Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Hisz még valaki nekik?

levagottfenyo
Létrehozva: 2020. május 18. 00:21

Hisz még valaki a szakembereknek?


Most, hogy kiderült, NEM IS VOLT JÁRVÁNY, viszont óriási károkat okoztak az óvintézkedésekkel, hisz még nekik valaki?


Nem akarok felvágni,de én már január végén, a kínai adatok-tapasztalatok fényében erősen sejtettem, hogy nem ettől fog kipusztulni a világ...


Önmagában az, hogy egy betegség szinte kizárólag idős és/vagy krónikus betegségben szenvedőket veszélyeztet, mutatja azt, hogy össz-társadalmi szinten NEM VESZÉLYES.   Eleinte voltak még józan hangok a sajtó részéről,hadd idézzek egy február végi ripost-cikkből:


"Túlzott a hisztéria a koronavírusnál?                 Amíg a koronavírust egy fertőzött átlagosan 2-3 embernek adja tovább, addig egy influenzás beteg kettőnek...                                  a halálos áldozatok száma sem sokkal több... Az influenza folyton változó vírustörzsei évente egymilliárd embert fertőznek meg világszerte.Ebből 3-5 millió eset súlyos lefolyású, és minden évben nagyjából 650 ezer ember életét követeli az influenza vírus."


Sajnos ezek a józan, értelmes hangok gyorsan elnémultak, a sajtó egy emberként állt be az őrület mögé.                                      A nagyokosok pedig az influenzával kapcsolatos kérdésekre mindig azt válaszolták:. "Ez más! Ne hasonlítsuk össze!"


Van egy egyszerű, ősi bölcsesség: "Nincs új a nap alatt.">>>Mi a fenétől lett volna EZ teljesen más, mint a többi?


Ha valamelyest más volt, akkor az éppen a KISEBB-VESZÉLYESSÉG, az hogy az influenzával ellentétben(szerencsére) fiatalokat, gyerekeket nem nagyon támad!


Ehhez képest MEDDIG FULLASZTANAK még bennünket az átkozott maszkokkal?              Meddig nyomoritják még a turizmust maszkokkal,"védőtávolsággal"?                       Ráadásul az emberek arcát érő napfény (amit a maszk leárnyékol),egy áldás az egészségre.


8276-bol 2 fertőzött!!!!!


Hogy tudott az egész világ így megőrülni?

  1. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. november 28. 17:4352.

    Hát én az elején nem hittem a vírusban... most kétszer vagyok beoltva... de kezd elegem lenni a hülyeségből, most komolyan, miért kellett omikronnak elnevezni, ez egy vicc!!! Szóval kezdek megint kételkedni... várok még azzal a harmadik oltással, hátha nem is jó rá a Pfizer... de kínaival akkor sem oltatok... meg ruszkival se! Akkor inkább a pálinka!

  2. 2020. június 1. 14:1751.

    Beteg ilyet nem olvas... a beteg az otthon vagy a korhazban szoritja a valagat a felelemtol...


    A szegeny beteg "esete" van ilyen faszfejek altal felkapva/felhasznalva arra ,hogy a korodbeli nem gondolkozo oregasszonyok szavazatat befolyasoljak... ez az extremjobb orvos mar uszitott arabok ellen : 2001-ben , az anthrax bioterrorral szaratta maga ala a hiszekeny Amerikat...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (49)
    2020-05-29  07:57
  3. 2020. június 1. 14:0650.

    MIUTAN AKI EZT A FORUMOT ELKEZDTE... EL IS TUNT.. vagyis nem igazan erdekelte a tema..


    en viszont sokat tanultam belole... es a kovetkeztetest levontam:


    ossze vissza beszelnek... mert maguk sem tudjak...ES AKI ALLITJA HOGY TUDJA... AZ HAZUDIK.. 


    VAGYIS A MEDIA SZELHAMOS.. ES KAR LENNE HINNI AKARMELYIKNEK IS.


     


     

    idézet:
    Houston22 (48)
    2020-05-28 23:04:40

    ??????????


    "............ES AKI ALLITJA HOGY TUDJA... AZ HAZUDIK..."


    Nagy ko esett le a szivemrol.
    Tehat tudod , hogy ez a ...ize... egy hazug szemely. Koszonet .


    Az egyetlen ember a VILAGON , aki azt modta , hogy  "tudja" , az Trump...
    E miatt lett ennyi halott az Egyesult Allamokban .
    Tudta , hogy nincs is koronavirus , tudta , hogy a demokratak talaltak ki a jarvanyt , es tudta , hogy az egesz ellene lett kitalalva..


    Most atadja az altala "TUTI" gyogyszert a szegeny hulye braziloknak , hadd hulljanak , kit erdekel...
    800 000 millio dollalert felvasaroltatta a VILAG plaquenil keszletét..mert O tudta a TUTIT... most miutan be lett bizonyitva, hogy tobb halalt okoz, mint a koronavirus , megszabadul a gyilkos keszlettol....dogoljenek meg a tobbiek , de ne legyen Usa anyagi veszteseg...


    A media????????
    Miert hazudik ?
    Mert azt allitja a Trump ?
    De hat  a Trump HAZUDOS!
    Te magad mondod
    A  propaganda  video , amit belinkeltel az nem media : az egy maszek osszeeskuvesi theoriakat hirdeto maganemberke , a jutubon : sajat maga keszitette videot sajat maga tesz fel a Netre......Videot , amit Te es hasonszörüid , beszopsz es tovabbhirdetsz a kategoriadbeli politikai formaciodnak...mert terelheto vagy , mint a birkanyaj...

