Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Távolban...

Torolt_felhasznalo_605445
Torolt_felhasznalo_605445
Létrehozva: 2021. november 8. 00:01

Ez egy elvonulós topik, azoknak, akik távolabbról akarják szemlélni a (magyar) politikát. Mivel gumitopik, ezért sokminden belefér, tudjátok!

  1. Torolt_felhasznalo_224650
    Torolt_felhasznalo_224650
    2022. május 11. 14:5956.

    Na mizu, elkezdted már ásni a mélygarázst?


    Amúgy boldog szülinapot, valamikor mostanában lettél 50, ha jól tudom...

  2. Torolt_felhasznalo_224650
    Torolt_felhasznalo_224650
    2022. Április 24. 23:3055.

    "A legtöbbeteket csak így tudom elérni" - mondta - "és örülök, hogy az angyalotok végre visszahozott titeket hozzám."


    És megölelte a férfit. "A családodnak hiányoztál, Isten hozott itthon." 


    És az angyal, aki Isten vállán ült, boldogan hümmögött.
  3. Torolt_felhasznalo_224650
    Torolt_felhasznalo_224650
    2022. Április 24. 23:3054.

    A férfi boldogabb volt, mint hosszú évek óta bármikor, és öreg cicája úgy horkolt, hogy könnyeket csalt a szemébe. A gazda észrevette ezt, és így szólt hozzá: "Fiam, miért nem maradsz egy kicsit, úgy tűnik, nem tudod, hová menj. Kényelmes szállást nem tudunk ajánlani, de itt biztosan tisztességes. Segíthetsz a lányaimnak és a fiaimnak az állatok és a termények gondozásában, és dolgozhatsz a farmon, mi pedig megosztjuk veled egyszerű otthonunkat. Természetesen a macskája maradhat a többi macskával. Mindannyian úgy fogjuk szeretni őt, mintha a sajátunk lenne."


    Így hát a férfi maradt, és az öreg gazda farmján dolgozott, és soha életében nem volt boldogabb és elégedettebb. A macska visszanyerte erejét, bundája és szemei úgy ragyogtak, mintha újra kölyökkutyává vált volna. A farmon nem volt semmi modern vagy fényűző, de tényleg nagyon kényelmes volt.


    De egy nap, amikor a földeken dolgozott, és a macskája egerekre vadászott a közelében, hirtelen eszébe jutott a fényesen kivilágított kapu, amelyen nem volt hajlandó átmenni. Hirtelen attól félt, hogy a pokolra kerül. Odaszaladt az öregemberhez, és megkérdezte tőle, hogy hol van valójában, és miért dobták ki őt és a többieket a tanyán a mennyből.


    A gazda mosolygott és azt mondta: "Fiam, az a hely nem a paradicsom. Ne hagyja, hogy a fényes kapuk megtévesszék. Helyesen tetted, hogy elmentél. Tényleg azt hiszed, hogy Isten megtagadná a belépést az egyik angyalától?" A macska odaszaladt, a gazda lábához dörgölőzött, és dorombolva jelezte, hogy egyetért.


    A gazda megkérdezte a férfit, hogy boldog-e ott, és szívesen végzi-e a rábízott munkát. A férfi azt mondta, hogy soha életében nem volt még ilyen boldog, hogy a munka nehéz, de kifizetődő, az étel egyszerű, de jó, a szobája pedig tökéletes volt számára. És hogy mindenekelőtt a macskájával lehetett, és boldognak láthatta.


    Az öregember elmosolyodott, és megkérdezte a férfit: - Szóval, milyen kétségeid vannak? Nem minden, amit akarsz, jó neked, a szíved sok olyan dologra vágyik, ami árthat neked, és nagyon óvatosnak kell lenned a vágyaiddal. Ha nem vagy boldog itt, akkor elmehetsz, amikor csak akarsz, de én szeretném, ha maradnál." A cica a gazda lábához dörgölődött. "Apropó, mit gondolsz, hol vagy?"


    Amikor a gazda a vállára emelte a cicát, hogy rendesen megsimogassa, a nap átsütött a macska bundáján. A férfi észrevette, hogy a gazdának valamiféle izzó glóriája van. Egy gondolat jutott eszébe: "Igen", mondta a gazda, "most már érted".


