Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hólyaghurut (krónikus)

Torolt_felhasznalo_945204
Torolt_felhasznalo_945204
Létrehozva: 2004. február 9. 08:41
Sziasztok! Nagyon szeretném ha segitene valaki abban nekem ha tud,hogy létezik e valamilyen biztos módszer a hólyaghurut gyógyitására!? Nekem már lassan 2 éve krónikus hólyaghurut-gyulladásom van, és nem tudnak kikezelni. Már egy raklap antibiotikumot beszedtem, kipróbáltam a létező összes hólyagfertőtlenitő tablettát, de hiába. 1 hónap mulva újra visszajön. Esetleg egy szuper urológust tud valaki??? Előre is köszönöm a válaszokat és a segitséget!
Sziasztok
  1. 2021. Április 7. 11:0584.

    Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy hatékony természetes módszert. Magamon voltam kénytelen kikísérletezni és 3 hónap illetve 5 év szenvedés után bevált. Az idült hólyaghurutot VÖRÖSHAGYMA fogyasztása elmulasztja. Nem hiszed? Ha görcsökben fetrengsz már a fájdalomtól és semmi nem segít, próbáld ki! Napi 2 fej NYERS vöröshagymát kell elfogyasztani, több részre elosztva. A legjobb nagy lyuku reszelőn lereszelni és kenyérre kenni és úgy elfogyasztani. Addig kell tartani a kúrát, amíg minden panasz el nem múlik. Utána abba lehet hagyni. Ez akkor is segít ha már a gyógyteák ( zsurló, cickafark, kisvirágú füzike) és antibiotikumok se. Hiszed vagy sem, működik. Persze sokan ódzkodnak a nyers vöröshagymát megenni. Erős szaga van, sőt sokan félnek, hogy savat csinál. Hát nem csinál. Ez a kúra az állandó gyomorsav túltengésemet és a refluxomat is elmulasztotta. Akit érdekel és utána néz, elcsodálkozhat azon, hogy a régi fűvész könyvekben, sőt a Lajos Atya tanácsai c. jó régi könyvben is írnak erről a gyógymódról. Elfelejtettük. Nekem 5 hónapja tartott a hólyaghurutom. Nem múlt el semmitől. A fent leírt vöröshagyma kúrától az első adag után megkönnyebbültem, 3 nap után semmi tünetem nem volt már. Remélem sokaknak segít az információ itteni közzététele! Sokan nem tudják, de a hólyag tükrözés, az antibiotikumok szedése sokszor nagyobb bajt csinálnak a hólyagban, mint hasznot. Azt is kevesen tudják, hogy a civilizációs ártalmak miatt létezik egy un. irritábilis hólyag szindróma betegség, mely nem hólyaghurut csak hasonlóak a tünetei. Mikrorepedések keletkeznek a hólyag nyálkahártyáján, ami a vizelet hatására ég csíp és felmaródik. Azt aztán nem gyógyítja meg az antibiotikum, a tükrözés, katéterezés meg csak felsérti a húgycsövet. Mindenkinek ajánlom, bármennyire "túl egyszerűnek" tűnik is a mai korban, próbálja ki a nyers vöröshagymát! Nekem bevált. Újra felszabadultan és önfeledten telnek napjaim. Javulást kívánok mindenkinek!!!!

  2. 2019. december 11. 08:4583.

    Szia! :)


    Köszi az infókat. Esetleg tudsz részletesebb infót adni arról, hogy a teákat hogyan, mennyit ittad stb? :) A nyírfa teát és mezei zsúrlót ittad a gyógyulásod érdekében is vagy az csak akkor volt jó, amikor kiújult? Illetve az ezüst kolloidot hogyan használtad? 
    Örök hálám :)

    előzmény:
    Corona (82)
    2016-07-20  10:37
  3. 2016. július 20. 10:3782.

