Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Seacret kozmetikumok

SSszonja
Létrehozva: 2010. szeptember 10. 20:36
Ismeritek ezt a márkát? Én a Westendben találkoztam velük, van ott 2 pultjuk. Elég drága. Elkaptak és leültettek, hogy próbáljam ki a szem alá való géljüket. Kenegette a szemem alatt 5 percig a csaj, közben rengeteget beszélt. A végén a kis ráncocskáim teljesen felszívódtak, féloldalas lett a szemem alatt:))) De ezt csak később láttam ahogy nézegettem a tükrökben, mert végül otthagytam őket, nem tetszett a túlzott tukmálás. De ilyen nekem már nagyon rég volt hogy krém ilyenre volt képes! Próbálta már valaki? Hol tengeri cuccokból áll és mindenféle természetes dologból. Nem vagyok árus!:)))))Tapasztalatokat gyűjtenék, bár szerintem nemrég vannak csak Mo-n.
  1. 2020. október 14. 15:1729.

    Nekem 2 évvel ezelőtt 6 000 volt a köröm reszelő, gyönyörű a polírozó hatása, de azért annyit sem ér!

    előzmény:
    kkati54 (26)
    2016-09-29  21:59
  2. 2017. február 3. 02:5728.

    Engem ma kaptak el kaptam egy japan manikurr a kezemre es mire eszbe kaptam mar is 2 nagy doboz is volt a kezembe hiaba mondtam hogy nekem most nincs erre 19ezer forintom mo dta hogy nembaj mert tanulo vagyok es az egyik ajandek es hogy a baratnom es az anyukam orulni fog neki amit nem ertek hogy miert csak kulfoldiek dolgoznak mert magyarul senkivel se lehet ott beszelni

  3. 2016. november 11. 23:3727.

    Üdv. Mindenkinek!


    Nos minket ma kaptak el ezek az "árusok" a Westendben. A fickó először kenegette a kezemet valami tégelyből Holt-tengeri sóval...stb..közben kozmetológusnak mondta magát,és hablatyolt hogy csak ez csak itt a jó mert ez hű de tudományosan vizsgált és bizonyított dolog.. Aztán a tárgyra tért,hogy hű de nagy mákom van,mert ez amúgy 20 ezer Ft,de csak most csak nekem ad mellé még egy 20 ezer Ft-os kenőcsöt is ajándékba :) Ja a páromnak is jött közben ezzel a körömreszelő dologgal. Hát mi megköszöntük a csoda lehetőséget,és a sértődött fickót ott hagytuk...majd bementünk a Dm-be,és vettünk 1,5 kg,mondom másfél kiló (!!!) Holt-tengeri sót 799 Ft-ért. Mondanom sem kell,a hatás ugyanaz. Ennyi :)

  4. 2016. szeptember 29. 21:5926.

    Üdv. Már 9000 ft! Én ma futottam a holttengeri árusok karjaiba a WestEndben. Ahogy mások is írják, először dupla áron kínálták, amin én kiakadtam...  mivel a körmöm lakkozva volt, ezért a barátom kezét kapta el, és azon mutatta be a csiszoló tudományát, amitől én persze azonnal elájultam :-)) És végül természetesen meg is vettem... nem állítom h erőszak hatására tettem, inkább én voltam könnyen befolyásolható, éppen orvostól jöttem, és jól esett egy kis "kényeztetés".. ami nyilván rám volt írva...  :-) 

    előzmény:
    melinda.kis.976 (21)
    2014-11-15  20:02
  5. 2015. május 21. 18:0725.

    én Hydroface krémet keresek. Nem tudja valaki melyik üzletben tudnám megvásárolni?

  6. 2014. december 23. 11:4424.
    előzmény:
    balazs.both.12 (22)
    2014-12-23  11:24
  7. 2014. december 23. 11:4323.

    Eleve undorító a tukmálós módszerük, ahogy a plázákban gyakorlatilag útonállás módszerével akarják a kezedbe nyomni a cuccosukat. És nem tudhatod, hogy utána nem követelik-e az árát...


