Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Uro-Vaxom-ismer i valaki?

bnagy
Létrehozva: 2005. június 21. 18:57
Kedves Fórumlátogatók!
Urológus felírta nekem az Uro-Vaxomot, de teljesen paff lettem, mikor ki akartam váltani. 5.600 Ft az egy havi adag, és három kezelésre van szükség belőle.
Úgyhogy szeretnék információkat gyűjteni, mielőtt kidobok az ablakon 16.000 Ft-ot. Amennyiben valakinek van tapasztalata ezzel a szerrel, örülnék, ha megosztaná velem.
Most megyek, megvacsiztatom a családomat, utána visszanézek...
  1. 2019. május 29. 06:027.

    Üdv, Gizella vagyok, nem tudom olvasod-e még, én most kezdtem el szedni az uro-vaxomot, de a véleményedre taoasztalatodra lennék kíváncsi. Én is érzékeny vagyok a bakteriális fertőzésekre ( semmi köze a higieniához, autimmun beteg vagyok 27 éve). Szeretném tudni neked használt-e?

  2. Torolt_felhasznalo_544227
    Torolt_felhasznalo_544227
    2005. június 22. 09:536.
    Sziasztok!

    Nekem 3 évig volt hólyaghurutom kb. havi rendszerességgel. Én is szedtem az Uro vaxont de nekem amint abbahagytam a 3 havi kúrát rá két napra előjött. Ez szerintem attól függ mennyire krónikus a betegség. Én kb. fél évig szedtem egy hólyagerősítőt a Ditropant, ami azért jóval olcsóbb. Ha kitenyésztik a bacit akkor hatékonyabb egy arra megfelelő antibiotikum mert és ugy tudom az uro-vaxon csak az E. coli bacira jó.
    Nekem azóta nincs hólyaghurutom, amióta naponta megiszok min. 2 liter vizet, nincs szabadon a derekam a légkondi alatt, nem ülök hiodeg kőre, a strand után egyből lecserélem a vizes bikinit szárazra, 500 mg c-vitamint beveszek ha mégis érzem gáz van és szeretkezés után azonnal megmosom magam. Ezt mind az urológusom tanácsára teszem és nekem tényleg súlyos panaszaim voltak még meg is tükröztek.
    előzmény:
    bnagy (5)
     
  3. 2005. június 21. 21:205.
    Köszönöm a válaszokat!
    Alighanem kipróbálom én is a szert, mert más választásom nemigen van. Évek óta küszködöm hólyghuruttal, úgy félévenként jelentkezik. Persze eleinte csak a háziorvos kezelgetett, aztán mikor sokadszorra jött elő, rászántam magam az urológusra. (Vidéki vagyok, és a helybéli kórház szakrendelését kerestem fel. ) Hónapokig tartó antibiotikum kezelés következett, most pedig felírták az Uro-Vaxomot. Sejtettem, hogy nem lesz olcsó mulatság, mert a lányom már szedett hasonló jellegű gyógyszert, a Broncho-Vaxomot. Az légúti fertőzések megelőzésére szolgál, és mondhatom, hogy bevált, viszont minden évben meg kell ismételni a három hónapos kúrát. Szerencsére ezt a készítményt támogatja a TB, így csak 1. 800, - Ft körül van az ára. Arra számítottam, hogy az Uro-Vaxomnál is így lesz. Vajon mikor jönnek rá, hogy a megelőzés olcsóbb, mint a betegségek gyógyítása?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2005. június 21. 20:534.
    Szia, nekem bevált, de én még egy német ismerősömmel hozattam be 98-99 körül, mert itt még nem lehetett kapni. De először megkérdeztema dokimat, ő támogatta. Azóta sem jellemző rám a hólyaghurut. Csak a terhességgel várnom kellett:-((, mert a kúra alatt nem lehet teherbe esni. Na de végülis azért csináltam, hogy a babónak ne legyen semmi baja, meg persze nekem sem!
    Csak ajánlani tudom, ha indokolt!
    előzmény:
    bnagy (1)
     
  5. 2005. június 21. 19:363.
    én használtam és nálam bevált :))

    előtte visszatérően volt hólyaghurutom, 3 hónapig szedtem kúraszerűen és azóta semmi!!!
    Urológus írta fel? Kinél voltál?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. Torolt_felhasznalo_670135
    Torolt_felhasznalo_670135
    2005. június 21. 19:332.
    Uro-Vaxom

    Az Uro-Vaxom olyan biológiai termék, amely csak orvosi rendelvényre kapható. Az Uro-Vaxom-ot az immunrendszer stimulánsaként használják, a természetes ellenállóképesség erősítésére. Csökkenti a húgyutak visszatérő fertőzéseinek rizikóját, különösen a hólyaghurutokat. Az akut fázisban felírt más gyógyszerekkel együtt is használható.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top