    A media arrol ir , ami tortenik : a Rokahirek az egyetlen media , aki CSAK es KIVETEL nelkul azt habozza amit az ELNOK megparancsolt .  / Eddig , mert most a rokahirek is ki lettek hirdetve fakenyuzsajtonak : ellenszegultek a sok pojacahazugsagnak
    Tudtad ? Rokahirek/Foxnews = Amcsi PRAVDA
    Az amcsi Pravdan kivül AZ OSSZES TOBBI MEDIA AZT IRTA , HOGY NiNCS PILLANATNYILAG ORVOSSAG/oltas a sajnos nagyon is LETEZO koronavirus ellen .


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (48)
    2020-05-28  23:04
  4. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 29. 07:5749.

    no kerlek... ez is van... csak hogy meg jobban ossze legyen a beteg zavarva...


    www.youtube.com/watch?v=lXCpNjl-YyI

  5. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 28. 23:0448.

    MIUTAN AKI EZT A FORUMOT ELKEZDTE... EL IS TUNT.. vagyis nem igazan erdekelte a tema..


    en viszont sokat tanultam belole... es a kovetkeztetest levontam:


    ossze vissza beszelnek... mert maguk sem tudjak...ES AKI ALLITJA HOGY TUDJA... AZ HAZUDIK.. 


    VAGYIS A MEDIA SZELHAMOS.. ES KAR LENNE HINNI AKARMELYIKNEK IS.


     


     

  6. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 28. 23:0147.
    04.29.20

     


    AAPS: Hydroxychloroquine Has about 90 Percent Chance of Helping COVID-19 Patients

     


    Source: Association of American Physicians and Surgeons

    In a letter to Gov. Doug Ducey of Arizona, the Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) presented a frequently updated table of studies that report results of treating COVID-19 with the anti-malaria drugs chloroquine (CQ) and hydroxychloroquine (HCQ, Plaquenil).


     


    The AAPS stated:


     


    “To date, the total number of reported patients treated with HCQ, with or without zinc and the widely used antibiotic azithromycin, is 2,333, writes AAPS, in observational data from China, France, South Korea, Algeria, and the U.S. Of these, 2,137 or 91.6 percent improved clinically. There were 63 deaths, all but 11 in a single retrospective report from the Veterans Administration where the patients were severely ill.


    ----------------------


    SO... UGY NEZ KI... SEGIT...


    MI ERRE A WHO VALASZA??????????????


    --------------


    WHO halts hydroxychloroquine trial for coronavirus amid safety fears

    -------------


    World Health Organization drops hydroxychloroquine from global coronavirus treatment study

    WHO director-general Tedros Adhanom Ghebreyesus said in a news conference that the executive group overseeing the organization's "Solidarity" trial of experimental treatments decided Saturday to suspend the use hydroxychloroquine in light a study published in The Lancet that found a lower survival rate among hospitalized COVID-19 patients using the drug.


    -----------lassuk mi is van a Lancet cikk mogott:


    In summary, this multinational, observational, real-world study of patients with COVID-19 requiring hospitalisation found that the use of a regimen containing hydroxychloroquine or chloroquine (with or without a macrolide) was associated with no evidence of benefit, but instead was associated with an increase in the risk of ventricular arrhythmias and a greater hazard for in-hospital death with COVID-19. These findings suggest that these drug regimens should not be used outside of clinical trials and urgent confirmation from randomised clinical trials is needed.


    -------------


    eredmeny:


    France bans use of malaria drug chloroquine to treat Covid-19 patients

    The move came after two French advisory bodies and the World Health Organisation warned this week that the drug - also used as treatment for rheumatoid arthritis and lupus - had been shown to be potentially dangerous in several studies.


    The drug had been heavily promoted by Marseille-based infectious disease specialist Didier Raoult, who caught the ear of Trump, who stunned his own administration last week by revealing he was taking hydroxychloroquine as a preventive measure against Covid-19.


    After Raoult's trials of the drug produced apparently positive results.


    But under the new French rules, the drug can be used only in clinical trials to test its efficacy against coronavirus - making it unclear if Professor Raoult would be able to continue using it at his hospital in Marseille in the south.


    Raoult has already rejected a comprehensive study published last week in The Lancet medical journal, which found that administering hydroxychloroquine or its related compound chloroquine actually increased the risk of dying for many patients.


    ----------------


    MI EBBOL A TANULSAG? HOGY AZ ORVOSOK SEM TUDJAK... TEHAT TE A BETEG DONTSD EL MAGADNAK... JO MI?????


     


     

  7. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 27. 19:4446.
  8. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 27. 07:0345.

    CHINA SPREAD THE DISEASE.


    DEMOCRATS SPREAD THE LIES.


    MEDIA SPREAD THE PANIC.


    THEY CRASHED THE ECONOMY.


    ALL TO DESTROY OUR PRESIDENT.


    REMEMBER IN NOVEMBER!!!!!


    ------------------


    erdekessegek: democrata allamokban


    Suicide calls in California have spiked during coronavirus crisis.

    Telephone calls and texts to Wellspace Health’s Suicide Prevention and Crisis line from across California increased by 40 percent between February and March amid the coronavirus crisis, according to a news release.


    WellSpace Health’s Sacramento offices answered 4,713 suicide and crisis calls from across the state in March, compared to 3,375 calls in February, the release said. Last year, the crisis line averaged 3,350 suicide prevention calls per month.


    ------------


    49 Shot, 10 Killed in ‘Alarming’ Memorial Day Weekend Violence
    Matt Masterson | May 26, 2020 1:18 pm
    Chicago saw its most violent Memorial Day weekend in five years with dozens shot and 10 people killed, despite a stay-at-home order meant to keep people inside during the ongoing COVID-19 pandemic.
    -----------------
    Michigan

    Michigan’s governor, Gretchen Whitmer, has come under fire this weekend as allegations have arisen that her own husband has been trying to flout her strict shutdown rules – in what she says was a “failed attempt at humor”.


