Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bugyi éjjelre?

lánykás
Létrehozva: 2020. január 13. 16:22

Sziasztok


 


Az volna a kérdésem, ti hordtok bugyit éjszakára? 


Ha igen, milyen fajtát? Csak bugyit veszitek fel?


Miért érdemes hordani éjjelre bugyit? Érvek, ellenérvek?


Aki nem hord, annak mik az érvei?


Mi az egészséges?


 

  1. 2020. január 20. 23:506.

    Igen Terdszelikatica, én is így szoktam tenni.

    előzmény:
    terdszelikatica (5)
    2020-01-15  17:10
  2. 2020. január 15. 17:105.

    en sokat vagyok uton.  Hegymaszas kozben ejszaka is van rajtam bugyi  a halozsakban.


    Szallodakban mindig van rajtam ejszaka bugyi,


    na meg olyan helyeken is ahol fogalmunk sincs hogy melyik oraban / percben


    merre kell szaladnunk 

  3. 2020. január 15. 01:074.

    Nekünk a bentlakás a középiskolába egy volt zárdában volt. Azelőtt, tették ki az utcára a kedvesnövéreket. Akinek nem volt hozzátartozója az hajléktalan maradt. Mivel valaki játszadozott a ceruzával és egy vonalat húzott a tčrképen (úgymond határvonalat) nagyon sok kis kedvesnövér az utcára került. Nem engedték őket keresztül a határon, hogy hazza menjenek a szüleiknek. Borzalmas csapás. Mi erről semmit nem tudtunk. Én talán egy félévszázad után tudtam meg.


    A kedvesnövérek pedagógusnőjének megengedték, hogy a munkahelyén megmaradjon.


    Igy kaptunk egy rendkívül szigorú, nagyon pedáns pedagógusnőt. A bentlakás zárt volt. Egy héten kétszer volt kimenő. Este 10 órakor villanyoltás, reggel 6-kor, egy kis harang szólt meg az udvaron. Ébresztő. A törvény nagyon egyszerű volt, aki nem tartja be a rendet attól elveszik a kimenőjét. A bűn súlyosságától függött, Hogy hány kimenőt vesznek el. Ez a kimenő elvonás nagyon fájdalmas tudott lenni egy diáknak. Igaz volt egy csodálatos szép nagy kertünk tele gyümölcsfákkal és szép virággruppokkal. Ez nem tudta helyesiteni a kinti szabadságot.


    A rend közzé az is hozzátartozott, hogy az esti tisztálkodás után minden ruhát le kellett venni magunkról és átöltözködni pizsamába vagy hálóingbe. A pedagógusnőnk szerint, a testnek éjszakára szellőznie kell, hogy pihenni tudjon. Az aznap használt bugyit mindenki ki kellett, hogy tegye az éjjeli szekrényébe. A pedagógusnő ezt minden este kontrolálta.


    Ha esetleg túl vasaltnak tűnt ez a fehérnemű darab, akkor kézbe is vette és alaposan megvizsgálta. Nagyon haragudott ha hazugságon fogott valakit. Nem kiabált, nem szitkozódott, csak ugye a kimenőből egy délután elúszott. Ha valakinek muszáj volt ki mosni a bugyiját, akkor ezt be is kellett, hogy bizonyítsa.
    Mindegyikünk szívesen gondol mégis erre a fáradhatatlan pedagógusnőre.

  4. 2020. január 14. 17:583.

    Én nem veszek bugyit éjszakára  - se pizsamához, se hálóinghez.....minek??? Valahogy nem hiányzik..../csak valamikor a menzeszkor...

  5. 2020. január 14. 09:592.

    Jobb ha saját komfortérzeted határozza meg a szokás kultúrádat! -  soha ne másé, ha jól akarod magadat érezni a bőrödben!

Címlap

top