2017. november 12. 14:4975.

  Kedves Olvasók! 


  Amikor HPV-s voltam, akkor elhatároztam hogy ha meggyógyulok a HPV-ből akkor leírom hogy hogyan sikerült meggyógyulnom. 1 év alatt gyógyultam meg! Ezért fontos az elején leírnom hogy ebből a betegségből meg lehet gyógyulni! 


  Azért írom le a tapasztalataimat, mert sok oldalt elolvastam, és a fórumokon a legtöbb hozzászóló csak kérdez, de kevesen írnak a pozitív tapasztalataikról. Remélem segítek vele néhányotoknak. Picit hosszú leszek, de bő 1 év kűzdelmébe sok minden történt :).


  Azzal kezdeném hogy a pszichoszomatika szerint, ha megbetegszünk akkor annak mindig van valami figyelmeztető jelentése, üzenete a számunkra. Én egy nagyon mély lelki és anyagi válság közepén a szexmániába menekültem, és ekkor szedtem össze a HPV-t. A mély lelkiállapot miatt az immunrendszerem nagyon rossz állapotban volt. Ennek más tünetei is voltak. Pont a többi tünet miatt mentem el orvoshoz és ekkor diagnosztizálták a HPV-t. 


  Fura ezt leírni de nagyon sokat köszönhetek ennek a betegségnek!!! Az egy év alatt míg meg nem gyógyultam, nem létesítettem senkivel sem szexuális, sem párkapcsolatot. Így volt módom magamba szállni. Pszichológusi segítséget is igénybe vettem és sokat olvastam. Az eredménye az lett hogy teljesen lejöttem az összes addiktív, önpusztító szokásomról, mint pl. a szexmánia. Így kb. 9-10 hónap alatt lelkileg olyan jó állapotba kerültem, hogy ilyen kiegyensúlyozott még talán soha életemben nem voltam :). A betegség okozta figyelmeztetéseket meghallottam és sokat tettem azért hogy tartós pozitív hatása legyen az életemre.


  Az orvos, mikor diagnosztizálta a HPV-t, akkor Isoprinosine-t írt fel, amit 2 hetes ciklusban kellett szednem. Az orvosi utasítást betartottam. Az Isoprinosine-al kapcsolatban sok az ellenvélemény a neten. Nekem semmiféle káros mellékhatást nem okozott. Én addig szedtem míg meg nem gyógyultam, azaz 1 éven át. Én egyébként érzem pozitív hatását, mert mielőtt elkezdtem szedni, gyakran volt herpesz a számon. És ez az Isoprinosine szedése során teljesen megszűnt. Így a vírusokkal szemben biztos van kedvező hatása.


  Az Isporinosine és a lelki gyógyulás mellett életmódot is váltottam. Amiért szintén hálás vagyok ennek a betegségnek. Ügyeltem a 8 óra alvásra, és mivel nagyon stresszes életvitelem van, a munkám révén, ezért sokkal több pihenést iktattam be az életembe. A napi 16-18 óra munkát lecsökkentettem napi 10-12-re és hétvégén már nem dolgozom sosem. Csökkentettem a hús és a tejtermékek fogyasztását és nagymértékben növeltem a zöldségek és gyümölcsök fogyasztását. A gyógyulásomig leálltam a kávé és az alkohol fogyasztásával teljesen. Elkezdtem sportolni és meditálni is, amik azóta is nagy ajándékai az életemnek. 


  Szedtem vitaminokat nagy dózisban 1 hónap szedés 2 hét pihenő ciklusban, melyek a következők: C,E, Cink, Szelén, D3, Ca, Mg, B6, Omega-3.


  Ezek mellett jártam akupunktúrára. A természetgyógyász aki a kezelést végezte, az idegrendszert  (stresszes életvitelem miatt) és a vese-hugyúti immunrendszert erősítette. 6 hónapig jártam és sok pozitív hatása volt.


