Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fiataloknak levelezőtársat

Torolt_felhasznalo_885210
Torolt_felhasznalo_885210
Létrehozva: 2021. augusztus 10. 16:26

E topikot azért hozom létre, mert nem találtam aktív, magyar levelezőtárs-keresőt. Írj egy kis bemutatkozást, hogy mit ajánlsz és mik az elvárásaid, ez után csak várnod kell egy válaszra!

  1. 2021. augusztus 12. 21:223.

    Joindulat beszel belolem , Öcsi


    Ez itt nem gyerekforum ...talan e miatt tojik mindenki erre a nosztalgia-nyalcsorgato ajanlatra .


    Micsoda emleklavina : toll tinta tintapaca papir boritek posta belyeg postas ...huha . Ma meg mi van? Qwerty vagy azerty klaviatura , mail , szolgaltato , forum , facebook , insta , tik tok , twitter stb stb egy pillanat megkerdezni es megfelelni , hogy van a canadai Bagoly egeszsege ...
    Izgibb a mai fiatalnak varni a canadai Bagoly valaszat : "jol" . Harom het alatt meg is erkezne..


    De az is lehetseges , hogy igy benyomni egy nyilvanos forumra az elerhetosegedet nem egeszseges dolog.
    Mert pl en mondhatnam , hogy 13 eves irto jo csaj vagyok , Piroska , a szomszed falubol es szeretnek veled talcsizni  ekkor es ekkor , itt es ott.
    Aztan igazandibol egy jol megtermett szatir vagyok , aki elkap a Piroskaval tintapacas levelben  megbeszelt randin es jol megtanit arra , hogy miert nem akarunk suttyokorban idegenekkel ismerkedni...


    Szuleid is vannak , ugye ?
    Lattam a facebook oldaladat : a Tied , ugye ?
    Mit szolnak ahhoz a tisztelt szuleid ,hogy Teged az idegenekkel valo lebratyozas bizerget ?
    Miert nem tanitottak meg arra , pici korodban , hogy idegentol ne fogadj el edesseget ?


     

  2. Torolt_felhasznalo_885210
    Torolt_felhasznalo_885210
    2021. augusztus 10. 16:282.

    Sziasztok! Hamarost (októberben) 14 éves fiúként keresek levelezőtársat a korosztályomból, max. 1-2 év különbséggel. Lehetőleg postai úton vitelezném ki az egészet. Ezelőtt még sosem csináltam ehhez hasonló dolgot, de úgy érzem, jó lenne tőlem távoli emberekkel megismerkedni. Ha lenne kedved elkezdeni beszélgetni, kérlek írj egy e-mailt és egyeztessünk!


    tolvajsulyokvince2020b@gmail.com

Címlap

top