    Nem kellenek ide ezek a közelkeleti módszerek!

    előzmény:
    balazs.both.12 (22)
    2014-12-23  11:24
  8. 2014. december 23. 11:2422.

    Én tegnap vásároltam meg a feleségemnek a seacret körömápoló készletet 12.000Ft-ért, ezt kérte karácsonyra. Azt hittem ez is egy bolt a sok közül, tévedtem. Azóta kiderült, az az üzleti stratégiájuk, hogy termék árának kétszeresét kérik, ha megveszed jó, ha nem elengedik a felét. Sajnos mire rájöttem már mindegy volt. Számlát, blokkot többszöri kérés ellenére sem adtak, addig dumált amíg elfelejtettem, mire 2 perc után visszamentem már fujhattam... Vehettem volna egyébként még szemkörnyékápolót 70.000 Ft helyett 35.000-ért. 


    Véleményem szerint ez kimondottan tisztességtelen, az emberek kirablása. Én becsapva érzem magam, látni nem akarom őket.


    Varázsolt még valamit iszappakolással és mágnessel, majd látványosan bizonyította, hogy mennyivel jobban felszívja a bőröm a krémet a tisztított helyen mint máshol. Szerintem ez is simán átverés, nem történt más csak lemosta a bőrfelületről a természetes módon ott lévő zsírt. Amit csináli igaz volt, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy egy alapos kézmosás ugyan ezt az eredményt hozta volna.


    Én mindenkit óvnék tőlük, inkább ügyes csalók semmink jóérzésű kereskedők.

  9. 2014. november 15. 20:0221.

    Sziasztok! Én ma megvettem a körömápoló szettet 6000ft-ért, nekem nagyon bejött, tényleg szépek lettek a körmeim és nagyon jó a körömágy-bőr ápolójuk is! A szem alá a krémet nekem is felkenték, szerintem az is tutti, csak kicsit drága, de a tapasztalat nekem is, hogy alkudni kell!!!! Egyébként a dobozról olvasva a termék amerikai, angol, kanadai forgalmazású, de izraeli gyártmány. Velem nem voltak erőszakosak, viszont kedvesek!


     

  10. 2012. december 16. 17:0120.

    Pénteken a Westendben kipróbáltam a szemzselét, az egy csoda. Kár, hogy csak a a bal szemem alatt kentek / a másikat csak akkor csinálták volna meg, ha vevő vagyok a komplett szettre- 78 E ft./, így most csak a bal profilomat mutogattom.

    Izraelből jöttek, az egyik lány orosz származású,és nagyon jól fel van készülve a termékből. Az nagyon fúrcsa volt, hogy nem adott meg semmilyen elérhetőséget, pedig lehet hogy rendeltem volna tőle. Él ismerősöm Izraelben, most megpróbálok rajta keresztül szerezni. Érdekelne még valakit??!!

  11. 2011. október 26. 14:0619.

    Az AHAVA most jön be Magyarországra, ismerem a distributorát.

    Ha érdekel titeket megadhatom az elérhetőségét, tőle kellemes áron lehet venni a terméket.

    Azt azért hozzá kell tennem, hogy én nagyot csalódtam az Ahavában. Nem szeretem az illatát és nem éreztem semmi különleges hatását ( persze lehetek én a kivétel! )

    A Secret nagyon jó minőségű, terjesztése viszont rettenetes! Ha elég kitartó vagy, és hosszan tudsz alkudozni, úgy teszel, hogy mit neked a pénz- te ragaszkodsz a te méregdrága megszokott márkádhoz ( mondjuk Shiseido ), majd megbeszéled a saját szuper profi kozmetikusoddal, és van rá min. másfél órád - akkor akár 50-50%-os árcsökkentést is el tudsz érni. Tudnod kell előtte mit akarsz tőlük venni, abba az irányba kell az alkudozást elvinni. Ha ketten mentek barátnők- józsaru-rossz zsaru stílusban kiváló eredményeket tudtok árban elérni, ugyanis minél többet vesztek, annál több engedményt kaptok. Abban reménykednek, hogy visszamentek és alku nélkül fogtok legközelebb vásárolni - EZ TILOS!!!!