    Sziasztok! Szeretnék segíteni azoknak,akik ebben a kínzó betegségben szenvednek időről-időre..Én is hasonlóan rengeteg fórumot olvasgattam segítség gyanánt,és mazsoláztam belőlük. Megfogadtam, ha sikerül kigyógyítanom magam,igyekszem tovabbadni! :-) 31 éves múltam. 4évig szenvedtem attól:hogy gyakori vizelési ingerem volt, és egyszer kevésbé maskor jobban fájt is amikor elmentem pisilni. Bolt amikor a vizeleten is érezni lehetett nincs rendben valami, a színe is sötétebb volt. Természetesen elkezdtem a szokásos vörösáfonya készítményeket szedni és mindent amit ellehet képzelni, gyógyszertár stb..antibiotikumok, porok, aztan urológia,ott megkínoztak..aztan semmi eredmeny csak az antibiotikum..amitol meg rosszabbul voltam.energy keszitmenyek=0 és rengeteg pénz!! Már mindennapossá vált a kínlódás, gyakorlatilag bevásárolni is úgy mentem h elkezdett rövidesen verni a víz, és haza kellett szaladnom.. Hallottam évekkel ezelött egy természetgyógyászról, aki teákkal gyógyít..akkor nem volt érdekes számomra, de 4 év után úgy döntöttem elmegyek: ezzel egyidejűleg elkezdtem talpreflexológushoz is járni. Tudni kell a gyógynövények 2-3hónap mire beépülnek a szervezetbe..szóval idő kell hozzá. Összeállított nekem különböző teákat, rengeteget, amit becsülettel készítettem illetve vitaminokat is kaptam..és egyre csökkentek a tüneteim,fél év mire elmúlt teljesen!!! Azota eltelt masfel év,most kezdtem ismét érezni,meg is ijedtem kicsit...DE gyorsan elkedtem inni a gyógyteákat! 3 nap alatt, alig hittem el de gyakorlatilag teljesen elmúlt..most a gyógynövényboltban vettem nyírfa es mezei zsúrlót-ezt ittam reggelente és pár nap alatt végre normálisan fájdalom nélkül tudok pisilni. :-) meg valami: az ezüst kolloidit ittam mellé! Szerintem az meg egy nagy kincs. Ezek kombinációja:ezüst kolloid+gyógytea. Persze rengeteh dolgot tudnék még írni,de azt hidzrm ezzel ellehet indulni hasonló panaszok esetén. Még valami:ha gyógyszer, akkor a nitrofurantoin! Az segít, lehet tartósan is szedni-de nyilván nem örökké. Biztosan állíthatom,nem a gyógyszrekben van a gyógyulás kulcsa. Remélem tudtam segíteni!

  4. Torolt_felhasznalo_441623
    Torolt_felhasznalo_441623
    2004. október 7. 19:0581.
    A hólyaghurut gyógyitására a legbiztosabb módszer: menjetek el az ORMOS intézetbe. www. ormosintezet. hu

    Engem több éves szenvedéstől szabaditottak meg. Pár akupunktúrás kezelés. Nem tér vissza, nincs mellékhatás, nem megy tönkre az immunrendszer , biztos hatás. Előtte én is mindent megjártam már de semmi nem használt. Ez a legbiztosabb megoldás. Fájdalommentes. Gyógyszermentes.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_945204 (1)
     
  5. Torolt_felhasznalo_551680
    Torolt_felhasznalo_551680
    2004. szeptember 26. 18:3680.
    Persze, természetesen igazad van, mert vannak "fokozatok": enyhe és súlyos esetek!
    Én csak azt tudom, hogy az anyósomnak krónikus hólyaghurutja volt. Nem felfázás, hólyaghurut a javából. Antibiotikumokra sem szünt, nem enyhült, tulajdonképpen "magától" voltak jobb periódusai, és rosszabbak. Talán a "falat kaparta" szintet sosem érte el, de bizony volt olyan, hogy hetekig megkeserítette az életét.
    Egyébként az Aloe Vera egyik fő tulajdonsága, hogy gombaölő és gyulladáscsökkentő. . . az áfonya is húgyúti panaszokra van kitalálva.
    Azt én sem merném felvállalni, hogy tutira és mindenkinél jó. . . szerintem van, akinek ez "nem elég". Biztosan vannak olyan súlyos esetek, amikhez igenis kellenek a radikális gyógyszerek. Én inkább csak azt akartam sugallani, hogy egy hosszantartó, közepesen súlyos (értsd: alapjáraton "csak" kellemetlen, néha bedurvuló) hólyaghurutot képes volt egyetlen flakon aloe berry nektár elmulasztani (vagy fogalmazzunk óvatosabbak: tünetmentessé tenni). A második már csak a biztonság kedvéért volt.
    Szóval ez csupán egy lehetőség arra, akit érdekel, akiben van annyi vállalkozó kedv, hogy kipróbálja. Vagy aki annyira utálja az antibiotikumokat, hogy szívesebben ad még egy sanszot természetes gyógymódra (ami vagy bejön, vagy nem).
    Tudom, mit akartál mondani. . . azt, hogy ez egy rohadt betegség, ami néha alattamosabb lehet annál, mint ahogy én ezt felvázoltam. :-(
    előzmény:
    *zoé (79)
     
