Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Medicover klinika

zeee1980
Létrehozva: 2016. december 16. 10:28

Sziasztok!


Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek a Medicovernél bármilyen egészségbiztosítása (vanilla, white, blue, gold), amelyet nem a munkáltató általi cafeteria rendszerből fizet, hanem önköltségesen!?


Az ügyben szeretnék érdeklődni, hogy így önköltségesen milyen áron mozognak ezek a csomagok (pl.: a white), fejenként?


Lehet ezt a csomag biztosítást fedezni valami egészségkártyával is kedvezményesen, vagy csakis készpénzben/bankkártyával/átutalással?


 


Várom válaszotokat.


Előre is köszi.

  1. 2019. október 15. 17:594.

    Eszébe ne jusson senkinek hozzájuk fordulni! Én jártam náluk, és meg kellett állapítanom, hogy hatalmas baklövés! Endokrinológiai panasszal kerestem fel őket, de ez az orvos (Rémán Gyöngyvér) messze alulmúlt bármilyen tb-s rendelést, ahol valaha jártam. Egyetlen mondatot sem bírtam végigmondani, állandóan a szavamba vágott, a panaszaim nem érdekelték,  meg sem hallgatta őket, csak kioktatott. Semmilyen szinten nem vizsgált meg, de leletet akart kiállítani. Kérdem én, mi alapján? A mások által kiállított és neki bemutatott leleteim alapján? Azért fizettem 13000 Ft-ot 10 perces konzultációért, hogy összefoglalja, amit a látleleteken olvas? Vérlázító!

  2. 2018. augusztus 27. 20:553.

    medicover pécs - Nem ajánlanám. Flegmatikus a recepciós és az egyik orvos is. Vizsgálaton voltam és vérvételen. Vérvételen a hölgy nagyon rendes kedves volt, ügyesen vett vért. Neurológusnál voltam a hölgy nem volt túl kedves de nem is ez a lényeg, vizsgálat megvolt elküldött MR vizsgálatra kifizettem. korábban arról volt szó hogy mivel csak a leleteimet kell megnéznie igy jó ha valamelyik szülöm megy, meg is irtuk a meghatalmazást majd mikor visszavitték nem akarták beengedni öket majd mégis mivel nem volt beteg bent, további értetlenkedes zajlott a rendellőben majd a negativ lelet lattan kiirt egy gyógyszert az orvos majd közölte hogy ezt ne hagyjuk annyiban es beszéljünk neurologussal. Neurologussal???? hat akkor kihez kaptam en idöpontot ha nem neurologushoz? mindenesetre a par perces flegmatikus fejmosásért es a receptért elkértek újabb 10.500ft-ot

  3. 2016. december 16. 12:042.

    Ha korrekt tájékoztatást szeretnél,hívd fel a call centert!


    Tel: 465 3100  Ezt napi 24 órában bármikor megteheted és nem automatával "beszélsz"! 


    Mivel ez az egyik legrégebbi magánklinika,soha  nem ciki árakról sem érdeklődni! Amúgy nem olcsók,de minőségi ellátást,szolgáltatást kapsz a pénzedért. Neked a nevedet sem kell mondanod a telefonba,ha nem akarod.


    Vagy írj nekik: info@medicover.hu

Címlap

top