  A természetgyógyász javaslatára a napi 1.5 liter folyadék bevitelt 3.5 literre vittem fel, amit azóta is tartok. Ő azt mondja hogy enélkül az immunrendszer nem képes megfelelően működni. 4 dl/10 kg a folyadékbeviteli igény. Ebből mindenki ki tudja számolni a testsúlya alapján hogy mennyi folyadékot kell bevinnie naponta.


  Mikor a 6. havi kontrollnál nem gyógyultam meg, akkor elkezdtem gyógyteákat és immunerősítő kúrákat csinálni, az eddigiek mellett. Gyógyteák közül az alábbiakat fogyasztottam: Macskakarom, Gyömbér, Citromfű, Csallán, Tőzegáfonya, Kisvirágú Füzike, Cickafark, Vöröshere-virág, Körömvirág


  Ezek közül nekem a vöröshere-tea és a gyömbér volt a legkedvezőbb, ezért vettem gyömbér kivonat cseppeket és azzal még ráerősítettem  a teákra.


  Az immunerősítők melyeket egymás után kúraszerűen alkalmaztam: több féle béta-glucan, graphefriut-mag kivonat, máriatövis kivonat, zöld búzafűlé, Huminicum, Indole-3-Carbinol, Enhinacea, mezei zsurló és csallángyökér kivonat.


  Ezek közül leginkább a beta-glucannál éreztem hatást, azt valószínű kúraszerűen ezek után is fogom szedni évente egyszer. 


  Visszanézve hogy mennyire el voltam keseredve és milyen sok félelelm, aggodalom volt bennem a betegség alatt, most már koncepcionálisan tudom látni a dolgokat. Az immunrendszer állapotára sajnos nincs mérőszám, de vannak tünetek amelyekből következtethetünk rá. Én az önpusztító életemben nagyon legyalultam az immunrendszeremet, úgy hogy észre sem vettem a szervezetem jeleit. Egyszerűen elbagatelizáltam ezeket az enyhe tüneteket.


  Az immunrendszer erősítését csak fokozatosan és szisztematikusan lehet elvégezni. Én azt javaslom mindenkinek hogy végezzen egy erős önvizsgálatot és írja össze az összes olyan szokását, mellyel akármilyen kis mértékben is de a szervezetét pusztítja, és írja össze azokat is mellyel a szervezetét támogatja. A támogató tevékenyésgeket fokozni, az önpuzstítóakat mérsékelni kell! Mivel ehhez életmód váltás és sokévi berögzött szokásokról való átállás szükséges, ezért hónapról hónapra haladva mindíg csak 1-2 új dolgot kell célul kitűzni, amit az eddigi változások mellé új elemként beépítünk. Az önpusztító szokásoknak mivel általában lelki gyökere van, ezért a pszichológia eszközeivel érdemes lelkünk gyógyítására is figyelmet szentelni ezzel párhuzamosan. 


  Jómagam hiába gyógyultam ki a HPV-ből a megkezdett munkát tovább folytatom. Sokkal jobb önépítő módon élni!!!!


  Kívánok minden olvasónak mielőbbi gyógyulást és boldog kiegyensúlyozott életet!


   


   


   


   

 3. 2017. június 16. 10:4874.

  Nem tudom hallottátok-e, de a HPV elleni hatását a gyógygombáknak is vizsgálják! Olvastam egy jó cikket, ahol az ezzel kapcsolatos vizsgálati eredményekről számolnak be és ezek elég biztatók: http://gombakiraly.hu/shiitake-gomba-kivonata-k epes-meggyogyitani-hpv-fertozest/

 4. 2017. június 8. 00:3473.

  Sziasztok.barátnőmnek tavaj augusztusban kimerült hpvje van mikor a barátjával szereltek fájt neki.


  Szóval kimerült hpv magas kockázatú hpv16 van neki.meg is műtétek egy kúp alakú valamit ki is vágtak utána újra mintavetel mely megint pozitív jelenleg várja az újabb tesztet. 