  6. 2004. szeptember 22. 12:4179.
    Nézd, mindenki máshogy reagál a betegségekre, a gyógyszerekre. Én voltam vizelettenyésztésen és hólyagtükrözésen is, miután semmiféle gyógytea és berry nektár sem segített. Nagyon jól ismerem az FLP termékeit, és nagyon jónak tartom őket, DE. Baktériumos fertőzést antibiotikummal lehet csak megszüntetni. Más a sűrű felfázás a legyengült immunrendszer miatt (erre nagyon jó a berry) és más, ha a hugyhólyagodban megtelepedett egy bizonyos baktérium- vagy gombafaj. Amikor az embernek nem csak véres pisiléskor potyognak a könnyei, hanem már a nap 24 órájában kaparja a falat a fájdalomtól, akkor nem gyógyteákhoz fog nyúlni, hanem olyan gyógyszerekhez, amik véglegesen, rövid időn belül (lehetőleg 1-2 óra) megszüntetik a tüneteket és lehetőleg végérvényesen kiölik a fájdalom okozóját. Egy ilyen antibiotikumkúra még nem okoz májkárosodást. A lényege a dolognak: nem szabad hagyni, hogy vizelettenyésztés és komolyabb esetben hólyagtükrözés nélkül felírjon bármit is a doki, mert annak tényleg az a vége, hogy még 20x visszamegy a beteg és 20x írnak fel neki antibiotikumot. Kell egy alapos kivizsgálás, ahol megállapítják a gomba- vagy baktériumfajt és felírják rá a megfelelő gyógyszereket. Velem ez történt kora tavasszal és azóta semmi bajom. Ne érts félre, én vagyok az az ember, aki gyógyteákat gyógyteákkal iszik, rengeteg zöldséget-gyümölcsöt eszik, de a fertőzésekre és baktériumokra ezek sajnos nem elegek. :(
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_551680 (70)
     
  7. Torolt_felhasznalo_663704
    Torolt_felhasznalo_663704
    2004. szeptember 22. 11:4078.
    Sziasztok!

    Köszönöm szépen a segítségeteket mindenképpen el fogok menni másik dokihoz.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  8. 2004. szeptember 22. 11:0377.
    Szia! Én úgy tudom, hogy pl. a trichonomas fertőzés okozhat ilyen folyást ezzel mindenképpen egy normális nőgyógyászt kellene megkeresned. A nőgyógyászati és urológiai gyulladások összefügghetnek (mint pl. nálam is), engem is ide-oda küldözgettek, egyik a másikhoz.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_663704 (75)
     
  9. 2004. szeptember 21. 15:1276.
    A fehér túrós és a zöldes darabos és a viszketés az nőgyógyászati gyulladásra, fertőzésre utalhat. A sűrű pisilés meg lehet sokmindentől. Mire kezeltek a nőgyógyászaton??? A Mercilon nem antibiotikum, hanem tudtommal fogigátló. Nem rossz ötlet az urológus sem, de valószínű, nőgyógyászati a baj. Menj orvoshoz mindenképpen, de lehetőleg jobb helyre, mint eddig . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_663704 (75)
     
  10. Torolt_felhasznalo_663704
    Torolt_felhasznalo_663704
    2004. szeptember 21. 15:0275.
    Sziasztok!

    Tudtok nekem segíteni? Nem tudom, hogy hólyaghurutom van-e de gyanítom igen. Tüneteim: sűrű pisilés, eleinte fehér túrós, most zöldes darabos váladék a hüvelyből, eszméletlen viszketés, alhasi fájdalom főleg jobb oldalon. Mostmár havonta visszatérnek a tünetek és egyre nehezebben viselem. Hát még a párom! Nőgyógyásznál számtalanszor kezeltek, hiába. A mercilon antibiotikum? Kérlek segítsetek! Menjek urológushoz?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. 2004. szeptember 18. 14:1474.
    Sziasztok!

