Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Menedékjog

castaneasativa46
Létrehozva: 2018. november 21. 20:17

Nicola Gruevski - ha jól írom a nevét - menedék státuszt kapott Magyarországtól - szólnak a hírek. Annak ellenére, hogy a Macedon Bíróság jogerősen - köztörvényes bűncselekményért - jogerősen elitélte, és a börtönbüntetése letöltését meg kellett volna kezdenie.


A volt miniszterelnök kimenekítését a magyar hatóságok tették lehetővé  diplomáciai csatornákon.


Hihetetlen hír. Csak reménykedhetünk, hogy nem lesz belőle nemzetközi bonyodalom.

3 hozzászólás
 1. 2019. szeptember 26. 16:593.

  A középiskolai tananyagot angolul tanítják a 9-12. Évfolyamos diákoknak, és amerikai stílusban. Bőséges francia nyelvű és kultúrális programokkal és dúsítási tanfolyamokkal.


      


  Download Granny 2.0

 2. 2018. november 25. 17:312.

  Bonyolódik az ügy: a kormány elismerte, hogy érdemeire való tekintettel - semmibe véve az uniós törvényeket - menedéket adott egy elitélt bűnözőnek...

Címlap

top