    Nekem a szemzselé, a kézkrém és a sós testradír jött be, meg a testápoló. A többi felejthető, ha illatos szappant akarnak adni ajándékba , nézzetek rá megvetően. Kaptok helyette egy jó ajánlatot - pl.: a testápolót és a teastradírt egy áráért megvehetitek. Ügyesen, keményen lányok!

    előzmény:
    maraaa (18)
    2011-03-23  10:07
  12. 2011. március 23. 10:0718.
    Sziasztok!
    Gondoltam én is megosztom a tapasztalataim. Szóval régen használtam Ahava krémet, még Ázsiában vettem, amikor ott éltem, és szerettem, de mondjuk messze nem mutatott olyan különbségeket, mint a Seacret termékek.
    Itthon vettem Seacret termékeket, arckrémet, meg szem alá azt a zselét, test- és arcradírt. Ezekből csak az arckrémtől nem érzek túl sok változást, de a szem alá való zselé marha hatékony. (Amúgy van egy Maria Galland féle krém is, ami hasonló hatékonyságú.) Nekem minden apró ráncom eltüntette, a szarkalábak azért maradtak. A radíroknak is nagyon jó hatásuk van és ha az arcradír után iszappakolást is rakok, akkor nagyon szép utána a bőr.

    A Seacret secret-e, azaz titka, hogy marhára kell velük alkudni. Inkább gyűjtsetek több pénzt, hogy több terméket hozhassatok el, és akkor nagyon le lehet nyomni az árakat, sőt később kedvezményt is kaptok, azt is kérni kell a vásárlás után!!!

    Nem tudjátok, hogy van-e olyan krém, ami a homlokon lévő mélyebb ráncokat tünteti el? (Tudom, a botox injekció :)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  13. Torolt_felhasznalo_190057
    Torolt_felhasznalo_190057
    2010. december 20. 19:5217.

    Engem is ma elkapott a srác,a körömfényezőjével:)

     

     

    Azt mondta 10ezer,és kapok hozzá még egy szettet "ingyen"(körömreszelő,körömfényező,körömágy olaj és testápoló)

     

    Mondtam,hogy bocsi ,de nekem ez kicsit sok így karácsony előtt.Végül adott egy szettet 5000-ért és kaptam még 2 szappant.

     

     

    Aztán otthon kipróbáltam,a puha,fényező rész,úgy is fényez,ha előtte nem reszelgeted.:)

     

    Mindegy,lakkot úgysem használok,ettől a fényezőtől meg tényleg olyan mintha átlátszó körömlakk lenne rajta és a testápolónak nagyon jó az illata.

     

    Egy jó darabig elég lesz:)

     

    Pedig nem szoktam bedőlni ezeknek:D

    előzmény:
    SSszonja (1)
    2010-09-10  20:36
  14. 2010. december 17. 07:1716.

    Én még nem vettem, de engem is állítottak már meg. A körömfényesítő nagyon nagyon tetszik és nővérem vett kézkrémet na az valami extra jó!!!

     

    Tényleg nagyon puhává teszi a bőrt. 

     

    Csak sajnos nagyon drága.

     

    de ha túl vagyok a "költséges" karácsonyon , tavasszal biztos veszek magamnak!

    előzmény:
    SSszonja (1)
    2010-09-10  20:36
  15. 2010. december 17. 07:0015.

    Sziasztok!

     

    Én vettem tőlük fürdősót, nekem nagyon bevált, tusolás közben kell magadra kenni, úgy felpuhítja a bőrt, még a sarkamon is, hogy nem kell pedikűröztetni.

    Egyszer felkenték rám is a természetes botoxot, ki lett vasalva a bal oldalam :), elég jól látszott a különbség, bár 12 ezret nem áldoznék (még) egy szemránckrémre. Majd öt év múlva...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  16. 2010. december 15. 11:2914.

    Engem az Aleeban és a Westendben fogott el ugyan az a srác, egy arab fiú volt, kedves, de iszonyat erőszakos, alig beszél magyarul és össze-vissza karattyol angolul, amit a gyenge angolom miatt alig értek.

