Jó nőgyógyász Budapesten

Manna08
Létrehozva: 2021. június 17. 14:27

Sziasztok, 9 hetes terhes vagyok és tanácsot szeretnék kérni: jó nőgyógyászt keresek Budapesten, akit fel tudok hívni, ha valami gáz van, és nem csak a magánrendelői asszisztens veszi fel, hogy akkor menjek be kontrollra 25 ezerért.


Olyat szeretnék találni, akinél lehet nyugodtan, természetesen szülni.


Krauth Barbaráról sok jót olvastam, van róla véleményetek/személyes tapasztalatotok?


Köszönöm szépen a válaszokat!

3 hozzászólás
 1. 2021. június 18. 07:343.

  Véleményeket kérdem Krauth Barbaráról és nem kioktatást. Miért pazarlod az életedet ilyen ostoba válaszok írására?

  előzmény:
  Mozdonj (2)
  2021-06-17  21:26
 2. 2021. június 17. 21:262.

  itt van 15 legjobb , a TOP , a tucatjaval fellelheto hirdetesben a Neten ... mindegyikuk "legjobbnak" hirdeti magat , s mindegyikuk megkeres 4-8 milliot ...


  En azt gondolom , hogy nagyon naiv vagy , ha azt gondolod , hogy ez az orvosno , vagy akarmelyik ! , amikor odacsorgetsz a rendelobe , kihuzza az eppen asztalon fekvo paciens nemiszervebol a gumikesztyus kis kacsojat , felkapja a telefont es negedesen el-bajcseveg egyet Veled , mert felrepukkantottal...
  S nem hiszem , hogy Te magad , a huszonvalahanyezres nehany percedben jo neven venned , ha otthagyna nagyterpeszben a vizsgalat kozben , mert csorog a telefon..
  Ez hirdetes , ugye ?
  Legyen kozel a lakhelyedhez , es legyen olyan teruletileg aki a szulesig vezet... Nem baratnohoz mesz , nem baratnore teszel szert , hanem szakembert keresel .


   

Címlap

top