Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Cigányokkal egy házban?

vasember
Létrehozva: 2016. december 30. 15:20

Milyen? Tényleg kibírhatatlan vagy ez csak előítélet? Érintettek véleményét kérném, akik egy házban vagy környéken laknak velük.

3 hozzászólás
  1. 2017. január 4. 14:123.

    Inkább legyél előítéletes, mint áldozat...


     


     

  2. 2017. január 4. 11:432.

    Nekünk a közvetlen szomszédunk egy intelligens, dolgozó, imádnivaló cigány házaspár, két tüneményes kislánnyal, akik zongoráznak, templomba járnak, és nagyon segítőkészek az első pillanattól kezdve. Ők a kivételek, amúgy nem szabad olyan helyre költözni ahol 90 százalékban ők élnek.(sajnos volt benne részem, be is törtek.)

Címlap

top