    Goldibaby!
    Mikor ez a problémám volt mercilont szedtem és visszagondolva, az első levél tablettánál volt az első h. hurut és az utolsónál az utolsó h. hurut.
    Azóta Yadine-t szedek és tökéletes!:-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. 2004. szeptember 18. 12:2373.
    Szia anómanó! Tegnap lettek készen a leleteim (nőgyógyászat), a vérem egyértelműen kimutatta a gyulladást (valahol a szervezetemben). Nem volt nagyon magas az érték, de gyulladás, mégha kicsi is akkor is. Volt még nekem hüvelyváladék tenyésztésem is (nagyon alapos orvost fogtam ki, ennek igazán örülök), és a streptoccosus (nem biztos, hogy így kell írni) nevű baktériumom van. Szintén csak kevés telep, antibiotikumot kaptam rá (Zinat), amely jó hólyaghurutra is. Ma kiváltottam, de még nem kezdtem el szedni. A másik ami nagyon fontos, mondta az orvos (és ez most minden hurutosnak írom!!!!!!!), minimum egy hónapig (még akkor is, ha tűnetmentesnek éreznénk magunkat), TILOS kávét, fűszeres ételeket, (beleértve a zöldfűszereket is) csipőset, erőset, alkoholt , csokoládét, cukrot, cukros üdítőket, szénsavas üdítőket fogyasztani mert ezek az ételek, italok folyamatosan iritálják a hólyagot és ezért nem tud szerencsétlen meggyógyulni. Tehát nem elég csak gyógyteázgatni, antibiotikumot szedni, aloe berry-t inni, ha közben folyamatosan alkoholizálunk, vagy sütiket zabálunk, chili con carnét eszünk, stb.
    Tehát kedves anómanó, próbáld ki kb 1 hónapig, hogy mellőzöd ezeket tiltott dolgokat, hátha segít. Én most hétfőn elutazom Horvátországba 5 napra, s csak utána, mikor már hazaértem vágok bele a gyógykezelésembe, mivel vétek lenne úgy nyaralnom, hogy egy pohár finom horvát bort sem ihatnék meg. Hát ennyi. Szia, és gyógyulj meg!!!! Valamint tényleg próbálj meg egy alaposabb urulógust keresni, aki kitenyészti a vizeletedet, valamint feltétlenül menj nőgyógyászhoz is, és ott is ragaszkodjál a tenyészteshez (nem elég, ha csak a kenetet vizsgálják mikroszkóp alatt, ki is kell tenyészteni. ) A mikroszkópos kenetvizsgálat (nőgyógyászok 80%-a csak ezt a vizsgálatot végzi el) nem olyan pontos, ezt most csak azért tudom, mert nekem egyszerre csinálták meg a kenetvizsgálatot is, meg a tenyésztést is. A kenetvizsgálat 1-2 nap, a tenyésztés legalább 10 nap. A kenetvizsgálat semmit nem mutatott ki, a tenyésztés viszont igen!! Tehát fel a fejjel, légy bátor, s ha kell akkor erőszakos is!!!
    Szia.
    előzmény:
    anómanó (61)
     
  13. Torolt_felhasznalo_339258
    Torolt_felhasznalo_339258
    2004. szeptember 13. 14:0372.
    Tud valamelyiktők egy jó urológusnőt? Ugráltatnak urológus-nőgyógyász-reumatológusok között és már nagyon unom a dolgot. Mindegyik a másikra fogja a bajt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. 2004. szeptember 9. 19:0771.
    vizelettenyésztésen voltam, persze mindig negatív lett, mire odakerültem, tükrözésen még nem voltam.
    előzmény:
    *zoé (69)
     
