Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Cikk csere-bere

Borembukkk
Létrehozva: 2021. november 20. 17:02

Sziasztok,


 


Rengetegen szeretnének hivatkozásokat (linkeket) kapni a weboldalukra, mások pedig örülnének, ha cikkek kerülnének ki a blogjaikra. Ennek a topiknak ez lenne a témája. Itt lehet keresni és kínálni is lehetőségeket. Nekem vannak oldalaim és szeretnénk is kapni linkeket.


Ahová nekem kellene most link: https://cbdoazis.hu/ ez egy saját "szerelem gyermek" projektünk, különösen fontos a szívünknek. A párommal közösen csináljuk és próbálunk a lehető legkedvezményesebb árakat biztosítani. Alapvetően jó is az oldal, de még több link kellene a fokozódó versenyben. 

Amit cserében fel tudok kínálni: 

1. Viszonylag új blogunk, igen szép DA70-es értékkel, aki esetleg imseri mit jelent ez, az tudja, hogy elég ritkaság idehaza. Elsősorban kajás dolgok, receptek a témakör: https://chequedejeuner.hu/


2. Régi elsősorban divat, műtyűrök, dizájnos dolgok témájú blogunk, DA58-as : https://designdistrict.hu/


3. Egészség témájú blog, szintén elég friss, DA51-es : https://szeretlekegeszseg.hu/


Van még rengeteg oldalunk, ha érdekel valakit, folyamatosan tudom adni a lehetőségeket. Ha nektek van saját blogotok (cafeblogos annyira nem számít most sajnos), írjátok be ide. Nekünk minden oldal jól jön most.

Címlap

top