Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szobanövények elvihetők Bp

Torolt_felhasznalo_727229
Torolt_felhasznalo_727229
Létrehozva: 2016. október 7. 11:52

Édesanyámnál kicsit túlbuzgott a szobanövény-szenvedély, lassan úgy kell bekéredzkednie tőlük a lakásba, ezért pár darabtól szeretne megválni.


Budapesten, a VII. kerületben lehet őket átvenni. 


Az én 9 éves lányomnál pedig a legújabb őrület, a Stikeez-láz tombol ezerrel, így gondoltam megmarad az egyensúly a családban, Anyunál fogy a növény, nálunk gyűlik a "kacat". 


A lelkemre kötötte, hogy azt is feltétlenül írjam be a hirdetésbe, hogy pici pozsgások is vannak szép számban-gondolom, bele sem mer gondolni, mi van, ha megnőnek ők is... 


Ha valaki nem egy nagy Lidl-ben shoppingolós típus, de annál nagyobb barátságot ápol a növényekkel, egye fene, egy Balaton szelet is lehet cserealap (Majd azért azon osztozunk a lányommal... )


 

Címlap

top