    Egy fülbevalós meleg srác, ha valaki felismeri így. Vettem is nála egy körömágy ápolót meg egy olyan Holt-tenger színes szappant, ami elolvad a kezedben.

    A körömágyápoló kicsípte a körömágyam, de nekem nagyon érzékeny, csoda, hogy a levegő nem csípi. Amúgy jó termék. Ahavának volt krémje, az jobb volt, az nem csípte. A színes szappanokról, mint kiderült, semmi köze nincs a holt-tengeri ásványokhoz, nem is a seacret gyártja, nincs fent a holnapjukon sem. Van ilyen termo iszap maszk, ami képzeljétek, 40, azaz negyven ezer forint (40-50ml talán), de kapnék hozzá egy szappant.... valamiért így sem vettem meg. nem is értem

    Tegnap előtt bementem egy patikába és van egy márka, Natures Heaven, amiben ez a termo iszapmaszk 12 körül van. A testradír is olcsóbb. A patikus nő szerint egész jók, majd ha veszek belőlük, akkor jelzem a teszt eredményét. Egyébként ha holt-tengerit néztek, akkor ott van még az AHAVA, az nagyon jó volt, de már alig lehet kapni itthon. Legalábbis patikákban sehol se láttam, de ha valaki lát és nincs olyan horror ára (mert 2 éve vettem a temékeit és folyamatosan egyre drágábbak lettek), akkkor bátran ajánlom mindenkinek! Van samponjuk is, szappanjuk is, minden.  A seacretben én nagyot csalódtam, miután átvágtak és már nem merek bemenni a bevásárló központokba, mert kipolírozzák az egyik körmöm, aztán lakkozhatom utána a többit. Erre a polírozóra olyan árat mondott a csávó, hogy hanyatt vágtam magam, fodrászkellékesnél kb. harmad annyi és ugyan olyan jó. Ha nem is bírja annyi ideig, de azért egy otthoni használatot mindegyik kibír.

     

    Egyet értek az előttem szólóval, én is olyan ideges leszek, ahogy közelítenek felém, szabályosan menekülhetnékem van.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  17. 2010. október 29. 12:0713.

    Úgy egy hónapja lehetett, mikor a párommal császkáltunk a Mammutban. Megállított minket az eladó srác, később megkérdeztem, izraeli, és garantálom, hogy meleg :) Szóval a csuklómon bemutatta nekünk a barackmagos arcradírjukat, bevallom, azt gondoltam, jól van, hagyjuk már, hogy ez bármivel is többet tud, mint az összes többi arcradír. A srác tök jófej volt, jót elnevetgéltünk meg elcsacsogtunk így hármasban. Amikor aztán a srác mondta, hogy 8000 Ft lenne a termék (15e helyett) és kaok ajándékba szép szappant is, a párom rámnézett, látta rajtam, hogy tetszik és gondolkodás nélkül megvette nekem. Tényleg tetszett, de az első gondolatom az volt, úristen ez megveszett, 8e egy arcradírért. De később sem mondtam ezt meg neki, mert nem akartam kis bunkó lenni, hogy kapok ajándékot, mert kedveskedni szeretne nekem, én meg hőbörgök, mert hülyeség ennyit kiadni ezért :D A lényeg, hogy itthon elkezdtem használni és amilyen szkeptikus volam a termékkel kapcsolatban, annyira bevált!! Jobb az összes eddigi arcradírnál, mint amit kipróbáltam (jó, egyik sem volt olyan hűdemilyen drága), és azóta nem kell alapozót sem használnom. Nekem nem érdekem, hogy bárki megvegye ezeket a termékeket, csak a tapasztalatom írom le ezzel kapcsolatban, hogy nekem nagyon bevált, és én szeretnék tőlük még más termékeket is kipróbálni.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_753701 (0)
     
  18. 2010. szeptember 12. 11:0112.
    nagyon jól tudnak rábeszélni, vigyázzatok velük!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_321283 (11)
    2010-09-12  09:11
  19. Torolt_felhasznalo_321283
    Torolt_felhasznalo_321283
    2010. szeptember 12. 09:1111.
    Úgy tudom, h izraeli termék.
    előzmény:
    SSszonja (1)
    2010-09-10  20:36
  20. 2010. szeptember 12. 09:0710.