  Nagyon kivan maga alatt van a barátját hibáztatja aki szintén elment eltelt 10hónap a pasiknak is az van na most neki hpv 51 es. Lehet tudni hogy ki fertőzött meg kit. A szituáció előtt elég kemény problémákal kezdődtek ami lelkileg mindkettőt megviselte és olvastam az is élő hozhata. 


  De most a lány a pasira gyanakszik na most ebből a két számból lehett tudni ki tehet eről?


   


  Vagy ez így nem szűrhető le vagy férfiaknál ez a 16os nem lehet?

 5. 2017. június 8. 00:3272.

  Sziasztok.barátnőmnek tavaj augusztusban kimerült hpvje van mikor a barátjával szereltek fájt neki.


  Szóval kimerült hpv magas kockázatú hpv16 van neki.meg is műtétek egy kúp alakú valamit ki is vágtak utána újra mintavetel mely megint pozitív jelenleg várja az újabb tesztet. 


  Nagyon kivan maga alatt van a barátját hibáztatja aki szintén elment eltelt 10hónap a pasiknak is az van na most neki hpv 51 es. Lehet tudni hogy ki fertőzött meg kit. A szituáció előtt elég kemény problémákal kezdődtek ami lelkileg mindkettőt megviselte és olvastam az is élő hozhata. 


  De most a lány a pasira gyanakszik na most ebből a két számból lehett tudni ki tehet eről?


  Vagy ez így nem szűrhető le vagy férfiaknál ez a 16os nem lehet?

 6. 2012. november 1. 18:2171.

  Szia Kikina!

   

  A barátodnak is mondd el őszintén mi történt(!!!!!), neki is érdemes elmenni orvoshoz.(Budapesten a Mária utcában van a férfi fertőző nemi betegség ambulancia) Az ő segítségére is szükséged lesz, ezt együtt könnyebben le tudjátok gyűrni. : )

   

  Ilyenkor nagyon fontos az immunrendszer erősítése, erre jó az Isoprinosine -plusz a fertőzésre-, a C-vitamin, multivitamin, ezeket mond érdemes szedni. A vitamin sosem árt. : )

   

  IGEN, VÉDEKEZNI KELL, ez a ping pong fertőzés ellen van. Ilyenkor TILOS az orális szex, mert a száj nyálkahártyájára is átterjedhet a fertőzés.

   

  Ami szerintem nagyon fontos, hogy OLTASD BE magad!!!Olvastam olyat is, hogy ha már fertőzött valaki, már nem hatásos, de nekem az orvosom azt mondta mindenképp adassam be.

  Segít(ett) a szervezetnek leküzdeni.

   

  A férfiaknál olyan is van, hogy elő sem jönnek a tünetek, csak fertőznek.

   

  Rákszűrésre nagyon sűrűn kell járni, a Te esetedben főleg, mert a magas rizikójúak felelősek a rákért, amit kontrollálni kell. Nem tudom ebben az esetben mik a további teendők, de szerintem leküzdhető az is. Az biztos, hogy így veszélyeztetettebb vagy, még ha lesz is egy hibátlan cytológiád, nem árt a rendszeres -3/6 havonta- ellenőrzés.

   

   

  Írd meg, eddig hogy haladtál : )

   

   

  Mindenkinek sikeres gyógyulást! 

   

  előzmény:
  Kikina (69)
  2012-07-31  13:46
 7. 2012. szeptember 2. 11:0070.

  Szia!!!

   

  Engem érdekelne a megmaradt védőoltás,bár nem volt egyértelmű számomra,h csak két oltás,vagy két komplett csomag.Ugyanis úgy tudom,h egy komplett védőoltáshoz 3 szuri kell!!!