  15. Torolt_felhasznalo_551680
    Torolt_felhasznalo_551680
    2004. szeptember 9. 17:1270.
    Zoé!
    Felelősségteljesen ne adj rossz tanácsot! :-(
    Egyrészt, mert a legtöbb lelkiismeretes(!) orvos erre a betegségre ma már gyógyteákat javasol, másrészt mert már 6000 FLP-s orvos van az országban, és akik ismeri ezeket az aloe vera termékeket, azok tudják hogy az egyik gél (a berry nectár) direkte erre van kitalálva!!!
    Nem tudom, melyik az a szuper(?) 500 mg-os (jézusom!) antibiotikum, ami neked annyira jó volt, de egyrészt az én anyósom 15 éven keresztül egyfolytában orvostól-orvosig járt a krónikus hólyaghurutjával, mivel nagyon szenvedett tőle. . . és legalább 6-8-féle "szuper" antibiotikumot kapott rá, hogy na ettől majd rendbejött. A legjobb eredmény 2-3 hónapnyi tünetmentesség volt.
    A fenti említett aloe vera géltől, a berry nektártól jó két hét alatt elmúlt, ma már kutya baja! Mégsem mondtam senkinek, hogy az aloe az egyetlen, ami segít, mert nem tudom, hogy vajon 1 év vagy 5 év múlva visszajön-e, és akkor "elmulasztható" lesz-e vele ismét.
    Nekem orvos mondta, hogy szomorú, hogy a kollégák még ma is milyen előszeretettel használják az antibiotikumokat, pusztán csak azért, mert látványos javulás érhető el velük. Az okozott károk és a rombolás azonban sokkal nagyobb, mint a "gyógyító" ereje.
    1. A bélflórában egyre csökken a hasznos baktériumok száma, ezáltal újabb hasonló problémát okozhat elő,
    2. köztudottan minden antibiotikum csökkenti a biotinszintet (mondjuk szintén a bélflóra károsításán keresztül). Ez ugye a H-vitamin, melynek hiánya fáradtsággal, étvágyvesztéssel, bőrproblémákkal, vérszegénységgel, érzészavarokkal, koleszterinszint emelkedéssel járhat.
    3. sok antibiotikum súlyos májkárosodás veszélyét hordozza magában, nem beszélve az egyéb gyógyszerekkel szembeni interakciókról!
    Nem minden "jó-baktérium" rezisztens (ellenálló), tehát néha egy-egy antibiotikumos kezelés csúnya, nehezen helyrehozható pusztításokat végez. . . hiszen az esetek döntő többségében magát a gombás fertőzéseket, a húgyúti gyulladásokat, magát, a hólyaghurutot is egy felelőtlen orvos ostoba antibiotikum-kezelése okozta.
    (Természetesen _vannak_olyan_esetek, amikor életbevágóan fontos antibiotikumok szedése: bizonyos krónikus betegségek, fejlődési rendellenességek, léphiány, szívhiba, immunbetegségek stb. )
    De a legszörnyűbb, amikor valaki felelőtlenül lázcsillapításra, torokgyulladásra is antibiotikumot szed, amivel csak a rezisztens törzsek számát szaporítja. (S aki egy kis hasmenéssel, bőrgombásodással, hüvelyfolyással és hólyaghuruttal megússza az efféle drasztikus kezeléseket, az néha még szerencsésnek mondhatja magát. )
    És még valami: az antibiotikum kifejezetten az a kemikália, amihez könnyűszerrel hozzászokik a szervezeted, és ha bármikor igazán nagy betegséged lesz, nem lesz semmi, ami segítsen.
    Sajnos a súlyos mellékhatásokkal terhelt szintetikus medicínák (különösen a veszélyes antibiotikumok!) hatóanyagai nem képesek olyan szinergikus együttműködésre, mint amilyenek a természetes származású te
    előzmény:
    *zoé (66)
     
  16. 2004. szeptember 9. 09:0769.
    szia, voltál már vizelettenésztésen és hólyagtükrözésen is?
    előzmény:
    goldibaby (68)
     
  17. 2004. szeptember 8. 23:1768.
    azt szeretném megkérdezni milyen fogamzásgátlót szedsz?amúgy én kb 2-3 év szenvedek hólyaghuruttal és egyre rosszabb, már nem tudok gyógyszer nélkül lenni és semmi csodaszer nem segít.
    előzmény:
    zeneca (64)
     
  18. 2004. szeptember 7. 20:5267.
    upsz, bocsánat :)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. 2004. szeptember 7. 20:5266.
    nekem is csak antibiotikum használt, 500 mg-os, alig bírtam lenyelni. . . persze voltam tenyésztésen, katéterrel vettek "steril" vizeletet.
    a krónikus hólyaghuruton nem segít sem tea, sem aloe, csak a megfelelő kivizsgálások során felírt antibiotikum. szomorú, de így van.
    előzmény:
    zeneca (64)
     
  20. 2004. szeptember 7. 20:5165.
    nekem is csak antibiotikum használt, 500 mg-os, alig bírtam lenyelni. . . persze voltam tenyésztésen, katéterrel vettek "steril" vizeletet.
    a krónikus hólyaghuruton nem segít sem tea, sem aloe, csak a megfelelő kivizsgálások során felírt antibiotikum. szomorú, de így van.
    előzmény:
    zeneca (64)
     
  21. 2004. szeptember 7. 18:2064.
    Én egy évig szenvedtem a hólyaghuruttal.
    Annyira tudtam, hogy ahogy jött el is fog menni a betegség. És valóban igy lett!
    Egy évig 2 hetente rámtört a dolog.
    Megkaptam a "nagyágyúként" emlegetett antibiotikumot ( Tavanic) és foggátlót váltottam. . . azóta 13 hónapja semmi bajom.