    A férfi újra megnézte, és látta, hogy sok állatnak ugyanilyen glóriája van, és mindegyikük boldogan tükrözi azt az egyszerű, feltétel nélküli szeretetet, amelyet Isten irántunk tanúsít.


     

     
  4. Torolt_felhasznalo_224650
    Torolt_felhasznalo_224650
    2022. Április 24. 23:2953.

    A férfi elgondolkodik élete csodálatos társán, eszébe jut, hogy ő volt az egyetlen élőlény, aki valaha is feltétel nélkül szerette őt, és elmagyarázza a fehér ruhás férfinak, hogy nem akar a macskája nélkül a mennybe menni. A fehér ruhás férfi megrázza a fejét, és azt feleli: "Sajnálom, de vannak szabályok." A férfi felkapja a kimerült cicát, és lassan visszasétál az útra.


    Amikor megérkezik a farmra, egy ráncos öregember fogadja. A macska, amely kimerülten feküdt a karjában, felnéz és halkan nyávog. A gazda üdvözli a férfit: "Hé, idegen, fáradtnak és szomjasnak látszol. Kérsz egy italt?"


    A férfit ekkor már nem igazán érdekli, hogy hol van, csak annyit tud, hogy nagyon szomjas, és hogy szeretett macskája majdnem kiszáradt. A fiú igennel bólint, és a gazda elviszi egy kúthoz. "Sajnálom, de semmi jóval nem tudok szolgálni - magyarázza, és egy konzervdobozt a kútba merít. Átadja a férfinak, aki mohón iszik belőle. Amint befejezi az ivást, észreveszi, hogy az öregember a macskának ad inni. A gazda elmagyarázza neki: "Szerintem ő is szomjas volt. Nagyon szép macska, bókolok." A férfi bólint, és tovább iszik.


    A gazda elmosolyodik magában. "Haver, figyelj, nem akarsz maradni vacsorára? Semmi jóval nem tudok szolgálni, de a feleségem, a gyerekeim és én örülnénk a társaságának." Aztán a macskára néz, rákacsint, és azt mondja: "Azt hiszem, neked is maradt még egy kis tej."


    Így a férfi egyszerű, de tápláló vacsorát evett, és boldogan mosolygott. A cica a tűz előtt bújkált, és az asztal körül mindenki boldognak és nyugodtnak tűnt. Beszélgettek a napi munkáról, arról, hogy mire van szüksége az állatoknak, mit kell vetni a következő szezonban, kinek milyen segítségre van szüksége, és mit kell holnap csinálni.

     
  5. Torolt_felhasznalo_224650
    Torolt_felhasznalo_224650
    2022. Április 24. 23:2852.

    Ezt a sztorit a Face-ről hoztam, mert szembejött. Lehet, hogy nem csak neked hoztam, hanem magamnak is...
     
    EGY ÍR LEGENDA


    Egy férfi nagyon szerette a macskáját. Amikor a macska meghalt, az hatalmas csapás volt a férfi számára, és rá kellett döbbennie, hogy a macska volt az egyetlen élőlény, amely valaha is feltétel nélkül szerette őt.


    Így amikor a férfi is meghalt, utolsó gondolata az öröm volt, mert újra láthatta a macskáját. És valóban, ott várta őt, csupa zsibongás és boldogság, hogy újra láthatja.


    Így a férfi és a macskája egy hosszú országúton találták magukat. A férfi meglát egy táblát, amelyen az áll, hogy "Paradicsom". És sétál és sétál. Egy idő után egy tanya mellett halad el. A horizonton meglátja egy hatalmas fehér kapu tükörképét, és úgy érzi, hogy végre megérkezett.


    Nagyon fáradtan érkezik a kapuhoz. A városból áradó fény káprázatos, és ő teljesen elámul. A macska is nagyon izgatott... végül megjelenik egy fehérbe öltözött férfi. "Isten hozott a paradicsomban" - mondja neki. "Minden, amit valaha is akartál, itt van, minden kívánságod teljesül. Mit kívánsz?" A férfi mosolyog.