   

  Köszi előre is válaszod!

  előzmény:
  ssmi (68)
  2012-05-28  15:35
 8. 2012. július 31. 13:4669.
  Szia! 
  Szeretném a tanácsodat kérni! Nekem pár hónapja derült ki,hogy HPVm van,magas rizikójú. 59,és 66-os. A doki azt mondta,először próbáljuk meg az Isoprinosine kúrátmivel fiatal vagyok./16éves/ és tudom,most el lehet ítélni,de nagyon szeretem a páromat,és ő az első az életembe:) szóval az a lényeg,hogy ő sem tudott róla,de sjanos mégis elkaptam.próbálok nagyon pozitívan állni hozzá,és betratani mindent,hogy ne kerüljön műtétre sor,meg hogy ne legyen ez egész életembe:/ C-vitamint szedjek a gyógyszer mellé? Vagy mit csináljak? A doki azt mondta óvszerrel védekezzünk,de hát nem tudjaa...meg stb..azt hallottam hogy az orális és anál szexel is visszakaphatom.Mert a párom mivel férfi,ő meggyógyul 3 hónap alatt,ha nem fertőzöm vissza.És nekem is van esély,ha ő nem fertőz engem vissza. Te 3 hónapig teljesen elvontad a szexet? Semmilyen formában nem lehet?:/ Kérlek írj le minden kis részletet nekem,mit vettél be,mit csináltál,hogyan.Hátha nekem is van esélyem a gógyulásra!:/ Köszönöm:)
  előzmény:
  ssmi (68)
  2012-05-28  15:35
 9. 2012. május 28. 15:3568.

  Sziasztok!

   

  Sajnos tényleg sok mindenkit érint ez a hpv fertőzéses dolog.

  De sok esetben tényleg nincs ok a nagy aggodalomra -így utólag visszagondolva-

  Az én kis történetem nagy vonalakban, hátha egy kis reményt ad néhányatoknak:)

  Az egész egy sima rákszűréssel kezdődött, akkor sajnos jó sok elváltozást kimutattak,Hpv gyanúval egyetemben. El is lettem küldve Hpv tipizálásra, persze addig ment a nagy ijedség, neten keresgélés, mert előtte nem is nagyon hallottam róla...aztán kiokosodtam, megvolt a tipizálás, Hpv6, amit sejtettem, mert szemölcsök is megjelentek.

  Majd jött a gyógyítás, lehet-e nem lehet....és sztem LEHET!!!!

  Sokan mondják, hogy soha nem lehet kiűzni a szervezetből, de nekem már vagy 2 éve jele sincs, már teljesen tiszta p2 citológiám van : )

  Ez sztem annak köszönhető, hogy az immunrendszeremet jól felerősítettem Isoprinosine, C vitamin, multivitamin, jó táplálkozás, akaraterővel.Majd amikor ennek a kúrának vége lett - nem olcsó mulatság, de megéri- beadattam a Hpv elleni védőoltást!!!!!!! Erről rengeteg dokit megkérdeztem, érdemes-e használ-e...és arra jutottam, hogy IGEN! És láss csodát, használt. Azóta nincsenek szemölcsök....nincs rossz lelet.

  fokozottabban odafigyelek azért, félévente szűrés nagyon fontos!

  (kifelejtettem, hogy a szemölcsöket ecsetelni kellett....-.- nem túl jó élmény, na és persze no sex)

  A párom is elkapta tőlem, amikor rajta megjelentek a szemölcsök, én már be voltam oltva is, és nem fertőzött vissza....sztem ez elég jó bizonyíték. Nem éltem könnyűvérű életet, előtte egy kapcsolatom volt és csak petting...szóval....ez senkire nézve nem lehet rossz előítélet...sajnos senkinek nincs a homlokára írva, és igen, a férfiak terjesztik, de ők is elkapják valahonnan...

  Nem volt könnyű időszak, és tudom, hogy nem is a legrosszabb volt az én esetem, de bárhogy is, megijedtem. És sztem aki a rosszabb fajtával fertőződik meg, vagy csak megelőzni szeretné ezt az egész procedúrát, megvédeni egészségét, az mindenképp adassa be az oltást!

