Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hova fordulhatnánk?

SzKBmu78
Létrehozva: 2020. május 9. 14:13

Sziasztok! Három gyermekem van. Van két fiam (20 és 17) és egy lányom (13) van. A múlthét második felében (csütörtök-péntek) kipakoltuk a vendégszobát és a mi szobánkat, majd a nagyobbik fiam és a férjem a múlthét végén valamint e hét elején kifestett. Aztán már kedden elkezdhettünk visszapakolni. A kisebbik fiamnak még szerdán délelőtt roppant egyet a dereka és azóta sem tud rendesen felegyenesedni. Hiába fekszik (mellékhelységbe és zuhanyozni mégis csak kell menjen), de folyamatosan fáj neki. Mivel egyébként sportol is, így izomlazító gél, ill. kenőcs is a biztonság kedvéért mindig van itthon, így megpróbáltuk azzal is bekenni, de az is csak enyhíti a dolgot.


A házi gyermekorvos 65 év feletti, a helyettese pedig 3 körzetet lát el, így nem is tudtuk elérni őt. Legjobb esetbe talán kedden lesz rá mód, hogy legalább telefonon értekezzünk vele. A háziorvos (felnőtt) pedig mivel még nincs 18, így nem fogadja. Pest megyeiek vagyunk és még az SZTK szakrendelést sem tudtuk elérni, mert jelenleg szünetel vagy új betegeket csak akkor fogadnak, hogyha a kórházi zárójelentéssel vagy háziorvosi beutalóval megy. De a sürgősségire is hiába vittük be.


Hova fordulhatnánk ezzel? Egyáltalán mi lehet a derekával? Becsípődhetett egy idegszál neki?

  1. 2020. augusztus 9. 22:2276.

    Nagyon szépen köszönöm a korrekt válaszodat. Teljesen igazad van. Egyébként éppen ők állítanak ki magukról negatív bizonyítványt. Bár az is igaz, hogy egyébként díjazom, hogy nekik nem áll másból a napjuk, mint itt lőcsöljenek és különböző kérdezőkkel szemben vádaskodjanak, ahelyett hogy valós javaslattal éljenek.

    Az a helyzet, hogy amikor bekövetkezett a fiam sérülése nem hívtuk azonnal a mentőket. Bár még akkor abban reménykedtünk, hogy a sportolói mivolta miatt volt itthon izomlazító, aminek használata és a pihenés hatására javul majd a helyzet. Sajnos nem így lett. A helyzete, érzései stagnáltak. A kezelőorvos szerint a gélek, kenőcsök használata a gyulladásos helyzet csökkentése miatt előnyös volt.

    A korábban említett 3 kg felső határ a derekának jelenlegi helyzetből való felgyógyulásáig érvényes, de hosszabb távon sem lesz ajánlott 5-10 kg nehezebb súly megemelésére.

    Ahogyan egyébként talán éppen az Index Fórumon jeleztem, hogy a gyerek súlyemelő, így erről le kell, hogy mondjon. Legalábbis jelenállás szerint.

    idézet:
    SzKBmu78 (50)
    2020-05-11 22:20:07

    Ahogyan egyébként talán éppen az Index Fórumon jeleztem, hogy a gyerek súlyemelő, így erről le kell, hogy mondjon. Legalábbis jelenállás szerint.


     


     


    Jó ég milyen betegesen hazudós a kedves fórumtárs

    előzmény:
    SzKBmu78 (50)
    2020-05-11  22:20
  2. 2020. augusztus 9. 07:1975.

    Azoknak , akik Net-es vélt/valotlan segitsegkeresesben elik ki magukat , ajanlom az alabbiakban emlegetett doktorneni mai hozzaszolasat

  3. 2020. augusztus 9. 07:0974.
  4. 2020. május 16. 12:5973.

    Elképzelhető hgy ő volt. 


    A Pihe cimű topicot is ő nyitotta, azt hiszi ha álnevet használ akkor elbújhat mögé.


    Hagyd rá. Majd elkezdődnek az orvosi rendelések, és hozzáfér a gyógyszereihez. Addig sajnos el kell viselni az agressziv téveszméit. 

    előzmény:
    SzKBmu78 (72)
    2020-05-16  09:57
  5. 2020. május 16. 09:5772.

    EZT IRTAM? 


    OLVASD MÁR EL MÉG EGYSZER. 


