Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr Orbay Péter

Gina424
Létrehozva: 2012. november 22. 17:03

Sziasztok!

 

Dr Orbay Péter idegsebész az amerikai úton

 

Minden vélemény, tapasztalat érdekelne, jó is rossz is!

 

Az amerikai úton van egyszemélyes privát szoba?

 

Előre is köszi!

 

Üdv

Gina

  1. 2022. március 29. 14:057.

    Leirnatok, h pontosan mit ertetek furcsa stilus alatt? Nekem az endokrinologus ot ajanlotta, de a "furcsa" stilusu orvosokbol mar elegem van, olyat szeretnek valasztani, aki turelmes, empatikus, nem ironizal. Koszonom elore is a valaszotokat. 

  2. 2013. Április 7. 11:496.

    Szia Gina!

    Engem 3 éve műtöttek szintén porckorong sérvvel,Debrecenben.A műtét sikeres volt,de elrontottam,igyekeztem visszamenni dolgozni,így rá egy évre ismét kialakult egy.Két hétig fektettek Kerepestarcsán,hátha visszahúzodik,de nem.Kiderült MR-en leszakadt.DR. Orbay Péter operált,neki köszönhetem,hogy ismét lábra tudtam állni.Maradandó károsodásom van,de az nem a műtétnek a következménye,hanem a két heti, idegszál nyomódásának. Lehet furcsa modora van a doktorúrnak,viszont azt is ellehet mondani róla,hogy nagyon nagy tudással és szakértelemmel rendelkezik.A neten utánna is tudsz nézni.Nekem,ha bármilyen panaszt észlelek,nagyon segítőkész és bármikor számíthatok rá.Azt azért tegyük hozzá,hogy ugyanolyan a gerinced már nemhiszem,hogy lesz.Én már annak is örülök,hogy tudok járni és nem bénultam le.

    Üdv:Ibolya

  3. 2013. február 3. 15:525.

    Mielőtt szentté avatnák a Doktor Urat, azért én is elmesélem a mi esetünket.

     

    Mi túrázni jártunk 30-40 km naponta, evezni,párom műszerész volt. 2010 nov közepén erős fejfájással került kórházba. 2010  dec.ben hipofízis cisztával műtötte Orbay Péter. Szerinte a műtét jól sikerült. Laci még 5. nap sem nyitotta ki a szemét, nem nyelt, nem beszélt, úgy feküdt ahogy műtét után az ágyra tették, keze lába nem mozdult. Ilyen állapotban paterolta vissza Vácra a  Neurológiára. Unokatestvérem orvos,de nem mondta, hogy rokonunk, felhívta Orbay Pétert, aki Neki elmondta, hogy becsusszant a hipofízis valami csontocskához és roncsolódott. Nekünk még 8 hónap múlva, mikor beállítottunk tolókocsival is azt mondta, hogy a műtét sikerült. Budakeszi rehabilitációról kellett volna visszavinni Lacit 2011  febr-ban kontrollra, de nem vitték. Persze a Doktor Úr nem hiányolta, eszébe nem jutott érdeklődni, sunnyogott. Mi a zárójelentést csak 2011 okt-ben láttuk addigra került haza a különböző rehabilitációkról, ezért akkor mentünk vissza kontrollra. Azt, hogy műtét közben bármi történhet  megértem, de, hogy még segíteni, vagy javítani sem próbált meg Laci állapotán, hogy ajánl rehabilitációt, ez a felháborító és a sunyítás. Most  még mindíg tolókocsi van, 50 m menés bottal, bal keze béna , öltözni, mosdani nem tud egyedül és a beszéde sem teljesen érthető. Milliókat költöttünk szanatóriumokra és 3500 ft a gyógytornász egy órára és még most is jár, mert reméljük, hogy amit a Doktor Úr elszúrt mi helyre tudjuk hozni.Ha ezt nevezik furcsa stílusnak, hát akkor ezzel egyet tudok érteni.

     

    Az már csak ráadás, hogy Budakeszin a rehabilitáción nem vették észre a tüdőgyulladását hetekig aztán Törökbálinton 2 hétig szívták a vizet a tüdejéről. Törökbálinton volt 2  igazi DOKTORNŐ aki segíteni próbált és segített is. Veresegyházon a Misszióban a Combnyaktörését  3 hétig nem vették észre, húzódásként kezelték. De szerencsére Laci erős és az összes orvosi beavatkozást túlélte .

  4. 2012. december 9. 22:184.

    Szia!

    Engem Ő műtött meg,idén júliusban. (Én már csecsemő korom óta ebbe a kórházba járok, és már sokszor megműtöttek). Sajnos nem tudom, hogy van-e egyszemélyes privát szoba. Nagyon kedves, bár furcsa a modora. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Előre is bocs, ha zavartalak a levelemmel.

    Üdv: Zsuzsi08

    előzmény:
    Zoli1970 (2)
    2012-11-22  19:37
  5. 2012. november 23. 17:163.

    Szia!

     

    Köszönöm a hozzászólást. Ha minden igaz, engem porckorong-sérvvel fog műteni.

     

    Üdv

    Gina

    előzmény:
    Zoli1970 (2)
    2012-11-22  19:37
  6. 2012. november 22. 19:372.

    Szia Gina!

     

    Péter gyerekkori barátom,a sors úgy hozta,hogy édesanyámat 6 éve

     

    jóindulatú agydaganattal kellett műteni.A műtétet Péter végezte el,ami

     

    tökéletesen sikerült,csak hálával tudok gondolni rá.Stílusa kissé szokatlan,

     

    mint minden zsenié,de szakmai hozzáértése világszinvonalú.Ösztöndíjjal

     

    az USA-ban képezte tovább magát,megismerve olyan módszereket,amik

     

    még Európában is szinte ismeretlenek voltak.Csak jót tudok róla mondani.

     

    Remélem segítettem.

     

    Üdv.Zoli1970 

    előzmény:
    Gina424 (1)
    2012-11-22  17:03

Címlap

top