  Ez nem vmi gyógyszergyári reklám, nagyon ellene vagyok minden gyógyszernek, oltásnak, sztem csak egy óriási üzlet az egész, és tuti már megvan a rák ellenszere is....
   

   

   

  !!!!Nekem viszont megmaradt 2 Cervarix HPV ELLENI VÉDŐOLTÁS egy szerencsétlen félreértés miatt, és ha valakinek szüksége lenne rá, szívesen ELADOM, telejsen bontatlan állapotban, hűtőben tárolom.

  2013-10 hóig jó. A kettő együtt 20.000ft-ért odaadom, és remélem, hogy ezzel tudok valakinek segíteni, ha esetleg nem lenne rá anyagi kapacitása, mert sajnos nem olcsó mulatság ez a dolog.

   

  Ha bármi kérdésetek van, nagyon szívesen válaszolok, most csak nagyvonalakban írtam le a történetet, de jó pár orvost megjártam már, elég jól ismerem ezt az egészet, szívesen megosztom a tapasztalataim, mert hát az ember eléggé ki van szolgáltatva az orvosoknak, és tényleg kb mindegyik mást mond. 

   

   

  ssmi 

 10. 2011. november 28. 19:1867.
  sziasztok.nekem 3 hete fedeztek fel...nagyon rossz helyen vannak a szemolcseim....s az orvos Aldarat irt fel....sajnos Romaniaba nem lehet megkapni s az erdekelne h Magyarorszagon mennyi s recept nelkul adjak e.
 11. 2009. augusztus 8. 20:1466.

  Szia!

   

  Nagyon köszönöm az információkat és a linkeket!

   

  Az egészség, a sport és a(z vitamin) evés megy , a kevés stresszt meg próbálom szem előtt tartani ....... (uhhh, ez a legnehezebb mostanság......)! Hat hét múlva jön a következő vizsgálat..... Hallottam, hogy a zöld tea ivása is sokat segíthet ilyenkor. Ti tudtok erről valamit?

   

  Szép estét!

   

 12. Torolt_felhasznalo_770932
  Torolt_felhasznalo_770932
  2009. augusztus 7. 08:5365.

  Szia!

   

  Előszöris nyugi, ha rendszeresen jársz szűrésre, akkor nem történhet nagy baj!

  Sajnos a hűség és a HPV nem zárja ki egymást. Több évig is lappanghat, bárki hozhatja az előző kapcsolatából. Próbálj egészségesen élni, sportolj, egyél sok vitamint, igyekezz minél kevesebbet stresszelni (sajna ez utóbbi nekem nem megy). Egy HPV+ cytológia még nem jelent semmit, ha a következőn is rajta lesz, akkor tipizáltass mindenképp! Aztán a dokiddal közösen eldöntitek hogyan tovább.

  Ezeken az oldalakon rengeteg info van: 

  www.hpvinfo.hu

  www.hpvteszt.hu

   

   

  előzmény:
  szlsanna (64)
  2009-08-06  21:00
 13. 2009. augusztus 6. 21:0064.

  Sziasztok,

   

  én ma tudtam meg, hogy HPV vírust találtak nálam , ráadásul P3. Őszintén bevallom, hogy nagyon keveset tudok róla. Még csak most fedezték fel nálam, szóval 6 hét múlva mennem kell a következő rákszűrésre... Szóval lehet, valamilyen gyulladás miatt is, de addig is szeretnék segítséget és tanácsot kérni Tőletek, hogy mire figyeljek, mit csináljak....egyenlőre a kétségbeesés kerülget !

   

  27 éves vagyok, eddig két komoly kapcsolatom volt, a másodiknak valamivel több, mint egy éve lett vége. Azóta nem voltam senkivel, és mindkét partneremhez hűséges voltam.