    ÉS MEGISMÉTLEM TALÁN SZÁZADSZORRA, NE IRJ NEKEM. FELEJTS EL. HA BUTA EMBERREL ÓHAJTANÉK TÁRSALOGNI, AKKOR SE TE LENNÉL AZ. TÖBB MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN, FOGLALKOZZ MÁSSAL. 

    idézet:
    Nikita 666 (58)
    2020-05-14 17:08:43

    .****************


     


    Igen , ezt irtad.
    Szo szerint .
    Es ismetlem : csontkovacsolot nem szabad / valodi serult eseteben/ igenybe venni , s ha "doktorosdit" jatszunk , vigyazni kell arra , hogy rossz tanacs ne arasson artatlant..
    ES ismetlem: kijatszani a biztonsagi rendeleteket eleve megvetendo , jarvany idejen felelotlen szemetseg
    OK?


    Itt olvashato , mit mond a csontkovacsolasrol egy VALODI ORVOS , aki VALODI DIAGNOSZTIKAVAL rendelkezik , s valodi csontkovacs
    En azt olvasom : a csontkovacsolas az manualis terapia... minden terapiahoz diagnozis kell... ha nem jo a diagnozis , akkor jonapot bénulas , szovodmenyek/halal mert  csontritkulas , daganat , tores , erelmeszesedes is volt/lehet a hatterben...


    Ami a topikinditot illeti : beteg nick , kenyszeresen nyitogat.
    Ugyanezt a temat egyidoben megnyitotta az Indexen , ezt itt bejelentette .
    Kovetve az ottani esemenyeket kitunt , hogy az itteninel sokkal dinamikusabban forgo Index forumon a tagok felismertek , a moderacio felismerte , MERT TROLL , es a topik TOROLVE lett.
    Miert toroltek ki az Indexrol ezt a szemelyt , es miert lett a resztvevoknek eleguk ebbol a nickbol?
    Mert segitseget ker , az emberek idot szannak ra , valaszolnak , es radobbentek , hogy kesz dosszieval erkezik , minden tanacsra van valasza , a neki nem tetszo valaszokra szemelyeskedo sertesekkel valaszol.
    Egy-egy temat pl az itt is megtalalhato  boka -cuccokat tobb mint tiz helyen inditotta , orvosi tanacsadasokon is feltette , olyannyira felismerheto , hogy meg a valaszt-ado  orvos is felismerte .
    Az ellene valo Index-forumi tiltakozas abbol ered , hogy felrevezeti az embereket , akik johiszemuen valaszolnak .
    Es az itteni tiltakozas is hasonlo eredetu .
    Legyszives objektiv maradni , felvenni valami latszat-vitakulturat es a szemelyeskedo serteseket mellekelni .

    idézet:
    Mozdonj (67)
    2020-05-16 08:12:17

    Nem te adtad ki magad véletlen Karolynak az Indexen? Mert érdekes módon addig nem volt baj, míg ez a magát férfi felhasználói névvel illető személy nem provokálta ki a Topik és nem a fiók törlését, addig a moderátoroknak sem volt bajuk vele. Egyébként a fiókom mindmáig él és bármikor, bármelyik topikba írhatnék hozzászólást.

    előzmény:
    Mozdonj (67)
    2020-05-16  08:12
  6. 2020. május 16. 09:5771.

    a kepek linkje , ha valaki meg nem tudja , hogy kattintas utan lefele kell gorditeni az oldalt


    1 kep


    2. kep


    3.kep


    4.kep


    5.kep

    idézet:
    Mozdonj (69)
    2020-05-16 08:23:27

    A vádaskodásaiddal már tele van a padlás! Irigylem a gondjaidat, hogy ennyi időd van kutakodni és a vádjaidat bizonyítani, ahelyett, hogy a kérdésre érthető és egyértelmű választ adnál. Ezzel megint csak magadat minősíted.

    előzmény:
    Mozdonj (69)
    2020-05-16  08:23
  7. 2020. május 16. 09:5770.

    Akkor itt röviden leírnám, hogy mi történt az elmúlt kb. 24 órába.


    Miután tegnap valamikor 15 és 16 óra között a férjem hazaért a munkából újra megtörtént mindennek a mérlegelése és úgy döntöttünk, hogy inkább bevitetjük a kórház sürgősségijére a gyereket. A mentőszolgálat tárcsázását követően a diszpécsernek mindent elmondunk, ami a megelőző időben történt. Aztán valamivel 20:30 után megérkezett egy betegszállító a gyerekért. A férjem kísérte el, mert valakinek itthon kellett maradjon a legkisebbel (közben a nagynak vissza kellett menjen az egyetemre, mert vizsgázik a héten).