    Nagyon szivesen:)

     

    vam? csak bizonyos osszeg felett szerintem.

    előzmény:
    Kathy (9)
    2010-09-12  00:19
  21. 2010. szeptember 12. 00:199.

    Köszi a tippet!

     

    Én az amazon.com-on is láttam, és már vadászom a kinti ismerőseimet, hogy legrosszabb esetben rendeljék meg oda (USA), és küldjék haza onnan, akkor csak sima csomag, nem jön még rá a vám stb. De az egy csomó idő, és nem tagadom, türelmetlen lettem :))))))

    előzmény:
    dinamiqs (8)
    2010-09-11  19:21
  22. 2010. szeptember 11. 19:218.

    itt?

     

    http://cgi.ebay.co.uk/Seacret-Dead-sea-Eye-Gel-Vitamin-E-New-/140435871213?pt=US_Skin_Care&hash=item20b2a155ed

     

    A postakoltsegen sokat meg lehet sporolni, ha tobben rendeltek egyszerre, es meg  postakoltseggel egyutt is kevesebbnek tunik nekem, mint 15 eFt. 50 ml nem keves szemzselebol.

    előzmény:
    Kathy (6)
    2010-09-11  18:11
  23. 2010. szeptember 11. 19:137.

    Én ma megvettem végül az Aréna Plázában 16e-ért:))) amúgy az eredeti kikiáltási ára 25 ezer. De nem sokat kellett várnom hogy mondja a discountot:))) aztán még be lettünk vonva egy Holttengeri sóradírozásba a párommal, (só: 5.000, kézkrém istentudja mennyi:)))))  szóval vizeztünk, dörzsöltünk kentünk és aztán csukott szemmel egymás kezét kellett simiznünk hogy huu de puha lett:DDDD de ezt már nem vettünk.

     

    Én úgy tudom izraeliek árulnak, mert múltkor a fekete csajtól a párom megkérdezte h arab e és fel is háborodott:))))Kicsit az zavart hogy nagyon közel jönnek beleállnak a személyes terembe, biztos náluk ez a normális, de nekem zavaró volt.

     

     

    előzmény:
    Kathy (6)
    2010-09-11  18:11
  24. 2010. szeptember 11. 18:116.

    Csajok, engem tegnap kaptak el az Allee-ban...

     

    Rólam lassan már úgy lehet előtte-utána képeket készíteni, hogy az arcom jobb fele az "előtte", bal fele az "utána" :))))))))))))

     

    Múltkor valami gépes kezelésre kaptam meghívót, ahol szintén a bal oldalam kapott meg mindent, és hiába mondtam, hogy inkább kifizetem, bármennyibe is kerül, csak csinálják meg a másikat is, nem csinálták meg, totál kiakadtam... Hónapokig voltam "asszimetrikus" - és még mindig látom a különbséget...

     

    De visszatérve a Seacret-re: egész nap azon agyalok, hogy vissza kellene mennem megvenni, mert annyira nagy a különbség (én zselét kaptam a szemem alá), de ennyi pénzt nem biztos, hogy rááldoznék... Nekem engedménnyel 15.000-et mondott a csaj (asszem, Izraelt említett, hogy onnan származnak a termékek).

     

    Viszont - ha hülyén hangzik, ha nem - szívesen megvenném felesben valamelyikőtökkel, ha benne vagytok, mert elvileg baromi sokáig elég, annyi idő alatt kiderül, érdemes-e később is használni vagy sem, és hogy egyáltalán megéri-e az árát (félek, hogy igen :D)

     

    Én is megnéztem az Internetet, nem lehet-e valahogy olcsóbban hozzájutni, megrendelni, viszonteladóvá válni stb. - de úgy tűnik, egyelőre nem találtam jobb megoldást, mint hogy "közösködjek" valakivel, ha esetleg van Köztetek egy erre nyitott "alany" :))))

     

    A részleteket meg tudjuk beszélni - amúgy Csepelen lakom (XXI. kerület), hozzám szerintem az Allee van a legközelebb a "lelőhelyek" közül...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     

Címlap

top