    "Nos, most csak egy kis vizet szeretnék magamnak és a macskámnak." A férfi csettint az ujjaival, és egy pompás serleg jelenik meg. Még egy ujjcsettintés, és a serleg megtelik szépen formázott jéggel. A jég tetején víz keletkezik, de az nem olvad el. Egy szívószál és egy szelet citrom teszi teljessé a műsort.


    Erre a férfi azt mondja: "Nem lenne egy kis tálka a macskámnak?". A fehér ruhás férfi megrázza a fejét, és elmagyarázza, hogy a mennyországba nem mehetnek állatok, a mennyország csak az embereké.
  6. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 25. 11:2351.

    Johnny, gyakrabban kéne nlc-t olvasnod! Minden problémádra megvan itt a gyógyír!


    Pl. most olvasom ezt a cikket:


    Vízipisztollyal lövik a kajarabló galambokat Velencében - nlc.hu


    Hát nem kiderült belőle, hogy a madarakat a NARANCSSÁRGA vízipisztoly ijeszti legjobban?


    Hát, most már csak be kell szerezned egy narancssárga vízipisztolyt, és felpattansz a narancssárga mocidra, és te lehetsz...


    A GALAMBVADÁSZ!!!


    Micsoda imidzs!


    Persze sirályok ellen is bevethető, és úgy tudom, brit földön inkább ők okoznak gondot, a tengerparti fish'n'chipseseknél, meg fagyizóknál... Apropó, állítólag a fish'n'chipshez a hal nagy százalékát az oroszoktól szereztétek be - szóval lehet, hogy hamarosan bezár a halbüfék fele-kétharmada nálatok? Ami meg nem zár be, az megdrágul?

    előzmény:
    johnny23 (43)
    2022-03-22  22:52
  7. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 24. 11:4250.

    Hát sajnálhatod, hogy nem érdekel a politika, mert pl. pont ma reggel nézegettem meg a Katalinék jamaikai útjáról készült fotókat, és hát meg kell mondjam, Katalin nagyon kitett magáért, ami a gown-jait illeti, és a fotók alapján elbűvölő volt - de micsoda csavar, a jamaikaiak ennek dacára is függetlenedni akarnak a Brit Monarchiától!

    előzmény:
    johnny23 (46)
    2022-03-22  22:58
  8. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 24. 11:3549.

    Nem az esetem a pali, de gondolom, nem csak úgy egy nőt akar, hanem AZ IGAZI-t akarja megtalálni, azt meg nyilván nehezebb, s így akar legalább első látásra kitűnni a tömegből. Mondjuk így is, úgy is szerencse kérdése, hogy megtalálja, szóval az vagy van neki, vagy nincs. Vagy a hódítási skill-ek többet nyomnak a latban, ki tudja?

    előzmény:
    johnny23 (44)
    2022-03-22  22:53
  9. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 23. 13:5348.


    Nálam a kiskutya most lett ivartalanítva - hiába kisműtétnek számít, de azért megszenvedtük, és nem is igazán látom a hasznát (túl azon, hogy elvileg így nem lesz rákos legalább), mert én azt szerettem volna, ha nem bántja a cicát (természetesen puszta szeretetből), de sajnos ugyanúgy bántja, ha nem jobban, és az utcán ugyanúgy megugatnak minket a kutyusok- pedig az elején még úgy tűnt, hogy jobb lesz a helyzet. Lehet, az a baj, hogy én vagyok a gazdája... Nekem a kutyus most lesz még csak négy éves, szóval van még pár évünk hátra együtt, ha minden jól megy - ő kvázi a második gyerekem, külföldre is vinném, mert leginkább én foglalkozom vele (a lányom éli a saját kis életét, neki inkább teher sajnos, pedig eredetileg miatta vettük). Feljöhet az ágyra is, de most már nem szívesen alszik mellettem, mert a legkisebb mozdulatomra azt hiszi, hogy "meg akarom ölni", és megmorog - megártott neki az állatorvosi "móka", asszem... Abból a szempontból jó egy kutya, hogy minden nap el kell vinni sétálni, és ha kimarad a labdázás, akkor is haragszik rám, mert az neki jár, és így legalább ennyi rendszer van az életemben, meg ez így sportolás is egyben, mégha nem is elég intenzív...

    előzmény:
    johnny23 (45)
    2022-03-22  22:56
  10. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 23. 13:3547.