    A kórházi vizsgálatok alapján kiderült, hogy az L2 és L3 csigolyája elmozdult, az L4 és L5 pedig megzúzódott. Az orvos a férjemnek azt mondta, hogy bár mehettünk volna előbb, de a gyulladás minimalitása miatt mégis hasznosnak lehet mondani az izomlazító géllel/kenőccsel való kezelést. A következő 3-4 napra bennfogta. Várhatóan pénteken jöhet haza. A következő 2 hétben nagyon szigorú fekvés és legalább 1-2 hónapig nem emelhet 3 kg nagyobb súlyt.

    idézet:
    SzKBmu78 (47)
    2020-05-11 17:45:21

    Tehat majus 10-en , delutan 3 es 4 kozott  a ferjed hazaer-tanacskozas-mentohivas-fel kilenckor mento megerkezik es elhuz az apukaval es a "sebesulttel"


    OK.
    Majus  10-en este fel kilenckor itt forumozgatva egy arva mukkot sem ejtettel errol ..... 

    Hogyhogy bement a 20 eves "egyetemista" az egyetemre 10-en ?

    Miniszteriumi rendeletet morzsolsz a joindulatu segito/valaszolo orra ala , de Maj 11-en en ezt olvastam "miniszteriumi rendeletben" : ..........az egyetemi épületek hallgatók általi látogatásának tilalma továbbra is hatályban van.... Kivetel : a VI eves orvostanhallgatok , doktoranduszok es kiveteles engedellyel rendelkezo kutato diakok ...

    Melyik egyetemre ment be majus 10-en este a 20 eves allitolagos vizsgazo egyetemista ?

    A picilany, akire vigyazni kellett este fel kilenckor , az 13 eves ivarerett iskolaslany...

    Megismetlem : visszaelsz az emberek segitokeszsegevel. Orvoshoz kell menned .

    idézet:
    Mozdonj (53)
    2020-05-14 07:38:42

    A Kormány 168/2020. (IV. 30.) korm. rendelet 7.§ (1) A felsőoktatási intézmény a hallgatók által a rektor döntése szerinti rendben látogatható. A felsőoktatási intézmény kollégiuma hallgatók általi látogatása tilos. Amennyiben tudsz szöget értelmezni, akkor ebből kiderül, hogy az egyetemet a rektor döntése alapján a hallgatók látogathatják. Kollégiumi elhelyezésről senki nem beszélt. De, hogy neked is világos legyen -mert ezek szerint nem írtam le világosan- a nagyobbik fiam egy haverjánál lakik a vizsgaidőszakban és nem a kollégiumba van elszállásolva.

    Ezt elég rendesen elnézted, ahogy már több mindent is.

    előzmény:
    Mozdonj (53)
    2020-05-14  07:38
  8. 2020. május 16. 08:2369.

    a kepek linkje , ha valaki meg nem tudja , hogy kattintas utan lefele kell gorditeni az oldalt


    1 kep


    2. kep


    3.kep


    4.kep


    5.kep

    előzmény:
    Mozdonj (68)
    2020-05-16  08:19
  9. 2020. május 16. 08:1968.

    .


    Microsoft OneNote : egy pici toredeket kimasolsz abbol a dokumentumbol , ami erdekel es ugyanazt a temat mindig ugyanabba a dosszieba teszed...automatikusan beirja az erdekelt tema URL-jet=  akkor olvasod ujra ami furja a begyedet , amikor akarod. Es amikor 20-adszor idegesit a pannipiani , vagy a gigi , vagy a rokaur , akkor egy pillanat alatt latod , hogy valoban troll az illeto ...


    Nincs nagy kutatas , feneklaposito  ittlogas : egy pillanat eleg egy "memo"-hoz

    előzmény:
    Mozdonj (67)
    2020-05-16  08:12
  10. 2020. május 16. 08:1267.

    EZT IRTAM? 


    OLVASD MÁR EL MÉG EGYSZER. 


    ÉS MEGISMÉTLEM TALÁN SZÁZADSZORRA, NE IRJ NEKEM. FELEJTS EL. HA BUTA EMBERREL ÓHAJTANÉK TÁRSALOGNI, AKKOR SE TE LENNÉL AZ. TÖBB MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN, FOGLALKOZZ MÁSSAL. 

    idézet:
    Nikita 666 (58)
    2020-05-14 17:08:43

    .****************


     


    Igen , ezt irtad.
    Szo szerint .
    Es ismetlem : csontkovacsolot nem szabad / valodi serult eseteben/ igenybe venni , s ha "doktorosdit" jatszunk , vigyazni kell arra , hogy rossz tanacs ne arasson artatlant..
    ES ismetlem: kijatszani a biztonsagi rendeleteket eleve megvetendo , jarvany idejen felelotlen szemetseg
    OK?