   

  Légyszi írjatok vmi biztatót !

   

  Köszönöm előre is Mindenkinek!

 14. Torolt_felhasznalo_770932
  Torolt_felhasznalo_770932
  2009. augusztus 6. 14:1563.

  Szia!

  Az isoprinosin magában nem vírusölő, csak az immunválaszt erősíti fel, így segít a HPV legyőzésében. Nekem nem írták fel, 2x volt HPV gyanús cytológiám P2-vel, tipizáltak (18 és 51), aztán újabb cytológia ez már P2, HPV gyanú, LSIL, CIN I...az orvosom azt mondta, hogy mivel ennyire fiatal vagyok, inkább csinál egy conisatiot, nehogy később nagyobb baj legyen. Gyógyszer szóba se került, pedig 3an konzultáltak a dologról (a dokim, a kórház osztályvezető főorvosa meg egy 3. akárki).

  Az alacsony rizikójú HPV-t egyébként legyőzi a szervezet, nem lesz belőle komolyabb bajod, csak a kis szemölcsök gondolom nem túl kellemesek. Igyál sok zöldteát esetleg csinálj belőle ülőfürdőt, azt olvastam valahol, hogy a legújabb kutatások szerint szemölcsök ellen hatásos. Mielőbbi gyógyulást!

  előzmény:
  -jéghercegnő- (61)
  2009-08-04  11:51
 15. 2009. augusztus 4. 11:5462.
  Elfellejtettem hozzátenni: az orvosom nem 100%-osan biztos benne hogy ez condyloma, mert alakra másmilyen, és nem rosszabbodik. Párom is eljött velem egyik alkalommal, és őt is lekezelte ecsetelővel, és neki elmúlt teljesen. SZámomra érthetetlen.
  előzmény:
  -jéghercegnő- (61)
  2009-08-04  11:51
 16. 2009. augusztus 4. 11:5161.

  Sziasztok!

   

  Nagyon megörültem amikor megláttam ezt a topicot. 20 éves vagyok több mint 1 éve élek hűséges párkapcsolatban, azonban januárban problémák kezdődtek. Megjelent az első utálatos kis szemölcs először a páromon majd rajtam is (majdnem egy időben). Neki 2-szer is lekezelték égetéssel, de semmilyen hatása sem volt. Én elmentem magán nőgyógyászhoz (sajnos nagyon rossz tapatsztalatom volt nem magán részen) s egy folyadékkal kezelték helyben. 3-szor mentem vissza pár hetes kihagyással, de semmi változás sem történt (se javulás, se romlás). Közben készítettek citológiát, szerencsére semmilyen rossz eredmény nem lett, csak hogy HPV gyanú. Ez volt március környékén. Azt tanácsolta az orvosom, hogy most tartsunk pihenőt kezelésben, és pár hónap múlva kezdjem el szedni az isopronosine nevű tablettát: napi 3-szor 2-t 2 héten keresztül. Ma fogom elkezdeni. Igyekeztem utánaolvasni ennek a gyógyszernek (eléggé gyógyszer ellenes vagyok félek mellékhatásoktól, de eddig nem találtam róla rosszakat). Nektek van tapasztalatotok? Ha jól értelmezem ez a gyógyszer egy erős immunerősítő, ami víruölő? Tehát nem kell aggódnom, hogy ilyen nagy mennyiségű gyógyszert kell szednem? Ha vége ennek a kúrának utána jön újabb citológia. Érdekes a kis condylómák még mindig ott vannak, de nem nőttek nem terjeszkedtek, semmi se történt. Lehet ebből valaha kigyógyulni?

  Remélem újraindul az élet ebben a topicban, mert szerintem nagyon hasznos lenne támogatni egymást tapasztalatainkkal. 

  kellemes napot mindenkinek 

  előzmény:
  Malacka2020 (1)
  2009-02-10  19:57
 17. Torolt_felhasznalo_232095
  Torolt_felhasznalo_232095
  2009. március 19. 19:4960.