    Nekem semmi tea semmi "csodaszer" nem használt. . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  22. Torolt_felhasznalo_544227
    Torolt_felhasznalo_544227
    2004. szeptember 7. 17:0763.
    Szia!

    Én is évekig szenvedtem ezzel a problémával.
    Én a Péterffy Kórház urológiáját javaslom, rajtam is ott segítettek és lelkiismeretesek az orvosok. A baj az, hogy a tenyésztés eredménye kb 1 hét, vagy 4-5 nap jobb esetben, addig is kell szedni valamit. Ilyenkor tippelnek az orvosok és felírnak valamit hogy addig se szenvedj. Én próbáltam a 3 hónapos urovaxon kúrát, de amint abbahagytam kijött a hurut.
    Ittfelírtak és fél évig szedtem a Divascan nevezetű hólyagerősítő tablettát, rendszeres kontrollra jártam, a derekam sosincs szabadon még nyáron sem, szeretkezés után egyből letusolok ott, strandon kijövet a vízvől azonnal száraz bikinialsót veszek és ha furán érzem ott magam, egy 1000 mg-os C vitamint beveszek, néha echinacea cseppet és min. napi 2 liter vizet megiszom. Február óta nem jött elő, előtte havi rendszerességgel.
    Mellesleg engem is meg hólyagtükröztek, nem vészes.
    Sok szerencsét.
    előzmény:
    anómanó (61)
     
  23. Torolt_felhasznalo_112400
    Torolt_felhasznalo_112400
    2004. szeptember 7. 14:3862.
    hallo, kedves sofia, probŕld meg a cickafarka teŕt, ha jo 2-3 csészével naponta megiszol belöle, még azt is elfelejted, hogy volt ilyen panaszod. . . viszont az antibiotikŕt felejtsd el, met sajna többet ŕrt mint hasznŕl!!! remélem sikerrel jŕrsz!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. 2004. szeptember 7. 14:1761.
    Szia Dalmouska! Sajnos egy cipőben járunk. A tünetekkel kapcsolatban annyi a különbség, hogy nekem éppen akkor szúr, ha WC-n voltam. . Sajnos eddig nekem sem segített semmi (tavaly ősz óta - szóval lassan 1 éve). Már számon sem tartom, hány nőgyógyászati és urológiai vizsgálaton voltam. Az eredmény semmi. . Illetve az, hogy a bizalmam nagyon megcsappant az orvosokkal szemben. Lehet, hogy csak én találkoztam ilyen felületes orvosokkal, mert legtöbbször ha bemegyek, és elmondom mi a problémám, (meg hogy mióta) látatlanban felírnak egy-egy antibiotikumot. Én laikus vagyok, de szerintem úgy lenne értelme, hogy először megcsinálni a tenyésztést, és annak megfelelően adni a gyógyszert. . Arra rájöttem, hogy a rengeteg antibiotikummal semmit nem értek, felesleges terhelni vele a szervezetet. Mindamellett rengeteg alternatív gyógyterméket is kipróbáltam már, ki mit ajánlott, és azok sem jöttek be eddig. A medveszőlőlevél segít valamennyire, ha éppen görcsös fájdalmakkal jön elő a dolog, meg egyébként is jót tesz, de sajnos az sem végleges. . Hát megoldást én sem tudtam nyújtani, most én is az Aloe-ben reménykedem. . A hólyagfal-gyulladásról én is olvastam, és olyat, hogy az általában egy súlyosabb betegség következménye. . elvileg hólyagtükrözéssel észre lehet venni. Nekem még nem volt ilyen, nem is nagyon szeretném, mert elég rosszakat hallottam róla. . Ha esetleg valamilyen gyógymód bejött Neked, akkor értesíts légyszi :-))
    előzmény:
    dalmouska (59)
     

Címlap

top