Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

7 év emelés nélkül? Mhely

jogas
Létrehozva: 2019. december 10. 11:46

A mai világban a mai munkaerőpiaci helyzetben az „öngyilkosságra“ reszkírozik egy olyan munkáltató aki kijelenti, hogy itt nála 2022-ig bérbefagyasztás lesz, és addig senki 1 ft emelésre sem számíthat?

Az utolsó emelés 3-4 éve volt, most 19 van, ha 22-ig nem is lesz, akkor olyan 6-7 év mindennemű emelés nélkül.

Ez így a mai munkaerőhiányos helyzetben egy nettó öngyilkossági terv a munkáltató részéről?
Sok cég emel emel és emel, és még így is állandó a hiánya.
És itt egy cég amely NEM emel nem is fog még jó ideig-és ide nekem a lottó ötöst (jósolok) hogy meglesz ez a cég 2022-ben is. És nagyrészt ugyanezekkel az emberekkel akikkel most.
Mert mindenki őrjöng és fogadkozik hogy elmegy elmegy felmond, de ezt mondják évek óta. Nem mennek azok sehova, itt voltak évekkel ezelőtt, itt lesznek évek múlva is. Ugyanezért a bérért.

  1. 2019. december 19. 21:512.

    Azt nem hiszem el, hogy mindenki csak tűr és nem mer lépni. 


     

Címlap

top