  Sziasztok!

   

  Tegnap tudtam meg, hogy  a barátomnak egy évvel ezelőtt volt HPV-je, ami kis szemölcsök formájában jelent meg a nemi szervén. Azt mondta, fagyasztással és krémekkel kezelték, és akkor az orvos azt mondta, rendben van, és azóta panasz/tünetmentes. Félek óvszer nélkül szeretkezni vele, mert nem vagyok benne biztos, hogy tünetmentesen elkaphatom-e vagy nem. Ha tünetmentes és az orvos azt mondta rendben van, akkor fertőzhet? Azt olvastam egy helyen, hogy a sejtmegújulás következtében 2-3 hónap alatt a beteg sejtek lelökődnek és újak termelődnek, de nem tudom ez így van-e... Akinek volt már a barátja HPV fertőzött és meggyógyult, kérem írja le véleményét. Köszi.

 18. Torolt_felhasznalo_903104
  Torolt_felhasznalo_903104
  2009. március 4. 08:2859.

  Sziasztok!

  Nem tudom, olvassa-e még valaki ezt a topicot, de leírom a gondom, mert tanácstalan vagyok.

  A cytologiám P2-es, de HPV 51 vírusfertőzött vagyok. Kaptam Isoprinosint, de a dokim azt mondta, be kell adni az oltást, mert az valami keresztreakció révén elpusztítja ezt a típust, és utána már védett leszek. Khm, ez elég új infó volt a számomra, nem is mondtam neki semmit, de egyre inkább azt hiszem, csak üzleti megfontolásból javasolja az oltást (mármint neki üzleti, gondolom a gyógyszergyártó cégtől kaphat valami jutalékot, minél több embernek tudja beadni). Ha valakinek ellenvéleménye lenne, szívesen veszem, de én még sehol nem olvastam és hallottam, hogy az oltás gyógyítana, sőt, ugyebár annak épp a megelőzés lenne a lényege.

  Jövő héten megyek vissza hozzá, akkor szembesítem a feltevésemmel, de addig is próbálok minél több infót összeszedni, tőletek is várom a véleményt!

 19. 2009. február 11. 10:3158.
  Igazad van,és már most többet tudok róla és szeretném elkerülni.Én sem vagyok egy lexikon,de kösz a tanácsot .Egészségben sose árt a tájékozottság.
  előzmény:
  semiramis (15)
  2009-02-10  20:34
 20. 2009. február 11. 08:3357.
  Szép napot mindenkinek!
  előzmény:
  Malacka2020 (1)
  2009-02-10  19:57
 21. 2009. február 10. 22:4356.
  Nahát jól beindult a topik!!!! Remélem minden kedves hozzászóló negatív eredményt kap, én is szeretnék......
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_470335 (54)
  2009-02-10  22:27
 22. Torolt_felhasznalo_437522
  Torolt_felhasznalo_437522
  2009. február 10. 22:4055.
  Reménykedjünk, hogy minden rendben lesz. Pedig olyan hűséges vagyok a páromhoz. Jó, jó előtte voltak barátaim, de 32 éves leszek és 15 éve vagyok a párommal, nem csaltam meg. Biztos, hogy előtte valamelyik sráctól kaphattam el.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_470335 (54)
  2009-02-10  22:27
 23. Torolt_felhasznalo_470335
  Torolt_felhasznalo_470335
  2009. február 10. 22:2754.
  Akkor ezt Neked küldöm Hát igen, arra tényleg megvan. Fránya kis vírusok... Én is épp most voltam szűrésen. Remélem minden ok lesz
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_437522 (51)
  2009-02-10  22:21
 24. 2009. február 10. 22:2453.
  Azért irtam ,hogy minden okod meg van rá, mert rég volt rákszúrésen!
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_470335 (49)
  2009-02-10  22:13
1 2 3 4

Címlap

top