Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

IPLotthon-mellbimbó körül

Lacri
Létrehozva: 2021. augusztus 4. 22:36

Vettem egy Philips Lumea IPL szőrtelenítő készüléket otthoni használatra.

A tájékoztatóban írja, hogy SOHA ne használjuk a készüléket a mellbimbón vagy a mellbimbó körüli udvar területén.
Sok cikkben olvastam, illetve árajánlatokat is láttam mind IPL, mind lézeres szőrtelenítésre a mellbimbó körüli szőr eltávolítására.

A kérdésem az lenne, hogy ezek szerint, amennyiben a mellbimbót, és a körülötte lévő udvart (a színes területig) nem éri a villanófény, az udvar körül növekvő szőrre otthon is nagy biztonsággal használható ez a szőrtelenítési módszer?
Nem a kibúvót keresem mindenáron, csak maga a leírás alapján nem tudtam eldönteni, hogy merjem-e ott alkalmazni, miután ezt a területet ezen a tiltáson kívül sehol nem említi a használati utasítás. Köszönöm a segítséget!

Címlap

top