    Igen, egy jó részét tényleg leírtad már ennek - látszik, hogy nagyon visszavonultál, de igazából jól csinálod, mert így biztonságos. Nem azért mondtam a lomizást sem a múltkor, hogy bántsalak - na jó, egy kis piszkálódás lehet, hogy volt benne - hanem azért, mert olyan tevékenységeket próbáltam felsorolni, amik passzolnak a helyzetedhez - mármint az asztrológiából kiindulva, bár tudom, hogy ezt nem veszi be a gyomrod, szóval nem akarlak vele fárasztani nagyon, de a lomizás lényege az, hogy szép dolgokat is találhat az ember, mégha titkos trash helyeket kell is felkutatnia érte, és nem éppen a társadalom csúcsán tevékenykedik.


    De térjünk át a mocikra, mert ahhoz aztán végképp nem értek, tehát büntetlenül hadoválhatok összevissza, ahogy én szeretem.Szóval a narancssárga mocidról az jutott eszembe, hogy a lányomnak is volt annó (igazából még megvan) egy gyerek biciklije, ami képzeld, tigrismintás volt, szóval narancssárga-fekete csíkos - ezzel nem azt akarom mondani, hogy a menő BMW emblémás motort dekoráld ki full tigrisesre, de ha gondolod, képzelheted tigrisnek is, vagy valami matrica, vagy olyasmi sisak/ruha beleférhet...


    De komolyabbra fordítva a szót, van egy ötletem ehhez a motorgarázshoz, és nem kell beáldoznod sem a hátsó, sem az elsőkertet hozzá! Mi lenne, ha mélygarázst csinálnál nekik az elsőkert alatt? Mondjuk nem tudom, mennyi lehet a hely (és mi megengedett hatóságilag), de úgy tippelem, hogy azért van úgy tíz méter széles utcafrontod legalább, vagy akár több is - a legnagyobb probléma szerintem ezzel a lehajtó rész lenne, azt kéne jól kitalálni, vagy esetleg valami liftet csinálni, úgy tudom, vannak manapság autóliftek is, szóval csak pénz kérdése - de szerintem lehet egyet házilag is csinálni, csak kell egy jó kis darukosár , vagy hasonló,  egy sín függőlegesen, meg egy villamos motor, ami mozgatja a kosarat. A garázs maga lehet teljesen a föld alatt, vagy szuterén jellegű ilyen műhelyablakokkal - afölött még lehet egy kisebb hídon a ház látványosságát nem bántva közlekedni. A garázs tetejére még mindig lehet virágokat ültetni, kisebb konténerben, cserépben...


    A titkos kertet - nyilván saját ízlésre szabva - én is szívesen megcsinálnám magamnak (nem tudom, olvastad-e a regényt, most nemrég készült film is belőle, úgy tudom, én már régen olvastam, és csak arra emlékszem, hogy nagyon tetszett)... :) Itt Magyarországon is mindenki elkeríteni igyekszik a kertjét, mármint úgy, hogy ne lehessen belátni, mindenkinek tele van  a töke a többi emberrel szerintem. Sajnos nem nagyon van rá pénzem egyelőre - de legalábbis logisztikáznom kell, hogy mire költök(lányomnak is gyűjteni kell most), és most már tényleg ki kell találnom, hogy miből fogok megélni hosszútávon. Tippem van rá, csak időm és energiám kevés - most még egy csomó házi feladatot is kapunk a tanfolyamon, szóval tényleg alig van időm másra. Most paradicsom palántákat próbálunk nevelni (venni rohadt drága), ötven joghurtos pohárba szórtunk magokat, meglátjuk mi lesz belőle, lett húsz paprika is, kérdés, lesz-e elég hely a kertben - itt napoznak éppen a szobámban, mert nincs fóliasátram, meg itt legalább tutira jó idő van nekik! Közben persze bennem van az is, hogy külföldre kéne menni, és akkor minek is csináljak kertet itthon, ha úgyis elpályázok, de azért valahogy csak bennem van ez a parasztoskodó hajlam... (de azért ez nem jelenti, hogy jó kertész vagyok, csak próbálkozom)