    Affectionately nicknamed “Big Gretch”, Whitmer was thrust into the spotlight this year as her state battled one of the highest Covid-19 rates with one of the strictest lockdown policies in the country.


    -------------


    hipokracy...hazudozasok. se eleje se vege. de a nepnek elege van beloluk.


    UGYMOND JARVANY VAN... ES MINDEN ORVOSI IRODA, KEZELES, ORVOS, NOVER.. MUNKANELKULI MERT BEZARVA AZ ORVOSI RENDELOK???????????


    NORMALIS EMBER EGYETERT ENNYI BAROMSAGGAL?


    se orvos, se nover, se fogorvos, se mutetek, se rakos betegek kezelese, se gyermekorvos, se nogyogyasz, se szivorvos..


    MINDEN BETEG MARADJON OTTHON MAGANAK.. LEGFELJEBB , HA MINDEN JOL MEGY... TELEFON UGYELET...


    JARVANY???????? ES MINDEN ORVOSI IRODA ZARVA??????????????


    A VILAGBOL TEBOLYDAD AKARNAK CSINALNI.... AZ ELMEBETEGEK... HA A NORMALISOK HAGYJAK!




    Read more here:

     


     


     


     


     

  9. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 26. 22:1244.

    New York Times... ami igazan nem conzervative, vagy uj "naci" jobboldali bullshit... ahogy forumtars hivna..



    The Coronavirus Is Deadliest Where Democrats Live

    Beyond perception and ideology, there are starkly different realities for red and blue America right now.


    ------------


    talan ebbol ered hogy a demRATS-ek nem akarnak nyitni... bezarni a gazdasagot mig nincs olto anyag...


    GOOD LUCK!


    mert nem mindegy hogy utana mi lesz..!!!!


     

  10. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 24. 23:0943.

    nagyon erdekesnek tartottam, koszi.


    es szerintem, van egy ketto amin biztos lehetne nagyokat vitazni, de a tobbsege amit mond egyertek, mert az emberiseg sajnos rettenetesen termeszet rombolo. En nagyon szeretem a termeszetet, fut, fat, allatokat, ezert talan ezzel ertettem a legjobban egyet.


    es hogy ki lehetett az illeto... egy biztos, nagyon ertett a csillagaszathoz, hogy ennyire pontos dolgokat rendelt a kovek elhelyezesere.


    -----------


    tegnap beszeltem baratnommel, aki Californiaban Los Angeles kulvarosaban lakik.. no o is meselt egy sajnos csunya storyt.


    felhivta a pedikuroset, hogy nyitva vannak e mar (julius vegeig akarja a varos polgarmestere a zarast) mire a holgy kozolte, hogy nem mert..


    kinyitott ugy hogy idomegbeszelesre mehet hozza valaki, csukott ajto - tehat nincs kiirva hogy nyitva- es benn elvegezte a munkajat. A shopping centerben tobb uzlet is van.. mellette egy ITALT arulo uzlet.(ami vegig nyitva volt)  Aki gondolom nagyon kukucskalhatott, latta hogy benn feny van, FELHIVTA A RENDORSEGET .... azok kijottek... es becsuktak az uzletet..


    no kerlek... nem tudom te melyik oldalon allsz, de ilyen es hasonlo sok mas miatt en vegtelenul utalom a liberalisokat, akik diktatorikus allamot szeretnenek rettenetesen megteremteni. Ez a virus most nagyon jol jott, hogy kiskiralysagukat gyakoroljak.


    ugyan ez van a keleti oldalon is...


    de nem baj, mert a valamikori (mikor meg en is ott laktam ) konzervativ calif mara egy fertelmetes allam lett. Jo hogy eljottem onnan mert nehezen viselnem. Mert amikor a "rend ore" felhivja a lakosag figyelmet  SPICLISEGRE.. AKKOR MAR OTT BAJ VAN.


    most a holgy, hivasra hazhoz megy... mig a "varos atyak" MEGENGEDIK A KISEMBEREKNEK IS, HOGY A MEGELHETESET BIZTOSITHASSA..


    de... oszinte leszek... a nep addig amig ezekre szavaz... szerintem.. NEM ERDEMEL JOBBAT. majd ha megunjak, levaltjak az uj diktatorokat.. ha pedig nem.. hat Istenem... es akkor tudnod kell, hogy Calif az USA egyik leggazdagabb allama (Hollywood, meg a Silicon Valley miatt) a nep pedig egyre nyomorultabb, es az orszagban talan a legtott HONTALAN, DROG HASZNALO UTCAN LAKO el.


    San Franciscoban ami egy turista kozpont, szepsege miatt... a turista terkepet kap, hogy merre setaljon, mert ahol a hontalanok tizezrei elnek, az utcan az emberi urulektol mar lepni is nehez... mind ez egy DEMOKRATA ALLAMBAN.. AHOL A PENZ HATALOM.


    ennyire erdekli a "varos atyakat" a nep "jo lete"... mert ok allandoan arrol leckeztetnek...hogy te a penz ehes kapitalista mocsok bezzeg ok... es hol vannak a legnagyobb nyomorban a nepek...?????? nem en talalom ki... a democratak altal vezetett varosok..


    tombol a drog, a hontalanok szama, a gyilkossag, es a legszegenyebb negyedek. de ok.. a NEP ERDEKEIT NEZIK...