    Itt olvashato , mit mond a csontkovacsolasrol egy VALODI ORVOS , aki VALODI DIAGNOSZTIKAVAL rendelkezik , s valodi csontkovacs
    En azt olvasom : a csontkovacsolas az manualis terapia... minden terapiahoz diagnozis kell... ha nem jo a diagnozis , akkor jonapot bénulas , szovodmenyek/halal mert  csontritkulas , daganat , tores , erelmeszesedes is volt/lehet a hatterben...


    Ami a topikinditot illeti : beteg nick , kenyszeresen nyitogat.
    Ugyanezt a temat egyidoben megnyitotta az Indexen , ezt itt bejelentette .
    Kovetve az ottani esemenyeket kitunt , hogy az itteninel sokkal dinamikusabban forgo Index forumon a tagok felismertek , a moderacio felismerte , MERT TROLL , es a topik TOROLVE lett.
    Miert toroltek ki az Indexrol ezt a szemelyt , es miert lett a resztvevoknek eleguk ebbol a nickbol?
    Mert segitseget ker , az emberek idot szannak ra , valaszolnak , es radobbentek , hogy kesz dosszieval erkezik , minden tanacsra van valasza , a neki nem tetszo valaszokra szemelyeskedo sertesekkel valaszol.
    Egy-egy temat pl az itt is megtalalhato  boka -cuccokat tobb mint tiz helyen inditotta , orvosi tanacsadasokon is feltette , olyannyira felismerheto , hogy meg a valaszt-ado  orvos is felismerte .
    Az ellene valo Index-forumi tiltakozas abbol ered , hogy felrevezeti az embereket , akik johiszemuen valaszolnak .
    Es az itteni tiltakozas is hasonlo eredetu .
    Legyszives objektiv maradni , felvenni valami latszat-vitakulturat es a szemelyeskedo serteseket mellekelni .

    előzmény:
    Nikita 666 (58)
    2020-05-14  17:08
  11. 2020. május 15. 22:4566.

    Gyerek hogy van? Fáj még neki? Rá tud már állni rendesen? 

    idézet:
    Nikita 666 (64)
    2020-05-15 21:32:04

    A dereka, gerince még mindig fáj neki, de már nem annyira. A bal lábára semmi panasza nincs. A jobb lábát ugyan már kimondottan nem fájlalja, de mégis kicsit húzza azt.

    Az életét ez a sérülés már most is befolyásolja. A férjem ma beszélt a gyerek kezelőorvosával, aki közölte vele, hogy hosszabb távon sem ajánlatos a túlzottan nagy súly emelgetése, mert abban az esetben nagyobb az esély rá, hogy rendszeressé váljon a kisebb-nagyobb derék, ill. gerincsérülés.

    előzmény:
    Nikita 666 (64)
    2020-05-15  21:32
  12. 2020. május 15. 22:4565.

    Igen, önmagából, de nem fogja fel. 


    Nézz körül, sokaknak elegük van belőle. Ezért irtam hogy ne foglalkozz vele, itt a fórumon már tudják hogy milyen. 


    Fogalma sincs arról hogy itt a csontkovácsok, gyógytornászok, ápolók házhoz kimennek, de annak dija van. 


    A sötétség ellen a fény az orvosság, de nála nincs szikra ami beinditsa.


    Külföldön él, azoknak nem kell, gondolom unatkozik és ide jár. Ugyanis nem ő testesiti meg a MAGYAR NŐT. Félótás ez a szerencsétlen, az a mániája hogy valami ellen küzdenie kell. Valami sarlatánságot emleget sokszor, nem igazán lehet már kiigazodni rajta, de a többséget nem is érdekli. Nem tudja mit akar, de azt nagyon akarja. 

    idézet:
    Nikita 666 (63)
    2020-05-15 21:30:27

    Nagyon sok mindenbe igazad van.

    előzmény:
    Nikita 666 (63)
    2020-05-15  21:30
  13. 2020. május 15. 21:3264.

    Gyerek hogy van? Fáj még neki? Rá tud már állni rendesen? 

  14. 2020. május 15. 21:3063.

    Igen, önmagából, de nem fogja fel. 