    Szóval én is küzdök, a legrosszabb, hogy hajnali négy, fél öt körül fel kell ébrednem, mert a kiskutya felébreszt, de lehet, hogy amúgy is felébredek, nem tudom, és nem bírok visszaaludni - lehet, hogy fel fogok inkább kelni, és írok, vagy mittudomén, mert így csak feleslegesen forgolódom.

    előzmény:
    johnny23 (43)
    2022-03-22  22:52
  11. 2022. március 22. 22:5846.

    hat nem lehet, a magyar politikara en nagy ivben sz@rok.
    ha a magyaroknak meg mindig a hazudozos tolvaj ciganygyerek kell,akkor az az o bajuk.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (36)
    2021-12-15  14:48
  12. 2022. március 22. 22:5645.

    cuki cica,de nekem nem lesz cicam soha tobbet. Sot, semmilyen haziallatot nem szeretnek,tulsagosan faj,ha lejar az idejuk.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (38)
    2021-12-15  14:56
  13. 2022. március 22. 22:5344.

    hat hogy mondjam,nagyon balfeknek kell lenni,hogy ne tudjon not talalni

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (40)
    2022-03-16  20:09
  14. 2022. március 22. 22:5243.

    Koszonom szepen,en tobbe-kevesbe jol:)
    sajna nem sikerult azokat megcsinalnom,amiket terveztem,nem volt kedvem vagy pihentem vagy nem volt turelmem,nem tudom. part time jobon lehetne meg minden,csak az a baj,hogy ossze-vissza vannak a napok.  Regen ugy volt,hogy vagy kora reggel elmentem edzesre,vagy munka utan es az keretet adott a napnak,tervezheto volt a munkahelyen let is. Most nem az. Ugyan van mar edzoterem, senki sem visel maszkot de azert az en bizalmam nem tul nagy meg mindig a covid miatt,pedig hianyzik az edzes is es a megfelelo keretezett munkaido, meg akkro  is,ha azt sokszor atlepem. Meg ugye nem is jon be eleg impulzus,ertsd annyira nem erdekel mar a market sem, sem az ilyen politika - nem is ertem ugy a vilagot,hogy a munkaban anno abbol keresni lehessen. Mondjuk ezt lehet leirtam mar, fene tudja,azota nincs valtozas. Varom,hogy telljen egy kis ido aztan valamikor otthagyom ezt a mostani melot.
    Inkabb csak motorozgatok, szerelgetek nagyokat alszok,youtubezok meg ilyenek. Motort csereltem,most van a z900am ugye (ami volt,azza lelhet csapatni) meg van ez "uj" hasznalt, bmw k1300 az egy ilyen oreg sport-tura motor. mindig rohogok,hogy fidesz szinu:D (narancssarga) Szoval chilles az egesz.
    A hazzal sajna nem vagyok kibekulve,emg mindig. A kert hatul az eleg nagy, es az kva jo itteni viszonyokhoz kepest (ritka az ilyen es jo arban is vettem mert csovestanya allapotu volt maga a haz) ,be is laknam meg minden (ertsd fat,sovenyt, esetleg medencet,szaunat,sutot stb?) lehetne oda rakni.
    csak az a baj,hogy a motorokat azt most kvazi bent tartom a hazban (volt egy ilyen fedett terasz jellegu resz oldalt, amit az elozo tulaj odaepitett,rendesen es a haz resze lett -de en azt atneveztem motor garazsnak,mar akkor tudtam,hogy az szepen megcsinlalva is csak idegilenes lesz (es eleg sok melo volt megcsinalni)
    Szoval ez az ideiglenes garazs is, tul jo resz, es tul bent van a hazban,hogy az motorgarazs legyen. Hasznalhato, elvezheto terulet. Ha ez a "garazs" megszunik, akkor kell egy igazi garazs valahol, vagy hatul a kertben (eltolva a motorokat a haz mellett van eleg hely meg), de a kertet erre nem akarnam elhasznalni... Ha viszont a haz elott, az utca front feloli oldalon rakok garazst,akkor meg egy ablaknak annyi. Mondjuk konyhaablaknak vagy ilyesmi. A lepcsohaz meg szar nagy ebben a hazban, igazabol ott lehetne elotte a garazs resz, csak az meg a fobejarat - haz kozepen - van :/