    --------------


    Irod hogy nem szeretnel az USA-ban elni mert hogy tul zsufolt...


    ezt nem egeszen ertem.. mivel hogy a nagyvarosok ahol a felhokarcolok vannak... az is valami.. de a nep tobbsege a varosok menten a kulvarosokban, kertvarosokban el. En is egy kisvarosban elek, csupa fak, folyok, tavak menten. En sem szeretnek New York utcain lokdosodve setalni , az biztos, sem emeletes hazban. Igaz, Magyarorszagon is kertes hazban eltem, itt sem csinalnam soha nem laktam emeleten.. de olyan is van, ha elhagyom Houstont, mondjuk nyugat fele... kierve a varosbol.. 13 ora atlag 65/70 miles sebesseggel... hogy elerd El Passo.. az utolso texasi varos..mielott New Mexicoba lep... ez a 13 ora.. szo szerint vedd..ures..


    az eg vilagon idonkenti gaz station-nek.. semmi.. ott mindenki meg is all.. mert a kovetkezo megint nagyon messze van..


    ugyhogy a tulzsufoltsag nagyon relative szo az USA-ra.. attol fugg...


    szep hetveget nektek...

    előzmény:
    Nikita 666 (41)
    2020-05-24  20:25
  11. 2020. május 24. 20:3242.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (40)
    2020-05-24  01:23
  12. 2020. május 24. 20:2541.

    Most Magyarországon élek, hazajöttem. Keleten voltam. Amerikába nem szívesen mennék, nekem az túl zsúfolt. Indiába szeretnék eljutni, a Taj Mahalt megnézni. De csak jönni-menni. 


    Én téged többször olvastalak itt, ezen a tájékon. Téged, Sherifet is. Jó fej, időnként beszélgetünk, ha ránk nem szólnak hogy más a topic témája, offolunk. Na, olyankor arrébb megyünk pár topicot. 


    Ez a homokos sztori bájos. Én megkérdezném hogy miért? Már óvodás koromban is szóltak az óvónők hogy deviáns személyiség vagyok, nem bírnak velem. A deviáns szó jelentését nagyon gyorsan megtanultam, mert a tanerők is ezt mondták a szüleimnek, hogy megkérdőjelezem a döntéseiket és kéréseiket, pedig áldott jó kislány voltam. Tényleg. Csak épp ha valami feleslegeset akartam velem megcsináltatni, arra nem voltam hajlandó. Tehát ha valaki azt mondaná hogy a nedves homokba igen, a szárazba nem mehetek, akkor magyarázza már el az illető hogy miért. Ettől függetlenül nem járok homokos partokra ahol tömegesen fordulnak elő, mert nem szeretnék fertőzést elkapni a homokból, másfelől azt a közös fürdővizet sem bírom, amiben mások boldogan lubickolnak. Nem napozom, nem is vagyok ráncos. Mondom, fordítva vagyok bekötve. Inkább patakpart vagy erdő. 


    Azt nem értem, a templomokat hogyan zárathatták be. Itt nyitva vannak de mondjuk látogatni nem lehetett, a neten adták a templomokból a misét. Ezzel így nálatok a vallásgyakorlás jogát lehetetlenítették el. Jogászok tudnák megmondani, ez legális? A templomoknak nyitva kellene tartaniuk, és mindenki maga dönthetné el, hogy a többiekkel eggyütt, vagy otthon egyedül imádkozna. Itt mivel a papok megkérték a hívőket, múködött a távolságtartás. Tiltással kevesebbet lehet elérni, mint szép szóval. 


    Oké, bevizuáltam hogy mit éltél át az unokáddal, nálunk is van hatalmas "barkácsüzlet", amit a párom miatt sokszor látogatok. Az az eszement korlátozás amit leírtál, hát látszik hogy valamit nagyon akartak, de nem tudták hogy mit, és emiatt képtelenek voltak megvalósítani. Ez az a szitu, amikor a cél ott lebeg az emberek előtt, jelen esetben a feltételezett fertőzés átadása, viszont a célt elhomályosítja a tudatlanság. Itt két hónapja hasonló érdekességeket hallottam. A bankkártyás fizetéseknél a limit 5000 Ft volt, ha valaki ezt túllépte, akkor be kellett pötyögnie a PIN kódját. Ezzel nem is lett volna baj. De. Elindult a mind éhen halunk őrület, és mindenki többet költött mint 5000. A forgatókönyv az embereknél így zajlott: maszk, kesztyű, bevásároltak, majd kesztyű le és bepötyögték a PIN kódot. És a szomorú, hogy nem érték fel ésszel, így a maszknak és a kesztyűnek semmi értelme nem volt. No, ezen változtattak gyorsan, meg lett emelve az összeg. 


    Nem csodálom hogy a nép hőbörög. Én naivan azt gondoltam hogy a hülyeségnek van egy határa, de bebizonyosodott hogy nincs. Amikor kinézek az ablakon, és azt látom hogy babakocsiba behajol az idegen nő, amikor kisgyerekes családok békésen sétálgatnak eggyütt a 6-8 gyerekkel, amikor egy tele autóból kiszáll két ember és összeölelkeznek búcsúként, amikor az üzlet előtt gyúlnek az idősek korán reggel (9-12-ig mehettek ők) maszk nélkül, némelyikük köhög, másikuk zsebkendőt előveszi, fújja az orrát veszettül, hajtogat rajta közben még fújja, a maradék kencét pedig még jól eldörgöli az arcán, és ezután 9-kor bemennek az üzletbe, mindent összefogdosnak, hát tudod csak néztem hogy ezt nem hiszem el. 