    Nézz körül, sokaknak elegük van belőle. Ezért irtam hogy ne foglalkozz vele, itt a fórumon már tudják hogy milyen. 


    Fogalma sincs arról hogy itt a csontkovácsok, gyógytornászok, ápolók házhoz kimennek, de annak dija van. 


    A sötétség ellen a fény az orvosság, de nála nincs szikra ami beinditsa.


    Külföldön él, azoknak nem kell, gondolom unatkozik és ide jár. Ugyanis nem ő testesiti meg a MAGYAR NŐT. Félótás ez a szerencsétlen, az a mániája hogy valami ellen küzdenie kell. Valami sarlatánságot emleget sokszor, nem igazán lehet már kiigazodni rajta, de a többséget nem is érdekli. Nem tudja mit akar, de azt nagyon akarja. 

    előzmény:
    SzKBmu78 (61)
    2020-05-15  20:02
  15. 2020. május 15. 21:0762.

    előzmény:
    Csend Ike (33)
    2020-05-10  19:24
  16. 2020. május 15. 20:0261.

    EZT IRTAM? 


    OLVASD MÁR EL MÉG EGYSZER. 


    ÉS MEGISMÉTLEM TALÁN SZÁZADSZORRA, NE IRJ NEKEM. FELEJTS EL. HA BUTA EMBERREL ÓHAJTANÉK TÁRSALOGNI, AKKOR SE TE LENNÉL AZ. TÖBB MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN, FOGLALKOZZ MÁSSAL. 

    idézet:
    Nikita 666 (58)
    2020-05-14 17:08:43

    Sajnos Mozdonj enyhén szólva önmagából csinál hülyét.

    előzmény:
    Nikita 666 (58)
    2020-05-14  17:08
  17. 2020. május 15. 20:0060.

    Honnan tudod, hogy mi az igazság? A fiam ma került haza a kórházból, ahol több napot kellett benn töltsön a gerincsérülése miatt. Csak kívánom neked és a nagyszájúan okoskodó barátodnak (antironia), hogy éljétek mindazt át, amit a gyermekem átélt.

    Egyébként pont az a legnagyobb bajod, amit te ebben a hozzászólásodban írsz. Akkor kit is támadsz? Egy aggódó szülőt vagy inkább azt, aki önmaga kellene orvoshoz forduljon vagy orvostól érdeklődjön és ehelyett az interneten lógva keresgéli a kérdésekre a válaszokat... Gondolkozz már!

    előzmény:
    Mozdonj (55)
    2020-05-14  10:03
  18. 2020. május 15. 19:5759.

    A vizsga viszont nem végezhető digitális formában, de agyament. Ahogy ez egyébként a kisebb (érettségiző) diákok esetében is volt. Az egyetemi vizsgák esetében is a személyes megjelenés szükséges. Ezt pedig a rendeletek sem tiltják.

    Neked és antironia barátodnak sokkal inkább ajánlanám a pszichiátert, mert mindenben csak rémeket látsz. Ez pedig nem jó.

    előzmény:
    Mozdonj (53)
    2020-05-14  07:38
  19. 2020. május 14. 17:0858.

    EZT IRTAM? 


    OLVASD MÁR EL MÉG EGYSZER. 


    ÉS MEGISMÉTLEM TALÁN SZÁZADSZORRA, NE IRJ NEKEM. FELEJTS EL. HA BUTA EMBERREL ÓHAJTANÉK TÁRSALOGNI, AKKOR SE TE LENNÉL AZ. TÖBB MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN, FOGLALKOZZ MÁSSAL. 

    előzmény:
    Mozdonj (57)
    2020-05-14  15:39
  20. 2020. május 14. 15:3957.

    Én a te helyedben, mivel irtad a roppanó hangot, ebben a vészhelyzetben megpróbálkoznék azzal hogy csontkovácsot keresek. Aki hajlandó arra, hogy ne csak távdiagnosztizáljon, hanem ki is jöjjön a gyereket legalább megnézni. Még úgy is, ha nem mutattok fel negativ koronatesztet. Ez most a rendelőintézetekben alap. Ha kérne, akkor azt mondanám hogy én sem kérek teszteredményt tőle, és megfizetjük. Ez igy még működőképes. Vagy maradna az, hogy időpontot kértek dokinál, csináltok egy tesztet vagy ha a szűlőnek is ott kell lenni akkor kettőt. De én nem vinném jelenled a gyerekemet ilyen problémával sem rendelőintézetbe, sem pedig kórházba. Ha a gyerek érzi a lábát, lábujjait, nem zsibbad, képes mozgatni, akkor hatalmas probléma nem lehet. 

    idézet:
    Nikita 666 (12)
    2020-05-09 19:23:16

    .


