Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr. Gora Dmitrij

leuchtturm
Létrehozva: 2010. Április 9. 11:22

Sziasztok!

 

Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni Dr. Gora Dmitrij természetgyógyászról, aki a Lotus Gyógyközpontban rendel Pesten és Siófokon.

Volt Hozzá már valakinek szerencséje? Használ amit csinál, vagy ez is csak olyan humbuk, mint oly sok "mindenkit minden betegségből kigyógyító" természetgyógyásznak kikiáltott felkapott egyén módszere?

 

Ez az AMP-állapotfelmérés valóban helyettesíthet egy teljes körű kivizsgálást?

 

Köszönöm a válaszokat!

  1. 2019. június 18. 16:266.

    Jó regi topic, de hátha eljut az üzenetem ahova kell. Mint csontkovacs nem ajánlom. Egyik masszőr kollegina vendége volt nála. Orvosi lelettel ment amin egyertelmű volt hogy a gerincen csontkinövések es gerincserv kezdemény volt feltüntetve. A "doktor" nem volt kívancsi a leletre, bele se tekintett. A páciens jobb lába azóta is zsibbad, és a fajdalom a talpáig kisugarzik. Aludni nem tud, és botra kell támaszkodjon.Plusz idős is. Ha ez valódi doktor lenne akkor tudná hogy a lelet fontos, es csak akkor szabad csontkovacsolni ha a csontritkulás vizsgalat kedvező eredmenyt mutat. Így menjetek hozzá. 

  2. 2015. június 1. 10:495.

    Sziasztok!


    Mostanában olvasgattam én is erről az AMP-ről igaz én azért szeretném ezt megcsináltatni mert egy kicsit irtózom a vérvételtől!


     


    Aki volt már annak mi a véleménye róla?  Válaszotokat köszönöm :)

  3. 2010. Április 15. 15:294.

    Szia

    mi most  voltunk nála 2 hónapja amp vizsgálaton.szerintem normális doki. anyukám jár hozzá vissza csontkovácshoz is.

    az amp vizsgálat is jó.én ajánlani tudom.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  4. 2010. Április 10. 13:173.

    Szia!

    Anyukám kb 10 évvel ezelőtt dolgozott vele Siófokon(Szabadifürdőn). Dr.Gora Dmitrij akkor jött Magyarországra és ő masszőrként dolgozott. Gyógynövényekkel próbáltak segíteni a pácienseken, nem sok eredménnyel, bár a masszás hatásos volt.  Azóta is működik ez a központ de "Gyima" már régóta nem dolgozik ott. Amit most csinál az teljesen más. Anyunak van egy ismerőse aki vele dolgozott és azt mondja hogy nagyon jó és olyan dolgokat is ki tud mutatni(AMP) amit a vérvétel nem. Azt mutatja meg hogy hol van/vannak a szervezetnek gyenge pontjai, mit kell erősíteni, gyógyítani.

    Remélem valamennyit tudtam segíteni....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  5. 2010. Április 9. 12:512.
    Senkinek semmi tapasztalata?
    előzmény:
    leuchtturm (1)
    2010-04-09  11:22

Címlap

top