    A magánüzletekben fertőzhetnek, a nagyokban nem. Értem, persze. Ez a rendelkezzünk valamit, hogy legyen látszata verzió. Ez egyszerűbb volt mint azt mondani világszinten, hogy mindenki saját magáért és a közvetlen környezetéért felelős, ha megbetegszik valaki az szerencsétlen történet. Elvileg felnőtt értelmes emberek képezik a Föld lakosságát. Az hogy irányítani kell minket, az mutatja hogy csak elvileg. Elég lett volna szólni hogy baj van, ép eszű ember felkészül, óvatos. 


    Pár hete néztem egy érdekes videót, az antikrisztusról szól. Nehéz elmesélni, azt látni kell, döbbenet. Megpróbálom neked megkeresni. Nem vírusos, az biztos. A gépemnek nem lett baja, csak sikerült széttörni az egyik laptopot. A párom levitte hogy csinálják meg, amikor visszajött a géppel azt mondta röhögtek, hogy lehet így eltörni valamit. De meg tudta csinálni, erősebb mint volt, ügyes ember. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (40)
    2020-05-24  01:23
  13. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 24. 01:2340.

    orommel konstatalom hogy van valaki itt akivel lehet beszelgetni...


    nem tudom hol elsz, nem szoktalak latni, nem igen jarok topikokba, volt egy par azt is abbahagytam... mert utalom a gyulolkodest.


    szoval egyetertek hogy ezt nem ma talaltak ki, hogy "oszd meg es uralkodj"... regi nota.. ma is ezt fujjak..kepzeld el ha a nep osszetartana, es egyetertene... mi lenne a "vezetokkel"????


    az is erdekes dolog hogy a politikusok mennyire meg akarnak minket menteni, kozben annyi hulyeseget kovetelnek, hogy a fele is sok. Mivel nem tudom hol elsz, vagy milyen hireket hallasz, vagy beszelsz e angolul... ide irok egy parat... viccnek is jo..


    pl. Californiaban a los angelesi polgarmester "megengedi" hogy kimenjen a nep a tengerpartra - 3 napos hetvege - de csak a nedves homokon szabad setalni, a szaraz homokban nem szabad leulni es napozni... hmmmmm


    az alkoholt es marijuanat arulo uzletek nyitve, ugysmint az aborcios klinikak... de a templom ajtok zarva.. egyedul sem mehetsz be..


    nekem is volt hasonlo "logukis" rendelet megtapasztalasom... a Home Depot  nevu uzletben.. (ha nem vagy ismeros Amerikaban ez egy mindent ami egy hazhoz kell anyagot arulo uzlet.. hatalmas.. a parkoloja is majd bejarhatatlanul nagy. A kerteszetbol kellett valami elmentem az unokammal hogy segitsen mert nagy nehez dolog kellett.


    a kerteszet kulon szeksen, csirkehalos keritessel, belatsz, millio noveny es minden ami kell a kertesznek. a bejarati ajto hatalmas szeles tarva nyitva, mogotte a penztaros alldogalt.. Ide parkoltunk, mert hogy itt jovunk megyunk mert csak ide kellett jonni. Az uzlet tobbi resze nem kellett. No kerlek a nagy nyitott ajton tabla.. nyillal.. hogy itt nem lehet bemenni, csak ki... tessek a fo ajton kozlekedni.


    jo kis seta utan elertunk a foajtohoz, felvettuk a maszkot, kinyilt mint szezam tarulj a meseben.. jo.. tehat nem kell semmit megfogni. De az uzletben eleg sokan voltak.. hatalmas helyseg.. de a lenyeg.. hogy zart es embek kozott kellett menni.


    ezen keresztul menve, a vegre, ahol ismet automa kinyillik ajto.. a kerteszetbe..


    no innen bejutottunk volna vegre.. de itt most valamilyen oknal fogva epitettek egy zart tert.. magoknak, cserepeknek stb.


    no kerlek innen kijutni mar csak ugy lehetett... hogy egy hatalmas nagy ketszarnyu ajtot kellett a KEZZEDDEL SZETNYITNI.


    vagyis, minden ember akinek valami kellett a kerteszetbol... ahol alig voltak, semmihez nem kellene nyulnod, senkivel erintkezned..helyette.. ERTED.. A BIZTONSAGODERT.. rendelet hogy csak ugy juthatsz a kerteszetbe, ha elobb atgyalogolod az uzletet.. emberekkel talalkozva.. ajtot nyitsz.. amit egesz nap Isten tudja hanyan fogdostak.. hogy oda juss ahova menni akarsz.. marmint kerteszet.


    mindezt az EN ERDEKEMBEN...


    mindezen keresztulmenve vegre kiertunk , felkaptuk amit akartunk, kifizettuk a penztarnal ahol senki nem volt, es a nagy szeles nyitott kapun kisetaltunk....


    es sok ilyen kicsinyseg, en megertem.. de felesleges, es semmi ertelme rendelkezes van.. nem csoda ha a nep hoborod..


    mert a kis maganuzletek akiknek ez a megelhetese TILTVA VAN.. DE MELLETTE A NAGYOK NYITVA!!!!


    ES AKIK PEDIG SZIDJAK HOGY PENZEHES.. TOBB HALOTT.. jo megint igazad volt.. NEM KELL KIMENNI A LAKASBOL SENKI NINCS KENYSZERITVE... no de akkor kit lehetne szidni????? es mint mondod, BUNBAK MINDIG KELL.. HOGY MOSHASSAK KEZEIKET.. mert hogy nem en... hanem o.... a hibas...


    szep hetveget...


     


     


     


     


     


     


     


     


     

    előzmény:
    Nikita 666 (39)
    2020-05-23  21:17
  14. 2020. május 23. 21:1739.