    .


    EZ AZ A TANACS AMI ROSSZ : EMBERELETET/EGESZSEGET VESZELYEZTET


    +   Penzzel kijatszani a biztonsagi rendeleteket eleve megvetendo , jarvany idejen felelotlen szemetseg

    előzmény:
    Nikita 666 (12)
    2020-05-09  19:23
  21. 2020. május 14. 12:1156.

    Ha csak ennyi ellentmondás lenne a történeteiben....! 

    előzmény:
    Mozdonj (53)
    2020-05-14  07:38
  22. 2020. május 14. 10:0355.

    Meg valamit meg kell jegyeznem.
    Kaptal itt olyan tanacsot is , ami nagyon veszelyes.
    Veszelyes , mert a guglin sok aggodo , valoban gerincserult es valoban szenvedo ember keresgel tanacsot es rabukkannak arra , hogy" hatalmas gerincfajdalom eseten menj csontkovacshoz" ...

    Ezt itt a noklapjan  csodalatosan jo otletnek talaltad , az Indexen haboztal...

    Legkozelebb mondjal "nem"-et , jo ?

    En azt olvasom : a csontkovacsolas az manualis terapia... minden terapiahoz diagnozis kell... ha nem jo a diagnozis , akkor jonapot bénulas , szovodmenyek/halal mert  csontritkulas , daganat , tores , erelmeszesedes is volt/lehet a hatterben...


     

  23. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2020. május 14. 08:0154.


    Oh, ehhez kell egy jó erős kávé.

    előzmény:
    antironia (49)
    2020-05-11  20:45
  24. 2020. május 14. 07:3853.

    Akkor itt röviden leírnám, hogy mi történt az elmúlt kb. 24 órába.


    Miután tegnap valamikor 15 és 16 óra között a férjem hazaért a munkából újra megtörtént mindennek a mérlegelése és úgy döntöttünk, hogy inkább bevitetjük a kórház sürgősségijére a gyereket. A mentőszolgálat tárcsázását követően a diszpécsernek mindent elmondunk, ami a megelőző időben történt. Aztán valamivel 20:30 után megérkezett egy betegszállító a gyerekért. A férjem kísérte el, mert valakinek itthon kellett maradjon a legkisebbel (közben a nagynak vissza kellett menjen az egyetemre, mert vizsgázik a héten).


    A kórházi vizsgálatok alapján kiderült, hogy az L2 és L3 csigolyája elmozdult, az L4 és L5 pedig megzúzódott. Az orvos a férjemnek azt mondta, hogy bár mehettünk volna előbb, de a gyulladás minimalitása miatt mégis hasznosnak lehet mondani az izomlazító géllel/kenőccsel való kezelést. A következő 3-4 napra bennfogta. Várhatóan pénteken jöhet haza. A következő 2 hétben nagyon szigorú fekvés és legalább 1-2 hónapig nem emelhet 3 kg nagyobb súlyt.

    idézet:
    SzKBmu78 (47)
    2020-05-11 17:45:21

    Tehat majus 10-en , delutan 3 es 4 kozott  a ferjed hazaer-tanacskozas-mentohivas-fel kilenckor mento megerkezik es elhuz az apukaval es a "sebesulttel"


    OK.
    Majus  10-en este fel kilenckor itt forumozgatva egy arva mukkot sem ejtettel errol ..... 

    Hogyhogy bement a 20 eves "egyetemista" az egyetemre 10-en ?

    Miniszteriumi rendeletet morzsolsz a joindulatu segito/valaszolo orra ala , de Maj 11-en en ezt olvastam "miniszteriumi rendeletben" : ..........az egyetemi épületek hallgatók általi látogatásának tilalma továbbra is hatályban van.... Kivetel : a VI eves orvostanhallgatok , doktoranduszok es kiveteles engedellyel rendelkezo kutato diakok ...

    Melyik egyetemre ment be majus 10-en este a 20 eves allitolagos vizsgazo egyetemista ?

    A picilany, akire vigyazni kellett este fel kilenckor , az 13 eves ivarerett iskolaslany...

    Megismetlem : visszaelsz az emberek segitokeszsegevel. Orvoshoz kell menned .

    előzmény:
    SzKBmu78 (47)
    2020-05-11  17:45

Címlap

top