Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fura mély légzésem van

Ágnesmágnes
Létrehozva: 2020. július 26. 23:44

Sziasztok!Fura,kb..minden 15-20 -ik légzésemet mélyen kell venni,h.átjarja a tüdők rendesen.Olyan sóhajtás szerűen.Ha alszom, vagy már csak fekszem az ágyban és alváshoz készül a testem,akkor sincs.Ha tudatosan lelassítom a légzésem, vagy légzés gyakorlatot csinálok, -az alatt sincs. HA idegesebb vagyok,akkor sűrűbbé válik.Felek, h.baja van a tüdőmnek,v.esetleg a szívemnek.Voltam orvosnál,azt mondta rossz beidegződés.Most van ez a maszkos időszak.,munkám alatt 8 órát is rajtam van...érzem, ez se tesz jót.Esetelg más nak is voltak ilyen tapasztalatai?Köszönöm szépen


Ágnes

  1. 2020. július 27. 09:592.

    A maszk miatt eleve akadályozottabb a légzésünk, nem a megszokott ritmusban zajlik, hiszen öntudatlanul is kompenzálna a szervezet, akadályként éli meg, hogy ott van.


    Ne aggódj, jól működik, amikor felfigyelsz rá, ha van lehetőséged, emeld el az arcodtól rövid időre, hogy kiszellőzzön alatta.


    Lehet, azt érzékeli, - amit amúgy mi nem,-  hogy kevés a belélegzett levegőben az oxigén.


    Bámulatosan komponált a szervezetünk!


     


     

Címlap

top