    Másképp látok dolgokat, mint az emberiség zöme, másképp is gondolkodom. Amin nem tudok változtatni, azt elengedem, nem rágódok rajta mert gyengít. Ergo, nem politizálok. X ok miatt nekem nem is lehet, tehát ügyelek arra hogy hová mit írok.


    A népbomlasztást az ősidőktől használják, jobban lehet irányítani az egymásra acsarkodóakat, mekem ez nem meglepetés. Ha holnap egy galamb pirosat szarik, még azt is fel tudják használni hogy ki miatt, és miféle következményekkel járhat. Amennyire csak lehet, igyekszem abszolúte inkognitóban lenni, úgy intézem az ügyeimet és vásárlásokat, miegyebet, hogy egy fehér folt maradjak. Mindig minden korban volt mióta az ember öntudatra ébredt, hogy valaki irányítani akart, akkor is ha nem igazán értett hozzá. Ez régen egyszerű volt, a testi erő döntött. Most már átment abba az irányba, hogy ki képes nagyobb populációt manipulálni. És ez az életünk minden területén megtalálható. 


    Az embereknek szükségük van a "vérre", és a bűnbakra. A vér az ősi ösztönt elégíti ki, a győzelmet jelenti, a bűnbak arra jó, hogy mindenki más mossa kezeit. Ha ezek mellé a nép még megkapja a kis játékát, amit nevezhetünk sorsjegynek, áruválasztási lehetőségnek, fizetésemelésnek, és e mellé még társul a mindenfélét elfogadó szex mint lehetőség, akkor a nép "elalszik". Magyarán, ki van elégítve. Egy ilyen nyájnak mindent be lehet adagolni világszinten. 


    Idáig azt olvastam, hogy az anyatejben nincs vírus, nem fertőzött. Mai nap olvastam, ez megdőlt. De vajon mennyi az esélye annak, hogy egy kismamának vírusos lesz a teje, ha igaz az állítás? Mi késztethet arra egy kismamát, hogy gondatlanul olyanokkal érintkezzen, akiktől (és ahonnan) elkaphatja a vírust? Értelmes várandós nő óvatos, bármilyen vírus is tombol az országban. Van egy szokás amit nagyon nem szeretek, ez a puszilkodás, ölelkezés. Most legalább van okom arra, hogy nemet mondjak. Irtózom attól hogy olyan emberek puszilgassanak és öleljenek meg, akikkel nem óhajtok intim viszonyba kerülni. Kivételt képeznek ez alól a gyerekeim. Na mindegy, ha az anyatejben is megjelent, hát megjelent. Több mint valószínű hogy az ondóváladékban is vígan elvan. Legalább erkölcsileg összekapja magát a Föld lakossága, akik pedig nem, hát azoknak jó ha van némi hitük. 


    --- írtam még, de úgy döntöttem nem adom közre --- 


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (36)
    2020-05-23  17:44
  15. 2020. május 23. 20:3738.

    Általában nem szoktam semmit megnyitni, most megnyitottam, elszállt a kurzor.  Nem baj, újraindítottam. 


    Nos, hoppá. Én ennyire nem is kutakodtam utána, Nostradamusig. Érdekes, köszönöm. Az is hogy már régebben is értették, az arcukat védeni kell hogy ne lélegezzenek be semmit. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (37)
    2020-05-23  17:56
  16. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 23. 17:5637.

    ma kaptam, regi, de erdekes...


    ugy is mondhatni, nincs uj a Nap alatt...


     

    előzmény:
    Nikita 666 (35)
    2020-05-23  10:36
  17. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 23. 17:4436.

    teljesen egyetertek veled abban hogy a legnagyobb "szakertok" is TANACSTALANUL allnak szemben ezzel az uj gyilkossal.


    talan az az egy problemam veluk hogy ugy csinalnak mintha tudnak.. biztoskent allitjak, es ezeket a BIZTOS dolgokat felhasznalva ugymond utasitasokat adnak. Holott nem tudjak, ezert valtoztatjak orankent.


    de mivel annyira biztosra mondjak.. es vannak akik szoszerint elhisznek minden szot - van aztan hogy ma egyre kevesebb ember hisz abban amit mondanak.


    a masik problema... mint neven nem akarom nevezni forumtars.. aki minden szot ami neki tetszik, es Trump ellenes..az szamara a szent irassal egyenlo... es sokan vannak Trump gyulolok, ennelfogva sikerult egy ilyen tragedianak nem osszefogni a nepet, hanem ismet szetosztani, ES KIGYOT BEKAT KIABALNI , UJJAL MUTOGATNI, SZAMOKAT FELHOZNI HOGY HANY HALT MEG, VER TAPAD A KEZEHEZ MEG HASONLO BAROMSAGOK.


    Azt hiszem egyszeruen tudomasul kell venni, hogy a gyulolet nagy ur... es nem a jobb vagy bal oldali agytekervenyt mozgatja.. hanem onnallo leny... ami elobb utobb felemeszti a jozan meggondolast. ezert targytalan ilyennel beszelni vagy vitazni, mert ugyis csak veri az asztalt, es vedi a "maga igazat".... kar erte!

    előzmény:
    Nikita 666 (34)
    2020-05-23  10:10
  18. 2020. május 23. 10:3635.

    Az hogy a pestis idején az emberek Istenhez fohászkodtak, nem volt rossz. Kétszeres védekezés, az egyik lélekben, a másik pedig az illóolajok és füstölők használata miatt. A mostani védekezés még mindig ugyanezeken az elveken alapul, tisztítsuk meg a környezetünket. Az illóolajok és füstölők nyugodtan nevezhetőek a vírusölő permetek és lemosók elődjeinek. Nincs más, amivel védekezni tudnánk. Ha lehetne műholdról egy olyan sugárkezelést adni ami vírusokra hatásos, de az emberekre és élővilágra nem káros, az lenne a legjobb. De nem lehet. És nem azért mert kivitelezhetetlen. 