    Szoval sajnos a telken a hazat pont oda epitettek,hgoy elol is tul sok a hely de azt nem lehet jol hasznositani. Fasza autobeallo ,naagy elokert meg minden ,lehet oda viragokat ultetni de nekem ez igy haszontalan. Szar ilyen regi tervezesu, nagyzolos polgari haz volt ez, nagy bejarattal, nagy elokerttel,nagy lepcsohazzal... de nagyon pici szobakkal. (ezeket nyitottam egybe meg raktam oldalra az emeleti furdot,hogy jo nagy,ertelmes lakhato teret kapjak)
    Mindegy is, 2 szemelyre ez nagyon faca hely csak en akarok egy jo nagy hatso,elzart kertet.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (42)
    2022-03-17  14:25
  15. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 17. 14:2542.

    Hát eltelt a tél, johnny... Hogy vagy?

  16. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 16. 23:0541.

    Bikkmakk. Nincsenek véletlenek.

  17. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 16. 20:0940.

    Na, hát miket tud meg az ember, ha elég időt tölt az nlc-n... egy két hetes plakát bérlés a londoni metróban 2000 font!


    Jó qrva drága... De végülis egyhavi ottani apanázs, szóval ha úgy vesszük, nem vész... csak keressen annyit az ember!


    Plakáton feleséget kereső indiai férfi - nlc.hu

  18. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 16. 19:1739.

    Nemrég olvastam egy spanyol krimit: A menedzser magányossága. Nem mondom, hogy a spanyol krimi lett a kedvencem, de egynek jó volt. :D

    előzmény:
    johnny23 (34)
    2021-12-05  01:46
  19. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. december 15. 14:5638.

    Essszhihetetlen, hogy nlc mindig elbattya... akkor replay:


    Most látom, hogy te vagy az illusztráció a szinglis cikkhez, úgy látszik, lekaptak, amint az angol nappalidban az angol foteledben ücsörögsz, és van új macsekod is!


     


    Johnny in his new English-style home with pussycat


     


    Hát már baj nem lehet, de azért ne egyél túl sok puddingot, nehogy megártson!


     Merry Crimbo, johnny!


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (37)
    2021-12-15  14:54
  20. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. december 15. 14:5437.

    Most látom, hogy te vagy az illusztráció a szinglis cikkhez, úgy látszik, lekaptak, amint az angol nappalidban az angol foteledben ücsörögsz, és van új macsekod is! Hát már baj nem lehet, de azért ne egyél túl sok puddingot, nehogy megártson! Merry Crimbo, johnny!


    Johnny in his new English-style home with pussycat

    előzmény:
    johnny23 (35)
    2021-12-05  02:14
  21. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2021. december 15. 14:4836.

    Hát elég szomorú, hogy már egy jót dumcsizni sem lehet veled...

    előzmény:
    johnny23 (35)
    2021-12-05  02:14
  22. 2021. december 5. 02:1435.

    Nem akarok ra valaszolni,maradjunk csak annyiban h helyette inkabb azt mondom, sokkal inkabb az az oka, h az angol egy lusta geci nepseg:)) 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (32)
    2021-12-03  19:59
  23. 2021. december 5. 01:4634.

    Lomizni? Miert nem kukazni akkor mar? Az a vilag legeslegjobb munkaja,jokis auton utazhatsz,divatos ruhaban, szabad levegon is vagy es ugyan ultra koran kell kelni de mar delelott otthon vagy.


    egyebkent projektmanagernek hivjak a posztot,ami tetszik.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (24)
    2021-11-21  22:44
  24. 2021. december 5. 01:3933.

    Fogalmam sincs milyen wc-s nenikrol irsz vagy h milyen szerelmi szalrol?? Ja h az osztrak vendeglatod fia. Oke,beugrott.  En nem szoktam itt olvasni csak azt az egy poltopikot, eppen eleg annyi a magyar politikabol,meg sok is. Meg csak az indexet-telexet vagy a portfoliot sem olvasom mar.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_605445 (31)
    2021-12-01  15:17

Címlap

top