Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bélbetegség

Dorka12346
Létrehozva: 2019. augusztus 9. 21:20

Sziasztok! Colits ulcerosa betegségem van lassan 5. éve. Emellett kerekesszékes vagyok 8 éve! A colitis ulcerosa nálam véres hasmenéssel jár a fellángolás időszakában. 


 


Az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek a green diamond zöld algás étrendkiegészítővel kapcsolatban? Engem nagyon megkínoz,mert amúgy is hasmenéses vagyok! Szóval leállok vele!

  1. 2019. augusztus 29. 20:383.

    Nézz körül a crohn-colitis fórumon. Bár írni már nem lehet de nagyon sok hasznos info van rajta. Hasmenésre a Protexin jó!!

  2. 2019. augusztus 10. 06:282.

    Kicsit másik oldalról, a táplálkozásról: a helyedben minden nap, napi egy étkezésre héjában sült krumplit ennék, valamilyen olajjal, (oliva, tökmag, stb.)Soha nem főtt!, mindig héjában sütött a lényeg!


    Tetszés szerint lehet a többit hozzá válogatni.


    Avocado is 2-3naponta bekerülhet a krumplihoz fokhagymásan, mint az emésztőrendszer szappana.

Címlap

top