    Lényegtelen hogy mit nyitnak meg, sehová nem kötelező bemenni. 

    előzmény:
    Mozdonj (33)
    2020-05-23  06:52
  19. 2020. május 23. 10:1034.

    Nem kötelező mindent alátámasztani amit mondunk, hiszen az igazság képlékeny, és nézőpont kérdése. Minden cikkíró csak azt tudja leírni, amivel informálták. Még ha nem is tesz hozzá vagy vesz el belőle, az informátor lehet hogy plasztikálja a tényeket.És bizony bármire igaz.


    Kevés ember képes arra hogy más nézőpontból is képes legyen látni eseményeket, mint amiben hisz. Ehhez az kell, hogy mindkét agyféltekéjét egyformán tudja használni, egyik se legyen domináns. Ezzel kiiktatja az elfogultságot. 


    Ha most ezt leegyszerűsítem a vírusra, akkor az emocionális beállítottságúak járványt kiálltanak, és ezerrel védik a szülőket, nagyszülőket. A raccionálisak viszont felmérik hogy ez egy szelektálás, nincs hely a Földön. Kevés a termőtalaj, kevés az édevíz, sokan vagyunk egy Föld méretű területre. Ez most nagyon csúnyán fog hangzani, de a felmenőket beáldozzák az utódokért, tehát kijelentik hogy nincs járvány. Ha az eleve adott átlag emberi életkort nézzük, az nem sok. Sokunknál eljön az idő, amikor gyógyszerekkel és gépekkel tartanak minket életben. Ezt a két gondolkodásmódot sok-sok ember nem képes az agyával összehozni, és olyankor jön a balhé. megy az egymásra mutogatás, hogy honnan ered a vírus. Természetes vagy mesterséges? Tulajdonképpen lényegtelen. Ha mesterséges, azt senki nem fogja beismerni, és nagyjából célt ért. Ha természetes, akkor ez a Föld természetes szelektálása felénk, sokan vagyunk, közel élünk egymáshoz, gyors helyváltoztatás. 


    Tehát attól hogy erről vitáznak az emberek nincs értelme, semmi nem változik. Olvadnak a jégtáblák, olyan vírusok fognak előkerülni, amelyek lehet hogy még pusztítóbbak.


    Igen, ment a naponkénti, mit naponkénti, óránkénti változtatás. De szerintem nem direkt. nagyon nem tudjuk hogy mivel állunk szemben, és a most élő társadalom még nem volt ilyen helyzetben. Régen kipusztult egy törzs, falu, város, nem ültek vonatra, autóba és repülőre, nem terjedtek ennyire a járványok. Könnyebb volt kezelni. A Spanyolnáthát is már simán vehetjük a mai társadalomhoz. És mit tesz az ember (és állat) ha ismeretlen rosszal találja magát szemben? Megpróbál elhatárolódni, izolálódni. Jelenleg csak ezt tudtuk tenni világméretű szinten, hiszen a tünetek enyhítésén kívül semmit nem lehetett tenni, nem igazán voltunk felkészülve rá. Nem is lehettünk, mert az ember eljutott abba a gőgös állapotba hogy mindenható, legyőzhetetlen. Úgy gondoltuk kizárt hogy valami minket tömegesen leterítsen. Amikor már mindenki látta hogy baj van, megállíthatatlanul terjed, akkor az emberek több csoportba kerültek. És igen, az egyik csoport pánikolt. Ezek azok akik békésen élik a kis világukat, azt ne zavarja meg senki és semmi. A második csoport gyorsan felmérte hogy mit tehet ahhoz hogy ne legyen nekik és a szeretteiknek bajuk. Ők azok, akik a természetes szelektálódásnál általában életben maradnak. A harmadik csoport a tagadó, erőszakos, menjünk elébe a bajnak csoport. Nézzünk szembe vele, lesz ami lesz, erősek vagyunk, egészségesek, kit érdekel hogy mi van a világban. 


     


     


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (32)
    2020-05-22  23:41
  20. 2020. május 23. 06:5233.

    Pontosan .
    Nincs joga ra .
    Jol mondod.
    Ez a 10. , ugye ?.


    Most olvasom , hogy a tegnapi 2 perces sajtokonferencia arrol szolt , hogy az allamok nyissak ki az evangelista templomokat  ... es ha az allamok , a jarvany/a halalozasok  es a kotelezo eloirasok kozepen ,  ezt az embereletek veszelyeztetese miatt megtiltjak , akkor a tomeggyilkos megparancsolja a nyitast...
    Kell a szavazat , november oriascsizmaban kozeleg , es az evangelistak Trumpolnak.
    Kerdes: ha belehalnak, akkor mi lesz ? Akkor ki fog szavazni ? Akkor ki lesz a felelos ?
    Az vilagos , hogy ha kek allam tiltakozik , akkor az lesz orditva , hogy "vallasi szabadsagot " akadalyoznak meg a demokratak...
    A pestis es a lepra is igy terjedt : mentek a szerencsetlenek segitsegert fohaszkodni Istenhez...
    Franciaorszag keleti reszen , ket nappal a kimenesi tilalom utan , marcius kozepen , a tilalom ellenere az evangelistak rendeztek egy nagy gyulekezest/gyulekezetet.. ott lett a legtobb halott , meg most is piros zona..


     


    Az OMS/Who rendeletei a kezdet ota egyertelmuek , kukizz be az oldalukra ... ez leellenorizheto  felreinformalas.
    Lattad a Rokahirek Polls-jat ? A hulyek . Altalaban csak a huseges Rokahirnézöket kerdezgetik ki , most meg mindenkit ???????


