Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

SHBG szint alacsony

Rita92
Létrehozva: 2019. október 1. 13:47

Sziasztok!


Gondoltam írok ide, hátha küzd valaki még rajtam kívül ilyen problémával.


Elég alacsony lett a vérvétel alapján az SHBG szintem, ezen kívül minden rendeben volt,s inzulin rezisztenciám nincs, a cukrom is jó, a tesztoszteron is okés, egyedül a máj funkciók voltak picit magasabbak, de nem rég szedtem antibiotikumot hólyaghurutra, talán ez okozhatta.


Valakinél hasonló gond?

  1. 2019. október 1. 15:383.

    Ez a nemi hormon (tesztoszteron) kötőfehérje.


    Babát szeretnék és ezért csináltattam hormon vizsgálatot, ahol kiderült, hogy PCOS-s vagyok, de nem olyan nagy mértékű a dolog, viszont kezelni kell.


    Iszonyatosan elkezdett hullani a hajam, pattanásosodom, nem tudok fogyni tartósan (csak a víz megy le) akármennyire is keményen próbálok edzeni illetve diétázni vagy étrendet tartani, itt-ott gyorsabban és erősebben nő a szőröm.


    Csak érdekelne, hogy ki hogyan éli ezt meg vagy kinek milyen kezelést ajánlottak

    előzmény:
    sabangela (2)
    2019-10-01  15:24
  2. 2019. október 1. 15:242.

    egyre gondolunk ? Sex Hormone -Binding Globulin ? Mit mond a kezeloorvosdod ? 

Címlap

top