     


    Nem teszek ""-t mert sose lehet tudni , ki nevet ennek a szemetsegnek a vegen....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (31)
    2020-05-22  23:22
  21. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 22. 23:4132.

    Szerintem vitazni/beszelgetni ugy lehet, hogy ALATAMASZTJUK valamivel amit mondunk.. meg akkor is ha a valosag mas, es mi abban hiszunk amit latunk. Mert ma nincs szurke.. csak fekete... vagy feher.


    en soha senkit nem akarok meggyozni aki maskeppen hisz valamit mint en. Joga van mindenkinek hinni abban amit akar.


    de ami engem  erdekel, ezert jo beszelni olyannal aki normalis.. ha nem ertunk is egyet, megerteni MIERT HISZ VALAKI MASBAN.


    mert valami oka van ha valaki a feheret feketenek latja.. vagy forditva. Altalaban valami tapasztalat, szemelyes dolog all a hitunk mogott.


    De vak gyulolet... masokat hulyenek nezni mert masban hisz, vagy mocskos politikai szavakkal illetni.. .. teljesen hiaba valo erolkodes.. es ezzel soha senki senkit nem fog meggyozni.


    de meg vitazni is felesleges ilyen tipusu egyennel.


    ma amikor a media a politikai korektseget es tolleraljt  papolja... pont ez benne a mocsok, hogy  ok aztan nem. Sajat fullemmel hallottam napokban a youtube egyik cenzuralot.. hogy miszerint


    "we take out what we feel it can be dangerous information"...


    vagyis kiveszik amit ok UGY GONDOLNAK hogy veszelyes informacio.... es megkerdeznem ki o hogy eldontse mi a veszelyes? informacio... ezzel a virussal kapcsolatban, ok a HIVATALOS HOZZAERTOK... naponta valtoztattak a szoveguket a virusrol.


    a WHO szerint egyik nap ez, a masik nap az... utaz... ne utaz... nem kell a maszk.. kell a maszk aki beteg.. kell a maszk aki nem beteg, mindenkinek kell a maszk... elmeseltek hogy a feluleten melyiken hany orat/napot el meg a virus.. tegnap ugy dontottek.. nem el semmilyen feluleten, csak szemelyrol szemelyre levegon keresztul terjed...


    no holnap lehet hogy ez is megint mas lesz...


    szoval kar kiabalni, hogy egy egy kormanynak mit mikor kell/kellene csinalni, mert akik DIKTALJAK 24 ORANKENT MAST DIKTALNAK.


    no igy all a nagy igazsag... ami ugye nincs.. mert igazsag csak ugy van... ami igaz nekem.. vagy neked.. aztan valami egesz mas a harmadiknak.


     


     


     

    előzmény:
    Nikita 666 (30)
    2020-05-22  19:18
  22. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2020. május 22. 23:2231.

    FOR THE IGNORANT:


    aki kivulrol okosabb mint akik benn vannak az USA-val kapcsolatban...


    THE PRESIDENT OF THE USA  CONSTITUTINALLY HAS NO RIGHT TO OVERRIDE THE STATES'S GOVERNORS'S RULES.


    ----------


     


     

  23. 2020. május 22. 19:1830.

    Csodálkozol hogy senki nem érti amit írsz? Amikor megpróbálsz gondolkodni, ezeket produkálod:


     


     


    A boszorkanyuldozes/inkvizicio ma tortenelem , es amikor az ideje eljott , le lett vonva a tortentekbol valami tanulsag es ez a tanulsag hozza lett csatolva az ismereteinkhez. 


    De kommunista-e az az ember , aki egyszeruen igazsagtalannak tartja azt , hogy a gurcolo , bizonytalan megelhetosegu troger  izzadtsaga szinarany vizcsappa valik egy nemiszervet penzert elado keleti fiatalka csinibabat dugo ven es dagadt milliarderes maganrepulojenek a furdoszobajaban...


    En elmondom , hogy mit gondolok mai esemenyekrol. Aztan aki olvassa n az tegye oda , ahova akarja.


    Az Allamok pelda volt a Vilag elott , a szabadsagé es a demokraciaé : most a Vilag lehanyja , mert 3 ev alatt elvesztette a becsuletet


     


     


    Ennyi. Ennyi telik tőled. 


    Egy régmúlt időből ittmaradt akárki vagy. Direkt nem írtam valakit. 


    És még valami, habár egy buta ember erre képtelen választ adni. A KOMMUNISTA JELZŐ MIÓTA KÁROMKODÁS? Értelemszerű, mondatba illő szóhasználat nem megy? 


    Az a helyzet, hogy a hülyeségedet senki nem érti. Vajon azokkal van-e probléma akik nem értik, vagy azzal az eggyel, amelyik képtelen gondolkodni és úgy írni le szavakat egymás után, hogy az érthető mondatot adjon, vagyis hogy egyáltalán valaki értse miféle lelki háború dúl benne, miről hadovál? Mindig min denkivel problémád van. Egyszer seperj már a saját házad előtt, mert csak gyűlik a szemét. 

    előzmény:
    Mozdonj (28)
    2020-05-22  08:20
  24. 2020. május 22. 08:5029.

    Egy honapig nevezte atveresnek a jarvanyt az Egyesult Allamok elnoke , megsokszorozva ezzel a halottak szamat .
    Ma arra keszulnek az Allamok , hogy  a 100 000 halott elerese alkalmaval leeresztik a zaszlokat , demokrata keresre es javaslatra , harom napig gyaszolni fog Amerika

Címlap

top